!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα τρολ του Σύριζα (0.60€)
Re: Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα τρολ του Σύριζα (0.60€)

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το έφτιαξα. Έλεος δηλαδή!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
η σωστή απάντηση στο ΟΡ ερώτημα είναι:
ανταλλαγή πληθυσμών
για κάθε 1 (Ζαίος ο Ανωφελής), 3 (venezuelanus antimaduricus)
ανταλλαγή πληθυσμών
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Orion22 έγραψε: 12 Σεπ 2018, 00:45 η σωστή απάντηση στο ΟΡ ερώτημα είναι:
ανταλλαγή πληθυσμών
Ζαίος ο Ανωφελής
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
δλδ υπάρχει και άλλος;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- wooded glade
Τα τρολς της εποχής σύριζα α' ήταν δυναμικά, με τη δραχμή τους, με go home madam Merkel τους και με ολίγον "αμερικάνοι φονιάδες των λαών" από τα ηρωϊκά χρόνα.
Μετά ξεμείναμε και έμεινε ένας Αρίστος να κρατάει το μαγαζί.
Από εποχής .com.gr και μετά είναι φρίκη.
Δεν ξέρω τι κανονισμός πρέπει να προστεθεί στο πχόρουμ για να αντιμετωπίζονται, αλλά ένας κανονισμός πρέπει να προστεθεί. Χαρτί από την αστυνομία ίσως ότι είναι πάνω από 13 ετών, κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.
Μετά ξεμείναμε και έμεινε ένας Αρίστος να κρατάει το μαγαζί.
Από εποχής .com.gr και μετά είναι φρίκη.
Δεν ξέρω τι κανονισμός πρέπει να προστεθεί στο πχόρουμ για να αντιμετωπίζονται, αλλά ένας κανονισμός πρέπει να προστεθεί. Χαρτί από την αστυνομία ίσως ότι είναι πάνω από 13 ετών, κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Βινόσαυρος
με κατανόηση και επιείκεια
με κατανόηση και επιείκεια
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Yπάρχει πολύ μίσος στην Ελλάδα, θα πάρει πολλές γενιές ακόμα για να ηρεμήσουμε λίγο και να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι.
Μέχρι τότε δεν έχει πολύ νόημα να προσπαθείς να συζητήσεις. Η γνώμη μου είναι αφήστε τα μποτάκια στην πολιτική να τρώγονται μεταξύ τους. Το φόρουμ είναι φοβερό να παρακολουθείς αλλα θέματα, σινεμά, χόμπι, τις καύλες του daje κλπ.
Μέχρι τότε δεν έχει πολύ νόημα να προσπαθείς να συζητήσεις. Η γνώμη μου είναι αφήστε τα μποτάκια στην πολιτική να τρώγονται μεταξύ τους. Το φόρουμ είναι φοβερό να παρακολουθείς αλλα θέματα, σινεμά, χόμπι, τις καύλες του daje κλπ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Από το ιντερντετ το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ή από την πραγματική ζωή; Γιατί στην πραγματική ζωή δύσκολα πια κάποιος να σου κάνει τον προφήτη, εφόσον ο ίδιος έχει διαψευστεί αρκετές φορές.
Αυτό που λες για το μίσος, αυτό έγινε με τα μποτς, τουλάχιστον στα πιο κολλημένα που εκφράζονταν στο ιντερνετ ξεθάφτηκε μια νοοτροπία που ήταν άγνωστη σε όσους μεγάλωσαν στη μεταπολίτευση. Και είναι γελοίο να μιλάνε για φασίστες αυτοί, που ξέθαψαν από τους ορίτζιναλ ναζί φασίστες της Γερμανίας όλο τον οδηγό χειραγώγησης ανθρώπων μέσα από φασιστικές τακτικές, μίσος, ψευτοδιλήμματα. Αλλά το αντιμνημόνιο όλα τα δικαιολόγησε, βλέπεις, τα παιδιά λιποθυμούσαν σε κάποιες άλλες γειτονιές, όλα δικαιολογημένα ήσαν. Δηλαδή ο άλλος πχ πουλούσε γραμμή, έμενε στο Αιγάλεω πχ, σου έλεγε ότι υπάρχουν παιδιά που υποσιτίζονται, του έλεγες πού, έχει στο Αιγάλεω στο σχολείο των παιδιών σου και έλεγε όχι, του είχαν πει ότι σίγουρα υπάρχουν, κάπου αλλού και αυτός το διέδιδε.
- Chilloutbuddy
Είναι η γνώμη μου, ως γνωστόν ο καθένας έχει από μία.
Έχω χάσει κάθε διάθεση να προσπαθώ να εξηγήσω ή να πείσω κάποιον για οτιδήποτε.
Έχω χάσει κάθε διάθεση να προσπαθώ να εξηγήσω ή να πείσω κάποιον για οτιδήποτε.
Μιλάς λες και ζεις στην Αυστραλία.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Σεπ 2018, 04:01 Yπάρχει πολύ μίσος στην Ελλάδα, θα πάρει πολλές γενιές ακόμα για να ηρεμήσουμε λίγο και να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι.
- Chilloutbuddy
Εννοείται, αν είσαι συνέχεια στην Ελλάδα σου φαίνονται όλα φυσικά και λογικά γιατί έχεις πάθει ανοσία.
Το νετ ειναι το βασιλειο των cluster B.
με χλευασμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για την ώρα πάμε συνεχώς προς το χειρότερο.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Σεπ 2018, 04:01 Yπάρχει πολύ μίσος στην Ελλάδα, θα πάρει πολλές γενιές ακόμα για να ηρεμήσουμε λίγο και να συνεννοηθούμε σαν άνθρωποι.
Αναμενόμενο αφού η παιδεία έχει διαλυθεί.
Χτεσινές ειδήσεις, Γαβρόγλου σ ένα σχολείο να λέει ότι τους έβλεπε νυσταγμένους αλλά απ του χρόνου θα αρχίζει στις εννιά ώστε να κοιμούνται περισσότερο.
Υπουργός Παιδείας. Δεν υπάρχει ελπίδα.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση