!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα τρολ του Σύριζα (0.60€)

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα τρολ του Σύριζα (0.60€)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Εσθήρ έγραψε: 12 Σεπ 2018, 00:04
Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2018, 23:46 Κι άλλο νήμα βόθρος. Δύο είδα σήμερα.
Πολλα θα δεις.Τουτεστιν.Τα τρολ μποτακια/δηλαδη κομματοσκυλα του κερατα...ζουν και υπαρχουν αναμεσα μας.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ/Οχι μονο απο ενα.Δεν καταννοω γιατι οταν ενας υποστηριζει το ταδε κομμα,ειναι μποτακι,ενω οταν ο αλλος υποστηριζει το ταδε κομμα...δεν ειναι μποτακι.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.Δηλαδη κριτικη σκεψη καμια,απλα οτι λεει το κομμα αυτο κανω και εγω.
Τα κομματα πατανε επανω σε ιδεολογιες,διοτι απο εκει μπορουν να αρπαξουν ψηφους,το χειροτερο ομως ειναι οτι οικοιοποιουνται τις ΑΞΙΕΣ.,και αυτο το πραττουν τα κοματοσκυλα.Τουτεστιν.Οικοιοπιειται το ταδε κομμα την ταδε αξια...τσουπ,οποιος εχει την ταδε αξια=αυτο το κομμα ψηφιζει. Η το αντιστροφο.Οποιος δεν εχει την ταδε αξια= δεν ειναι αυτο το κομμα.Η προβατοποιηση στο επαρκο.Κριτικη σκεψη ουτε κατα διαννοια.Την μεγαλυτερη ζημια την κανει η κομματικοποιηση αξιων.
:+1: Μ αρέσεις
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2018, 10:59 για όλους μας. Αλλά τέλος πάντων στην πραγματική ζωή πολύ λίγοι δρουν όπως στην ιντερνετική.

Πιστεύω κάποιος που ενημερώνεται από το ιντερνετ έχει την εντύπωση ότι υπάρχει ένας έντονος διχασμός μεταξύ οπαδών του καθεστώτος και οπαδών της αντίστασης που όλοι βιώνουν τα πλέον ηλίθια πράγματα ως ζητήματα ζωής και θανάτου.

Ε δεν είναι έτσι.

Τουλάχιστον στο φόρουμ είναι σαφές γιατί είμαστε όλοι ψευδώνυμοι που περνάμε τον χρόνο μας σε ένα μέρος λίγο-πολύ κλειστή κοινότητα. Δεν είμαστε οι επώνυμοι μαλάκες του Facebook με τους χιλιάδες ακόλουθους ή ακόμα χειρότερα οι προγλωσσικοί του τουίτερ.
Tι να σου πώ, εγώ πάντως έχω βάλει πολλές φορές εδώ πέρα και το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και τι δουλειά κάνω και τα παιδιά μου και ότι σκατά μπορεί να θέλει να ξέρει κανείς για μένα, και έχω πιεί καφέ με ένα σωρό κόσμο από εδώ όταν είμαι στην Ελλάδα, και γενικά θέλω να πιστεύω ότι είμαι το ίδιο πράμα και μέσα στο φόρουμ και εκτός. Και σίγουρα δεν ενημερώνομαι απ'το ίντερνετ για την Ελλάδα... 32 χρόνια ήμουνα στην Ελλάδα, έρχομαι κάθε χρόνο πολλές φορές και δύο φορές, και όταν δεν είμαι εκεί είμαι στο τηλέφωνο με τους δικούς μου ανθρώπους σχεδόν κάθε μέρα.

