!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογένεια δεν έχει να τον βοηθήσει;
Re: Οικογένεια δεν έχει να τον βοηθήσει;
Εάν αρχίσει να χιονίζει 12.00 είναι πρωινό η μεσημεριανό χιόνι αυτο 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι οπαδοί του πιο αποτυχημένου, του πιο ανόητου και μίζερου κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού πειράματος δεν μπορούν να μιλάνε και να κάνουν κριτική στις πράξεις δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων. Δεν έχουν την απαιτούμενη επάρκεια!zteo έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:43Στην χώρα που υποτίθεται ότι κυβερνά ο Κούλης δεν μιλάμε για ανοησίες άλλων(του παίρνουμε την δόξα).dtri2020 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:37Πριν από 30 χρόνια κάποιοι φύγανε νύχτα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:40 Συνήθως φεύγουν με ελικόπτερα βράδυ, αλλά τώρα μπορεί να φύγουν και μέρα μεσημέρι.
Αλλά, δυστυχώς, μας έχουν αφήσει τα ορφανά τους να μας ξεφουρνίζουν ανοησίες!
Να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Όταν υποτιμά τον λαό με ψέματα και ανοησιες όχι κριτική αλλά και την χλεύη του θα έχει ο κατά τα άλλα δημοκρατικά(με 38%) πρωθυπουργός.dtri2020 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:54Οι οπαδοί του πιο αποτυχημένου, του πιο ανόητου και μίζερου κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού πειράματος δεν μπορούν να μιλάνε και να κάνουν κριτική στις πράξεις δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων. Δεν έχουν την απαιτούμενη επάρκεια!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- taxalata xalasa
γιατι να τον βοηθησει η οικογενεια;
με ποιον θα γελανε και αυτοι μετα;
αφου τα προβατα ειναι στο μαντρι.
τι σημασια εχει ποιος ειναι ο κλοουν στο μαντρι;
μην τον αγγιξετε κουφαλες τον mr greek bean και μας παρετε και το γελιο που ειναι το μονο που μας εμεινε.

με ποιον θα γελανε και αυτοι μετα;
αφου τα προβατα ειναι στο μαντρι.
τι σημασια εχει ποιος ειναι ο κλοουν στο μαντρι;
μην τον αγγιξετε κουφαλες τον mr greek bean και μας παρετε και το γελιο που ειναι το μονο που μας εμεινε.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Menios_mikroulis
ανακοίνωση:
μοιράζονται δωρεάν σκευάσματα

για τους αναγνώστες του dtri2020
Ναι, αλλά μπορείς να του κρατήσεις κακία;
Δεν είναι τέρμα γλύκας;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οι μόνοι δημοκρατικοί ηγέτες είναι οι κομμουνιστές. Όλοι το ξέρουν αυτό!zteo έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:01Όταν υποτιμά τον λαό με ψέματα και ανοησιες όχι κριτική αλλά και την χλεύη του θα έχει ο κατά τα άλλα δημοκρατικά(με 38%) πρωθυπουργός.dtri2020 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:54Οι οπαδοί του πιο αποτυχημένου, του πιο ανόητου και μίζερου κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού πειράματος δεν μπορούν να μιλάνε και να κάνουν κριτική στις πράξεις δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων. Δεν έχουν την απαιτούμενη επάρκεια!zteo έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:43
Στην χώρα που υποτίθεται ότι κυβερνά ο Κούλης δεν μιλάμε για ανοησίες άλλων(του παίρνουμε την δόξα).
Και επειδή είναι πολύ δημοκρατικοί, μόλις επικρατήσουν καταργούν τις εκλογές. Για να εμποδίσουν τον λαό να κάνει πολιτικά λάθη και να βγάζει πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, έστω και με 38%.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtri2020 την 30 Ιαν 2022, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BlastFromThePast
H επιστήμη μίλησε.Σπύρος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:42Έχει δίκαιο, η φράση ΧΙΟΝΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ δεν βγάζει λεξαριθμητική συσχέτιση, συνεπώς είναι κάτι που δεν μπορεί να το περιμένει κανείς.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιαν 2022, 20:34 Ευχαριστούμε Κυριάκο.
https://twitter.com/GiannisMpathas/stat ... 6873082888
Χορηγία του Κώμματος, να υποθέσω;Menios_mikroulis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:06 ανακοίνωση:
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εσύ πάρε αντισυλληπτικά καλού κακούMenios_mikroulis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:06 ανακοίνωση:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θα προτιμούσα να μην έμπαινα σε αυτό το δίλημμα ποτέ στη ζωή μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπομονή, έρχονται χειρότερα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Menios_mikroulis
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:14εσύ πάρε αντισυλληπτικά καλού κακούMenios_mikroulis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:06 ανακοίνωση:
ξεμπερδεύω με νάιδα και επικεντρώνομαι στο μπιφ μας
θα με βλέπεις μέχρι και στις ταμπέλες της βιολογικής λαϊκής
- taxalata xalasa
οκ..... το ξερουμε οτι υπαρχει η χιμαιρα.... μονο που το κουλο και το νουδουκιο δεν ειναι ο βελλεροφοντης οπως παραμυθιαζεσαι και παραμυθιαζεις....dtri2020 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:13Οι μόνοι δημοκρατικοί ηγέτες είναι οι κομμουνιστές. Όλοι το ξέρουν αυτό!zteo έγραψε: 30 Ιαν 2022, 22:01Όταν υποτιμά τον λαό με ψέματα και ανοησιες όχι κριτική αλλά και την χλεύη του θα έχει ο κατά τα άλλα δημοκρατικά(με 38%) πρωθυπουργός.dtri2020 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 21:54
Οι οπαδοί του πιο αποτυχημένου, του πιο ανόητου και μίζερου κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού πειράματος δεν μπορούν να μιλάνε και να κάνουν κριτική στις πράξεις δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων. Δεν έχουν την απαιτούμενη επάρκεια!
Και επειδή είναι πολύ δημοκρατικοί, μόλις επικρατήσουν καατργούν τις εκλογές. Για να εμποδίσουν τον λαό να κάνει πολιτικά λάθη και να βγάζει πρωθυπουργούς της αρεσκείας του, έστω και με 38%.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 19 Απαντήσεις