Naida έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:46
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:31
Το metoo είναι κίνημα που αφορά τις καταγγελίες βιασμών. Δεν σχετίζεται με τις ψευδείς καταγγελίες όσο και αν θέλουν να το συνδέσουν. Με άλλα λόγια όσο και να τσούζει θα συνεχίσει να υφίσταται και να ενισχύεται ολο και περισσότερο από την κοινωνία. Απο την αλλη δεν βλέπω κάποια κίνηση από το ανδρικό φύλο να στηρίξει τους αδίκως κατηγορουμενους. Εκτός απο μερικούς βέβαια που κατηγορούν το metoo για δικές τους σκοπιμότητες.
Το κίνημα μιτού αποδυναμώνεται εκ των έσω.
Με κάτι περιπτώσεις όπως αυτές των ψευδών καταγγελιών και των αναξιοπαθούντων γκρούπις, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθεί σε μία γραφικότητα και όχι σε τσούξιμο.
Μη χαίρεσαι, καθόλου δεν αποδυναμώνεται. Καθε καταγγελία ενήλικης ή ανηλικης για βιασμο ή σεξουαλική παρενόχληση έρχεται και σας τρίβει στην μούρη την δυναμική του κινήματος και την Αγια Μπεκατωρου. Τα υπόλοιπα με τις ψευδείς καταγγελίες οτι προέρχονται από τo metoo και ότι πλήττεται από αυτές είναι ονειρώξεις σας. Δεν πειράζει, θα γιάνει.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο τύπος που την έπεσε στην Αγία Μπεκατώρου, δεν έπαθε το παραμικρό και κανείς δεν ξέρει το όνομα του. Όπως και το ότι ο μόνος που έχει μπει στη φυλακή, λόγω του δοξασμένου κινήματος είναι ο Φιλιππίδης.
Επίσης ξέρω ότι όποια ντρέπεται να πάει να καταγγείλει βιασμό, αμέσως μετά το συμβάν, όποια δεν έχει ενημερωθεί για τα άρθρα του σχετικού νόμου και τη γνώση όλων των διαδικασιών που πρέπει να κάνει για να έχει κάποια σοβαρά στοιχεία στα χέρια της, όποια εκφράζεται όπως θέλουν οι άντρες για να πάρουν μπρος για να νοιώσει επιβεβαίωση και μετά κλαίγεται επειδή αυτή γούσταρε πρώτη-δεύτερη ταχύτητα και αυτοί το πήγαν τρίτη-τετάρτη, κάτι πρέπει να κάνει για να λύσει τα δικά της θέματα αναφορικά με τον τρόπο που βλέπει την πατριαρχία.
Με την επιθετική κλάψα των
ευάλωτων, δεν βγαίνει ποτέ κάτι ουσιαστικό. Τα δικαιώματα συνεπάγονται πάντα υποχρεώσεις. Ιδού το πήδημα ιδού και η Ρόδος. Check and choice, που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.