Ο διχασμός στην Ελλάδα είναι πραγματικός κατά τη γνώμη μου. Δε θα βρεις αλλού τόσο κόσμο που ψηφίζει τον έναν, αναγνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι είναι μαλάκας/βύσμα/κλέφτης, μόνο και μόνο από μίσος για τον άλλον, ούτε θα ξαναβρείς κόσμο που ψηφίζει κάποιον τη μία μέρα και την αμέσως επόμενη τον βρίζει. Αυτά είναι Ελληνικά φαινόμενα με πραγματικές ιστορικές ρίζες. Δες την ιστορία μας τα τελευταία 60 χρόνια, πόσες καταστροφές συνέβησαν λόγω διάφορων συνδιασμών μαλακίας/παρτακισμού/προδοσίας. Και πες μου ότι δεν άφησαν αυτά ένα σωρό κόμπλεξ, και ότι είμαστε το ίδιο με τους Ελβετούς που το χειρότερο που τους συνέβη στην ίδια περίοδο είναι ότι μπορεί να μην έκατσε η συνταγή για σοκολάτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 12 Σεπ 2018, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Σεπ 2018, 11:53 Δε θα βρεις αλλού τόσο κόσμο που ψηφίζει τον έναν, αναγνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι είναι μαλάκας/βύσμα/κλέφτης, μόνο και μόνο από μίσος για τον άλλον, ούτε θα ξαναβρείς κόσμο που ψηφίζει κάποιον τη μία μέρα και την αμέσως επόμενη τον βρίζει.
Υπερβάλλεις εδώ, σε πολλές δυτικές χώρες υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα και μάλιστα σε μεγάλους αριθμούς. Ξεκίνα με τις ΗΠΑ να δεις πόσοι ψήφισαν τη Χίλαρυ μόνο και μόνο για να μην βγει ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι (και το αντίθετο), συνέχισε σε Γαλλίες, Ισπανίες, Ιταλίες όπου πλέον οι περισσότεροι προσδιορίζονται πρωτίστως ως -αντί (όπως ακριβώς και στην Ελλάδα), γενικά άστο.

Στο συγκεκριμένο, μάλλον επηρεάζεσαι από την κατάσταση στην Αυστραλία όπου πράγματι οι αντιλήψεις είναι διαφορετικές και τα πολιτικά πάθη σαφώς πιο ασθενικά.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Πάντα υπερβάλλω, είμαι Έλληνας. Γύρνα το βόλιουμ στο 4.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Διχασμός είναι να μην αναγνωρίζεις τη νομιμότητα της άλλης πλευράς.

Το να αναγνωρίζεις (παρ' όλου που δεν εγκρίνεις καθόλου) τη νομιμότητα και να τη βρίζεις δεν είναι διχασμός, είναι εκτόνωση.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2018, 09:24 ναι ας αυτοκτονήσουμε όλοι επειδή ο υπουργός παιδείας έκανε ένα αστείο με τους μαθητές που νυστάζουν.
Θίχτηκες; Μα, τι τους βρίσκεις, δεν βλέπεις ότι είναι όλοι σαν τον μπαρμπα Γιώργο με τις μουστάκες; Κατέβηκε ο βλάχος απ' του χουριό
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

wooded glade έγραψε: 12 Σεπ 2018, 02:47 Τα τρολς της εποχής σύριζα α' ήταν δυναμικά, με τη δραχμή τους, με go home madam Merkel τους και με ολίγον "αμερικάνοι φονιάδες των λαών" από τα ηρωϊκά χρόνα.
Μετά ξεμείναμε και έμεινε ένας Αρίστος να κρατάει το μαγαζί.
Από εποχής .com.gr και μετά είναι φρίκη.
Δεν ξέρω τι κανονισμός πρέπει να προστεθεί στο πχόρουμ για να αντιμετωπίζονται, αλλά ένας κανονισμός πρέπει να προστεθεί. Χαρτί από την αστυνομία ίσως ότι είναι πάνω από 13 ετών, κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.
Δεν βοηθάει, αφού είναι ηλικιακά μεγαλύτερα των 13, αν και νοητικά είναι μικρότερα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros

Βινόσαυρος έγραψε: 12 Σεπ 2018, 03:26 Re: Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα τρολ του Σύριζα (0.60€)
με κατανόηση και επιείκεια
Μάλλον έτσι:
Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2018, 21:17 Εικόνα
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Nandros

Naranjita έγραψε: 12 Σεπ 2018, 09:35
Orion22 έγραψε: 12 Σεπ 2018, 00:45 η σωστή απάντηση στο ΟΡ ερώτημα είναι:
ανταλλαγή πληθυσμών

για κάθε 1 (Ζαίος ο Ανωφελής), 3 (venezuelanus antimaduricus)
:smt005: :+1: :goodpost: :bravo:
Καλό, αλλά τους παραέδωσε αξία. Και 1 προς 1 αναλογία πάλι κέρδος θα έχουμε!
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

lafkiotis έγραψε: 12 Σεπ 2018, 10:18 Και πως αναγνωριζεται ενα τρολ εδω μεσα ρε παιδια?

Για ριχτε μερικα ονοματα για να καταλαβουμε και εμεις οι αγνοαθωοι?
Κάνε μια περιοδεία στην Πολιτική (έσω + έξω) και θα τα εντοπίσεις γρήγορα, ένα προς ένα. :g030:
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2018, 12:17 Διχασμός είναι να μην αναγνωρίζεις τη νομιμότητα της άλλης πλευράς.

