Ναι, τωρα έχουν ξεκινήσει...stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2022, 23:05ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:17Δυστυχώς, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δυο δυο, μπορούν να κοιμηθούν μόνον αδέλφια ή γάτες που συμπαθούν η μία την άλλη. Και στο 90% των περιπτώσεων, ακόμη και το ένστικτο επιβίωσης στο κρύο, δεν είναι ικανό να ξεπεράσει την ανταγωνιστικότητα των αδέσποτων γατιών σε μία περιοχή. Ειδικώς, όταν πρόκειται για μάνες που θέλουν να είναι τελείως απομονωμένες και πολλές φορές παίρνουν τα μωρά τους και εξαφανίζονται ή τα παρατούν, αν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα ή αν τα βγάλεις από ένα υγρό σπιτάκι και τα βάλεις κάπου πιο ζεστά. Ήδη αυτές τις μέρες, είχαμε τον πρώτο αποδεκατισμό μωρών. Είναι τελείως μυστήρια πλάσματα, αυτό είναι σίγουρο.![]()
Ποιον αποδεκατισμό;
Πότε πρόλαβαν να γεννήσουν;
Ούτε μήνα δεν έχει που αρχισε η αναπαραγωγική περίοδος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Γάτες.... μιάου!
Παρατηρητής...
Τα γνωρίζεις, καμμία έκπληξη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 23:33Σαφώς και δεν είναι. Κάποιες αν βάλεις χέρι στο χώρο ή ακουμπήσεις τα γατιά, τα θεωρούν πλέον ξένα σώματα, ακόμη και αν είναι υγιή. Γιατί τα άρρωστα ή αδύναμα, τα απομακρύνουν αυτές. Κάποιες άλλες, δεν επηρεάζονται αν νοιώθουν ασφαλείς, ακόμη και αν βρίσκονται σε μη ασφαλή περιοχή. Και τα μωρά, σπανίως επιβιώνουν χωρίς τη μάνα τους, ακόμη και αν τα έχεις σε ζεστό περιβάλλον και τα ταΐζεις με σύριγγα.sys3x έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:40Δεν είναι τόσο μυστήριο πάντως αυτό που κάνουν με τα μωράκια τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:17
Δυστυχώς, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δυο δυο, μπορούν να κοιμηθούν μόνον αδέλφια ή γάτες που συμπαθούν η μία την άλλη. Και στο 90% των περιπτώσεων, ακόμη και το ένστικτο επιβίωσης στο κρύο, δεν είναι ικανό να ξεπεράσει την ανταγωνιστικότητα των αδέσποτων γατιών σε μία περιοχή. Ειδικώς, όταν πρόκειται για μάνες που θέλουν να είναι τελείως απομονωμένες και πολλές φορές παίρνουν τα μωρά τους και εξαφανίζονται ή τα παρατούν, αν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα ή αν τα βγάλεις από ένα υγρό σπιτάκι και τα βάλεις κάπου πιο ζεστά. Ήδη αυτές τις μέρες, είχαμε τον πρώτο αποδεκατισμό μωρών. Είναι τελείως μυστήρια πλάσματα, αυτό είναι σίγουρο.
Γι' αυτό η καλύτερη λύση είναι η στείρωση.
Συμφωνώ.
Επίσης κάνουν και άλλα, χειρότερα, σε ειδικές περιπτώσεις οι γατομάνες αλλά δεν είναι της παρούσης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
.
.
-
Menios_mikroulis
Εννοείς ότι μπορεί να τα σκοτώσουν;sys3x έγραψε: 28 Ιαν 2022, 00:54 Επίσης κάνουν και άλλα, χειρότερα, σε ειδικές περιπτώσεις οι γατομάνες αλλά δεν είναι της παρούσης.
Γιατί δεν είναι της παρούσης; Επειδή δεν είναι ροζ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδή με παίρνουν από κάτω αυτές οι φάσεις, είμαι ευαιστητούλης.
.
.
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα sys3χ. Να το αποδέχεσαι. Διαφορετικά δεν.
Και ξέρω ότι συμφωνείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ δε συμφωνώ αυτό που λες ισχύει, δεν έχει λοιπόν σημασία αλλά ναι, συμφωνώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2022, 13:04Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα sys3χ. Να το αποδέχεσαι. Διαφορετικά δεν.
Και ξέρω ότι συμφωνείς.
.
.
- tanipteros
και βαζοντας το εκεί νομίζεις ότι καταλαβαίνει την πειθαρχία ?Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 07:57 ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ! (ανακάτεψε τα σκουπίδια ο μαλάκας)
https://imgur.com/a/0bJ334q
απλά το βασανίζεις....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:44και βαζοντας το εκεί νομίζεις ότι καταλαβαίνει την πειθαρχία ?Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 07:57 ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ! (ανακάτεψε τα σκουπίδια ο μαλάκας)
απλά το βασανίζεις....![]()
"Στρατιωτικοποίηση" για 20' λεπτά , διότι είναι μεγάλος αλητάμπουρας και λαμόγιο .
Μετά βγήκε και τριβόταν στα πόδια , τούμπες έκανε: "δε θα το ξανακάνω"
- tanipteros
αυτού του είδους την πειθαρχία την καταλαβαίνουν μόνο άνθρωποι....τα ζώα χαμπάρι δεν παίρνουν...Στύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:49tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2022, 15:44και βαζοντας το εκεί νομίζεις ότι καταλαβαίνει την πειθαρχία ?Στύγιος έγραψε: 30 Ιαν 2022, 07:57 ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ! (ανακάτεψε τα σκουπίδια ο μαλάκας)
απλά το βασανίζεις....![]()
"Στρατιωτικοποίηση" για 20' λεπτά , διότι είναι μεγάλος αλητάμπουρας και λαμόγιο .![]()
Μετά βγήκε και τριβόταν στα πόδια , τούμπες έκανε: "δε θα το ξανακάνω"![]()
και φυσικά θα σου έκανε γλύκιες...αυτό το καταλαβαίνει...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑΣ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ώπα!
Άλλαξες στάση;
Άλλαξες στάση;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 9 Απαντήσεις