!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:37
stavmanr έγραψε: 27 Ιαν 2022, 01:31
Lord Brum έγραψε: 27 Ιαν 2022, 01:10

πόσοι από αυτούς γίνονται από λαθρομετανάστες?
Ελάχιστοι.

Επίσης:
https://www.protothema.gr/greece/articl ... the-hrono/

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις.

"Εγκλημα χωρίς τιμωρία οι σεξουαλικές επιθέσεις στη χώρα μας, αφού μόνο το 6% (270) καταγγέλλεται στην Αστυνομία, 47 φτάνουν στο ακροατήριο και 10 από τους δράστες θα λάβουν ποινή μεγαλύτερη των 5 ετών "

"Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως τα εγκλήματα αυτά σπάνια δημοσιοποιούνται και ακόμα σπανιότερα φτάνουν στη γνώση των διωκτικών αρχών, γιατί σπάνια καταγγέλλονται. Αυτό συμβαίνει γιατί τουλάχιστον 6 στα 10 θύματα βιώνουν για χρόνια συναισθήματα ενοχής για την επίθεση που δέχτηκαν."

αυτο ειναι αληθινο προβλημα, το να μη βγαινουν να μιλησουν.
Δεν έχει το δικαίωμα μία γυναίκα να ..μην βγει να μιλήσει;
Για δικούς της προσωπικούς λόγους;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:18

Δεν με ενδιαφέρει το τι νομίζει ή δεν νομίζει ή κάθε Νάιδα, έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτήν
Περιγραφω μία κατάσταση μία νοοτροπία που την έχουν κυρίως οι ίδιες οι γυναίκες

περιγραφεις μια νοοτροπια που δεν την εχει κανενας για να προβοκαρεις.

αποτυχημενα.

νταξ, πετυχαινεις τη ναιδα. σιγα το θηραμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ή όλη συζήτηση μου θυμίζει την κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία όπου όλοι καταγγείλουν την κακοποίηση της γυναίκας και έχουν ως αντίπαλο τους την ίδια την γυναίκα που κακοποιείται γιατί .. υποστήριζει τον άνδρα της που την κακοποίησε !!!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:41
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:18

Δεν με ενδιαφέρει το τι νομίζει ή δεν νομίζει ή κάθε Νάιδα, έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτήν
Περιγραφω μία κατάσταση μία νοοτροπία που την έχουν κυρίως οι ίδιες οι γυναίκες

περιγραφεις μια νοοτροπια που δεν την εχει κανενας για να προβοκαρεις.

αποτυχημενα.

νταξ, πετυχαινεις τη ναιδα. σιγα το θηραμα.
Δεν φταιω εγώ που οι γυναίκες θέλουν τον άνδρα Κυνηγό, τολμηρό και να παίρνει πρωτοβουλίες στο καμάκι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:32
Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:57
AlienWay έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:42 Επίσης δεν κατάλαβα: Αν ένας άντρας πίνει 3 ποτήρια βότκα, η γυναίκα που είναι μαζί του πιει κι αυτή 3 ποτήρια βότκα και μετά γίνεται σεξ, γιατί να είναι αυτός που βίασε αυτή και όχι το αντίστροφο;
Αν είναι πολύ μεθυσμένος ο άλλος, δεν μπορεί να κάνει σεξ.
μπορει.

καρναβαλι, εχω πιει οτι πινεται, και ειμαι ξαπλα στο στεκι, ημιθανης. η παρεα, σουρωμενοι ολοι, εξεταζουν αν πρεπει να με πανε νοσοκομειο.
ενας, που κρινει οτι δεν ειμαι τοσο χαλια, και το κανω επιτηδες. λεει σε καποια που ηξερε οτι με γουσταρει, "αν του παρεις μια πιπα να δεις πως θα σηκωθει". αυτο που επρεπε να σηκωθει σηκωθηκε, εγω οχι, κατεληξα νοσοκομειο. ολο αυτο μου το ειπαν την επομενη μερα, δεν θυμομουν τιπτα.

αμα εισαι 18 χρονω, και εχεις σφυγμο, μπορεις να κανεις και σεξ.
:smt005:

Γιατί το έμαθα αυτό;;

Δεν έκανες σεξ. :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

stavmanr έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:30

Αν εξαιρέσεις το να χτύπησε στο κεφάλι στο ντουλάπι και να έπαθε αμνησία καθώς έφτιαχνε πρωινό καφέ, η απώλεια μνήμης εκείνης της βραδιάς είναι ανησυχητικό σημάδι σχετικά με το αν βρίσκονταν σε θέση να συναινέσει.
η απωλεια μνημης δεν ειναι κατι που μπορει να αποδειξει. ειναι απλως κατι που δηλωνει.
ειπαμε, αλλο τι εγινε, και αλλο τι μπορει να αποδειχθει.

ακομη και αν μπορουσε να αποδειχθει, ειναι ενα σημαδι, αλλα ειναι αρκετο;

αν δεν βρουν ουσιες, δυσκολο βλεπω να καταδικαστει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

stavmanr έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:39

Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;
Την προσωπική σου άποψη θέλω.
κοινωνικη κατακραυγη, που πηγαζει απο την εκκλησια.

το παπαδαριο δημιουργησε αυτη τη σκατονοοτροπια, η οποια ευτυχως παει προς εξαφανιση, μαζι με την εκκλησια.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:48

Γιατί το έμαθα αυτό;;
για να ξερεις, σε 10 χρονια απο τωρα, τι να απαντησεις στο παιδι σου αν σου πει οτι θελει να ερθει για ενα 3ημερο στο πατρινο καρναβαλι.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:58
Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:48

Γιατί το έμαθα αυτό;;
για να ξερεις, σε 10 χρονια απο τωρα, τι να απαντησεις στο παιδι σου αν σου πει οτι θελει να ερθει για ενα 3ημερο στο πατρινο καρναβαλι.
Φαντάζομαι τον πατέρα του να του λέει, "μόνο αν μάθεις τέλεια την ορθογραφία στη γλώσσα και τα αγγλικά και κάνεις και μαθηματικά και ιστορία για όλη την εβδομάδα".

Ο κολλητός του έχει καταγωγή από Πάτρα. Λες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:32 μπορει.

καρναβαλι, εχω πιει οτι πινεται, και ειμαι ξαπλα στο στεκι, ημιθανης. η παρεα, σουρωμενοι ολοι, εξεταζουν αν πρεπει να με πανε νοσοκομειο.
ενας, που κρινει οτι δεν ειμαι τοσο χαλια, και το κανω επιτηδες. λεει σε καποια που ηξερε οτι με γουσταρει, "αν του παρεις μια πιπα να δεις πως θα σηκωθει". αυτο που επρεπε να σηκωθει σηκωθηκε, εγω οχι, κατεληξα νοσοκομειο. ολο αυτο μου το ειπαν την επομενη μερα, δεν θυμομουν τιπτα.

αμα εισαι 18 χρονω, και εχεις σφυγμο, μπορεις να κανεις και σεξ.
οκ λοιπόν.είχα πάει προχτες για ψάρεμα τύφλα και έπιασα μια γοργόνα.της έβγαλα το αγκίστρι και εννοείται τη γάμησα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:54

το παπαδαριο δημιουργησε αυτη τη σκατονοοτροπια, η οποια ευτυχως παει προς εξαφανιση, μαζι με την εκκλησια.
Όλα τα θύματα οποιασδήποτε επίθεσης αισθάνονται ντροπή και ταπείνωση, γι' αυτό οι στρατοί κατοχής βιάζουν, δολοφονούν και δέρνουν εχθρικούς πληθυσμούς (θα περίμενες αν ήταν ιδεολογικό αντί για ενστικτώδες το θέμα όσο πιο πολύ κάνουν τέτοια πράγματα τόσο πιο λυσσαλέα να αντιστέκεται ο εχθρικός πληθυσμός αφού οι δράστες είναι εκ τεκμηρίου μισητά τέρατα, η πραγματικότητα είναι ότι ο πληθυσμός όντως υποτάσσεται και τα θύματα στην καλύτερη περίπτωση έχουν μια κάποια συμπάθεια μαζί με την αναπόφευκτη απέχθεια και περιφρόνηση) .
ΑΙΝΕΙΑΝ06

foscilis έγραψε: 27 Ιαν 2022, 10:18
Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:54

Όλα τα θύματα οποιασδήποτε επίθεσης αισθάνονται ντροπή και ταπείνωση, γι' αυτό οι στρατοί κατοχής βιάζουν, δολοφονούν και δέρνουν εχθρικούς πληθυσμούς (θα περίμενες αν ήταν ιδεολογικό αντί για ενστικτώδες το θέμα όσο πιο πολύ κάνουν τέτοια πράγματα τόσο πιο λυσσαλέα να αντιστέκεται ο εχθρικός πληθυσμός).
:smt018
Οι λαϊκοί επαναστατικοι αριστεροί στρατοί και κομουνιστες αντάρτες δεν κάνουν τέτοια πράγματα !! :smt005:
Οι βιαστές είναι πάντα φασίστες και δεξιοί ..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:46
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:31

Το metoo είναι κίνημα που αφορά τις καταγγελίες βιασμών. Δεν σχετίζεται με τις ψευδείς καταγγελίες όσο και αν θέλουν να το συνδέσουν. Με άλλα λόγια όσο και να τσούζει θα συνεχίσει να υφίσταται και να ενισχύεται ολο και περισσότερο από την κοινωνία. Απο την αλλη δεν βλέπω κάποια κίνηση από το ανδρικό φύλο να στηρίξει τους αδίκως κατηγορουμενους. Εκτός απο μερικούς βέβαια που κατηγορούν το metoo για δικές τους σκοπιμότητες.
Το κίνημα μιτού αποδυναμώνεται εκ των έσω.

Με κάτι περιπτώσεις όπως αυτές των ψευδών καταγγελιών και των αναξιοπαθούντων γκρούπις, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εξελιχθεί σε μία γραφικότητα και όχι σε τσούξιμο.
Μη χαίρεσαι, καθόλου δεν αποδυναμώνεται. Καθε καταγγελία ενήλικης ή ανηλικης για βιασμο ή σεξουαλική παρενόχληση έρχεται και σας τρίβει στην μούρη την δυναμική του κινήματος και την Αγια Μπεκατωρου. Τα υπόλοιπα με τις ψευδείς καταγγελίες οτι προέρχονται από τo metoo και ότι πλήττεται από αυτές είναι ονειρώξεις σας. Δεν πειράζει, θα γιάνει.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο τύπος που την έπεσε στην Αγία Μπεκατώρου, δεν έπαθε το παραμικρό και κανείς δεν ξέρει το όνομα του. Όπως και το ότι ο μόνος που έχει μπει στη φυλακή, λόγω του δοξασμένου κινήματος είναι ο Φιλιππίδης.

Επίσης ξέρω ότι όποια ντρέπεται να πάει να καταγγείλει βιασμό, αμέσως μετά το συμβάν, όποια δεν έχει ενημερωθεί για τα άρθρα του σχετικού νόμου και τη γνώση όλων των διαδικασιών που πρέπει να κάνει για να έχει κάποια σοβαρά στοιχεία στα χέρια της, όποια εκφράζεται όπως θέλουν οι άντρες για να πάρουν μπρος για να νοιώσει επιβεβαίωση και μετά κλαίγεται επειδή αυτή γούσταρε πρώτη-δεύτερη ταχύτητα και αυτοί το πήγαν τρίτη-τετάρτη, κάτι πρέπει να κάνει για να λύσει τα δικά της θέματα αναφορικά με τον τρόπο που βλέπει την πατριαρχία.

Με την επιθετική κλάψα των ευάλωτων, δεν βγαίνει ποτέ κάτι ουσιαστικό. Τα δικαιώματα συνεπάγονται πάντα υποχρεώσεις. Ιδού το πήδημα ιδού και η Ρόδος. Check and choice, που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2022, 09:37

αυτο ειναι αληθινο προβλημα, το να μη βγαινουν να μιλησουν.
Αντε βρε, αλήθεια είναι πρόβλημα; δεν νομίζω μωρέ αρκεί να προσέχουν μην παν και βιαστούν οι απρόσεκτες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2022, 11:50
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο τύπος που την έπεσε στην Αγία Μπεκατώρου, δεν έπαθε το παραμικρό και κανείς δεν ξέρει το όνομα του. Όπως και το ότι ο μόνος που έχει μπει στη φυλακή, λόγω του δοξασμένου κινήματος είναι ο Φιλιππίδης.

Επίσης ξέρω ότι όποια ντρέπεται να πάει να καταγγείλει βιασμό, αμέσως μετά το συμβάν, όποια δεν έχει ενημερωθεί για τα άρθρα του σχετικού νόμου και τη γνώση όλων των διαδικασιών που πρέπει να κάνει για να έχει κάποια σοβαρά στοιχεία στα χέρια της, όποια εκφράζεται όπως θέλουν οι άντρες για να πάρουν μπρος για να νοιώσει επιβεβαίωση και μετά κλαίγεται επειδή αυτή γούσταρε πρώτη-δεύτερη ταχύτητα και αυτοί το πήγαν τρίτη-τετάρτη, κάτι πρέπει να κάνει για να λύσει τα δικά της θέματα αναφορικά με τον τρόπο που βλέπει την πατριαρχία.

Με την επιθετική κλάψα των ευάλωτων, δεν βγαίνει ποτέ κάτι ουσιαστικό. Τα δικαιώματα συνεπάγονται πάντα υποχρεώσεις. Ιδού το πήδημα ιδού και η Ρόδος. Check and choice, που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. :)
Η κλάψα είναι όλη δική σας για το κακούλι metoo. Που διαβάζοντας κανείς τις απόψεις σας, επιβεβαιώνει το πόσο απαραίτητο είναι το κίνημα metoo να στηρίζει τα θύματα απέναντι στους βιαστές τους και στο μέρος της κοινωνίας με τις απόψεις σας. Είστε ο λόγος που τα θύματα ντρέπονται, φοβούνται και δεν τολμούν να κάνουν την καταγγελία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”