γιατί βρίζεις την Νάιδα ΡΕ ;Menios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:31Σωστά. Θα ερθει η ηλικια που θα καταλαβω οτι τα πάρτυ με κοκες δινουν εμπειρία στον αντρα, εγω μονο δικαιούμαι να πατσαβουρολογώ, οι αλλοι ειναι σεξιστες και κάτω οι ψρκασμενοι αλλα εμενα στα αρχιδια μου η καραντινα οταν ειναι να τον φαω. Ανυπομονω για την σοφια της μεσης ηλικιας. Ουστ, σουργελοNaida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:22Μικρουλι βάλε nickelodeon τώρα να ηρεμήσεις και άσε τα υπόλοιπα για όταν μεγαλωσεις που θα μπορείς να τα καταλαβαίνεις.Menios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:20
Ασχολησου εσυ με την κνε-εαακ την παράταξη των Τεχνών και των διεκδικήσεων, και το γελιο ειναι εξασφαλισμένο, σπορε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
- tanipteros
Re: Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
το αρνί του πχόρουμ βρήκες ΡΕ ?

-
stergiosbik
Αφού τα βλήματα είναι εντός της θυρίδας ρε βουρλο,πως να φανείς;
ΥΓ.
Ελπίζω να έπιασες ότι κάνω χιούμορ ε;
Αλλιώς τον μπαίρνεις!
Τομπαιρνωκαιγερνω εσχάτως οικονομικά, αλλά θα στρώσω. Διαφορετικά θα φύγω μετανάστης στο Περού.
Ξαναλέω, είσαι μικρούλης. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι παιδιαστικος. Όταν με το καλό μεγαλωσεις θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ελπιζω.Menios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:31Σωστά. Θα ερθει η ηλικια που θα καταλαβω οτι τα πάρτυ με κοκες δινουν εμπειρία στον αντρα, εγω μονο δικαιούμαι να πατσαβουρολογώ, οι αλλοι ειναι σεξιστες και κάτω οι ψρκασμενοι αλλα εμενα στα αρχιδια μου η καραντινα οταν ειναι να τον φαω. Ανυπομονω για την σοφια της μεσης ηλικιας. Ουστ, σουργελοNaida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:22Μικρουλι βάλε nickelodeon τώρα να ηρεμήσεις και άσε τα υπόλοιπα για όταν μεγαλωσεις που θα μπορείς να τα καταλαβαίνεις.Menios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:20
Ασχολησου εσυ με την κνε-εαακ την παράταξη των Τεχνών και των διεκδικήσεων, και το γελιο ειναι εξασφαλισμένο, σπορε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
προφανώς έχω την αθωότητα μικρού παιδιού και δεν είμαι ανήθικος και αντιφατικός κάθε 5 λεπτά σαν εσένα, σπόρεNaida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:07Ξαναλέω, είσαι μικρούλης. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι παιδιαστικος. Όταν με το καλό μεγαλωσεις θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ελπιζω.Menios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:31Σωστά. Θα ερθει η ηλικια που θα καταλαβω οτι τα πάρτυ με κοκες δινουν εμπειρία στον αντρα, εγω μονο δικαιούμαι να πατσαβουρολογώ, οι αλλοι ειναι σεξιστες και κάτω οι ψρκασμενοι αλλα εμενα στα αρχιδια μου η καραντινα οταν ειναι να τον φαω. Ανυπομονω για την σοφια της μεσης ηλικιας. Ουστ, σουργελοNaida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:22
Μικρουλι βάλε nickelodeon τώρα να ηρεμήσεις και άσε τα υπόλοιπα για όταν μεγαλωσεις που θα μπορείς να τα καταλαβαίνεις.
Ανήθικη; τι λεςMenios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:30προφανώς έχω την αθωότητα μικρού παιδιού και δεν είμαι ανήθικος και αντιφατικός κάθε 5 λεπτά σαν εσένα, σπόρεNaida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:07Ξαναλέω, είσαι μικρούλης. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι παιδιαστικος. Όταν με το καλό μεγαλωσεις θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ελπιζω.Menios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 14:31
Σωστά. Θα ερθει η ηλικια που θα καταλαβω οτι τα πάρτυ με κοκες δινουν εμπειρία στον αντρα, εγω μονο δικαιούμαι να πατσαβουρολογώ, οι αλλοι ειναι σεξιστες και κάτω οι ψρκασμενοι αλλα εμενα στα αρχιδια μου η καραντινα οταν ειναι να τον φαω. Ανυπομονω για την σοφια της μεσης ηλικιας. Ουστ, σουργελο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:34Ανήθικη; τι λεςMenios_mikroulis έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:30προφανώς έχω την αθωότητα μικρού παιδιού και δεν είμαι ανήθικος και αντιφατικός κάθε 5 λεπτά σαν εσένα, σπόρεNaida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 15:07
Ξαναλέω, είσαι μικρούλης. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι παιδιαστικος. Όταν με το καλό μεγαλωσεις θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Ελπιζω.είπαμε, περίμενε μικρουλακι να μεγαλώσεις και τα ξαναλέμε.

- tanipteros
Naida πόσο χρονών τον κάνεις τον Μένιο ?

Νοητικά; επίπεδο εφηβακι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
και η επικείμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικώνΣτύγιος έγραψε: 28 Ιαν 2022, 01:02
Μπορεί..αλλά τίποτα σ' αυτή τη ζωή δεν είναι σίγουρο. Μόνο ο θάνατος κι οι φόροι.
Γω ειμί και υποσμηναγός ,άνετα περνάω.Menios_mikroulis έγραψε: 28 Ιαν 2022, 01:05και η επικείμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικώνΣτύγιος έγραψε: 28 Ιαν 2022, 01:02
Μπορεί..αλλά τίποτα σ' αυτή τη ζωή δεν είναι σίγουρο. Μόνο ο θάνατος κι οι φόροι.
-
Menios_mikroulis
αν δεν έχει προφορικά με ελεύθερο θέμα...Στύγιος έγραψε: 28 Ιαν 2022, 01:08Γω ειμί και υποσμηναγός ,άνετα περνάω.Menios_mikroulis έγραψε: 28 Ιαν 2022, 01:05και η επικείμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικώνΣτύγιος έγραψε: 28 Ιαν 2022, 01:02
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 518 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 11 Απαντήσεις