Πολλά νευράκια ρε τύπε. Πιές λίγο να σου περάσει:Bandit59 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:53 Την ώρα που οι γνωστοί ηλίθιοι μαλακιζονταν στο πχορουμ ο Τσιτσιπας έβγαλε 750.000. Δικαιλογημενο κάπως το κόμπλεξ τους.

Πολλά νευράκια ρε τύπε. Πιές λίγο να σου περάσει:Bandit59 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:53 Την ώρα που οι γνωστοί ηλίθιοι μαλακιζονταν στο πχορουμ ο Τσιτσιπας έβγαλε 750.000. Δικαιλογημενο κάπως το κόμπλεξ τους.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν μετριονται ολα με βαση τα χρηματα φιλε μου.Bandit59 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:53 Την ώρα που οι γνωστοί ηλίθιοι μαλακιζονταν στο πχορουμ ο Τσιτσιπας έβγαλε 750.000. Δικαιλογημενο κάπως το κόμπλεξ τους.
Ενταξει και στα μη χρηματικα ο Τσιτσιπας ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο στον τομεα του. Ποσοι απο αυτους που πανηγυριζουν τις ηττες του ειναι αντιστοιχα απο τους καλυτερους στον κοσμο στον δικο τους τομεα;Daje έγραψε: 28 Ιαν 2022, 15:52Δεν μετριονται ολα με βαση τα χρηματα φιλε μου.Bandit59 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:53 Την ώρα που οι γνωστοί ηλίθιοι μαλακιζονταν στο πχορουμ ο Τσιτσιπας έβγαλε 750.000. Δικαιλογημενο κάπως το κόμπλεξ τους.
Απο ενα σημειο και περα, οταν λυσεις το οικονομικο, ειναι αδιοφορο ποσα χρηματα εχεις ή βγαζεις.
Μετρανε αλλα πραγματα.
Μα λόγω αυτού του κρύου ήμουν σίγουρος ότι θα έφτανε μέχρι ημιτελικό (το έχω γράψει και σε προηγούμενο σχόλιο μου και έπεσα μέσα). Αν η Μύκονος δεν είχε χιόνια, θα είχε φύγει από το πρώτο μόλις παιχνίδι.Daje έγραψε: 28 Ιαν 2022, 13:31 Με τοσο κρυο και εφαγε παλι ψωλη?
Τι καιρο εχει Ντουμπαι αυτη την περιοδο?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κάτσε ρε συΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:30 Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρεις και ένα Grand Slam για να θεωρείσαι κορυφαίος. Το τέννις δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάζεις αστεράκια για τις πορείες στα κύπελλα Ευρώπης.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μια χαρά είναι, ποιός άλλος Έλληνας έφτασε εκεί άλλωστε;Beria έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:31Κάτσε ρε συΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:30 Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρεις και ένα Grand Slam για να θεωρείσαι κορυφαίος. Το τέννις δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάζεις αστεράκια για τις πορείες στα κύπελλα Ευρώπης.
Μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του έχοντας καλύτερη θέση το Νο 4 και κανένα Γκραν Σλαμ
Θα είναι λίγο;
Εσύ όταν πανηγυρίζεις τις ψωλιές που τρώει ο γαύρος δηλαδή, είσαι ο καλύτερος σε κάτι?Sid Vicious έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:05Ενταξει και στα μη χρηματικα ο Τσιτσιπας ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο στον τομεα του. Ποσοι απο αυτους που πανηγυριζουν τις ηττες του ειναι αντιστοιχα απο τους καλυτερους στον κοσμο στον δικο τους τομεα;Daje έγραψε: 28 Ιαν 2022, 15:52Δεν μετριονται ολα με βαση τα χρηματα φιλε μου.Bandit59 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:53 Την ώρα που οι γνωστοί ηλίθιοι μαλακιζονταν στο πχορουμ ο Τσιτσιπας έβγαλε 750.000. Δικαιλογημενο κάπως το κόμπλεξ τους.
Απο ενα σημειο και περα, οταν λυσεις το οικονομικο, ειναι αδιοφορο ποσα χρηματα εχεις ή βγαζεις.
Μετρανε αλλα πραγματα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Περισσότερο από κάποιον που έχει καλύτερη θέση το Νο5 και κανένα Grand Slam. Αν μετράμε τίτλους έχει όσα έχουν και ένα κάρο τενίστες...Beria έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:31Κάτσε ρε συΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:30 Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρεις και ένα Grand Slam για να θεωρείσαι κορυφαίος. Το τέννις δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάζεις αστεράκια για τις πορείες στα κύπελλα Ευρώπης.
Μπορεί να ολοκληρώσει την καριέρα του έχοντας καλύτερη θέση το Νο 4 και κανένα Γκραν Σλαμ
Θα είναι λίγο;
Mόλις είδα ότι μονο 57 τενίστες έχουν κερδίσει έναν τουλάχιστον τίτλο grand slamΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:35Περισσότερο από κάποιον που έχει καλύτερη θέση το Νο5 και κανένα Grand Slam. Αν μετράμε τίτλους έχει όσα έχουν και ένα κάρο τενίστες...Beria έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:31Κάτσε ρε συΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:30 Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρεις και ένα Grand Slam για να θεωρείσαι κορυφαίος. Το τέννις δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάζεις αστεράκια για τις πορείες στα κύπελλα Ευρώπης.
Θα είναι λίγο;
Ειναι ο αντιπαλος μου ως οπαδος του ΠΑΟΚ, εσενα ο Τσιτσιπας ειναι αντιπαλος σου επειδη εισαι οπαδος καποιου τενιστα;Kauldron έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:34Εσύ όταν πανηγυρίζεις τις ψωλιές που τρώει ο γαύρος δηλαδή, είσαι ο καλύτερος σε κάτι?Sid Vicious έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:05Ενταξει και στα μη χρηματικα ο Τσιτσιπας ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο στον τομεα του. Ποσοι απο αυτους που πανηγυριζουν τις ηττες του ειναι αντιστοιχα απο τους καλυτερους στον κοσμο στον δικο τους τομεα;Daje έγραψε: 28 Ιαν 2022, 15:52
Δεν μετριονται ολα με βαση τα χρηματα φιλε μου.
Μετρανε αλλα πραγματα.
Και παλι δεν μετραει να εισαι απλα ο καλυτερος στον τομεα σου.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιαν 2022, 16:05Ενταξει και στα μη χρηματικα ο Τσιτσιπας ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο στον τομεα του. Ποσοι απο αυτους που πανηγυριζουν τις ηττες του ειναι αντιστοιχα απο τους καλυτερους στον κοσμο στον δικο τους τομεα;Daje έγραψε: 28 Ιαν 2022, 15:52Δεν μετριονται ολα με βαση τα χρηματα φιλε μου.Bandit59 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 14:53 Την ώρα που οι γνωστοί ηλίθιοι μαλακιζονταν στο πχορουμ ο Τσιτσιπας έβγαλε 750.000. Δικαιλογημενο κάπως το κόμπλεξ τους.
Μετρανε αλλα πραγματα.