https://twitter.com/mainandros/status/1 ... wdCcDM7r_g
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Φουρθιωτης εβγαλε στη φόρα τις επικοινωνίες του με τον Γεραπετριτη και λοιπών στελεχών της ΝΔ
- Μαδουραίος
-
Εμπεδοκλής
Re: Ο Φουρθιωτης εβγαλε στη φόρα τις επικοινωνίες του με τον Γεραπετριτη και λοιπών στελεχών της ΝΔ
Όλοι δεν τρέχανε. Τα πρώτα βιολιά της κυβέρνησης και κάτι αποτυχημένοι του ΣΥΡΙΖΑ και του κιναλ.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:31εγω περιμενω να δω διαφθορα και μπλαμπλαμπλα αλλα μεχρι τωρα βλεπω κατι σμσ με χαιρετουρες οταν ο Μενιος ηταν ακομη δημοσιογραφος και τρεχανε ολοι οι πολιτικοι να καδραριστουνε στην οθονη ...Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:21Πιθανότατα συμμετείχαν σε διακομματική παρτούζα. Εσύ είσαι ικανοποιημένος που το πατρίς θρησκεία οικογένεια έχει γίνει ντρογκια, παρτούζα και οίκος ανοχής; Γιατί θα ανέβουν τίποτε φωτογραφίες με στραπον και εσύ θα μας λες ότι ο πολακης καπνίζει...nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:11
ναι καλα ολα αυτα ... δεν μου εξηγεις τι δουλεια εχουνε τα στελεχη της αντιπολιτευσης στο πανελ του ποινικου μαστρωπου
Αυτοί είστε κατά τα άλλα οι πατριδοκάπηλοι. Χαριεντιζεστε με το μαστρωπό και φίλο εκείνου που έβγαζε χρυσό στην Τουρκία. Αλλά τι να λέμε; Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία και ταυτόχρονα αγοράζουμε και μάσκες για τη Βουλή. Βλέπουμε και τουρκικής παραγωγής survivor βεβαίως βεβαίως...
Μην κουνάτε το δάχτυλο φιλαράκια των μαστρωπών...
Re: Ο Φουρθιωτης εβγαλε στη φόρα τις επικοινωνίες του με τον Γεραπετριτη και λοιπών στελεχών της ΝΔ
φιλε βγαζεις αρνητισμο και απελπισια ... ξεκινα γιογκα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καλά όλα αυτά αλλά πως γνωρίζουμε ότι δεν είναι μούφα; για τον Μένιο μιλάμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ρε Κούλη πάρε τον Μένιο για γραμματέα έχει όλα τα τηλέφωνα όλων των υπουργών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Ακριβώς. Ευνοηκη φυλάκιση, έστελνε βίζιτες σε γιους μεγαλοστελεχων της ΝΔ, έπλεκε το εγκώμιο τους και τους έπαιρνε συνέντευξη. Έ, όταν κάτι μυρίζει σκατά μάλλον είναι σκατά...Naida έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:34 Καλά όλα αυτά αλλά πως γνωρίζουμε ότι δεν είναι μούφα; για τον Μένιο μιλάμε.
-
Menios_mikroulis
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μα χαρά στα λέει.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ο τυπάς προφανώς έχει αρχείο να βγάζει για εβδομάδες.
Δεν είναι κουτός σαν τα γαλάζια βλαστάρια, να κάψει το υλικό του σαν βεγγαλικό.
Δεν είναι κουτός σαν τα γαλάζια βλαστάρια, να κάψει το υλικό του σαν βεγγαλικό.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
αυτος καλα τα λεει ...?
ο Φουρθιωτης προς το παρων δεν λεει η δεν βγαζει τιποτε σημαντικο ... θα αργοσερνομαστε πισω απο τον Μενιο ποτε θα βγαλει καποιο υποτιθεμενο σκανδαλο ...? δεν νομιζω
Έχει γελοιοποιήσει τα μισά μη εκλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης ο γελοίος μαν μου, όχι τώρα, εδώ και πάρα πάρα πολλούς μήνες, προφανώς, όχι ικανό χρονικό διάστημα για να πάρει μπρος το κάρβουνο.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:18αυτος καλα τα λεει ...?
ο Φουρθιωτης προς το παρων δεν λεει η δεν βγαζει τιποτε σημαντικο ... θα αργοσερνομαστε πισω απο τον Μενιο ποτε θα βγαλει καποιο υποτιθεμενο σκανδαλο ...? δεν νομιζω
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 15:21 επειδη καποιοι δεν καταλαβαινεται πως εχουνε τα πραγματα θα συνιστουσα να γουγλαρετε ΄΄υποθεση Μαυρικη ΄΄ και ποιος μπηκε στη μπουζου ...για να μην σας παραξενεψει η καταληξη του Μενιου
Ή μαζούτ ή τηγανόλαδο, τέσπα, δε ξέρω τι καίει ο καθένας σας δω χάμου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
οτι πεις εσυ ... χατηρια δεν χαλαμεsys3x έγραψε: 30 Ιαν 2022, 23:21 Ή μαζούτ ή τηγανόλαδο, τέσπα, δε ξέρω τι καίει ο καθένας σας δω χάμου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-