εσείς ποιο παίρνετε; αν το φτιάχνετε μόνοι σας, δώστε συνταγή
αραβική φαίνεται πιο υγιεινή αλλά είναι;
Μόλις το πάρεις βάλε σε σακουλάκια 2-3 φέτες, όσες θες για μερίδα και μετά στην κατάψυξη. Όταν ξεπαγώσει είναι ακριβώς όπως το έβαλες.Menios_mikroulis έγραψε: 26 Ιαν 2022, 19:28 έπαιρνα για καιρό το βιολογικό του σκλαβε, αλλά 1.σκληραίνει πολύ αν μείνει 2-3 μέρες ψυγείο, επίσης δεν το βρίσκω πάντα και όταν το βρίσκω, επειδή δεν κρατάει, δεν μπορείς να πάρεις στοκ
εσείς ποιο παίρνετε; αν το φτιάχνετε μόνοι σας, δώστε συνταγή
αραβική φαίνεται πιο υγιεινή αλλά είναι;![]()
Το συγκεκριμενο τυπε; διοτι η ιδια διαδικασία σε ψωμι τοστ φούρνου δεν είχε καλο αποτέλεσμαdon't speak έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:13Μόλις το πάρεις βάλε σε σακουλάκια 2-3 φέτες, όσες θες για μερίδα και μετά στην κατάψυξη. Όταν το ξεπαγώσει είναι ακριβώς όπως το έβαλες.Menios_mikroulis έγραψε: 26 Ιαν 2022, 19:28 έπαιρνα για καιρό το βιολογικό του σκλαβε, αλλά 1.σκληραίνει πολύ αν μείνει 2-3 μέρες ψυγείο, επίσης δεν το βρίσκω πάντα και όταν το βρίσκω, επειδή δεν κρατάει, δεν μπορείς να πάρεις στοκ
εσείς ποιο παίρνετε; αν το φτιάχνετε μόνοι σας, δώστε συνταγή
αραβική φαίνεται πιο υγιεινή αλλά είναι;![]()
Εχει διαφορά απο αραβικη;
Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο. Αλλά ισχύει για τα περισσότερα αρτοπαρασκευάσματα.Menios_mikroulis έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:50Το συγκεκριμενο τυπε; διοτι η ιδια διαδικασία σε ψωμι τοστ φούρνου δεν είχε καλο αποτέλεσμαdon't speak έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:13Μόλις το πάρεις βάλε σε σακουλάκια 2-3 φέτες, όσες θες για μερίδα και μετά στην κατάψυξη. Όταν ξεπαγώσει είναι ακριβώς όπως το έβαλες.Menios_mikroulis έγραψε: 26 Ιαν 2022, 19:28 έπαιρνα για καιρό το βιολογικό του σκλαβε, αλλά 1.σκληραίνει πολύ αν μείνει 2-3 μέρες ψυγείο, επίσης δεν το βρίσκω πάντα και όταν το βρίσκω, επειδή δεν κρατάει, δεν μπορείς να πάρεις στοκ
εσείς ποιο παίρνετε; αν το φτιάχνετε μόνοι σας, δώστε συνταγή
αραβική φαίνεται πιο υγιεινή αλλά είναι;![]()
Κάνε σκουήρτ και λίγο λαδάκι με αλατορίγανη και βούτα το σε χούμους ή παπαγανούς με μπόλικο σκόρδο. Γαμάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2022, 22:39 Αραβική, συχνά την κάνω και τσιπς. Την κόβω κομματάκια δηλαδή και τη βάζω στο air fryer.
αυτό έχει πολλές αναγνώσεις, το ξέρεις φαντάζομαιsys3x έγραψε: 26 Ιαν 2022, 22:50Κάνε σκουήρτ και λίγο λαδάκι με αλατορίγανη και βούτα το σε χούμους ή παπαγανούς με μπόλικο σκόρδο. Γαμάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2022, 22:39 Αραβική, συχνά την κάνω και τσιπς. Την κόβω κομματάκια δηλαδή και τη βάζω στο air fryer.
εντάξειdon't speak έγραψε: 26 Ιαν 2022, 21:20Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο. Αλλά ισχύει για τα περισσότερα αρτοπαρασκευάσματα.Menios_mikroulis έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:50Το συγκεκριμενο τυπε; διοτι η ιδια διαδικασία σε ψωμι τοστ φούρνου δεν είχε καλο αποτέλεσμαdon't speak έγραψε: 26 Ιαν 2022, 20:13
Μόλις το πάρεις βάλε σε σακουλάκια 2-3 φέτες, όσες θες για μερίδα και μετά στην κατάψυξη. Όταν ξεπαγώσει είναι ακριβώς όπως το έβαλες.
Δοκίμασε και πες μας.