!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν υπάρχει ανδρικό metoo αλλά ποιά είναι η αλήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Γιατί δεν υπάρχει ανδρικό metoo αλλά ποιά είναι η αλήθεια
Ανδρικό metoo δεν υπάρχει βασικά, αν και λόγω της παρουσίας του τρίτου-τετάρτου φύλου έχει μπλέξει λίγο τα μπούτια της η υπόθεση.
Οι περιπτώσεις ανδρικού metoo της κλασικής μορφής δεν είναι ανύπαρκτες αλλά είναι σπάνιες. Βασικά πρέπει να σε έχει πιάσει κάπου η ... Ταμάρα Πρες ή η Βισκοπολεάνου και να σε έχει ζουλήξει.
Είναι όμως γνωστό ότι οι γυναίκες είναι αυτές που μας έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλια.
Τι συμβαίνει όμως ;
Συμβαίνει ότι οι νόμοι, οι νόμοι της κάθε οργανωμένης πολιτείας, παίρνουν το μέρος του προσώπου που αξιώνει την ελευθερία του από το άλλο πρόσωπο. Άμα η συμβία πει τα μαζεύω και πάω στη μαμά μου, ο νόμος είναι με το μέρος της και αν πας εσύ να την σταματήσεις θα σε κλείσουν μέσα.
Αυτό δεν αλλάζει.
Αλλά η αλήθεια είναι αυτή ;
Όχι - η αλήθεια είναι ότι αυτές μας ψήνουν το ψάρι στα χείλια.
Οι περιπτώσεις ανδρικού metoo της κλασικής μορφής δεν είναι ανύπαρκτες αλλά είναι σπάνιες. Βασικά πρέπει να σε έχει πιάσει κάπου η ... Ταμάρα Πρες ή η Βισκοπολεάνου και να σε έχει ζουλήξει.
Είναι όμως γνωστό ότι οι γυναίκες είναι αυτές που μας έχουν ψήσει το ψάρι στα χείλια.
Τι συμβαίνει όμως ;
Συμβαίνει ότι οι νόμοι, οι νόμοι της κάθε οργανωμένης πολιτείας, παίρνουν το μέρος του προσώπου που αξιώνει την ελευθερία του από το άλλο πρόσωπο. Άμα η συμβία πει τα μαζεύω και πάω στη μαμά μου, ο νόμος είναι με το μέρος της και αν πας εσύ να την σταματήσεις θα σε κλείσουν μέσα.
Αυτό δεν αλλάζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- EKPLIKTIKOS
Re: Γιατί δεν υπάρχει ανδρικό metoo αλλά ποιά είναι η αλήθεια
Δηλαδή πώς;wooded glade έγραψε: 25 Φεβ 2021, 10:37
- wooded glade
Ε τι πως ρε τώρα, χωρίς να υπεισέρχομαι στις πεθερές.EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2021, 11:01Δηλαδή πώς;wooded glade έγραψε: 25 Φεβ 2021, 10:37
Πως να υπάρξει αφού δεν είμαστε βιάσιμοι και γαμούμε οτιδήποτε προσφέρεται ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κατ'αναλογία του ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙEKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2021, 11:01Δηλαδή πώς;wooded glade έγραψε: 25 Φεβ 2021, 10:37
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εάν ..άνδρας καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή έστω και βιασμό από γυναίκα.. θα φάει το δούλεμα και το κραξιμο από όλους τους άλλους άνδρες !!!! 
γεια σου γούντι μπισκοτάκι 
Το επόμενο αμείλικτο ερώτημα είναι γιατί δεν έχει βγει κίνημα της Κου Κλουξ Κλαν για άνιση μεταχείριση των μελών της έναντι των μαύρων των ΗΠΑ.wooded glade έγραψε: 25 Φεβ 2021, 10:37 Ανδρικό metoo δεν υπάρχει βασικά, αν και λόγω της παρουσίας του τρίτου-τετάρτου φύλου έχει μπλέξει λίγο τα μπούτια της η υπόθεση.
