Βεβαια απο τοτε που το πε ο παππους(ποσα χρονια να χει;) μεχρι και φετος το καλοκαιρι βρωμαγε πτωματιλα ο Φορτουναρος.Αλλα οκ με εναν καλο μηνα εγινε παλι νεξτ μπιγκ θινγκ μεχρι να ξαναβρωμισει.Namrail έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:05 Φορτουνης εξελισσεται σε ηγετη της εθνικης οπως ελεγε ο παππους πριν κανα δυο χρονια και βαλε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
Re: UEFA Nations League
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο φορτουνης φετος θα ειναι πολυ καλος απο περισυ επειδη ο οσφπ πηρε πολυ καλυτερα χαφGoBack έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:08Βεβαια απο τοτε που το πε ο παππους(ποσα χρονια να χει;) μεχρι και φετος το καλοκαιρι βρωμαγε πτωματιλα ο Φορτουναρος.Αλλα οκ με εναν καλο μηνα εγινε παλι νεξτ μπιγκ θινγκ μεχρι να ξαναβρωμισει.Namrail έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:05 Φορτουνης εξελισσεται σε ηγετη της εθνικης οπως ελεγε ο παππους πριν κανα δυο χρονια και βαλε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ειναι αδειο το γηπεδο η εγω βλεπω λαθος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειναι τιμωρημενοι
Εσυ θυμασαι οτι βολευει τα γαυρικα συναισθηματα σου. Εγω εγραφα για φορτουνη οτι θα γινει ηγετης και ο γκοου φρομ δε μπακ γελαγε. Αυτα ειναι γεγονοτα για οσους θυμουνται.
Ο μανταλος ειναι εξαιρετικος παικτης απλα στην εθνικη παιζει σε θεση που δεν του ταιριαζει. Αν δεν ειχε και τους δυο χιαστους θα ηταν πολυ ψηλοτερα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καλά το παμε γενικα στα τελεταια λεπτα,βλέπω μια στοιχειώδη κυκλοφορία και πρωτοβουλία τουλάχιστον. Μας ειχα για τελείως γίδια.
Ακομα γελαω βασικα.Τα ιδια πιστευε και ο Βαγγελας και ακομα περιμενει απο τοτε καμια προταση να τον πουλησει αλλα δεν τσιμπαει κανεις.Namrail έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:20Εσυ θυμασαι οτι βολευει τα γαυρικα συναισθηματα σου. Εγω εγραφα για φορτουνη οτι θα γινει ηγετης και ο γκοου φρομ δε μπακ γελαγε. Αυτα ειναι γεγονοτα για οσους θυμουνται.
Ο μανταλος ειναι εξαιρετικος παικτης απλα στην εθνικη παιζει σε θεση που δεν του ταιριαζει. Αν δεν ειχε και τους δυο χιαστους θα ηταν πολυ ψηλοτερα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν ειναι ο ενας μηνας. Καθισε και δουλεψε φετος αφηνοντας τα καγκουριλικια. Λογικα θα κανει εξαιρετικη σεζον. Οταν εχει το μυαλο στο κεφαλι, ο φορτουνης ειναι εξαιρετικος παικτηςGoBack έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:08Βεβαια απο τοτε που το πε ο παππους(ποσα χρονια να χει;) μεχρι και φετος το καλοκαιρι βρωμαγε πτωματιλα ο Φορτουναρος.Αλλα οκ με εναν καλο μηνα εγινε παλι νεξτ μπιγκ θινγκ μεχρι να ξαναβρωμισει.Namrail έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:05 Φορτουνης εξελισσεται σε ηγετη της εθνικης οπως ελεγε ο παππους πριν κανα δυο χρονια και βαλε.
Τι αρχοντικό στυλ έχει αυτός ο Μπουχαλακης. Πόσο γαματα μοιράζει το παιχνίδι.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Καλα δε θα επιμεινω, ας νικησουμε σημερα γιατι τι νοημα εχει να καταληξουμε να θυμομαστε τα "οτι ποιοτικοτερο στον ολυμπιακο ο Μαριν"
Ναι πηρε ενα περσοναλ τρεινερ και χεστηκε η φοραδα στ αλωνι.Πιθανον να κανει καλη χρονια βεβαια,δεν το αμφισβητω.Προσφερεται το ελληνικο πρωταθλημα.Namrail έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:24Δεν ειναι ο ενας μηνας. Καθισε και δουλεψε φετος αφηνοντας τα καγκουριλικια. Λογικα θα κανει εξαιρετικη σεζον. Οταν εχει το μυαλο στο κεφαλι, ο φορτουνης ειναι εξαιρετικος παικτηςGoBack έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:08Βεβαια απο τοτε που το πε ο παππους(ποσα χρονια να χει;) μεχρι και φετος το καλοκαιρι βρωμαγε πτωματιλα ο Φορτουναρος.Αλλα οκ με εναν καλο μηνα εγινε παλι νεξτ μπιγκ θινγκ μεχρι να ξαναβρωμισει.Namrail έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:05 Φορτουνης εξελισσεται σε ηγετη της εθνικης οπως ελεγε ο παππους πριν κανα δυο χρονια και βαλε.
Ετσι ακριβως. Ενω αν ηταν ο ελλ μπουφον ο πασχαλακης, θα το εβγαζε ανετα με το δεξι ενω την ιδια ωρα με το αριστερο θα χτενιζε το ξανθο καγκουρομαλλι
Εεεετσι
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Παπαδες ο μπαρκας. Λολ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ρε τα μαλακισμένα τα ουγγράκια με τα σούτια,λες και παιζουνε προ 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις