!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να πηδήξω.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θέλω να πηδήξω.
Θέλω να κάνω απλό, σκέτο σεξ για να σκοτώσω τη μοναξιά μου.
Τα χρόνια του ιού η ζωή μου είναι τραγική. Πολύ διάβασμα για τη σχολή, φοιτητική ζωή κομπλέ αλλά ανέραστη. Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο ανάμεσα στις παρθένες της σχολής.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι σωματική επαφή, αγνή ικανοποίηση έστω. Εννοείται πως θέλω σχέση και ωραία συντροφιά αλλά τώρα με ένα σεξάκι θα ήμουν μια χαρά, δεν θα έκλαιγα τα βράδια.
Έχω σκεφτεί να αλλάξω καριέρα και να πάω σε υποκριτική σχολή. Εκεί ίσως ξεκλειδωθώ και ζήσω ξέφρενα. Ϊσως έχει καλά μουνάκια. Πόσο δύσκολο είναι να γίνεις ηθοποιός;
Τα χρόνια του ιού η ζωή μου είναι τραγική. Πολύ διάβασμα για τη σχολή, φοιτητική ζωή κομπλέ αλλά ανέραστη. Δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο ανάμεσα στις παρθένες της σχολής.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Χρειάζομαι σωματική επαφή, αγνή ικανοποίηση έστω. Εννοείται πως θέλω σχέση και ωραία συντροφιά αλλά τώρα με ένα σεξάκι θα ήμουν μια χαρά, δεν θα έκλαιγα τα βράδια.
Έχω σκεφτεί να αλλάξω καριέρα και να πάω σε υποκριτική σχολή. Εκεί ίσως ξεκλειδωθώ και ζήσω ξέφρενα. Ϊσως έχει καλά μουνάκια. Πόσο δύσκολο είναι να γίνεις ηθοποιός;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Θέλω να πηδήξω.
Η Άρεντ είπε ότι μοναξιά ≠ μοναχικοτητα κι ότι μπορείς να είσαι μόνος σου χωρίς να είσαι μοναχός κλπ-κλπ, αλλά, δεν ξερω, κάνα χόμπι δεν έχεις; (κι εν πάση περιπτώσει, είναι ανάγκη να είσαι χυδαίος;)
So hab ich dich schon unbedingt
- Eθνικοκοινωνιστης
κολατσιζε εσκορτ μια στις τοσεςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:02 Θέλω να κάνω απλό, σκέτο σεξ για να σκοτώσω τη μοναξιά μου.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Υπάρχει κάτι που λέγεται μπουρδέλο
Θα σου λεγα για εσκορτακι αλλά σε κόβω για μπατιρακι
Θα σου λεγα για εσκορτακι αλλά σε κόβω για μπατιρακι
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί είμαι χυδαίος; Τρυφερός είμαι...Mole έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:10 Η Άρεντ είπε ότι μοναξιά ≠ μοναχικοτητα κι ότι μπορείς να είσαι μόνος σου χωρίς να είσαι μοναχός κλπ-κλπ, αλλά, δεν ξερω, κάνα χόμπι δεν έχεις; (κι εν πάση περιπτώσει, είναι ανάγκη να είσαι χυδαίος;)
Δεν θέλω χόμπυ, απλά μια ζεστή, καβλιάρα θηλυκή ύπαρξη. Η Άρεντ είναι καλή;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δοκίμασε να μακραίνεις τα μαλλιά σου, τύπε.
Θα σε γουστάρουν πολύ τα γκομενάκια.
Θα σε γουστάρουν πολύ τα γκομενάκια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
Να πηδηξεις δεν είπες; Τι ανταπόκριση, να σου χαϊδευει τα μαλλάκια μετά;
Και αυτό αν το πεις στην Ρουσλανα θα στο κάνει
- Μαδουραίος
Ρώτα τον dtri2020.Θα ενδιαφέρεται.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Eθνικοκοινωνιστης
πηγαινε καμποτζη-βιετναμ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άρα άνοιξε θέλω σχέση, όχι να πηδηξω
Παπούτσι απ' τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο..
- taxalata xalasa
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:02 Θέλω να κάνω απλό, σκέτο σεξ για να σκοτώσω τη μοναξιά μου.
τραβα πουλακιμ σε καμια επαγγελματια να σου δωκει θαλπωρη που σε λειπει και σε λυπει.
το αρχαιοτερο επαγγελμα.
με σεβασμο... να ξελαμπικαρεις που εχεις στοκαρει σαν γυψος.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Γενιά της Αμαρτίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση