!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 17χρονης
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Βανδαλισαν την εκκλησία που λειτουργούσε ο 37 χρόνος Παπάς
ΣΚΑΙ Αυτιας τώρα
ΣΚΑΙ Αυτιας τώρα

Δεν λειτουργούσε αυτοβούλως ο παπάς. Εντολές εκτελούσε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
εκτος απο τιμητης των ανορθόγραφων το κάνετε και σε ανθρωπους χωρις καλή συνταξη;
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Δείτε το ως το τέλος. Κλάμα με λυγμούς!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ποιός πχορουμίτης ειναι ο δικηγόρος?
13χρονα εξομολογουνται σε νεαρους παπαδες ...τι ακριβως εξομολογουνται τα παιδακια ...? ποιες αμαρτιες ...? κανενας γονιος με μυαλο δεν υπαρχει ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- nik_killthemall
Μα ακριβως για αυτον τον λογο εγραψα στην αρχη του νηματος πως οι πρωτοι ενοχοι στην ιστορια ειναι οι γονεις των παιδιων (και ολοι οι γονεις) που συντηρουν και διαιωνιζουν αυτην την απάνθρωπη ΑΝΩΜΑΛΙΑ : εξομολογηση και κατηχηση 13χρονων απο εξ ορισμου ΑΓΝΩΣΤΗΣ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ηθικής και ψυχασθενειας τραγους !nostromos έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:11 13χρονα εξομολογουνται σε νεαρους παπαδες ...τι ακριβως εξομολογουνται τα παιδακια ...? ποιες αμαρτιες ...? κανενας γονιος με μυαλο δεν υπαρχει ...?
Αλλά μαλλον θα χρειαστει να βιαστουν και να κακοποιηθουν πολλα παιδια ακομα, ωστε να καταλαβει και ο τελευταιος βλακας πως κατηχητικο / εξομολογηση = ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ουπς, guilty as charged, την έκατσα μου φαίνεται...
Yippie Kay Yay
Εγώ από όλα αυτά δεν έχω κάνει έκτρωση
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά και κάτω από κανένα πλαίσιο.nik_killthemall έγραψε: 25 Ιαν 2022, 21:29Μα ακριβως για αυτον τον λογο εγραψα στην αρχη του νηματος πως οι πρωτοι ενοχοι στην ιστορια ειναι οι γονεις των παιδιων (και ολοι οι γονεις) που συντηρουν και διαιωνιζουν αυτην την απάνθρωπη ΑΝΩΜΑΛΙΑ : εξομολογηση και κατηχηση 13χρονων απο εξ ορισμου ΑΓΝΩΣΤΗΣ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ηθικής και ψυχασθενειας τραγους !nostromos έγραψε: 24 Ιαν 2022, 16:11 13χρονα εξομολογουνται σε νεαρους παπαδες ...τι ακριβως εξομολογουνται τα παιδακια ...? ποιες αμαρτιες ...? κανενας γονιος με μυαλο δεν υπαρχει ...?
Αλλά μαλλον θα χρειαστει να βιαστουν και να κακοποιηθουν πολλα παιδια ακομα, ωστε να καταλαβει και ο τελευταιος βλακας πως κατηχητικο / εξομολογηση = ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να έχει έστω και μία ευκαιρία να κάνει το παιδί μου θύμα βιασμού ή ασέλγειας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης
https://www.cnn.gr/ellada/story/298797/ ... o-anilikis
https://www.cnn.gr/ellada/story/298797/ ... o-anilikis
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις