Τη δεχόμαστε αλλά αυτό δε σημαίνει πως την αποδεχόμαστε. Εκτός και αν είναι ιερό καθήκον κάποιου να συμφωνεί με τη Σώτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:25Βλέπω πως δέχεστε την κριτική της Σώτης. Χαλαραααά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:20Το "δεν σας αφήνουμε" εδώ είναι σχετικό βέβαια. Άλλο πράγμα να απαγορεύεις σε κάποιον να μιλάει και άλλο να του ασκείς κρίτικη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 14:16
Ποιος ισχυρίστηκε ότι λύθηκαν τα εργασιακά δικαιώματα; Μόνο στη δική σου φαντασία υπάρχει αυτός ο ισχυρισμός. Η ύπαρξη των προβλημάτων σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα δεν σημαίνει ότι δεν θα αναδεικνύονται άλλες μορφές καταπίεσης.
Ελευθερία λόγου και έκφρασης υπάρχει απεριόριστη, αλλά συγγνώμη που δεν σας αφήνουμε να λέτε ότι οι γυναίκες είναι προορισμένες για να είναι παιδομηχανές ή ότι οι μετανάστες είναι ρυπαρά αποβράσματα, επειδή...ελευθερία λόγου.
Η κάθε Σώτη πνέει τα μένεα εναντίον του Ισλάμ ή της Αριστεράς αλλά όταν πνέουν τα μένεα εναντίον της για τις απόψεις, θεωρεί πως περιορίζεται το δικαίωμα έκφρασής της. Δεν ανήκω σε αυτούς που ζητούν δίωξη της εν λόγω βάση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου αλλά μην τρελαθούμε
κιόλας. Όπως έχει δικαίωμα να κρίνει κάποιος τους άλλους έχει και την υποχρέωση να δεχτεί την κριτική των άλλων.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σώτη Τριανταφύλλου: Για την αριστερά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Σώτη Τριανταφύλλου: Για την αριστερά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Υπάρχει κάποιο ελληνικό πολιτικό κόμμα που να υποστηρίζει την κατάργηση του ελληνικού εθνικού κράτος προς όφελος κάποιου ευρωπαϊκούπατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:21Animal έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:14 Η συγκεκριμένη είναι κυριολεκτικά ότι ναναι.Φαινεται ότι η νεανική της θητεία στον Αναρχικό χώρο της έχει αφήσει απωθημένα.
Υποστηρίζει μια ομοσπονδιακή Ευρωπαϊκή Ένωση (τα έχει πει άλλωστε στην συνέντευξη της στον Δανικα) και την κατάργηση έτσι του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.
Αν δεν το ξέρεις αυτή είναι και η θέση της ΝΔ και ο λόγος για τον οποίο μας έβαλε στην ΕΟΚ ο Καραμανλής.
Πλέον νομίζω ότι είναι και η θέση του ΠΑΣΟΚ και μερικών άλλων.Αυτό δηλαδή που σε ξενίζει είναι εντελώς κοινότοπο για τα ελληνικά δεδομένα και όχι κάποια ιδιαιτερότητα της Σώτης.
ομοσπονδιακού? Μόνο το ΜΕΡΑ25 μπορεί ενδεχομένως να υποστηρίζει τέτοια θέση άντε και κανένα μικρό εξωκοινοβουλευτικό.
Α ναι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:23Ποια κριτική;
Εγώ απλά αναρωτήθηκα αν μεγάλωσαν τα βυζιά της η αν έγινε μπογος.
Εγώ πάντως δεν αναρωτήθηκα ποτέ για την κατάσταση που βρίσκονται τα βυζιά ή ο κώλος των προοδευτικών λόγιων και πολιτικών αναλυτών, όταν διαβάζω τα πονήματα τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μάλλον επειδή είσαι ανεραστη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:31Α ναι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:23Ποια κριτική;
Εγώ πάντως δεν αναρωτήθηκα ποτέ για την κατάσταση που βρίσκονται τα βυζιά ή ο κώλος των προοδευτικών λόγιων και πολιτικών αναλυτών, όταν διαβάζω τα πονήματα τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σαφώς και δεν είναι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:28Τη δεχόμαστε αλλά αυτό δε σημαίνει πως την αποδεχόμαστε. Εκτός και αν είναι ιερό καθήκον κάποιου να συμφωνεί με τη Σώτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:25Βλέπω πως δέχεστε την κριτική της Σώτης. Χαλαραααά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:20
Το "δεν σας αφήνουμε" εδώ είναι σχετικό βέβαια. Άλλο πράγμα να απαγορεύεις σε κάποιον να μιλάει και άλλο να του ασκείς κρίτικη.
Η κάθε Σώτη πνέει τα μένεα εναντίον του Ισλάμ ή της Αριστεράς αλλά όταν πνέουν τα μένεα εναντίον της για τις απόψεις, θεωρεί πως περιορίζεται το δικαίωμα έκφρασής της. Δεν ανήκω σε αυτούς που ζητούν δίωξη της εν λόγω βάση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου αλλά μην τρελαθούμε
κιόλας. Όπως έχει δικαίωμα να κρίνει κάποιος τους άλλους έχει και την υποχρέωση να δεχτεί την κριτική των άλλων.![]()
Έχετε την άποψη σας και την εκφράζετε. Έχουμε την άποψη μας και την εκφράζουμε.
