Στηρίζουμε γάτες παντού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
stergiosbik
Προς τι τοση φασαρια;
Παιρνεις 3-4 ξυλα,φτιαχνεις ενα κουτι στο οποιο θα βαλεις μεσα στον πατο μια παλια μπλουζα και τελος.
Δεν είχα ξύλα, είχα κουτί από παπούτσια. Αγόρασα το φελιζολ προς 1,80 ευρώ και το έφτιαξα. Μισή ώρα μου πήρε.stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2022, 11:26Προς τι τοση φασαρια;
Παιρνεις 3-4 ξυλα,φτιαχνεις ενα κουτι στο οποιο θα βαλεις μεσα στον πατο μια παλια μπλουζα και τελος.
Occasio facit furem
Εεεε, άλλο πράγμα η καλλιτεχνική δουλειά που έκανε ο vagabondo και άλλο το "τσάτρα πάτρα" που λες εσύ...stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2022, 11:26 Προς τι τοση φασαρια;
Κουκλί.Λοξίας έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:13 Να η μικροκαμωμένη και χαριτωμένη...
...Μαριλού.
Δεν έχω ξαναδεί τόσο επικοινωνιακή γάτα!
Έχει αναπτύξει ειδικό γουργουρητο-νιαούρισμα για κάθε τι που θέλει. Πολυ πιο ξεχωριστό και φανερό από άλλες γάτες που είχα.
Μας έχει εκπαιδεύσει πολύ καλά...
.
Σκατόγατα ήθελα να πω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Για πλησίασέ την ρε βρωμόπουλο...στον αέρα θα σ' αρπάξει...ουστ ζηλιάρη...sys3x έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:26Κουκλί.Λοξίας έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:13 Να η μικροκαμωμένη και χαριτωμένη...
...Μαριλού.
Έχει αναπτύξει ειδικό γουργουρητο-νιαούρισμα για κάθε τι που θέλει. Πολυ πιο ξεχωριστό και φανερό από άλλες γάτες που είχα.
.
Σκατόγατα ήθελα να πω.
Τα δικά μου είναι σαν του vagabondo αλλά πολύ καλύτερα. Και δεν τα καλύπτω με χρωματιστές σακούλες σκουπιδιών, γιατί άλλο ένα σπιτάκι μέσα σε κήπο και άλλο στα πεζοδρόμια ή στις εισόδους των πολυκατοικιών γιατί θυμίζουν καραγκιοζ μπερντέ και πολλοί δυσανασχετούν. Και ποτέ δεν τα βάζουμε απ' ευθείας στο χώμα ή το τσιμέντο/πλακάκι, γιατί ακόμη και αν ψιχαλίσει, υγραίνονται και μουσκεύουν ακόμη και τα "στρωματάκια" που έχουν μέσα. Πάντα χρειάζεται κάτι σαν παλέτα για να μπουν πάνω.Λοξίας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:12Εεεε, άλλο πράγμα η καλλιτεχνική δουλειά που έκανε ο vagabondo και άλλο το "τσάτρα πάτρα" που λες εσύ...stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2022, 11:26 Προς τι τοση φασαρια;
Παιρνεις 3-4 ξυλα,φτιαχνεις ενα κουτι στο οποιο θα βαλεις μεσα στον πατο μια παλια μπλουζα και τελος.![]()
Ενιγουέι, ευχαριστώ για τις οδηγίες αλλά κρατώ την ηθική και όχι τεχνική υποστήριξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω γίνει κάτι σαν γατογκουρού πλέον, δεν τις πλησιάζω, με πλησιάζουν.Λοξίας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:39Για πλησίασέ την ρε βρωμόπουλο...στον αέρα θα σ' αρπάξει...ουστ ζηλιάρη...sys3x έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:26Κουκλί.Λοξίας έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:13 Να η μικροκαμωμένη και χαριτωμένη...
...Μαριλού.
.
