Κατάλαβα, την έπαιξες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να πηδήξω.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Θέλω να πηδήξω.
-
Menios_mikroulis
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:02 φοιτητική ζωή κομπλέ αλλά ανέραστη. Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο ανάμεσα στις παρθένες της σχολής.

-
Menios_mikroulis
πού το αποδίδεις αυτό δικέ μου;
Α ναι ρε, το ξεχάσαμε αυτό
Τι να πηδηξεις ρε φίλε, τις δίνεις και αξία
Είναι αφροδισιακό το ξένο, το άγνωστο.
Απελευθερωνει ζωώδη ένστικτα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- taxalata xalasa
οπου καπινος και φωτια, γερο....dtri2020 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:37Υποθέτω πως πέρασες και εσύ από το Εθνικό Θέατρο! Μιλάς με μεγάλη σιγουριά!taxalata xalasa έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:35 σωπα, καημενε,
να εδινε και δωρεαν εισητηρια στο εθνικο θεατρο με σειρα να περναγανε ολοι......
είχε φυτωριο εκει ο διδασκαλος....
![]()
λυσεις υπαρχουν για ολα ρε συ.... colorado strain ειναι αλλη διασταση![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
εισαι μυστης εσυ.... ξες...Daje έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:59Είναι αφροδισιακό το ξένο, το άγνωστο.
Απελευθερωνει ζωώδη ένστικτα.
Υγ. μαθαινεις και ξενες γλωσσες
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε χόρτασε το μπουκακε σε τόσα νήματα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν σε πιστεύω!!!!!
δεν υπαρχουν παρθενες στη σχολη. ουτε μια.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:02 Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο ανάμεσα στις παρθένες της σχολής.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
γινε φυσιολογικος αντρας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
παιξε μαλακία καλύτερα, ειναι τζάμπα και το κάνεις και μόνοςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:02 Θέλω να κάνω απλό, σκέτο σεξ για να σκοτώσω τη μοναξιά μου.
Τα χρόνια του ιού η ζωή μου είναι τραγική. Πολύ διάβασμα για τη σχολή, φοιτητική ζωή κομπλέ αλλά ανέραστη. Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο ανάμεσα στις παρθένες της σχολής.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι σωματική επαφή, αγνή ικανοποίηση έστω. Εννοείται πως θέλω σχέση και ωραία συντροφιά αλλά τώρα με ένα σεξάκι θα ήμουν μια χαρά, δεν θα έκλαιγα τα βράδια.
Έχω σκεφτεί να αλλάξω καριέρα και να πάω σε υποκριτική σχολή. Εκεί ίσως ξεκλειδωθώ και ζήσω ξέφρενα. Ϊσως έχει καλά μουνάκια. Πόσο δύσκολο είναι να γίνεις ηθοποιός;
Κόψε την σεξουαλική αυτοαπασχόληση! Μεγάλωσες πια!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 31 Ιαν 2022, 00:05Δε χόρτασε το μπουκακε σε τόσα νήματα;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Aprilianos
Ο μαλακας δεν εχει ηλικιαdtri2020 έγραψε: 31 Ιαν 2022, 08:25Κόψε την σεξουαλική αυτοαπασχόληση! Μεγάλωσες πια!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Στο χωριό μου έχουμε πολλά κοπάδια με άσπρες και παχουλές προβατίνες. Αν θες να σας κάνω κανένα κονέ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:02 Θέλω να κάνω απλό, σκέτο σεξ για να σκοτώσω τη μοναξιά μου.
Τα χρόνια του ιού η ζωή μου είναι τραγική. Πολύ διάβασμα για τη σχολή, φοιτητική ζωή κομπλέ αλλά ανέραστη. Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο ανάμεσα στις παρθένες της σχολής.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι σωματική επαφή, αγνή ικανοποίηση έστω. Εννοείται πως θέλω σχέση και ωραία συντροφιά αλλά τώρα με ένα σεξάκι θα ήμουν μια χαρά, δεν θα έκλαιγα τα βράδια.
Έχω σκεφτεί να αλλάξω καριέρα και να πάω σε υποκριτική σχολή. Εκεί ίσως ξεκλειδωθώ και ζήσω ξέφρενα. Ϊσως έχει καλά μουνάκια. Πόσο δύσκολο είναι να γίνεις ηθοποιός;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση