!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Greece's next top model
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
GoBack έγραψε: 11 Σεπ 2018, 20:58 Σκληρες γκει καταστασεις.Παμε στο νημα με το πεγκινγκ να πουμε καμια αντρικη κουβεντα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:35 "Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο instagram." Μέχρι εδώ είδα.
Κι εγώ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όσοι συμμετείχαμε στο γκέι νήμα να έχουμε πλέον ροζ χρώμα στο νικ.GoBack έγραψε: 11 Σεπ 2018, 20:58 Σκληρες γκει καταστασεις.Παμε στο νημα με το πεγκινγκ να πουμε καμια αντρικη κουβεντα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιαυτο δεν γαματε!Chainis έγραψε: 11 Σεπ 2018, 21:44enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:35 "Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο instagram." Μέχρι εδώ είδα.![]()
Κι εγώ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μπα, δεν έχει σχέση, άλλοι είναι οι λόγοι.Nostalgia έγραψε: 11 Σεπ 2018, 21:47Γιαυτο δεν γαματε!Chainis έγραψε: 11 Σεπ 2018, 21:44enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:35 "Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο instagram." Μέχρι εδώ είδα.![]()
Κι εγώ.Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Και υγρα αβαταρ.
Βαζεις πανω το mouse και πλατσουριζει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Ειναι μεγαλοι για ινστα. Ολη η νεολαια με αυτο ασχολουμαστε.Nostalgia έγραψε: 11 Σεπ 2018, 21:47Γιαυτο δεν γαματε!Chainis έγραψε: 11 Σεπ 2018, 21:44enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:35 "Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο instagram." Μέχρι εδώ είδα.![]()
Κι εγώ.Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ε μα δεν μπορώ , πρέπει να της κόβει και λίγοΑσέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:56ρε κανας χτεσινος εισαι; αληθεια εβλεπες με ανοιχτο τον ηχο;enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:35 "Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο instagram." Μέχρι εδώ είδα.![]()
εκανα μερικα κλικ ενδιαμεσα στο βιντεο, και το πετυχα με μαγιο. καλο, πολυ καλο, ας ειναι και μινιον.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αν εισαι νορμαλ, οι χαζες ειναι πολυ δυσκολο να τις ριξεις, επειδη δεν υπαρχει κοινος κωδικας επικοινωνιας.... Ξεστραβωσου λοιπον....enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 22:14Ε μα δεν μπορώ , πρέπει να της κόβει και λίγοΑσέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:56ρε κανας χτεσινος εισαι; αληθεια εβλεπες με ανοιχτο τον ηχο;enterprise-psi έγραψε: 11 Σεπ 2018, 18:35 "Θέλω να γράψω την δική μου ιστορία στο instagram." Μέχρι εδώ είδα.![]()
εκανα μερικα κλικ ενδιαμεσα στο βιντεο, και το πετυχα με μαγιο. καλο, πολυ καλο, ας ειναι και μινιον.![]()
Το νήμα είναι βόθρος. Πάω να δω τα πόστια τώρα μπας κι έχουνε ποστάρει γυναίκες να της κράξω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Nostalgia έγραψε:
Αν εισαι νορμαλ, οι χαζες ειναι πολυ δυσκολο να τις ριξεις, επειδη δεν υπαρχει κοινος κωδικας επικοινωνιας.... Ξεστραβωσου λοιπον....![]()
Από τις τραγωδίες της ζωής μου.
Νορμάλ δεν είναι η λέξη αλλά ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΣΥΛΛΗΠΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΣΥΛΛΗΠΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- ΜπλεΜπουμπυς
Τάση λέει η Καγια φέτος τον χειμώνα στα ρούχα θα είναι τα φτερά.
Θα γεμίσει ο δρόμος και το ινστα ξεπουπουλιασμενες μπεκατσες με duckface.
ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ!
Θα γεμίσει ο δρόμος και το ινστα ξεπουπουλιασμενες μπεκατσες με duckface.
ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πες τα, με τους γερομπισμπίκηδες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση