Εκεί θα έλεγα λόγια που θα άρεσαν στις συνομιλιτριες μου
Ξέρουμε τα εμβατήρια ΟΛΩΝ των πλευρών
Και τα τραγουδούμε με μεγάλο φανατισμό
Ανάλογα με το ποιους έχουμε παρέα
Εκεί θα έλεγα λόγια που θα άρεσαν στις συνομιλιτριες μου
Σε ποια συμπαραστεκομαστε εδώ;
το ευχαριστο ειναι πως αν και εκαναν πορεια εν μεσω πανδημιας τηρουσαν τα μετρα ασφαλειας ..... αποστασεις - μασκες .....Σέρπικο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 22:37Σε ποια συμπαραστεκομαστε εδώ;
Στην Βουλγάρα που βίαζε επί 12ωρο ο Βούλγαρος σύντροφος της ή στην έγκυο με νοητική στέρηση που βίαζαν 3 πακια και ένας αφγανος στους οποίους πήγε να ζητήσει βοήθεια; μπορεί στο κοριτσάκι που είχε απαγάγει η άλλη και το βίαζε.
Δεν εμαθα τη συνέχεια.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 22:21Τώρα που το ξανασκέφτομαι. Μετά αυτός δεν γύρισε να την ξεσκίσει;AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:03Δεν γνωρίζω για περίπτωση συζύγου, αλλά μία φίλη μου μου διηγήθηκε την εξής ιστορία. Οταν ήταν μικρή, τα είχε φτιάξει με έναν μεγάλο, ο οποίος κάποια στιγμή θα πήγαινε φαντάρος στα 19.
Λίγο πριν φύγει, την πίεζε πάρα πολύ, να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Αυτή ήταν μόλις 15 χρονών και αισθανόταν ανέτιμη. Αυτός την έκανε να νιώσει σκουπίδι και τελικά την χώρισε.
Μετά από 2 χρόνια και μέχρι να γίνει 28 χρονών, είχε συνάψει 17 δεσμούς, όλοι τους ολοκληρωμένοι.
Οταν έγινε 28 χρονών, ξανασυνάντησε τον πρώτο της έρωτα που της φέρθηκε σκάρτα. Τον πήρε με το καλό και του ζήτησε να πάνε για καφέ ώστε "να θυμηθούνε τα παλιά". Το ίδιο βράδυ τον κάλεσε στο σπίτι της, τάζοντάς του ότι "θα του δώσει αυτό που του χρωστούσε" (με σαφή υπαινιγμό).
Αυτός ενέδωσε και πήγε στο σπίτι της. Ήπιαν ένα ποτό, ήπιαν κι άλλο ποτό, το ένα έφερε τ' άλλο και κατέληξαν στο κρεβάτι. Κάνανε σεξ κανονικά. Τότε αυτή του είπε "θέλω να ξαπλώσεις μπρούμυτα και να κλείσεις τα μάτια, για να σου δείξω πόσο έμπειρη έγινα".
Εκείνος το έκανε με μεγάλη ευχαρίστιση. Ξαφνικά αυτή έμπηξε στον κώλο του έναν δονητή 70 εκατοστών. Αυτός άρχισε να τσιρίζει.
Του ξέσκησε την κ@λοτρυπίδα![]()
Και δεν είσαι ο μονος.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:39 Λοιπόν αυτό που εισπράττω εγώ από τον κύκλο μου είναι:
Ανεξαρτήτως μόρφωσης, πχ γιατρός αφήνει υπονοούμενα ότι δεν ήταν βιασμός, δεν φταίει ο ιατροδικαστης (γαμω τη συντεχνία σας), τα ήθελε ο κωλος της κλπ,
είναι η γαμημενη διαφορά ηλικίας, το χάσμα των γενεών,
αλλη γενιά κλπ
Υπόψιν ο γιατρός έχει γιους
Τα βλέπω κι εγώ. Είναι οι κλισέ ατάκες που χρησιμοποιούν οι παλιοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρούν ότι παριστάνουν τους "αιρετικούς" και λένε σχεδόν όλοι τα ίδια.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:39 Λοιπόν αυτό που εισπράττω εγώ από τον κύκλο μου είναι:
Ανεξαρτήτως μόρφωσης, πχ γιατρός αφήνει υπονοούμενα ότι δεν ήταν βιασμός, δεν φταίει ο ιατροδικαστης (γαμω τη συντεχνία σας), τα ήθελε ο κωλος της κλπ,
αλλη γενιά κλπ
Μπα, δεν είναι μόνο οι παλιοί. Μεταδίδουν τις αξίες τους και στους νεότερους.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:46Τα βλέπω κι εγώ. Είναι οι κλισέ ατάκες που χρησιμοποιούν οι παλιοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρούν ότι παριστάνουν τους "αιρετικούς" και λένε σχεδόν όλοι τα ίδια.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:39 Λοιπόν αυτό που εισπράττω εγώ από τον κύκλο μου είναι:
αλλη γενιά κλπ
Και μάλιστα τα λένε σχεδόν αντανακλαστικά. Με το που ανακοινώνεται το σκάνδαλο, το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο αναφωνούν "βίζιτα".
