!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ίμια 1996-πως τα είχατε περάσει;
Re: Ίμια 1996-πως τα είχατε περάσει;
Δε θέλω να γράψω περισσότερα , το ηθικό ήταν ακμαιότατο. Η αντιμετώπιση μετά σα να φταίγανε οι Ένοπλες Δυνάμεις για την ηττοπάθεια των γαμωπολιτικών, ήταν που μου προξένησε αλγεινή εντύπωση.
Κρίμα γιατί χάσαμε μια καλή ευκαιρία να στείλουμε τους τουρκ 50 χρόνια πίσω.
-
Menios_mikroulis
λες και στο ζητήσαμε
Μένιο ξέρεις εσύ ,γιατί βαριέμαι .
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Νεοσύλλεκτος πάνω στον κύκλο της Καινής Ιερουσαλήμ.

Τα Ίμια έχουν στρογγυλεμένο παραλληλόγραμμο σχήμα και ορίζουν την ακριβής κατεύθυνση της Ιερουσαλήμ. Επίσης η απόστασή τους από της Ιερουσαλήμ είναι ακριβώς ίσης με το ημίσεο πλάτος του κύβου της Καινής Ιερουσαλήμ.

Τα Ίμια έχουν στρογγυλεμένο παραλληλόγραμμο σχήμα και ορίζουν την ακριβής κατεύθυνση της Ιερουσαλήμ. Επίσης η απόστασή τους από της Ιερουσαλήμ είναι ακριβώς ίσης με το ημίσεο πλάτος του κύβου της Καινής Ιερουσαλήμ.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΓΛΑΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ = 1996
[/α]
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σάλια αποστράτων....Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2022, 10:33 θυμαμαι εντονη ανησυχια. το πρωι μολις ξυπνησα να παω σχολειο ο παπαδακης ελεγε οτι ειχε ληξει η ιστορια.
πιο εντονα θυμαμαι την πρωτη επετειο μνημης που κατέβηκα κρυφά ως 14χρονος τότε το 1997.
Τα καλά τα έμαθα πολύ μεγαλύτερος, έχοντας γνωρίσει το ναύαρχο Λυμπέρη αλλά και τον αντιπτέραρχο Α.Φ.
Τα Α7 ήταν έτοιμα με ανοιχτές μηχανές να πάρουν εντολή για να ρίξουν τη γέφυρα στο βόσπορο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τύπε, Corsair είχες τελικά ή χρονομηχανή;Στύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2022, 17:02 Δε θέλω να γράψω περισσότερα , το ηθικό ήταν ακμαιότατο. Η αντιμετώπιση μετά σα να φταίγανε οι Ένοπλες Δυνάμεις για την ηττοπάθεια των γαμωπολιτικών, ήταν που μου προξένησε αλγεινή εντύπωση.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Menios_mikroulis
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Υδράργυρος
Ψηφισα αδιαφορος.
Ημουν παλιος φανταρος κοντα στην απολυση σε μοναδα της αττικης. Το πρωι βλεπαμε στην τηλεοραση τα καραβια απο τον ναυσταθμο που δηθεν τα στελνανε στην περιοχη της κρισης. Το μεσημερι πηρα μια εξοδο και εφτασα σπιτι μου και μολις επεσα για υπνο με πηρανε τηλεφωνο οτι εχουν ανακληθει οι εξοδοι. Τους ειπα οτι θα κοιμηθω λιγο να ξεκουραστω και θα παω αργοτερα. Καλα μου ειπαν κατσε εκει που εισαι και αν χρειαστει σε παιρνουμε και ερχεσαι σφαιρα.
Ετσι την εβγαλα σπιτι βλεποντας παγκαλο. Το πρωι οταν ξυπνησα για να γυρισω εμαθα για το ελικοπτερο. Το οποιο και φερανε μετα απο μερικες εβδομαδες σε χωρο στην αττικη και οργιαζε το ραδιο αρβυλα.
Κανεις δεν πιστευε οτι θα γινοταν κατι μεγαλυτερο. Και στο "κυριοι βρισκομαστε σε πολεμο" ολοι γελασαν.
Οι ΕΔ τοτε με αριστα το 10 επαιρναν επιεικως 5,5. Ευτυχως που δεν επιχειρησαν κατι μεγαλυτερο. Και κακως σταλθηκε το ελικοπτερο εκει περα. Τους ανθρωπους αυτους τους εστειλαν στο θανατο. Σε λιγες ωρες θα ξημερωνε και θα ξεκαθαριζε αν ηταν τουρκοι στη νησιδα
Ημουν παλιος φανταρος κοντα στην απολυση σε μοναδα της αττικης. Το πρωι βλεπαμε στην τηλεοραση τα καραβια απο τον ναυσταθμο που δηθεν τα στελνανε στην περιοχη της κρισης. Το μεσημερι πηρα μια εξοδο και εφτασα σπιτι μου και μολις επεσα για υπνο με πηρανε τηλεφωνο οτι εχουν ανακληθει οι εξοδοι. Τους ειπα οτι θα κοιμηθω λιγο να ξεκουραστω και θα παω αργοτερα. Καλα μου ειπαν κατσε εκει που εισαι και αν χρειαστει σε παιρνουμε και ερχεσαι σφαιρα.
Ετσι την εβγαλα σπιτι βλεποντας παγκαλο. Το πρωι οταν ξυπνησα για να γυρισω εμαθα για το ελικοπτερο. Το οποιο και φερανε μετα απο μερικες εβδομαδες σε χωρο στην αττικη και οργιαζε το ραδιο αρβυλα.
Κανεις δεν πιστευε οτι θα γινοταν κατι μεγαλυτερο. Και στο "κυριοι βρισκομαστε σε πολεμο" ολοι γελασαν.
Οι ΕΔ τοτε με αριστα το 10 επαιρναν επιεικως 5,5. Ευτυχως που δεν επιχειρησαν κατι μεγαλυτερο. Και κακως σταλθηκε το ελικοπτερο εκει περα. Τους ανθρωπους αυτους τους εστειλαν στο θανατο. Σε λιγες ωρες θα ξημερωνε και θα ξεκαθαριζε αν ηταν τουρκοι στη νησιδα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Πρέπει να πήγαινα 3η Γυμνασίου. Υπήρχε ανησυχία αλλά όχι σε επίπεδο μαζικού πανικού.
Εγώ πάντως μετά τη λήξη του συναγερμού, πρόσθεσα νέες εικόνες στο εικονοστάσι μου.

Ευχαριστούμε την Αγία, ομοούσια και αδιαίρετη τριάδα για τις υπηρεσίες στο έθνος.
Εγώ πάντως μετά τη λήξη του συναγερμού, πρόσθεσα νέες εικόνες στο εικονοστάσι μου.

Ευχαριστούμε την Αγία, ομοούσια και αδιαίρετη τριάδα για τις υπηρεσίες στο έθνος.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Jimmy81 έγραψε: 01 Φεβ 2022, 10:55 Πρέπει να πήγαινα 3η Γυμνασίου. Υπήρχε ανησυχία αλλά όχι σε επίπεδο μαζικού πανικού.
Ήμουν 13 ετών και πήγαινα σχολείο. Παρακολουθούσα από την τηλεόραση χωρίς να έχω γνώσεις για το τι ακριβώς γινόταν τι ήθελαν οι Τούρκοι κλπ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ήμουν στο εξωτερικο οπότε δεν το έζησα όπως εσείς.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Στο κρεββάτι της σουίτας με μια όμορφη Αζερμπαϊτζανή κατάσκοπο που θα σου έδινε σχέδια της ναυτικής βάσης των Τούρκων, αν της επέτρεπες να σου δοθεί;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση