το βασικό πρόβλημα των περισσοτέρων μαγαζιών είναι το ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε συνθήκες χαμούλη/ημιχαμούλη και ότι δεν έχουν σταθερότητα και τυποποίηση τελικού προϊόντος, όχι ότι δεν τρώγεται το ένα από τα φαγητά μια στο τόσο
υγ
στο συγκεκριμένο δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει αντικρουόμενες κριτικές από την ίδια παρέα/άλλη έξοδο
υγ2
τύποι, έχετε δοκιμάσει τις πατάτες με αυγά στο μπειςγκριλλ; διάβαζα ένα διαφημισοάρθρο και γελούσα με την σπεσιαλιτέ