Τι συμβαίνει όμως ;
Αυτό δεν αλλάζει.
Δεν ειναι το ιδιο για αντρες και γυναίκες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:00 Εάν ..άνδρας καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή έστω και βιασμό από γυναίκα.. θα φάει το δούλεμα και το κραξιμο από όλους τους άλλους άνδρες !!!!![]()
Πριν καμποσα χρόνια ημουνα με μια η οποια ειχε διαβασει μια ειδηση για καποια που την πηρε ο ύπνος σε ένα παρτυ μεθυσμενη και οταν ξυπνησε ειδε εναν πανω της και την πηδαγε.
Προφανως επειδη δεν εδωσα και πολυ σημασία, μου ειπε το ακλονητο επιχειρημα "φαντασου εσυ να ειχες παει σε ενα παρτι, να ειχες πιει, και να ξυπναγες και να έβλεπες μια γυμνη να καθεται πανω σου και να εισαι μεσα της".
Αφου την κοιταξα σαν τον χαζο για μερικα δευτερόλεπτα ενω σκεφτομουνα οτι ακούγεται γαματο αλλα δεν μου ετυχε ποτέ, με πηραν τα γέλια και καταλαβε οτι ειχε πει μαλακια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες πως είσαι πατριάρχης.panos291 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:58Δεν ειναι το ιδιο για αντρες και γυναίκες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:00 Εάν ..άνδρας καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή έστω και βιασμό από γυναίκα.. θα φάει το δούλεμα και το κραξιμο από όλους τους άλλους άνδρες !!!!![]()
Πριν καμποσα χρόνια ημουνα με μια η οποια ειχε διαβασει μια ειδηση για καποια που την πηρε ο ύπνος σε ένα παρτυ μεθυσμενη και οταν ξυπνησε ειδε εναν πανω της και την πηδαγε.
Προφανως επειδη δεν εδωσα και πολυ σημασία, μου ειπε το ακλονητο επιχειρημα "φαντασου εσυ να ειχες παει σε ενα παρτι, να ειχες πιει, και να ξυπναγες και να έβλεπες μια γυμνη να καθεται πανω σου και να εισαι μεσα της".
Αφου την κοιταξα σαν τον χαζο για μερικα δευτερόλεπτα ενω σκεφτομουνα οτι ακούγεται γαματο αλλα δεν μου ετυχε ποτέ, με πηραν τα γέλια και καταλαβε οτι ειχε πει μαλακια.
Σε οικτίρω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- wooded glade
Μιά φορά δεν είχε γίνει με έναν ταξιτζή ;
Ισα ισα που εγω αγαπαω και σεβομαι το γυναικείο φυλο, και γι'αυτο τονισα τις διαφορεςGherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2022, 11:13Πες πως είσαι πατριάρχης.panos291 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:58Δεν ειναι το ιδιο για αντρες και γυναίκες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:00 Εάν ..άνδρας καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή έστω και βιασμό από γυναίκα.. θα φάει το δούλεμα και το κραξιμο από όλους τους άλλους άνδρες !!!!![]()
Σε οικτίρω.
![]()
Εγώ είμαι πατριάρχης !!!Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2022, 11:13Πες πως είσαι πατριάρχης.panos291 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:58Δεν ειναι το ιδιο για αντρες και γυναίκες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:00 Εάν ..άνδρας καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή έστω και βιασμό από γυναίκα.. θα φάει το δούλεμα και το κραξιμο από όλους τους άλλους άνδρες !!!!![]()
Σε οικτίρω.
![]()
Εχω ανοίξει ολόκληρο.. ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ !!!!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σας οικτίρω άπαντες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Το εριξε παλι στα σοβαρα θεματα ο Γουντι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
-
- 34 Απαντήσεις