Σαφώς και το έγραψα εγώ. Και το εννοώ απολύτως. Όσο λοιπόν δεν θεωρούνται "φονιάδες" και οι δύο, θεωρώ απολύτως γελοία την οποία ηθική σύσταση στο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές για να' χουμε να λέμε. Για προοδευτικάριους και μη. Και ακριβώς γι' αυτό πρόσθεσα ότι σ' αυτό το πλαίσιο δεν λένε τίποτα οι όποιες "ηθικές" παραινέσεις από τους άντρες. Ειδικώς όταν δεν έχουν μονογαμικές τάσεις και το θεωρούν κάτι απολύτως φυσικό για την πάρτη τους.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:06το κατω εσυ δεν το εγραψες ...?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:03Που ανακάτεψα τους άντρες σε που έγραψα; Στις γυναίκες αναφέρομαι. Οι άντρες ας λένε ό,τι θέλουν. Σιγά μην τους χρωστάνε και εξηγήσεις.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 16:58
αυτονοητο δικαιωμα της γυναικας ειναι ... αυτονοητη και η ευθυνη των πραξεων της ομως ... δεν θα ανακαλυπτουμε τους ανδρες οποτε μας βολευει![]()
Γιατί θεωρείται ηθική υποχρέωση για τη γυναίκα το να κρατήσει το παιδί, ενώ για τον άντρα εκλαμβάνεται ως "τύλιγμα" ή "σκλαβιά" κάτι τέτοιο; Γιατί θεωρείται "φόνισσα" αυτή που κάνει έκτρωση και δεν θεωρείται "φονιάς" ο κάθε τύπος που της ζητά να το "ξεφορτωθεί";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως
Re: Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγω απο την αρχη που το εθεσες τους εβαλα στην ιδια θεση ευθυνης και μοιρα ... δεν τους διαχωρισα στο ελαχιστο ... απλα ξεκαθαρισα οτι τον τελικο λογο τον εχει η γυναικα ... νομιζω οτι αυτο δεν σου αρεσεΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:13Σαφώς και το έγραψα εγώ. Και το εννοώ απολύτως. Όσο λοιπόν δεν θεωρούνται "φονιάδες" και οι δύο, θεωρώ απολύτως γελοία την οποία ηθική σύσταση στο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές για να' χουμε να λέμε. Για προοδευτικάριους και μη. Και ακριβώς γι' αυτό πρόσθεσα ότι σ' αυτό το πλαίσιο δεν λένε τίποτα οι όποιες "ηθικές" παραινέσεις από τους άντρες. Ειδικώς όταν δεν έχουν μονογαμικές τάσεις και το θεωρούν κάτι απολύτως φυσικό για την πάρτη τους.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:06το κατω εσυ δεν το εγραψες ...?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:03
Που ανακάτεψα τους άντρες σε που έγραψα; Στις γυναίκες αναφέρομαι. Οι άντρες ας λένε ό,τι θέλουν. Σιγά μην τους χρωστάνε και εξηγήσεις.![]()
Γιατί θεωρείται ηθική υποχρέωση για τη γυναίκα το να κρατήσει το παιδί, ενώ για τον άντρα εκλαμβάνεται ως "τύλιγμα" ή "σκλαβιά" κάτι τέτοιο; Γιατί θεωρείται "φόνισσα" αυτή που κάνει έκτρωση και δεν θεωρείται "φονιάς" ο κάθε τύπος που της ζητά να το "ξεφορτωθεί";![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στην Αγγλία, η επιδοματική τσαβοσύνη της μητρότητας, είναι επαγγελματική καρριέρα.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:08Αγγλια ...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:07Μπορείς να αναφέρεις κάποιους λαούς που έχεις ως πρότυπο σε αυτό το θέμα;nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:04
αφου δεν επηρεαζονται τα παιδια ας αφησουμε το σχολειο στασιμο στα 80ς ... οι υπολοιποι λαοι που προχωρανε σε σωστες μεταρυθμισεις θα ειναι κοροιδα μαλλον
Έτσι, από περιέργεια.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
so what ...?
Να μη μου αρέσει, γιατί; Εγώ είμαι αυτή που έθεσα και το θέμα του επιδοματικού συμφέροντος στην παιδοκαλλιέργεια.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:16εγω απο την αρχη που το εθεσες τους εβαλα στην ιδια θεση ευθυνης και μοιρα ... δεν τους διαχωρισα στο ελαχιστο ... απλα ξεκαθαρισα οτι τον τελικο λογο τον εχει η γυναικα ... νομιζω οτι αυτο δεν σου αρεσεΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:13Σαφώς και το έγραψα εγώ. Και το εννοώ απολύτως. Όσο λοιπόν δεν θεωρούνται "φονιάδες" και οι δύο, θεωρώ απολύτως γελοία την οποία ηθική σύσταση στο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές για να' χουμε να λέμε. Για προοδευτικάριους και μη. Και ακριβώς γι' αυτό πρόσθεσα ότι σ' αυτό το πλαίσιο δεν λένε τίποτα οι όποιες "ηθικές" παραινέσεις από τους άντρες. Ειδικώς όταν δεν έχουν μονογαμικές τάσεις και το θεωρούν κάτι απολύτως φυσικό για την πάρτη τους.![]()
Σαφώς και ισχύει. Αλλά προκύπτει από την αμιγώς αμφίδρομη σχέση, διαφύλαξης συμφερόντων από άντρες και γυναίκες και όχι από ηθικό κλονισμό. Αυτές που θέλουν όντως να γεννήσουν και να κρατήσουν τα παιδιά τους, τα κρατούν με νύχια και δόντια.
Αυτές όντως τις σέβομαι. Αλλά το κάνουν επειδή είναι δική τους τόσο η επιλογή όσο και το κόστος. Και κάτι ιεροκήρυκες με απόψεις του προπερασμένου αιώνα σε άθεες ή θρησκευτικές εκδοχές, τους έχουν γραμμένους. Και καλά κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
So, αυτοί που τώρα τσιρίζουν για τις εκτρώσεις και τον φόνο εμβρύων, αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα τσίριζαν για την κατάλυση του θεσμού της οικογένειας. Όπως τσιρίζουν για όποιες οικονομικά ανεξάρτητες υιοθετούν παιδιά ή χρησιμοποιούν τράπεζες σπέρματος, όταν αυτές αποφασίσουν να γίνουν μάνες.
Ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
συμφωνο απολυτα οτι καλα κανουνε και τους γραφουνε ολους οι συγκεκριμενες γυναικες που αποφασιζουνε να κανουνε εκτρωση ...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:25Να μη μου αρέσει, γιατί; Εγώ είμαι αυτή που έθεσα και το θέμα του επιδοματικού συμφέροντος στην παιδοκαλλιέργεια.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:16εγω απο την αρχη που το εθεσες τους εβαλα στην ιδια θεση ευθυνης και μοιρα ... δεν τους διαχωρισα στο ελαχιστο ... απλα ξεκαθαρισα οτι τον τελικο λογο τον εχει η γυναικα ... νομιζω οτι αυτο δεν σου αρεσεΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:13
Σαφώς και το έγραψα εγώ. Και το εννοώ απολύτως. Όσο λοιπόν δεν θεωρούνται "φονιάδες" και οι δύο, θεωρώ απολύτως γελοία την οποία ηθική σύσταση στο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι παπαριές για να' χουμε να λέμε. Για προοδευτικάριους και μη. Και ακριβώς γι' αυτό πρόσθεσα ότι σ' αυτό το πλαίσιο δεν λένε τίποτα οι όποιες "ηθικές" παραινέσεις από τους άντρες. Ειδικώς όταν δεν έχουν μονογαμικές τάσεις και το θεωρούν κάτι απολύτως φυσικό για την πάρτη τους.![]()
Σαφώς και ισχύει. Αλλά προκύπτει από την αμιγώς αμφίδρομη σχέση, διαφύλαξης συμφερόντων από άντρες και γυναίκες και όχι από ηθικό κλονισμό. Αυτές που θέλουν όντως να γεννήσουν και να κρατήσουν τα παιδιά τους, τα κρατούν με νύχια και δόντια.
Αυτές όντως τις σέβομαι. Αλλά το κάνουν επειδή είναι δική τους τόσο η επιλογή όσο και το κόστος. Και κάτι ιεροκήρυκες με απόψεις του προπερασμένου αιώνα σε άθεες ή θρησκευτικές εκδοχές, τους έχουν γραμμένους. Και καλά κάνουν.![]()
στον 21ο αιωνα με ενα σωρο μεθοδους αντισυλληψης και κοινωνικα αποδεκτη πλεον την μονογονεικη οικογενεια ... βεβαια καλα κανουνε και οι υπολοιποι να μην δινουνε σημασια στην κλαψα των συγκεκριμενων γυναικων οταν παριστανουνε τα θυματα της κοινωνιας ... η αποφαση για εκτρωση ειναι ξεκαθαρα γυναικεια υποθεση
Σαφώς και είναι. Σας αρέσει ή όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μη διαστρέφεις το μπολντ με παπαριές.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:31συμφωνο απολυτα οτι καλα κανουνε και τους γραφουνε ολους οι συγκεκριμενες γυναικες που αποφασιζουνε να κανουνε εκτρωση ...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:25Να μη μου αρέσει, γιατί; Εγώ είμαι αυτή που έθεσα και το θέμα του επιδοματικού συμφέροντος στην παιδοκαλλιέργεια.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:16
εγω απο την αρχη που το εθεσες τους εβαλα στην ιδια θεση ευθυνης και μοιρα ... δεν τους διαχωρισα στο ελαχιστο ... απλα ξεκαθαρισα οτι τον τελικο λογο τον εχει η γυναικα ... νομιζω οτι αυτο δεν σου αρεσε
Αυτές όντως τις σέβομαι. Αλλά το κάνουν επειδή είναι δική τους τόσο η επιλογή όσο και το κόστος. Και κάτι ιεροκήρυκες με απόψεις του προπερασμένου αιώνα σε άθεες ή θρησκευτικές εκδοχές, τους έχουν γραμμένους. Και καλά κάνουν.![]()
στον 21ο αιωνα με ενα σωρο μεθοδους αντισυλληψης και κοινωνικα αποδεκτη πλεον την μονογονεικη οικογενεια ... βεβαια καλα κανουνε και οι υπολοιποι να μην δινουνε σημασια στην κλαψα των συγκεκριμενων γυναικων οταν παριστανουνε τα θυματα της κοινωνιας ... η αποφαση για εκτρωση ειναι ξεκαθαρα γυναικεια υποθεση
Και επειδή ακριβώς ζούμε στον 21ο αιώνα, πρώτα θα μάθει ο κάθε παπάρας να βάζει προφυλακτικό στο πολύτιμο του και μετά να κάνει κριτική για το οτιδήποτε.
Αν δεν βάζει, ας συνεχίσει τις λεκτικές μαλακίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Ιαν 2022, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
να κοουταρεις ολο το κειμενο γιατι αυτο που κανεις λεγεται κπτοραπτικη ...
δεν εχει να κανει αν αρεσει στον υπολοιπο κοσμο η πραξη που αφορα μια γυναικα ... εφοσων ομως ειναι δικη της επιλογη να δεχεται και την ευθυνη της ... σημερα η γυναικα κανει εκτρωση γιατι το θελει ... δεν της το επιβαλλει κανεις ... δεν υπαρχουνε οι δικαιολογιες του 1950 για κοινωννικο αποκλεισμο και αλλα τετοια δακρυβρεχτα
βαλει η δεν βαλει προφυλακτικο στο πουλακι του καποιος την αποφαση για εκτρωση η γυναικα την εχει ... δικη της η ευθυνη συμφωνα με το νομοΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:36Μη διαστρέφεις το μπολντ με παπαριές.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:31συμφωνο απολυτα οτι καλα κανουνε και τους γραφουνε ολους οι συγκεκριμενες γυναικες που αποφασιζουνε να κανουνε εκτρωση ...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:25
Να μη μου αρέσει, γιατί; Εγώ είμαι αυτή που έθεσα και το θέμα του επιδοματικού συμφέροντος στην παιδοκαλλιέργεια.
Και επειδή ακριβώς ζούμε στον 21ο αιώνα, πρώτα θα μάθει ο κάθε παπάρας να βάζει προφυλακτικό στο πολύτιμο του και μετά να κάνει κριτική για το οτιδήποτε.
Αν δεν βάζει, ας συνεχίσει τις λεκτικές μαλακίες.
Καλά, συνέχισε να τραγουδάς.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:37να κοουταρεις ολο το κειμενο γιατι αυτο που κανεις λεγεται κπτοραπτικη ...
δεν εχει να κανει αν αρεσει στον υπολοιπο κοσμο η πραξη που αφορα μια γυναικα ... εφοσων ομως ειναι δικη της επιλογη να δεχεται και την ευθυνη της ... σημερα η γυναικα κανει εκτρωση γιατι το θελει ... δεν της το επιβαλλει κανεις ... δεν υπαρχουνε οι δικαιολογιες του 1950 για κοινωννικο αποκλεισμο και αλλα τετοια δακρυβρεχτα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσυ μεχρι ποιον μηνα πιστευεις οτι οι γυναίκες θα πρέπει να εχουν το δικαιωμα της έκτρωσης?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:36Μη διαστρέφεις το μπολντ με παπαριές.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:31συμφωνο απολυτα οτι καλα κανουνε και τους γραφουνε ολους οι συγκεκριμενες γυναικες που αποφασιζουνε να κανουνε εκτρωση ...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:25
Να μη μου αρέσει, γιατί; Εγώ είμαι αυτή που έθεσα και το θέμα του επιδοματικού συμφέροντος στην παιδοκαλλιέργεια.
Αν δεν βάζει, ας συνεχίσει τις λεκτικές μαλακίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες.
δεν εχω καλη φωνη ...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:39Καλά, συνέχισε να τραγουδάς.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:37να κοουταρεις ολο το κειμενο γιατι αυτο που κανεις λεγεται κπτοραπτικη ...
Μέχρι το μήνα που αν περάσει, οι άντρες θα είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν τη συνεπιμέλεια του παιδιού, διαφορετικά θα είναι συναυτουργοί στην ανθρωποκτονία.panos291 έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:41Εσυ μεχρι ποιον μηνα πιστευεις οτι οι γυναίκες θα πρέπει να εχουν το δικαιωμα της έκτρωσης?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:36Μη διαστρέφεις το μπολντ με παπαριές.nostromos έγραψε: 30 Ιαν 2022, 17:31
συμφωνο απολυτα οτι καλα κανουνε και τους γραφουνε ολους οι συγκεκριμενες γυναικες που αποφασιζουνε να κανουνε εκτρωση ...
Ποιον μήνα θεωρείς κατάλληλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 242 Απαντήσεις
- 5359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος