!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

AlienWay έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:15
vantono έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:10 Ο Κοψιάλης παίζει να εφαγε και 200 χιλιάρικα ανφόλο, ακουσα καπου. Για Κικές και λοιπό συναπάντημα, δεν ξερω. Αλλά μη μας πρήζουν το μπουτσάκο τωρα οι (θηλυκές και αρσενικές) μαλακισμένες, που θα πρεπει να μας παρει και ο πονος για το κάθε κοψοτέτοιονα. Ας μην εβγαινε αμεσως-αμεσως να ξεπλύνει το φιλαράκι του (το οποιο δεν χρειαζόταν καν ξέπλυμα, καθως απ'οτι ειπε και ο ιδιος το ονομα του δεν βρισκόταν καν στη δικογραφία). Ας τον αφηναν μόνο του να τα βρει με τον Γκιωνη που τον κατηγορησε, να τον μηνύσει, να τον κανει ο,τι θελει. Δεν ξερω αν βγηκε ο Κοψιάλης απο μονος του για να ξεπλύνει, ή αν βγηκε με εντολη του φιλου του του Φίντι. Εκανε μαλακια σπέρνοντας ανέμους ομως, οπότε δεν θα κλάψω αν θα θερίσει θύελλες. Αρκετά με τον καθε μαλάκα και μαλάκω, εδω εχουμε σοβαρότερα θεματα.
Μάλιστα. Εφόσον οι ινφλουένσερς είναι εκ των πραγμάτων περιττοί στην κοινωνία μας, δεν με ενοχλούν τα ανφόλοου και τα κάνσελ.

Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι ο Κοψιάλης υπήρξε θυμα του κάνσελ μομπ για κάτι like που έκανε.
επειδη το εψαξα λιγο το θεμα με αυτον τον κοψιαλη τα κρα δεν το εφαγε μονο για το ξεπλυμα του φιλου του αλλα και για αποσπασματα απο κατι παλιοτερα βιντεο που ειχε κανει

https://twitter.com/PsaraElia/status/14 ... 3148996609

https://twitter.com/dkoutsounis/status/ ... 6428841991

αυτα ειναι μαλλον που εννοουσε χτες οτι "εφαγα κραξιμο για καποια παλιοτερα χιουμοριστικα βιντεο"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Mel έγραψε: 24 Ιαν 2022, 09:04
Gherschaagk έγραψε: 24 Ιαν 2022, 08:25
Sid Vicious έγραψε: 24 Ιαν 2022, 01:21
Ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι παντελως αγνωστοι αλεξανδρακη, super κικη κτλ;
αμα ειναι να ανεβασω κι εγω βιντεο να πω την γνωμη μου
Σ' εσένα είναι άγνωστοι.

Κάποιοι που κάνουν καριέρα ανεβάζοντας βίντεο. Αρκεί να τους βλέπουν βέβαια. Όσο αυξάνονται οι φολλοουερς, αυξάνονται και τα φράγκα.

Και απ' ότι φαίνεται για αυτό σκουζουν, γιατί τους κάνουν ανφολλοου και χάνουν λεφτά.
Έχω συγκλονιστει κάπως, διότι φαίνεται ότι όλους αυτούς τους ξέρουν εκατομμύρια ενώ εγω μέχρι χτες μόνο την Τουνη ήξερα.
Εγώ καθόλου.

Φτιάχνουμε μια τιτανοτεράστια φούσκα όπου το μόνο που μετράει είναι η εικόνα. Με ινφλουένσερς με το τέλειο σώμα, το τέλειο μαλλί, το τέλειο νύχι, το τέλειο φρύδι, την τέλεια ζωή, το τέλειο σπίτι, τα τέλεια ρούχα, το τέλειο κινητό, τις τέλειες διακοπές, την τέλεια ατέλεια, όλα τέλεια. Την γιγαντώνουμε άνευ προηγουμένου και ο μόνος τρόπος για να την ξεφουσκώσουμε είναι μέσω της ακύρωσης όπου εκεί βλέπεις συμπεριφορές όχλου από ανθρώπους που μια μέρα ξύπνησαν και τους ενοχλούν όλα όσα υποστήριζαν ενεργά μέχρι χθες. Και έρχεσαι αντιμέτωπος με μια διαφορετική φούσκα, του τέλειου ηθικολόγου, του τέλειου δικαστή, του τέλειου αδέκαστου, του τέλειου κριτή, του τέλειου δίκαιου, του τέλειου ανθρώπου που πριν από λίγο καιρό, βρισκόντουσαν στο αντίπερα στρατόπεδο και μεταπίδησαν σ' αυτό γιατί το #cancelkopsialis εμένα δεν με αφορά γιατί στην ουσία τον έμαθα αντιπροχθές και έχω δει 2 βίντεό του μέχρι τώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vatraxos έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:28
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:25
Maspoli έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:15
Τι λες ρε;
λεω αυτο που θα πει ο δικηγορος στη δικη.
του οποιου ο πελατης, στην πρωτη του καταθεση, ειπε οτι ξεκινησαν με στοματικο.

και τωρα θα πει, οριστε κυριοι, τα ευρηματα δειχνουν τσιμπουκι. τσιμπουκι σε κωμα απο ποτα και ντρογκια, δεν γινεται, αρα συναινεση. η ιδια μπορει να μην θυμαται, ο πελατης μου θυμαται.
Υπάρχει και άλλη εκδοχή, ότι έγινε συνεύρεση με την κοπέλα να φοράει τη μπλούζα της, ούσα αναίσθητη. Μη βγάζουμε έτσι εύκολα συμπεράσματα.
Αυτό!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 09:19

αυτο "φωτογραφιζει" τσιμπουκι.
Τι λες ρε;

και τωρα θα πει, οριστε κυριοι, τα ευρηματα δειχνουν τσιμπουκι. τσιμπουκι σε κωμα απο ποτα και ντρογκια, δεν γινεται, αρα συναινεση. η ιδια μπορει να μην θυμαται, ο πελατης μου θυμαται.
Αν ο δικηγόρος πει ότι ο λεκές σε ρούχο σημαίνει απαραίτητα τσιμπούκι, τότε θα πει μαλακίες.
Μην το αναλύσουμε και πολύ, δεν νομίζω ότι χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
alekhine

Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:27
vantono έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:18 Μια ερωτηση επειδη εδω και ενα 3ημερο εχω χάσει τις εξελιξεις και εχω αφησει και το νημα αρκετές σελιδες πίσω: Τί παίχτηκε με το dna? Δεν βρέθηκε στο εσώρουχό της, αλλα βρέθηκε στο μανικι? Δανδής ηταν ο τύπος και της έχυσε το μανικετόκουμπο? Και με το δνα που πήγε στην Ελβετία, τί ψάχνουμε, αν της έχυσε και το άλλο μανίκι που φορούσε το ρόλεξ?
για τρεξε λιγο σεναρια τα οποια καταληγουν με φλοκια στο μανικι και στο εμπρος του φορεματος.
να πουμε οτι τα σεναρια εχουν νοημα μονο αν οι τοξικολογικες δεν δειξουν υπνωτικα και τα παρομοια

γιατι αν δειξουν τα σεναρια δεν θα εχουν και τοση σημασια :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Gherschaagk έγραψε: 23 Ιαν 2022, 23:29

Γίνεται χαμός.
Αλεξανδράκη => πρώην μις Πελοπόννησος, γνωστότερη όμως ως μις μαδομούνι στο πρώτο next top model
Σούπερ Κική => πρώην πρεζόνι, πρώην μέλος της συμμορίας ανηλίκων Locos, πρώην φυλακόβια

γενικά έχει μαζευτεί η αφρόκρεμα στο Instagram
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

alekhine έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:31
vantono έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:10 Ο Κοψιάλης παίζει να εφαγε και 200 χιλιάρικα ανφόλο, ακουσα καπου. Για Κικές και λοιπό συναπάντημα, δεν ξερω. Αλλά μη μας πρήζουν το μπουτσάκο τωρα οι (θηλυκές και αρσενικές) μαλακισμένες, που θα πρεπει να μας παρει και ο πονος για το κάθε κοψοτέτοιονα. Ας μην εβγαινε αμεσως-αμεσως να ξεπλύνει το φιλαράκι του (το οποιο δεν χρειαζόταν καν ξέπλυμα, καθως απ'οτι ειπε και ο ιδιος το ονομα του δεν βρισκόταν καν στη δικογραφία). Ας τον αφηναν μόνο του να τα βρει με τον Γκιωνη που τον κατηγορησε, να τον μηνύσει, να τον κανει ο,τι θελει. Δεν ξερω αν βγηκε ο Κοψιάλης απο μονος του για να ξεπλύνει, ή αν βγηκε με εντολη του φιλου του του Φίντι. Εκανε μαλακια σπέρνοντας ανέμους ομως, οπότε δεν θα κλάψω αν θα θερίσει θύελλες. Αρκετά με τον καθε μαλάκα και μαλάκω, εδω εχουμε σοβαρότερα θεματα.
Μάλιστα. Εφόσον οι ινφλουένσερς είναι εκ των πραγμάτων περιττοί στην κοινωνία μας, δεν με ενοχλούν τα ανφόλοου και τα κάνσελ.

Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι ο Κοψιάλης υπήρξε θυμα του κάνσελ μομπ για κάτι like που έκανε.
επειδη το εψαξα λιγο το θεμα με αυτον τον κοψιαλη τα κρα δεν το εφαγε μονο για το ξεπλυμα του φιλου του αλλα και για αποσπασματα απο κατι παλιοτερα βιντεο που ειχε κανει

αυτα ειναι μαλλον που εννοουσε χτες οτι "εφαγα κραξιμο για καποια παλιοτερα χιουμοριστικα βιντεο"
Ναι, και για αυτο το εφαγε. Του βγάλανε στη φορά παλιότερα βιντεάκια του. Αλλά κι αυτοι που τον ακολουθουσαν οκ, τοσο καιρό δεν ηξεραν τι μαλάκας ειναι, τώρα βρήκαν να τον μάθουν. Καλοί μαλάκες κι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
alekhine

foscilis έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:33 Σούπερ Κική => πρώην πρεζόνι, πρώην μέλος της συμμορίας ανηλίκων Locos, πρώην φυλακόβια
ειμαστε σιγουροι? :smt017
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vatraxos έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:28
Τι λες ρε;

Υπάρχει και άλλη εκδοχή, ότι έγινε συνεύρεση με την κοπέλα να φοράει τη μπλούζα της, ούσα αναίσθητη. Μη βγάζουμε έτσι εύκολα συμπεράσματα.
υπαρχει, φυσικα.
ποια εκδοχη λες να επιλεξει να προβαλλει ο δικηγορος; ειδικα εφοσον το στοματικο το ανεφερε ο πελατης του πολυ πριν βγουν τα στοιχεια;
και ποιος θα πει οτι δεν εγινε ετσι, εφοσον δεν υπηρχε αλλος παρων, και αυτη δεν θυμαται;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

alekhine έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:34
foscilis έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:33 Σούπερ Κική => πρώην πρεζόνι, πρώην μέλος της συμμορίας ανηλίκων Locos, πρώην φυλακόβια
Ασφαλώς εννοείς για το "πρώην".

Ναι είμαστε σίγουροι γιατί δεν υπάρχουν τόσο χοντρά πρεζόνια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

alekhine έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:33
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:27
vantono έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:18 Μια ερωτηση επειδη εδω και ενα 3ημερο εχω χάσει τις εξελιξεις και εχω αφησει και το νημα αρκετές σελιδες πίσω: Τί παίχτηκε με το dna? Δεν βρέθηκε στο εσώρουχό της, αλλα βρέθηκε στο μανικι? Δανδής ηταν ο τύπος και της έχυσε το μανικετόκουμπο? Και με το δνα που πήγε στην Ελβετία, τί ψάχνουμε, αν της έχυσε και το άλλο μανίκι που φορούσε το ρόλεξ?
για τρεξε λιγο σεναρια τα οποια καταληγουν με φλοκια στο μανικι και στο εμπρος του φορεματος.
να πουμε οτι τα σεναρια εχουν νοημα μονο αν οι τοξικολογικες δεν δειξουν υπνωτικα και τα παρομοια

γιατι αν δειξουν τα σεναρια δεν θα εχουν και τοση σημασια :102: :102: :102:
σωστο, αλλα οχι μονο αυτες. και οι λοιπες μαρτυριες παρεβρισκομενων.

παντως με οτι εχουμε ως τωρα, ασχετα με το τι εγινε στην πραγματικοτητα, καταδικη δυσκολα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 23 Ιαν 2022, 23:29

Γίνεται χαμός.
Πρέπει πρώτα να εκπληρώσεις τρεις υπεράνθρωπους άθλους.

Να έχεις πάει στις φωτιές, να έχεις βοηθήσει αν κάποιος χρειάζεται αίμα και να μαζεύεις αδέσποτα.

Το' χω. Θα γίνω η Γαλή των Δασών, τρέμε σούπερ Κική.

Τι ν' τούτοι ρε παιδιά; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Αυτό το ξέρω κι εγώ που δεν ξέρω την σούπερ-ντουπερ Κική.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

alekhine έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:31

Υπάρχει βιντεάκι του που κοροϊδεύει με έναν άλλο έναν έφηβο (νομίζω) με νοητική υστέρηση.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

foscilis έγραψε: 24 Ιαν 2022, 10:35
Ασφαλώς εννοείς για το "πρώην".

Ναι είμαστε σίγουροι γιατί δεν υπάρχουν τόσο χοντρά πρεζόνια.
:smt005: :smt005: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”