!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Uppercut

Re: Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

zteo έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:45
Uppercut έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:41
zteo έγραψε: 29 Ιαν 2022, 20:44
Σοβαρά τώρα μιλάς για δικαιώματα των σπερματοζωαρίων. :smt005:
Όχι, δεν το κάνει. Σταμάτα να επιδεικνύεις την βιολογική σου ασχετοσύνη. Μιλάμε για τα δικαιώματα του ανθρώπου και άνθρωπος είναι ο ανθρώπινος οργανισμός, δεν είμαστε καρτεσιανά φαντάσματα. Και ο ανθρώπινος οργανισμός ξεκινάει με το ζυγωτό. Το σπερματοζωάριο είναι μέρος του οργανισμού ενός ανθρώπου. Όπως εξηγεί με πολλή σαφήνεια ο καθηγητής γενετικής Hymie Gordon:
I think we can now also say that the question of the beginning of life –
when life begins – is no longer a question for theological or philosophical
dispute. It is an established scientific fact. Theologians and philosophers
may go on to debate the meaning of life or purpose of life, but it is an
established fact that all life, including human life, begins at the moment
of conception. . . .
I have never ever seen in my own scientific reading, long before I became
concerned with issues of life of this nature, that anyone has ever argued
that life did not begin at the moment of conception and that it was a
human conception if it resulted from the fertilization of the human egg by
a human sperm. As far as I know, these have never been argued against.
Η έρευνα που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα, είναι ξεκάθαρη· η συντριπτική πλειοψηφία των βιολόγων αυτό αναγνωρίζει. Άρα, μιλάμε για τα δικαιώματα του ανθρώπου, όχι ενός κυττάρου του, μίας μύξας του ή οποιαδήποτε άλλη μαλακία σκέφτεται κανείς.
Μου έβαλες ένα απόσπασμα όχι έρευνα..
Είπα η έρευνα που έβαλα σε προηγούμενη σελίδα , δεν ξέρεις να διαβάζεις; Το απόσπασμα που έφερα είναι από έναν καθηγητή γενετικής που εξηγεί το επιστημονικά αυτονόητο, ως τέτοιο. Αν έχεις οποιονδήποτε ειδικό που ισχυρίζεται κάτι άλλο για την αρχή της ανθρώπινης ζωής, μπορείς να το παραθέσεις. Ορίστε και η έρευνα που έβαλα πιο πριν, όπου όλοι ουσιαστικά οι ερωτηθέντες βιολόγοι συμφωνούν:

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm ... id=3973608
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Η ζωή είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το personhood.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:49 Η ζωή είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το personhood.
Το personhood επέρχεται όταν ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα ψήφου. Μερικές φορές αργότερα, ενώ τις περισσότερες, ακόμη και μετά θάνατον. Μέχρι τότε ο άνθρωπος είναι μια μάζα κυττάρων. Ενας όγκος που περπατάει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Που σημαίνει ότι η Κεραμεως δεν ξέρει τι χρηματοδοτεί το υπουργείο της.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57
Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:48 Παιδιά, εγώ το παιδί το θεωρώ ζωντανό από τη στιγμή που χτυπά η καρδιά του. Το παιδί συμπεριφέρεται, αντιδρά, ακούει, κινείται...
Η καρδιά χτυπά στις 4 εβδομάδες ενώ η ακοή στις 18, άρα αυτό που θεωρείς δεν ισχύει.

Πέρα από αυτό, οι παλαβοί θεοκράτες που αντιγράφουν αυτές τις πανηλίθιες αμερικανιές συγχέουν εσκεμμένα το να είναι κάτι ζωντανό (που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες, ή για το γιαούρτι που περιδρομιάζεις χωρίς ενοχές) με το να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικά δικαιώματα.

Και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι στα πρωτόγονα μυαλά τους η ανθρώπινη ζωή είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από την εμφύσηση αθάνατης ψυχής. Έτσι έχεις αγράμματα δαπιτάκια σαν τον από πάνω να σου λένε "η συντριπτική πλειοψηφία των βιολόγων συμφωνούν με εμάς τα παπαδοπαίδια" ενώ αυτοί μιλάνε για τελείως άλλο πράγμα.

Παρεπιπτόντως εγώ 29 είχα έγκυο γυναίκα, όχι αποτριχωμένο στήθος, φουσκωτά βυζιά και άποψη για το μουνί των άλλων.
Ελαττωσε τις ταινιες με ξανθοπουλο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

AlienWay έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:54
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:49 Η ζωή είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το personhood.
Το personhood επέρχεται όταν ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα ψήφου. Μερικές φορές αργότερα, ενώ τις περισσότερες, ακόμη και μετά θάνατον. Μέχρι τότε ο άνθρωπος είναι μια μάζα κυττάρων. Ενας όγκος που περπατάει.
Edgy af
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

πατησιωτης έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:26
taxalata xalasa έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:04 αλλιως αν δεν εχει δικαιωματα η εκκινηση σου, γιατι να εχεις εσυ;
τον μπουλο, φωτια και σταχτη θα σε κανω και οποιον δεν γουσταρω μπροστα μου... ποια η διαφορα; επειδή βγήκες απο την τρούπα σου στο 9μηνο νομιζεις πως πρεπει να σεβαστω την υπαρξη σου; στα σκουπίδια ρε μπαγλαμα που θες να ζησεις.... με ρωτησες;

Και τωρα που εισαι ενηλικας, αν εισαι, γιατι να σεβαστω την ζωη σου.... μπαμ σε πουστη στο κεφαλι....

Καταλαβαινεις;

ποια η διαφορα που εχεις εσυ με την ζωη που δημιουργειται βιολογικα μεσα στο ωαριο απο την στιγμη της εισοδου του σπερματος;

ζωη εσυ, ζωη κι αυτο.... whats the difference? do you have bigger dick ? temporary. Tomorrow you ll have smaller and somebodyelse's shall be bigger.
Δεν θα βγάλετε άκρη με τα ατομικά δικαιώματα διότι η φύση,η βιολογία δεν λειτουργεί αποκλειστικά με ατομικά δικαιώματα.Λειτουργεί πιο σύνθετα.Τα ατομικά δικαιώματα είναι εφεύρεση των ανθρώπων.
Η κάμπια γίνεται πεταλούδα.Φαντάζεσαι να ασχολούμαστε με τα ατομικά δικαιώματα ενός παρόμοιου είδους τι διαμάχες θα προκαλούντο;
O άνθρωπος λοιπόν ξεκινά τη ζωή του στην κοιλιά της μητέρας του.Η συμβίωση αυτή προκαλεί πρόβλημα στη θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων γιατί για να θεμελιώσουν την οποιαδήποτε άποψη οι μαχόμενοι πρέπει να διαχωρίσουν τα δύο όντα που βιολογικά δεν διαχωρίζονται.
Ένα κωμικοτραγικό γεγονός που συνέβη στην Αμερική όπου επικρατεί η θρησκεία των ατομικών δικαιωμάτων είναι ότι το σύνθημα my body my choice που χρησιμοποιούσαν οι αντίπαλοι των αμβλώσεων το πήραν οι αντίπαλοί τους αντιεμβολιαστές για να πολεμήσουν την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.
Έτσι είναι όμως ο κόσμος - ο άνθρωπος ξεκινά τη ζωή του μέσα σε έναν άλλο άνθρωπο και οι ιοί και τα μικρόβια μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Θρησκεια τα ατομικα δικαιωματα ε πατ; Τ ακουσαμε κι αυτο.
Επειτα ως αρμοδιος National Ekonom (νατχουνάλ εκονόμ) εχω να σου πω οτι η αρνηση εμβολιου δεν ειναι ατομικο δικαιωμα καθως επηρρεαζει αρνητικα τις ελευθεριες-ασφαλεια των υπολοιπων δλδ γεμιζουν οι μεθ με αρνητες και πεθαινουν απ εξω ατομα με προβληματα υγειας, περα φυσικα απο τα κοινωνικα κοστη που πληρωνουμε ολοι για καποιους ανοητους. Αυτα δεν ισχυουν με τις εκτρωσεις οταν το εμβρυο δεν θεωρειται ως ανθρωπος δλδ πριν τους 3 μηνες κυησης. ΤΟ ολον θεμα ειναι ποτε το εμβρυο θεωρειται ανθρωπος κι εγω συμφωνω οτι αυτο ισχυει μετα τους 3 μηνες κυησης ΕΙΔΑΛΛΩΣ θα πρεπει ολος ο ανδρικος πληθυσμος να φυλακισθει ως ενοχος μαζικης δολοφονιας δισεκατομμυριων "ανθρωπων" εκαστος . Ξερεις, εννοω την πεικη χειρηλασια.
Καλα θαταν να παψουμε να λεμε θρησκοληπτες παπαριες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Η θρησκεια βεβαια απαγορευει τον αυνανισμο
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΤΟ ανθρωπινο συκωτι ειναι ζωντανος οργανισμος;
Οχι δα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