Σκατόγατα ήθελα να πω.![]()
.
.
Άμα δεν βάλεις φωτογραφίες, είναι χειρότερα.
Occasio facit furem
Και εμείς (η γυναίκα μου βασικά...ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:40Τα δικά μου είναι σαν του vagabondo αλλά πολύ καλύτερα. Και δεν τα καλύπτω με χρωματιστές σακούλες σκουπιδιών, γιατί άλλο ένα σπιτάκι μέσα σε κήπο και άλλο στα πεζοδρόμια ή στις εισόδους των πολυκατοικιών γιατί θυμίζουν καραγκιοζ μπερντέ και πολλοί δυσανασχετούν. Και ποτέ δεν τα βάζουμε απ' ευθείας στο χώμα ή το τσιμέντο/πλακάκι, γιατί ακόμη και αν ψιχαλίσει, υγραίνονται και μουσκεύουν ακόμη και τα "στρωματάκια" που έχουν μέσα. Πάντα χρειάζεται κάτι σαν παλέτα για να μπουν πάνω.Λοξίας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:12Εεεε, άλλο πράγμα η καλλιτεχνική δουλειά που έκανε ο vagabondo και άλλο το "τσάτρα πάτρα" που λες εσύ...stergiosbik έγραψε: 27 Ιαν 2022, 11:26 Προς τι τοση φασαρια;
Παιρνεις 3-4 ξυλα,φτιαχνεις ενα κουτι στο οποιο θα βαλεις μεσα στον πατο μια παλια μπλουζα και τελος.![]()
Ενιγουέι, ευχαριστώ για τις οδηγίες αλλά κρατώ την ηθική και όχι τεχνική υποστήριξη.![]()
Τα δύο στην πιλοτή, πάνω στην ντάνα των ξύλων που έχουμε για το τζάκι και τα δύο στο υπόγειο που είναι ο καυστήρας.
Δυο δυο, αγκαλιά κοιμούνται οι άτιμες...
Ναι, σα γατοψωμάκια, βουτάς το χέρι μέσα στη γούνα στη κοιλιά και δεν θες να το πάρεις.Λοξίας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:57Και εμείς (η γυναίκα μου βασικά...ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:40Τα δικά μου είναι σαν του vagabondo αλλά πολύ καλύτερα. Και δεν τα καλύπτω με χρωματιστές σακούλες σκουπιδιών, γιατί άλλο ένα σπιτάκι μέσα σε κήπο και άλλο στα πεζοδρόμια ή στις εισόδους των πολυκατοικιών γιατί θυμίζουν καραγκιοζ μπερντέ και πολλοί δυσανασχετούν. Και ποτέ δεν τα βάζουμε απ' ευθείας στο χώμα ή το τσιμέντο/πλακάκι, γιατί ακόμη και αν ψιχαλίσει, υγραίνονται και μουσκεύουν ακόμη και τα "στρωματάκια" που έχουν μέσα. Πάντα χρειάζεται κάτι σαν παλέτα για να μπουν πάνω.Λοξίας έγραψε: 27 Ιαν 2022, 15:12
Εεεε, άλλο πράγμα η καλλιτεχνική δουλειά που έκανε ο vagabondo και άλλο το "τσάτρα πάτρα" που λες εσύ...![]()
Ενιγουέι, ευχαριστώ για τις οδηγίες αλλά κρατώ την ηθική και όχι τεχνική υποστήριξη.![]()
- ηθική υποστήριξη όση θέτε...
), έχει κατασκευάσει τέσσερα.
Τα δύο στην πιλοτή, πάνω στην ντάνα των ξύλων που έχουμε για το τζάκι και τα δύο στο υπόγειο που είναι ο καυστήρας.
Δυο δυο, αγκαλιά κοιμούνται οι άτιμες...![]()
Αυτήν την στιγμή είναι πάνω μου και γουργουρίζει, σα μοτεράκι κάνει.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-