!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2022, 18:17
Gherschaagk έγραψε: 24 Ιαν 2022, 18:06 Κανένα νέο, καμία εξέλιξη από την υπόθεση;
Από μια ματιά που έριξα το πρωί, όχι. Κυριαρχεί ο καιρός και τα προβλήματα που δημιούργησε και στα κοινωνικά οι καυγάδες του Παπαδάκη και της Σκορδά με τον δικηγόρο του ιερέα. Και κάτι ψιλά με το βίντεο του Σνικ. Τα διεθνή έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Το τι γίνεται με τον εμφύλιο στους ινφλουένσερς και τις τρομακτικές τους αποκαλύψεις, δεν το ξέρω. :lol:
Κάπου , κουράστηκαν και οι τηλεθεατές από αυτό το θέμα ..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Gherschaagk έγραψε: 24 Ιαν 2022, 18:06 Κανένα νέο, καμία εξέλιξη από την υπόθεση;
Από μια ματιά που έριξα το πρωί, όχι. Κυριαρχεί ο καιρός και τα προβλήματα που δημιούργησε και στα κοινωνικά οι καυγάδες του Παπαδάκη και της Σκορδά με τον δικηγόρο του ιερέα. Και κάτι ψιλά με το βίντεο του Σνικ. Τα διεθνή έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Το τι γίνεται με τον εμφύλιο στους ινφλουένσερς και τις τρομακτικές τους αποκαλύψεις, δεν το ξέρω. :lol:
εφτασααααν τα καφεδαααακια σας

https://www.iefimerida.gr/ellada/ergodo ... llionaires
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Αγις έγραψε: 24 Ιαν 2022, 18:19
εφτασααααν τα καφεδαααακια σας

https://www.iefimerida.gr/ellada/ergodo ... llionaires
:smt005: σατανα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-georgia/

Ανοίγει περισσότερο η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για τα πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα, μία 30χρονη γυναίκα μίλησε στο Star, αποκαλύπτοντας με τη σειρά της ότι είχε ανάλογη εμπειρία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο που διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε η 24χρονη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

«Εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν από το περιστατικό, στα μαγαζιά που σύχναζα ως φοιτήτρια. Το καλοκαίρι του 2017, άρχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Πίεζε να του απαντήσω. Μετά το καλοκαίρι έστειλε ξανά μηνύματα. Στην αρχή, πρότεινε να πάω εκεί που θα ήταν με την παρέα του και εγώ είπα όχι. Σταμάτησε και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε οι δυο μας, αν θέλω να πάω σπίτι του, να χαλαρώσουμε. Μερικές μέρες μετά, μου έστειλε μήνυμα για να πάω σε μία νυχτερινή τους έξοδο. Με πίεζε κατά τη διάρκεια της ημέρας ρωτώντας αν θα πάω, αν θα έρθει να με πάρει. Κάποια στιγμή του απάντησα πως δεν θα πάω. Όταν ξύπνησα, είχε στείλει ξανά μήνυμα πως πέρασαν πάρα πολύ καλά και έχασα που δεν πήγα. Μου είπε για την επόμενη μέρα και είπα πως θα πάω», τόνισε αρχικά η 30χρονη γυναίκα.

Και συνέχισε: «Πήγα λίγο αργά, μας πρότεινε να μας βάλει ποτά και του είπα να βάλει βότκα σκέτη και εκείνος είπε όχι, θα σου βάλω βότκα με... και επέμενε. Κάποια στιγμή είπαμε σαν παρέα να πάμε σε άλλο μαγαζί. Με ρώτησε αν ήρθα με δικό μου όχημα, του είπα ήρθα με την παρέα μου και μου ζήτησε να πάω μαζί του για να έχει παρέα στο αυτοκίνητο. Μπήκα, κάναμε μία απόσταση μικρή και έκανε κάποια κίνηση προς το μέρος μου σε ένα φανάρι. Εγώ τραβήχτηκα. Είναι μέχρι το σημείο που θυμάμαι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε τη διαδρομή που κάναμε, τίποτα…».

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν σε ένα σπίτι που δεν γνώριζα. Ήμουν ντυμένη, φορούσα μία πουκαμίσα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Ήταν ανοιχτή η πουκαμίσα και σηκώθηκα. Εκείνη την ώρα, στο σαλόνι βρισκόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος και μιλούσε στο τηλέφωνο, λέγοντας ‘τελικά εμείς δεν θα συνεχίσουμε, έχουμε έρθει σπίτι, αν θέλετε ελάτε από εδώ’. Και εκείνη την ώρα, εγώ βγαίνω έξω και ζητάω εξηγήσεις για το τι δουλειά έχουμε εκεί. Σηκώνεται, προσπαθεί να με ηρεμήσει, λέγοντας πως δεν ένιωθα καλά και εγώ του ζήτησα να πάω εκεί. Μου είπε μην το κάνεις θέμα, αν θέλεις θα σε πάω σπίτι. Ημουν σε έξαλλη κατάσταση, έψαχνα τα πράγματά μου, πήρα μία φίλη μου τηλέφωνο και της είπα πως ήμουν κάπου που δεν γνώριζα και θα την έπαιρνα για να έρθει να με πάρει. Αυτός επέμενε να με πάει σπίτι. Του είπα πως το πουκάμισο ήταν ξεκούμπωτο και μου είπε πως μπορεί να το έκανες εσύ», πρόσθεσε η 30χρονη.

Καταλήγοντας τόνισε: «Την επόμενη μέρα, βρήκα κλήσεις και μηνύματα. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει και να μην το κάνω θέμα. Θεώρησα ότι γλίτωσα. Πιθανόν να γινόταν κάτι αντίστοιχο και σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή, ήμουν σίγουρη πως όσα περιέγραψε η κοπέλα έγιναν όπως τα είπε».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 24 Ιαν 2022, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Επίσης ο Ταρζάν λέει ότι κυκλοφορεί video όπου φαίνεται βιασμός κοπέλας από 2 άτομα. Και δεν ξεκαθαρίζει αν είναι από τη Γιωργία ή άλλη κοπέλα.

Με απόλυτη μυστικότητα κινήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αστυνομικές Αρχές, και συγκεκριμένα του Τμήματος Εκβιαστών, μετά τη δημοσιοποίηση video που κυκλοφόρησε και που υποτίθεται ήταν από τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα.

Στο επίμαχο video φαίνεται μια κοπέλα την οποία βιάζουν δύο άτομα. Το video περιήλθε στην κατοχή των αστυνομικών Αρχών από μια κοπέλα η οποία κατέθεσε πως έχει λάβει το συγκεκριμένο μήνυμα με το video στο τηλέφωνό της.

Με βάση τα στοιχεία του αποστολέα, οι αστυνομικοί πήγαιναν από συσκευή σε συσκευή, κατάσχοντας όλα τα κινητά όσων είχαν δεχτεί ή αποστείλει το συγκεκριμένο μήνυμα, προκειμένου να εντοπίσουν τον αρχικό αποστολέα.

Εάν το video αυτό κατέγραψε πραγματικά τη σκηνή του βιασμού και οι Αρχές έχουν φθάσει στον αρχικό αποστολέα, τότε υπάρχει άλλο ένα σημαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους υπόπτους.

Κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν και περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία έρχονται στο φως, όσο και εάν κάποιοι επιμένουν να τα κρατήσουν στο σκοτάδι.

https://www.zougla.gr/greece/article/in ... apostoleas
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 24 Ιαν 2022, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Τελικά , ας απαγορεύονται τα πάρτυ με νεαρές γυναίκες.. :roll:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ST48410 έγραψε: 24 Ιαν 2022, 19:36 ......

