Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτό είναι απολύτως λογικό για λόγους καθαρά ανατομικούς. Αλλά αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα δεν αφορά μόνον σε καρκίνους και hpv. Aσφαλές θα ήταν μόνον αν υπήρχαν προφυλακτικά και για την γλώσσα.
Και στην τελική, το θέμα δεν είναι μόνον η μετάδοση ασθενειών. Ακόμη και ένας ή μία υγιής μπορεί να είναι βρώμικος/η ή απλώς να μυρίζει άσχημα ακόμη και αν είναι καθαρός. Είναι όπως ο ιδρώτας στο καθαρό σώμα. Κάποιων η μυρωδιά είναι ελκυστική και κάποιων απωθητική. Ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Σε κάθε περίπτωση, πάντα είναι σημαντική η φυσική μυρωδιά.
Όποιος καταναλώνει ιχθυελαια μυρίζει πιο έντονα.
Επίσης μυρίζει η τρίχα ακόμη κι αν είναι φρεσκοπλυμένη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Υπάρχουν οδοντικά φράγματα (dental dams αγγλιστί) αλλά δε νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν την σωστή νοοτροπία για να τα χρησιμοποιήσουν. Θα προσβάλλονταν κιόλας.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Λένε πως υπάρχει μια μεμβράνη από λάτεξ έξτρα ελαστική για τέτοιες περιπτώσεις αλλά φαντάζομαι πως το να την γλείφεις, κι όχι να την γλύφεις, είναι σαν να γλείφεις σόλα παπουτσιού.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2022, 00:11
Υπάρχουν οδοντικά φράγματα (dental dams αγγλιστί) αλλά δε νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν την σωστή νοοτροπία για να τα χρησιμοποιήσουν. Θα προσβάλλονταν κιόλας.
Θενκ γιου, δεν ήξερα πως τα λένε.
Αυτό είναι απολύτως λογικό για λόγους καθαρά ανατομικούς. Αλλά αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα δεν αφορά μόνον σε καρκίνους και hpv. Aσφαλές θα ήταν μόνον αν υπήρχαν προφυλακτικά και για την γλώσσα.
Και στην τελική, το θέμα δεν είναι μόνον η μετάδοση ασθενειών. Ακόμη και ένας ή μία υγιής μπορεί να είναι βρώμικος/η ή απλώς να μυρίζει άσχημα ακόμη και αν είναι καθαρός. Είναι όπως ο ιδρώτας στο καθαρό σώμα. Κάποιων η μυρωδιά είναι ελκυστική και κάποιων απωθητική. Ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Σε κάθε περίπτωση, πάντα είναι σημαντική η φυσική μυρωδιά.
Όποιος καταναλώνει ιχθυελαια μυρίζει πιο έντονα.
Επίσης μυρίζει η τρίχα ακόμη κι αν είναι φρεσκοπλυμένη.
Ναι, σαφώς και μυρίζει η τρίχα. Αυτό ακριβώς λέω. Όπως μυρίζει στο σβέρκο, έτσι περίπου μυρίζει και κάτω. Είτε είναι ξυρισμένη η πάνω ή κάτω περιοχή είτε όχι.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2022, 00:11
δικέ μου σεξ θα κάνουμε ή ενδοθεραπεία-απονεύρωση οδόντος;
klg έγραψε: 26 Ιαν 2022, 17:37
Επίσης, γλύψτε το ρε άχρηστοι μαλάκες, θέλετε και παρτούζα.
Τους δίνω τα εύσημα μου.
1.Δεν γλείφουν την πρώτη τυχουσα άκυρη γκόμενα. Το στοματικό σε γυναίκα έχει σαφώς μεγαλύτερους κινδύνους από το στοματικο σε ανδρα.
2.χρησιμοποιησαν προφυλακτικό
3.επλυναν τα χεράκια τους.
Εύγε εύγε εύγε.
Κλάινμαιν μπρο, κάνεις το εμβολιάκι και στα παπάρια σου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Λένε πως υπάρχει μια μεμβράνη από λάτεξ έξτρα ελαστική για τέτοιες περιπτώσεις αλλά φαντάζομαι πως το να την γλείφεις, κι όχι να την γλύφεις, είναι σαν να γλείφεις σόλα παπουτσιού.
α, οχι, νταξ, φχαριστω δε θα παρω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
α, οχι, νταξ, φχαριστω δε θα παρω.
Όχι να πάρεις να δεις τι ξενέρωμα είναι το άλλο λάτεξ.