Έτσι νομίζεις.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2018, 23:38 Ο Χέλλης δεν τραγουδάει.
Επαναλαμβάνω, ο Χέλλης δεν τραγουδάει.
Όβερ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλή σχολική χρονιά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Καλή σχολική χρονιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Παιδιά εγώ δεν φταίω σε τίποτα, αυτός ο Shrike φταίει για όλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
- Highlander
Δηλαδή αύριο ανοίγουν τα σχολεία, συναντιούνται οι δάσκαλοι μετά απο 3 μήνες και τι λένε μεταξύ τους; "Ντάξει; Πρόλαβες να ξεκουραστείς καθόλου";
-
Nero
αύριο αρχίζουν τα μαθήματαοι δάσκαλοι δεν πάνε πρώτη φορά αύριοHighlander έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:19 Δηλαδή αύριο ανοίγουν τα σχολεία, συναντιούνται οι δάσκαλοι μετά απο 3 μήνες και τι λένε μεταξύ τους; "Ντάξει; Πρόλαβες να ξεκουραστείς καθόλου";
- Υδράργυρος
Αυριο το πρωι εχουμε παλι αυτο το τριτοκοσμικο καταλοιπο του αγιασμου, να μας θυμιζει οτι ειμαστε ειδικη περιπτωση
Δεν ηταν έναρξη αυτή σήμερα - πασαρέλα ηταν
- εμφανίστηκαν μερικά πολύ δυνατά κομμάτια με καλό γούστο στο ντύσιμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ δεν είσαι εναντίον των παιδιών και πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή μας κλπ ή έχω καταλάβει λάθος;Αγις έγραψε: 11 Σεπ 2018, 17:02 Δεν ηταν έναρξη αυτή σήμερα - πασαρέλα ηταν- εμφανίστηκαν μερικά πολύ δυνατά κομμάτια με καλό γούστο στο ντύσιμο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κατά των παιδιών δεν είμαι - ειδικά αν είναι ανίψια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ πήγες τα ανίψια σου στο σχολείο! Μπράβο!Αγις έγραψε: 11 Σεπ 2018, 17:17Κατά των παιδιών δεν είμαι - ειδικά αν είναι ανίψια- εχεις καταλάβει λάθος.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
υψηλες πιθανοτητες η δασκαλα του παιδιου μου για φετος να ειναι παπαδια.
ελπιζω να μην εχουμε ντραβαλα.
ελπιζω να μην εχουμε ντραβαλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Την Ανιψιά
Θύμα της μεγάλο από τότε που ηταν βρέφος - και φυσικά με τρέχει σαν Imperial A ++++ Female που είναι
* Εκδίκηση - παίρνει το αιμα σας πίσω κορίτσια - πληρώνω για τις ''αμαρτίες '' μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χρησιμοποιεί το παιδί για να την πέφτει στις μάνες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
-
- 48 Απαντήσεις