Η κυβέρνηση στο εν λόγω θέμα μαλακιζεται.foscilis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:30Δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η κυβέρνηση σέβεται την αυτοδιάθεση του σώματος εκείνων που διατάζει να στριμώχνονται με άλλους 45 επί ολόκληρα 24ωρα.Chainis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:26
Μπούμπη βλέπεις τίποτα να λείπει από την ανακοινωση μαλακία που εβαλες;
Μήπως οι εκρηκτικοί νεοσύλλεκτοι έπρεπε να ζητούν να εμβολιαστούν κι όσοι είναι ενεμβολίαστοι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκρηκτική η κατάσταση στην Α' ΕΣΣΟ 2022 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη
Re: Εκρηκτική η κατάσταση στην Α' ΕΣΣΟ 2022 στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- wooded glade

Σμηνίες είναι αυτοί.
Βλέπουμε το Μαίναλο μπροστά μας και είναι η αριστερή παραλία όπως μπαίνουμε στις μοίρες.
Αριστερά είναι οι θάλαμοι των εκπαιδευομένων σμηνιών, οι σμηνίτες είναι από την άλλη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Πωπωπω, τι μου θύμισε.....
Σκόπια στο κέντρο πεζικου 6ο συνταγμα, στην σκοπιά με το φάντασμα, χιονοθυελλα, μονοωρη, με την ασηκωτη χλαινη, περίπολα να μας προμηθευτούν σταφίδα και κονιάκ(στην ζούλα) και μπάνιο με κρύο νερό.
Επιστροφή από άδεια ορκωμοσίας απευθείας στην κουζίνα, πάτωμα με 2 πόντους λιγδα με το παγωμένο κομμάτι κρέας που όταν έπεφτε, έφευγε σαν τον παγοδρόμο στην πίστα πατινάζ.
Σκόπια στο κέντρο πεζικου 6ο συνταγμα, στην σκοπιά με το φάντασμα, χιονοθυελλα, μονοωρη, με την ασηκωτη χλαινη, περίπολα να μας προμηθευτούν σταφίδα και κονιάκ(στην ζούλα) και μπάνιο με κρύο νερό.
Επιστροφή από άδεια ορκωμοσίας απευθείας στην κουζίνα, πάτωμα με 2 πόντους λιγδα με το παγωμένο κομμάτι κρέας που όταν έπεφτε, έφευγε σαν τον παγοδρόμο στην πίστα πατινάζ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- wooded glade
Εγώ δεν ήξερα τις συνήθειες.
Τρεις μήνες πριν ήμουνα στο Αγγλίος και δεν ήξερα.
Παρουσιάστηκα λοιπόν με γραβάτα και με μία samsonite.
Έφαγα λίγο κρα.
Τρεις μήνες πριν ήμουνα στο Αγγλίος και δεν ήξερα.
Παρουσιάστηκα λοιπόν με γραβάτα και με μία samsonite.
Έφαγα λίγο κρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Σέρπικο έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:43 Πωπωπω, τι μου θύμισε.....
6ο σύνταγμα ε;
Εγώ έκανα την μλακία και πήγα καλοκαίρι.
Νερό μια ώρα την ημέρα 7 με 8 το βράδυ στις βρύσες, γεμίζαμε πλαστικά μπουκάλια για την ημέρα.
Λόγω εποχής πήγαμε λίγοι 1100 άτομα και οι άλλες σειρές τότε είχαν 2 2,5 χιλιάδες νέους και οι σκοπιές και η αγγαρεία μας πήγαιναν πίπα κώλο, σε συνδυασμό ότι μετά την ορκωμοσία κάθε μέρα τις καθημερινές μας πήγαιναν στα Εξαμίλια στο πεδίο ασκήσεων που σιγοβράζαμε με διπλο κράνος και πλήρη εξάρτηση μέχρι το μεσημέρι.
Αξέχαστη εμπειρία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εγώ πήγα, Νοέμβρη ΣΤ', δεν θυμάμαι πολύ κόσμο, προφανώς επειδή υπήρχαν 6 σειρές κατάταξης. Ούτε βολή πρόλαβα, πήγα στην ΣΕΑΠ.Chainis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 13:37Σέρπικο έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:43 Πωπωπω, τι μου θύμισε.....
Επιστροφή από άδεια ορκωμοσίας απευθείας στην κουζίνα, πάτωμα με 2 πόντους λιγδα με το παγωμένο κομμάτι κρέας που όταν έπεφτε, έφευγε σαν τον παγοδρόμο στην πίστα πατινάζ.![]()
6ο σύνταγμα ε;
Νερό μια ώρα την ημέρα 7 με 8 το βράδυ στις βρύσες, γεμίζαμε πλαστικά μπουκάλια για την ημέρα.
Λόγω εποχής πήγαμε λίγοι 1100 άτομα και οι άλλες σειρές τότε είχαν 2 2,5 χιλιάδες νέους και οι σκοπιές και η αγγαρεία μας πήγαιναν πίπα κώλο, σε συνδυασμό ότι μετά την ορκωμοσία κάθε μέρα τις καθημερινές μας πήγαιναν στα Εξαμίλια στο πεδίο ασκήσεων που σιγοβράζαμε με διπλο κράνος και πλήρη εξάρτηση μέχρι το μεσημέρι.
Αξέχαστη εμπειρία.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Αν θεωρείς ότι σκοπός του στρατού είναι η άμυνα της χώρας, ναι.Chainis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:33Η κυβέρνηση στο εν λόγω θέμα μαλακιζεται.foscilis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:30Δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η κυβέρνηση σέβεται την αυτοδιάθεση του σώματος εκείνων που διατάζει να στριμώχνονται με άλλους 45 επί ολόκληρα 24ωρα.Chainis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:26
Μπούμπη βλέπεις τίποτα να λείπει από την ανακοινωση μαλακία που εβαλες;
Μήπως οι εκρηκτικοί νεοσύλλεκτοι έπρεπε να ζητούν να εμβολιαστούν κι όσοι είναι ενεμβολίαστοι;
Αν θεωρείς ότι σκοπός του στρατού είναι η πελατειακή εξυπηρέτηση των στρατιωτικών, καθόλου.
Ξερω γιατί μας το έλεγαν οι εκπαιδευτές ότι η προηγούμενη από εμάς σειρά είχε πάνω από 2.000 νεους.Σέρπικο έγραψε: 30 Ιαν 2022, 14:02Εγώ πήγα, Νοέμβρη ΣΤ', δεν θυμάμαι πολύ κόσμο, προφανώς επειδή υπήρχαν 6 σειρές κατάταξης. Ούτε βολή πρόλαβα, πήγα στην ΣΕΑΠ.Chainis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 13:37Σέρπικο έγραψε: 30 Ιαν 2022, 12:43 Πωπωπω, τι μου θύμισε.....
Επιστροφή από άδεια ορκωμοσίας απευθείας στην κουζίνα, πάτωμα με 2 πόντους λιγδα με το παγωμένο κομμάτι κρέας που όταν έπεφτε, έφευγε σαν τον παγοδρόμο στην πίστα πατινάζ.![]()
6ο σύνταγμα ε;
Αξέχαστη εμπειρία.
Βολές έκανα με Μ1, FN και οπλοπολυβολο μπαρ στην Κόρινθο.
Με είχαν χρεώσει κι ένα μπαρ 8,5 κιλά και το κουβαλούσα στα Εξαμίλια.
Τα άλλα κέντρα μετά, Γύθειο για σιτιστής, και Αυλώνα μου φάνηκαν διακοπές.
Και στην μονάδα 26η ΕΜΑ δεν ζορίστηκα τόσο όσο στην Κόρινθο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Δεν έχει σημασία τι θεωρείς εσύ και τι εγώ.foscilis έγραψε: 30 Ιαν 2022, 14:06Αν θεωρείς ότι σκοπός του στρατού είναι η άμυνα της χώρας, ναι.
Αν θεωρείς ότι σκοπός του στρατού είναι η πελατειακή εξυπηρέτηση των στρατιωτικών, καθόλου.
Ο σκοπός του στρατού ορίζεται από το σύνταγμα.
Η κυβέρνηση κάθε κυβέρνηση πρέπει να προστατεύει την υγεία των στρατευμένων και εν προκειμένω στην πανδημία το εμβόλιο είναι εκ των ουκ άνευ.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos