καμμια.Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:54 Η διαφορα μεταξυ καποιου που σε ενα δευτερολεπτο αποφαινεται '' βιζιτα '' κ ενος που αποφασιζει ''βιασμος '' ποια ειναι ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
δεν υπαρχει αντρας που να μιλα στο τηλ με αλλον αντρα πανω απο λεπτο.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:59Εχω ένα φίλο με τον οποίο μιλάμε στο τηλέφωνο επί ώρες. Μετά το συγκεκριμένο όμως δεν τον παίρνω τηλ, γιατί άπαξ και το θίξει, ξέρω εκ των προτέρων τι θα πει και δεν έχω καμία όρεξη να διαφωνώ.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:52
Η πλάκα είναι ότι ο τύπος δεν έχει ούτε το ενα τρίτο των εμπυριων μου και πάει να μου κάνει διάλεξη επί των παρτουζων, γιατί έτσι και τ αρχιδια μου κουνιούνται.
Εχει χάρη που ήταν πάνω στο κρασί, αλλά εγώ του ειπα: μη σου ξεφύγουν πουθενά παραέξω οι μαλακίες που μου λες εδώ
Να αναφερθεί βεβαίως, αλλά όχι σαν αντίλογος στο πόσες γυναίκες έχουν βιαστεί από τους άνδρες συζύγους τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή απο την μια έχεις 5 ενδείξεις βιασμού βάσει της μαρτυρίας του θύματος και από την άλλη έχεις εχμ μηδέν ενδείξεις και μηδέν μαρτυρίες περί βίζιτας του θύματος. Και αποφασίζεις σε άντε 1 δευτερόλεπτο οτι πρόκειται περί βίζιτας. Και θεωρείς δεν έχεις προβληματικό τρόπο σκέψης για τα θύματα βιασμού. Οοοοοοκ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
που τον ειδες τον αντιλογο;Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 08:44Να αναφερθεί βεβαίως, αλλά όχι σαν αντίλογος στο πόσες γυναίκες έχουν βιαστεί από τους άνδρες συζύγους τους.
ασε, ξερω.
Κι εσύ ξέρεις κι εγώ ξέρω γιατί το ανέφερες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
στο πρωτο δευτερολεπτο δεν εχεις καμμια ενδειξη. οτι και να αποφασισεις σημαινει απλως οτι εισαι προκατειλημμένος. οχι μονο στη συγκεκριμμενη φαση, αλλα παντα.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 08:51Δηλαδή απο την μια έχεις 5 ενδείξεις βιασμού βάσει της μαρτυρίας του θύματος και από την άλλη έχεις εχμ μηδέν ενδείξεις και μηδέν μαρτυρίες περί βίζιτας του θύματος. Και αποφασίζεις σε άντε 1 δευτερόλεπτο οτι πρόκειται περί βίζιτας. Και θεωρείς δεν έχεις προβληματικό τρόπο σκέψης για τα θύματα βιασμού. Οοοοοοκ.
στη συγκεκριμμενη ειχαμε απο την αρχη ενδειξεις και για βιασμο και για βιζιτα. σκεψου οτι ακομη και η 17χρονη που ηταν παρουσα, βιζιτες ειδε σε αυτο το παρτι. οποτε οσοι μαντεψαν οτι σε τετοια παρτι πανε βιζιτες, σωστα μαντεψαν. φυσικα οπως ειπαν ολοι απο την αρχη, και οι βιζιτες μπορει να ειναι θυματα βιασμου, αλλα και μη-βιζιτες μπορουν να ειναι στο παρτι.
ετσι.
μπορει αν το διαβασεις 200 φορες να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει αντιλογος.
μπορει και οχι
Ε πως δεν έχεις ενδείξεις βάσει της μαρτυρίας του θύματος; ξύπνησε σε ενα άγνωστο δωμάτιο που δεν γνώριζε, γυμνή και θυμόταν 3 άτομα και σου λεει κάτι μου έδωσαν και με βίασαν. Και από την άλλη έχεις μηδέν ενδείξεις περί βιζιτας και μηδέν μαρτυρίες.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 09:10στο πρωτο δευτερολεπτο δεν εχεις καμμια ενδειξη. οτι και να αποφασισεις σημαινει απλως οτι εισαι προκατειλημμένος. οχι μονο στη συγκεκριμμενη φαση, αλλα παντα.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 08:51Δηλαδή απο την μια έχεις 5 ενδείξεις βιασμού βάσει της μαρτυρίας του θύματος και από την άλλη έχεις εχμ μηδέν ενδείξεις και μηδέν μαρτυρίες περί βίζιτας του θύματος. Και αποφασίζεις σε άντε 1 δευτερόλεπτο οτι πρόκειται περί βίζιτας. Και θεωρείς δεν έχεις προβληματικό τρόπο σκέψης για τα θύματα βιασμού. Οοοοοοκ.
στη συγκεκριμμενη ειχαμε απο την αρχη ενδειξεις και για βιασμο και για βιζιτα. σκεψου οτι ακομη και η 17χρονη που ηταν παρουσα, βιζιτες ειδε σε αυτο το παρτι. οποτε οσοι μαντεψαν οτι σε τετοια παρτι πανε βιζιτες, σωστα μαντεψαν. φυσικα οπως ειπαν ολοι απο την αρχη, και οι βιζιτες μπορει να ειναι θυματα βιασμου, αλλα και μη-βιζιτες μπορουν να ειναι στο παρτι.
Και εσύ αποφασίζεις σε μηδέν χρόνο ότι είναι βίζιτα.
Οποτε;
Υγ Αστην καραμελιτσα με την 17χρονη γιατί βγήκε μετά απο μέρες το κορίτσι και μίλησε. Στην αρχή δεν ξεραμε καν ότι υπήρχε και 17χρονη μαζί της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν δεν ήσουν εσύ μπορεί οντως να το θεωρούσα ότι το ανέφερες ως περιπτώσεις άξιας αναφοράς. Αλλα επειδή είσαι εσύ και είναι λίγο ξεκάθαρο τι απόψεις έχεις για τα θύματα βιασμού, εκτός κι αν ειναι αγρια χτυπημένα ή δολοφονημένα, λίγο χλωμο να μην το έφερες ως αντίλογο. Με άλλα λόγια πιστεύω τις σκέψεις σου και όχι τις λέξεις σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτο λεω. δυσκολευεσαι να καταλαβεις τι ειμαι εγω και τι αποψεις εχω για καθε ειδους θυματα. προβαλλεις επανω μου τον αντιπαλο που θες να εχεις.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 09:26Αν δεν ήσουν εσύ μπορεί οντως να το θεωρούσα ότι το ανέφερες ως περιπτώσεις άξιας αναφοράς. Αλλα επειδή είσαι εσύ και είναι λίγο ξεκάθαρο τι απόψεις έχεις για τα θύματα βιασμού, εκτός κι αν ειναι αγρια χτυπημένα ή δολοφονημένα, λίγο χλωμο να μην το έφερες ως αντίλογο. Με άλλα λόγια πιστεύω τις σκέψεις σου και όχι τις λέξεις σου.
νομιζεις οτι μαντευεις τις σκεψεις μου, και επιλεγεις να πιστεψεις αυτο που νομιζεις οτι μαντευεις, αντι για αυτο που ειναι μπροστα σου ολοφανερο, τις λεξεις μου.
που θα παει, θα παρεις χαμπαρι. καποτε.
Μα τα έχεις γράψει χιλιάδες φορές βρε. Τι να μαντέψω; οι απόψεις σου είναι ξεκάθαρες. Ακόμα και σε αυτή την σελίδα φαίνονται στα ποστ περι βιζιτας. Ε πως να το κάνουμε τώρα; να πούμε οχι μωρέ ο ασεβαστουλης ξαφνικά τον πήρε ο πόνος για τους βιασμούς εντός συζυγικής σχεσης; ε δεν νομίζω. Απλά τώρα πουλάς τρελιτσα αλλα εγω βαριέμαι.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 10:20αυτο λεω. δυσκολευεσαι να καταλαβεις τι ειμαι εγω και τι αποψεις εχω για καθε ειδους θυματα. προβαλλεις επανω μου τον αντιπαλο που θες να εχεις.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 09:26Αν δεν ήσουν εσύ μπορεί οντως να το θεωρούσα ότι το ανέφερες ως περιπτώσεις άξιας αναφοράς. Αλλα επειδή είσαι εσύ και είναι λίγο ξεκάθαρο τι απόψεις έχεις για τα θύματα βιασμού, εκτός κι αν ειναι αγρια χτυπημένα ή δολοφονημένα, λίγο χλωμο να μην το έφερες ως αντίλογο. Με άλλα λόγια πιστεύω τις σκέψεις σου και όχι τις λέξεις σου.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 09:11
ετσι.
μπορει αν το διαβασεις 200 φορες να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει αντιλογος.
μπορει και οχι![]()
νομιζεις οτι μαντευεις τις σκεψεις μου, και επιλεγεις να πιστεψεις αυτο που νομιζεις οτι μαντευεις, αντι για αυτο που ειναι μπροστα σου ολοφανερο, τις λεξεις μου.
που θα παει, θα παρεις χαμπαρι. καποτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άστο μαν, έχει δίκιο η ναδάη εδώ*, το γαμήσατε και ψόφησε.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 09:10στο πρωτο δευτερολεπτο δεν εχεις καμμια ενδειξη. οτι και να αποφασισεις σημαινει απλως οτι εισαι προκατειλημμένος. οχι μονο στη συγκεκριμμενη φαση, αλλα παντα.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2022, 08:51Δηλαδή απο την μια έχεις 5 ενδείξεις βιασμού βάσει της μαρτυρίας του θύματος και από την άλλη έχεις εχμ μηδέν ενδείξεις και μηδέν μαρτυρίες περί βίζιτας του θύματος. Και αποφασίζεις σε άντε 1 δευτερόλεπτο οτι πρόκειται περί βίζιτας. *Και θεωρείς δεν έχεις προβληματικό τρόπο σκέψης για τα θύματα βιασμού. Οοοοοοκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ πάντως νομίζω ότι αυτό που φταίει είναι ότι είστε χαμουτζήδες και σκέφτεστε έτσι όπως σκέφτεστε, ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος σαφέστατα αλλά ο τρόπος και η ταχύτητα με τον οποίο πάει κατευθείαν το μυαλό σας στο κακό και στην πουστιά είναι τρομακτικός και πιστεύω ότι ανατροφοδοτεί την ίδια την πραγματικότητα με αυτήν την αρνητική ιδέα για το τι και πως φέρονται ΟΛΟΙ. Εγώ πάντως ξέρω ότι δεν είναι όλοι ακριβώς όπως ξέρω ότι δεν είναι αγγελικά πλασμένα όλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 08:26
δεν υπαρχει αντρας που να μιλα στο τηλ με αλλον αντρα πανω απο λεπτο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-