Σε ολα τα θυματαΣέρπικο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 22:37Σε ποια συμπαραστεκομαστε εδώ;
Στην Βουλγάρα που βίαζε επί 12ωρο ο Βούλγαρος σύντροφος της ή στην έγκυο με νοητική στέρηση που βίαζαν 3 πακια και ένας αφγανος στους οποίους πήγε να ζητήσει βοήθεια; μπορεί στο κοριτσάκι που είχε απαγάγει η άλλη και το βίαζε.
Οι νεότεροι το λένε στο δεύτερο δευτερόλεπτο, όχι στο πρώτοNaida έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:47Μπα, δεν είναι μόνο οι παλιοί. Μεταδίδουν τις αξίες τους και στους νεότερους.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:46Τα βλέπω κι εγώ. Είναι οι κλισέ ατάκες που χρησιμοποιούν οι παλιοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρούν ότι παριστάνουν τους "αιρετικούς" και λένε σχεδόν όλοι τα ίδια.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:39 Λοιπόν αυτό που εισπράττω εγώ από τον κύκλο μου είναι:
αλλη γενιά κλπ
Και μάλιστα τα λένε σχεδόν αντανακλαστικά. Με το που ανακοινώνεται το σκάνδαλο, το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο αναφωνούν "βίζιτα".
. Δεν τον ενδιαφέρουν όλα τα θύματα. Μόνο όσα είναι απο αλλοδαπούς δράστες. Οι δικοί μας είναι καλά παιδιά παρεξηγημένα.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:47Σε ολα τα θυματαΣέρπικο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 22:37Σε ποια συμπαραστεκομαστε εδώ;
Η πλάκα είναι ότι ο τύπος δεν έχει ούτε το ενα τρίτο των εμπυριων μου και πάει να μου κάνει διάλεξη επί των παρτουζων, γιατί έτσι και τ αρχιδια μου κουνιούνται.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:42Και δεν είσαι ο μονος.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:39 Λοιπόν αυτό που εισπράττω εγώ από τον κύκλο μου είναι:
αλλη γενιά κλπ
Πες του να γραφτεί στο φορουμ να νιώσει σαν το σπίτι του.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:52Η πλάκα είναι ότι ο τύπος δεν έχει ούτε το ενα τρίτο των εμπυριων μου και πάει να μου κάνει διάλεξη επί των παρτουζων, γιατί έτσι και τ αρχιδια μου κουνιούνται.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:42Και δεν είσαι ο μονος.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:39 Λοιπόν αυτό που εισπράττω εγώ από τον κύκλο μου είναι:
αλλη γενιά κλπ
Εχει χάρη που ήταν πάνω στο κρασί, αλλά εγώ του ειπα: μη σου ξεφύγουν πουθενά παραέξω οι μαλακίες που μου λες εδώ
Εχω ένα φίλο με τον οποίο μιλάμε στο τηλέφωνο επί ώρες. Μετά το συγκεκριμένο όμως δεν τον παίρνω τηλ, γιατί άπαξ και το θίξει, ξέρω εκ των προτέρων τι θα πει και δεν έχω καμία όρεξη να διαφωνώ.Lugozzi έγραψε: 21 Ιαν 2022, 23:52
Η πλάκα είναι ότι ο τύπος δεν έχει ούτε το ενα τρίτο των εμπυριων μου και πάει να μου κάνει διάλεξη επί των παρτουζων, γιατί έτσι και τ αρχιδια μου κουνιούνται.
Εχει χάρη που ήταν πάνω στο κρασί, αλλά εγώ του ειπα: μη σου ξεφύγουν πουθενά παραέξω οι μαλακίες που μου λες εδώ