Στο επίμαχο video φαίνεται μια κοπέλα την οποία βιάζουν δύο άτομα. Το video περιήλθε στην κατοχή των αστυνομικών Αρχών από μια κοπέλα η οποία κατέθεσε πως έχει λάβει το συγκεκριμένο μήνυμα με το video στο τηλέφωνό της.
.......
Τιμωρία για τα κτήνη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:13
sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2022, 00:33
AlienWay έγραψε: 24 Ιαν 2022, 00:27

Ισχύει. Αφού να σκεφτείς πριν λίγο έψαχνα τη σελίδα της Μαρίας Καλογεροπούλου, μήπως αναφέρει κάτι για το συμβάν. Είχε μόνο για το συμβάν με τον ιερέα. Τελικά βρήκα ένα βιντεάκι στο προφίλ της. Είπε ότι βιασμοί πάντα γίνονταν, ωστόσο τώρα δίδεται μεγαλύτερη προσοχή σε αυτούς. Επίσης είπε ότι δεν γνωρίζει για ποιον λόγο η κυβέρνηση επέλεξε να αναδείξει το #metoo, αλλά το βρίσκει σωστό σαν κίνηση.
Εδώ και πολύ καιρό εγώ και η Naida αγοράζουμε μπλουζάκια (και άλλα αξεσουάρ) αποκλειστικά από το ον λάην στορ της Μαρίας, έχουμε κόψει τα χόντος όπως τα παόκια κόψανε την μουστάρδα από το πιτόγυρο.
Nevah.
ΠΟΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ - ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΧΟΝΤΟΣ.
Μπράβο σου Ναδάη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:47
sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2022, 00:33

Εδώ και πολύ καιρό εγώ και η Naida αγοράζουμε μπλουζάκια (και άλλα αξεσουάρ) αποκλειστικά από το ον λάην στορ της Μαρίας, έχουμε κόψει τα χόντος όπως τα παόκια κόψανε την μουστάρδα από το πιτόγυρο.
Nevah.
Μπράβο σου Ναδάη.
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ.

ΠΑΜΕ NOTOS.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:48

Nevah.
Μπράβο σου Ναδάη.
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ.

ΠΑΜΕ NOTOS.
Ποιος νότος; τιναυτό;
Α, εννοείς ότι το σάητ της Μαρίας είναι δύο κλικ away!
:smt023
Έχει φέρει και καινούργια στράπον!
:smt038

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:51

Μπράβο σου Ναδάη.
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ.

ΠΑΜΕ NOTOS.
Ποιος νότος; τιναυτό;
Δεν μου αρέσει το site της Μαρίας και τα προϊόντα που εμπορεύεται ούτε το ότι τα εμπορεύεται :g094:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:42
ST48410 έγραψε: 24 Ιαν 2022, 19:36 ......

.......
Τιμωρία για τα κτήνη;
Αν παίζει τέτοιο βίντεο με βιασμό και όχι παιχνίδι για τρεις, ξεκάθαρα ισόβια. Και στην περίπτωση που δεν φαίνονται πρόσωπα, υπάρχουν αρκετά άλλα στοιχεία για να τεκμηριώσουν αν είναι ο συγκεκριμένος χώρος του ξενοδοχείου και η συγκεκριμένη κοπέλα. Αν είναι άλλοι οι πρωταγωνιστές, ο Μάκης ρίχνει μισοάδεια για να πιάσει γεμάτα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:55

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ.

ΠΑΜΕ NOTOS.
Ποιος νότος; τιναυτό;
Δεν μου αρέσει το site της Μαρίας και τα προϊόντα που εμπορεύεται ούτε το ότι τα εμπορεύεται :g094:
Ναδάη, Καπιταλιστικό - Πατριαρχικό χτήνος.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:57
Naida έγραψε: 24 Ιαν 2022, 21:55
Ποιος νότος; τιναυτό;
Ναδάη, Καπιταλιστικό - Πατριαρχικό χτήνος.
Ψάξε την σχισμή :g030:

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”