από την βαριά εργασία στα ορυχεία;EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:24 Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα.
εδω στο Βλαδιβοστόκ μια χαρά μου φαίνονται εμένα.
από την βαριά εργασία στα ορυχεία;EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:24 Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα.
Πραγματικά, είναι τρομερό. Ή βυτία ή μούναροι. Μέση λύση δεν υπάρχειΔημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 12:00 Επίσης γενικώς εδώ ή που θα είναι θεά η άλλη ή για τα μπάζα. Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να υπάρχει τέτοιο χάος
κ το χασμα ανοιγει ολο κ πιο πολυΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Ιαν 2022, 12:52Πραγματικά, είναι τρομερό. Ή βυτία ή μούναροι. Μέση λύση δεν υπάρχειΔημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2022, 12:00 Επίσης γενικώς εδώ ή που θα είναι θεά η άλλη ή για τα μπάζα. Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να υπάρχει τέτοιο χάος
Συμφωνώ με την ανάλυση αυτή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:24 Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα. Εν μέρει και οι βαλκανιες αλλά λίγο καλύτερα όμως έχουν αλλα αρνητικά.
Οι μεσογειακες είναι θερμές γυναίκες με καμπύλες συχνά αλλά έχουν χάλια νοοτροπία (οι Ιταλίδες σνομπ, οι ελληνιδες έχουν βαλκανικη νοοτροπία σε συνδυασμό με τα κακά της δυσης) και είναι συχνά τριχωτες κ απαίσιες. Θέλει πολλή φροντίδα για να μην έχουν τρίχες σε σημεία που να νιώθεις ότι γαμας τον Μπάμπη τον κολλητό σου.
Οι γερμανιδες και λοιπές γερμανοειδεις (Σκανδιναβία included) έχουν manjaw, είναι σαν άντρες στο σαγόνι. κ θηλυκότητα όση φαντάρος του τρίτου Ράιχ, καμία χάρη.
Οι Αγγλίδες είναι ο περίγελος της οικουμένης ουλης. Μικρό νησί, έντονα σημάδια αιμομιξιας, χοντρές, με σάπια δόντια. Τέρατα
Οι Γαλλίδες δε μου αρέσουν επίσης
Τι άποψη έχεις για τους άνδρες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:24 Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα. Εν μέρει και οι βαλκανιες αλλά λίγο καλύτερα όμως έχουν αλλα αρνητικά.
Οι μεσογειακες είναι θερμές γυναίκες με καμπύλες συχνά αλλά έχουν χάλια νοοτροπία (οι Ιταλίδες σνομπ, οι ελληνιδες έχουν βαλκανικη νοοτροπία σε συνδυασμό με τα κακά της δυσης) και είναι συχνά τριχωτες κ απαίσιες. Θέλει πολλή φροντίδα για να μην έχουν τρίχες σε σημεία που να νιώθεις ότι γαμας τον Μπάμπη τον κολλητό σου.
Οι γερμανιδες και λοιπές γερμανοειδεις (Σκανδιναβία included) έχουν manjaw, είναι σαν άντρες στο σαγόνι. κ θηλυκότητα όση φαντάρος του τρίτου Ράιχ, καμία χάρη.
Οι Αγγλίδες είναι ο περίγελος της οικουμένης ουλης. Μικρό νησί, έντονα σημάδια αιμομιξιας, χοντρές, με σάπια δόντια. Τέρατα
Τσεχες και Σλοβάκες δεν είναι ανατολικοευρωπαίες;Volk έγραψε: 31 Ιαν 2022, 12:20 ΟΙ ανατολικοευρωπαιες θα κρατουν παντα τα σκηπτρα της ομαρφιας και θηλυκοτητας, εως να εμφανιστει στη παρεα καμια Σερβα ή Τσεχα-Σλοβακα.
Οι κορυφαιες Σερβες-Τσεχες-Σλοβακες, δεν εχουν ανταγωνισμο!
Έχεις ενυδρείο στο σπίτι, τύπε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:24 Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα. Εν μέρει και οι βαλκανιες αλλά λίγο καλύτερα όμως έχουν αλλα αρνητικά.