απο την στιγμη της γονιμοποιησης ολα ειναι δολοφονια ανθρωπου
νομικα βεβαια ολα ειναι στην διακριτικη ευχερεια της γυναικας κ ΜΟΝΟ να αποφασισει για το τι μελλει γενεσθαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Επειδή δεν εχω παρακολουθήσει το θέμα, το βίντεο μπορούμε να το δούμε κάπου;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Οργισμένος έγραψε: 29 Ιαν 2022, 22:09 ΤΟ ολον θεμα ειναι ποτε το εμβρυο θεωρειται ανθρωπος κι εγω συμφωνω οτι αυτο ισχυει μετα τους 3 μηνες κυησης
Μετά τους 3 μήνες θεωρείς ότι πρέπει οι αμβλώσεις να απαγορεύονται;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Αγις έγραψε: 29 Ιαν 2022, 22:20 απο την στιγμη της γονιμοποιησης ολα ειναι δολοφονια ανθρωπου
νομικα βεβαια ολα ειναι στην διακριτικη ευχερεια της γυναικας κ ΜΟΝΟ να αποφασισει για το τι μελλει γενεσθαι
Αυτό νομίζω, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έτσι πιστεύω.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Οργισμένος έγραψε: 29 Ιαν 2022, 22:01
foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:57
Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 18:48 Παιδιά, εγώ το παιδί το θεωρώ ζωντανό από τη στιγμή που χτυπά η καρδιά του. Το παιδί συμπεριφέρεται, αντιδρά, ακούει, κινείται...
Η καρδιά χτυπά στις 4 εβδομάδες ενώ η ακοή στις 18, άρα αυτό που θεωρείς δεν ισχύει.

Πέρα από αυτό, οι παλαβοί θεοκράτες που αντιγράφουν αυτές τις πανηλίθιες αμερικανιές συγχέουν εσκεμμένα το να είναι κάτι ζωντανό (που ισχύει ακόμα και για τα αιμοπετάλια στην κοκκινίλα της κουράδας σου εφόσον πάσχεις από αιμορροϊδες, ή για το γιαούρτι που περιδρομιάζεις χωρίς ενοχές) με το να είναι ΠΡΟΣΩΠΟ με ατομικά δικαιώματα.

Και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι στα πρωτόγονα μυαλά τους η ανθρώπινη ζωή είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από την εμφύσηση αθάνατης ψυχής. Έτσι έχεις αγράμματα δαπιτάκια σαν τον από πάνω να σου λένε "η συντριπτική πλειοψηφία των βιολόγων συμφωνούν με εμάς τα παπαδοπαίδια" ενώ αυτοί μιλάνε για τελείως άλλο πράγμα.

Παρεπιπτόντως εγώ 29 είχα έγκυο γυναίκα, όχι αποτριχωμένο στήθος, φουσκωτά βυζιά και άποψη για το μουνί των άλλων.
Ελαττωσε τις ταινιες με ξανθοπουλο.
Επιστημονικά ίσως έχει δίκιο. Αλλά συναισθηματικά, αγαπάς το παιδί σου από τον υπέρηχο.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”