Το να αναγνωρίζεις (παρ' όλου που δεν εγκρίνεις καθόλου) τη νομιμότητα και να τη βρίζεις δεν είναι διχασμός, είναι εκτόνωση.
Νομιμότητα που αποκτήθηκε με τα πιο ασύστολα ψέματα και ανυπόστατες υποσχέσεις, από το '74 και μετά, για να ευχαριστηθούν και εξαπατηθούν όσο περισσότερα αυτιά γίνεται, είναι α-πά-τη!
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Awesomatic έγραψε: 11 Σεπ 2018, 13:53 Τα μποτάκια του εξηντάλεπτου έχουν κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα για να αβαντάρουν τον εργοδότη τους. Τώρα που η πτώση του Σύριζα είναι το πολύ ένα χρόνο μακριά είναι καλή ευκαιρία να ανοίξουμε μια συζήτηση σαν κοινωνία για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, να τιμωρηθούν και να αποτραπούν τέτοια μέτρα κατευθυνόμενης προπαγάνδας στο μέλλον.

Το δικαιότερο θα ήταν να κυνηγηθούν και να τιμωρηθούν τα μποτάκια και οι υπεύθυνοι που τους συντονίζουν αλλά υπάρχει νομικό πλαίσιο που μπορεί να γίνει αυτό; Πως μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια κρατική-κομματική οργάνωση προπαγάνδας που θα φέρει πάλι τόσα δεινά στη χώρα; Νομίζετε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να έχει σαν βασικό στόχο να βρει και να τιμωρήσει τους ενόχους;
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των κομμάτων να είναι ανοιχτοί, να είναι δυνατή η δημόσια πρόσβαση σ' αυτούς, ώστε να φαίνεται αν υπάρχουν δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται από μη νόμιμες πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων και να φαίνεται από ποιον χρηματοδοτείται τι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Σεπ 2018, 04:01 Yπάρχει πολύ μίσος στην Ελλάδα, θα πάρει πολλές γενιές ακόμα για να ηρεμήσουμε λίγο και να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι.

Μέχρι τότε δεν έχει πολύ νόημα να προσπαθείς να συζητήσεις. Η γνώμη μου είναι αφήστε τα μποτάκια στην πολιτική να τρώγονται μεταξύ τους. Το φόρουμ είναι φοβερό να παρακολουθείς αλλα θέματα, σινεμά, χόμπι, τις καύλες του daje κλπ.
Ξέχασες τα ποιήματα του Υπερτάτου Ελληγεννούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Nandros

hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2018, 23:39
Awesomatic έγραψε: 11 Σεπ 2018, 13:53 Τα μποτάκια του εξηντάλεπτου έχουν κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα για να αβαντάρουν τον εργοδότη τους. Τώρα που η πτώση του Σύριζα είναι το πολύ ένα χρόνο μακριά είναι καλή ευκαιρία να ανοίξουμε μια συζήτηση σαν κοινωνία για το πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, να τιμωρηθούν και να αποτραπούν τέτοια μέτρα κατευθυνόμενης προπαγάνδας στο μέλλον.

Το δικαιότερο θα ήταν να κυνηγηθούν και να τιμωρηθούν τα μποτάκια και οι υπεύθυνοι που τους συντονίζουν αλλά υπάρχει νομικό πλαίσιο που μπορεί να γίνει αυτό; Πως μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια κρατική-κομματική οργάνωση προπαγάνδας που θα φέρει πάλι τόσα δεινά στη χώρα; Νομίζετε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να έχει σαν βασικό στόχο να βρει και να τιμωρήσει τους ενόχους;
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των κομμάτων να είναι ανοιχτοί, να είναι δυνατή η δημόσια πρόσβαση σ' αυτούς, ώστε να φαίνεται αν υπάρχουν δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται από μη νόμιμες πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων και να φαίνεται από ποιον χρηματοδοτείται τι.
Μα τί λες τώρα; Θες το κοκοέ να ξεκινήσει επανάστα;
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2018, 11:04 Παρά τις υπερβολές για τη Φινλανδία είναι γεγονος ότι στην παιδεία ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί επιστημονικά τεκμηριωμένη πολιτική, χονδρικά βασισμένη στο σκανδιναβικό μοντέλο σχολείου.
Γιατί; Τι σημαντικό άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ στα σχολεία; Άλλαξε την ύλη; Τον τρόπο μάθησης; Κάποια από τις διαδικασίες; Τον φόρτο εργασίας; Το πρόγραμμα; Τις εξετάσεις; Το μοντέλο του προγράμματος;

Ρητορική είναι η ερώτηση, ξέρω ότι δεν άλλαξε τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”