Chainis έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:17
Πως νοιώθουν οι Μπούμπηδες και οι Μπογιόπουλοι του ΚΚΕ που ότι αποχαρακτηρίζεται και δημοσιεύεται από τα αρχεία της αείμνηστης μαμάς τους επιβεβαιώνει την προδοτική και εγκληματική δράση τους και επιβεβαιώνει αυτά που τους λένε οι αντικομουνιστές τόσες δεκαετίες;
Οι αντικομμουνιστές λένε για τη διεθνιστική βοήθεια που έδωσε η Μητέρα ΕΣΣΔ και ο Πατέρας Στάλιν, απειλούμενοι τότε με κίνδυνο αφανισμού από την απάνθρωπη αμερικανική πολεμική μηχανή (δες Χιροσίμα-Ναγκασάκι), στην ελληνική εργατιά για να προστατευθεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ντόπιων και ξένων φασιστοειδών;
Γιατί εγώ κάτι για Γιάλτα άκουγα.
Lugozzi έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:05
Μια ζωή προδότες!
Oι δεξιοι. Συμφωνω
Βρε αριστερέ, οι συνομιλητές σου επιχειρηματολογούν και φέρνουν αποδείξεις και εσύ απαντάς "ο κήπος είναι ανθηρός", "καθρεφτάκι", "είσαι και φαίνεσαι";
Πως νοιώθουν οι Μπούμπηδες και οι Μπογιόπουλοι του ΚΚΕ που ότι αποχαρακτηρίζεται και δημοσιεύεται από τα αρχεία της αείμνηστης μαμάς τους επιβεβαιώνει την προδοτική και εγκληματική δράση τους και επιβεβαιώνει αυτά που τους λένε οι αντικομουνιστές τόσες δεκαετίες;
Οι αντικομμουνιστές λένε για τη διεθνιστική βοήθεια που έδωσε η Μητέρα ΕΣΣΔ και ο Πατέρας Στάλιν, απειλούμενοι τότε με κίνδυνο αφανισμού από την απάνθρωπη αμερικανική πολεμική μηχανή (δες Χιροσίμα-Ναγκασάκι), στην ελληνική εργατιά για να προστατευθεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ντόπιων και ξένων φασιστοειδών;
Πατέρα Στάλιν, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Να σαι καλά, μου έφτιαξες το κέφι!!!
Τελικά ο περίφημος δημοκρατικός στρατός (είχατε κάποιο χιούμορ τότε, γι αυτό τον είπατε έτσι) δεν πολέμαγε ξυπόλυτος και νηστικός για να ακρωτηρίασε την χώρα, έπαιρνε το διεθνιστικο κατιτίς του από την μαμά του.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τελικά ο περίφημος δημοκρατικός στρατός (είχατε κάποιο χιούμορ τότε, γι αυτό τον είπατε έτσι) δεν πολέμαγε ξυπόλυτος και νηστικός για να ακρωτηρίασε την χώρα, έπαιρνε το διεθνιστικο κατιτίς του από την μαμά του.
Ήταν η Εθνική Άμυνα προδοτική;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σε ποια εθνική άμυνα ακριβώς αναφέρεσαι;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Σε ποια εθνική άμυνα ακριβώς αναφέρεσαι;
Τώρα είδα το προηγούμενο ποστ σου.
Όχι δεν ήταν γιατί δεν είχε στόχο να κάνει την Ελλάδα δύο κομμάτια, είχε στόχο να ρίξει την κυβέρνηση και η νέα κυβέρνηση ΟΛΗΣ της χώρας να βγει στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων.
Μέρα με την νύχτα το ένα με το άλλο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Νομίζω ότι Κερατάς που να ζητάει ηγέτη ξένης χώρας να κάνει κάτι που του πηδάνε την γυναίκα δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει. Κατά τα άλλα τα κλασικά σούργελα της αριστεράς. Ήθελαν να κυβερνήσουν με το τουφέκι όταν δεν μπορούσαν να κάνουν καλά ούτε το σπίτι τους
Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 16:15
Νομίζω ότι Κερατάς που να ζητάει ηγέτη ξένης χώρας να κάνει κάτι που του πηδάνε την γυναίκα δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει. Κατά τα άλλα τα κλασικά σούργελα της αριστεράς. Ήθελαν να κυβερνήσουν με το τουφέκι όταν δεν μπορούσαν να κάνουν καλά ούτε το σπίτι τους
Εχεις διαβάσει με τα μάτια τι έγραφε ο Βαφειάδης για την γυναίκα του και τον Ζαχαριάδη;
Απλή ερώτηση.
Λέει να αποσπάσουμε ένα κομμάτι από τη Βόρειο Ελλάδα. Το κομμάτι αυτό στην αμέσως επόμενη πρόταση αποκαλεί λεφτερη Ελλάδα.
Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό …
Λόγος του Άρη Βελουχιώτη στη Δεσφίνα [1943]
Είσαι τελείως εκτός τοπου-χρονου;
Ποιος μας επέβαλε το 12 να πολεμήσουμε;
Έφαγε τα λυπάμαι της η Ελλάδα να συμμετέχει στον πόλεμο.
Έχεις δει πουθενά πόσοι Έλληνες ζούσαν πέραν του Ολύμπου που γουστάρεις να έχουμε σύνορα;