Ε, όσο μετράει για σας η γνώμη μας για τη Σώτη, ακριβώς τόσο μετράει για μας και η δική σας γνώμη για τη Σώτη.
Το ίδιο ισχύει για το οτιδήποτε.
Δεν καταλαβαίνω ΠΟΥ ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλλον επειδή οι εν λόγω είναι τόσο αδιάφοροι ΚΑΙ ως σωματότυποι, που να μην μπορώ καν να τους δω σεξιστικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:32Μάλλον επειδή είσαι ανεραστη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:31Α ναι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:23
Ποια κριτική;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, οκ, έλεγα μην είπε εμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:31Ο Ούτις και ο Τζίτζι.Kauldron έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:28Ποιός είναι προοδευτικός?Sid Vicious έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:50 Να και τα σεξιστικά σχόλια από τους δήθεν τάχα μου πγοοδευτικούς![]()
Έτσι λένε τουλάχιστον.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
για τους αριστεριστες το ειπα, θεωρεις τον εαυτο σου προοδευτικο αριστεριστη εσυ;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Προοδευτικός αριστεριστής δεν είναι αλλά αν πρόκειται για συμμάχους απέναντι στη δεκσά, είναι ανεκτικός.Sid Vicious έγραψε: 27 Ιαν 2022, 20:21για τους αριστεριστες το ειπα, θεωρεις τον εαυτο σου προοδευτικο αριστεριστη εσυ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Menios_mikroulis
-
Menios_mikroulis
Καραξυνίτσα, εσένα ποιος ποια διανοούμενη σε επηρέασε; που να εκφράζει και την νεανική σου ορμήΚαραμελίτσα έγραψε: 27 Ιαν 2022, 12:48 Τώρα σοβαρά, η κα τριανταφύλλου είναι αυτό που λέμε "διανόηση" στην Ελλάδα;
Θα μου πεις, μπούμερ κερνά και μπούμερ πίνει.
- Καραμελίτσα
Η συντρόφισσα Μπαζιάνα, περισσότερο από όλες.Menios_mikroulis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 21:38Καραξυνίτσα, εσένα ποιος ποια διανοούμενη σε επηρέασε; που να εκφράζει και την νεανική σου ορμήΚαραμελίτσα έγραψε: 27 Ιαν 2022, 12:48 Τώρα σοβαρά, η κα τριανταφύλλου είναι αυτό που λέμε "διανόηση" στην Ελλάδα;
Θα μου πεις, μπούμερ κερνά και μπούμερ πίνει.
Z
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:31Υπάρχει κάποιο ελληνικό πολιτικό κόμμα που να υποστηρίζει την κατάργηση του ελληνικού εθνικού κράτος προς όφελος κάποιου ευρωπαϊκούπατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2022, 17:21Animal έγραψε: 27 Ιαν 2022, 16:14 Η συγκεκριμένη είναι κυριολεκτικά ότι ναναι.Φαινεται ότι η νεανική της θητεία στον Αναρχικό χώρο της έχει αφήσει απωθημένα.
Υποστηρίζει μια ομοσπονδιακή Ευρωπαϊκή Ένωση (τα έχει πει άλλωστε στην συνέντευξη της στον Δανικα) και την κατάργηση έτσι του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.
Αν δεν το ξέρεις αυτή είναι και η θέση της ΝΔ και ο λόγος για τον οποίο μας έβαλε στην ΕΟΚ ο Καραμανλής.
Πλέον νομίζω ότι είναι και η θέση του ΠΑΣΟΚ και μερικών άλλων.Αυτό δηλαδή που σε ξενίζει είναι εντελώς κοινότοπο για τα ελληνικά δεδομένα και όχι κάποια ιδιαιτερότητα της Σώτης.
ομοσπονδιακού? Μόνο το ΜΕΡΑ25 μπορεί ενδεχομένως να υποστηρίζει τέτοια θέση άντε και κανένα μικρό εξωκοινοβουλευτικό.
Εξήγησα ότι θέση της ΝΔ και όχι μόνο τώρα αλλά και όλων των κατά καιρούς αρχηγών και υποψηφίων αρχηγών είναι η δημιουργία Ευρωπαικής Ομοσπονδίας.
Δεν ξέρω γιατί αυτό δεν γίνεται αντιληπτό.Μήπως νομίζεις ότι ΝΔ είναι ο κάθε παραδοσιακός ψηφοφόρος που χθες ήταν στον Καμμένο και αύριο στον Βελόπουλο;
Το κόμμα ως κόμμα είναι αυτό που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ και την κράτησε,μερικές φορές και εναντίον όλων για το σκοπό αυτό.
Εννοείται ότι εάν αυτό συμβεί,η Ελλάδα θα είναι μια ομοσπονδιακή πολιτεία αυτού που θα προκύψει.Το ότι αυτό δεν το αποκαλούν "κατάργηση του ελληνικού κράτους" για να μην ερεθίσουν διάφορους εθνοπατριωτικούς δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι άλλο από αυτό,δηλαδή μια πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.
Ε, ναι, δεν είναι να τ' αφήνει κανείς να πέσουν κάτω αυτά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΟΚ, το εξήγησε και η ΓΑΛΗ.Sid Vicious έγραψε: 27 Ιαν 2022, 20:21για τους αριστεριστες το ειπα, θεωρεις τον εαυτο σου προοδευτικο αριστεριστη εσυ;
Λύθηκε το θέμα.
Οχι και να με βγάλουν προοδευτικό κιόλας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-