Τα έχω δει και τα 2.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:07Ξέρω πιο λες, αλλα εγώ είδα το αμερικάνικο.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:06Νούμι Ράπας.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:03
Δεν γνωρίζω για περίπτωση συζύγου, αλλά μία φίλη μου μου διηγήθηκε την εξής ιστορία. Οταν ήταν μικρή, τα είχε φτιάξει με έναν μεγάλο, ο οποίος κάποια στιγμή θα πήγαινε φαντάρος στα 19.
Λίγο πριν φύγει, την πίεζε πάρα πολύ, να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Αυτή ήταν μόλις 15 χρονών και αισθανόταν ανέτιμη. Αυτός την έκανε να νιώσει σκουπίδι και τελικά την χώρισε.
Μετά από 2 χρόνια και μέχρι να γίνει 28 χρονών, είχε συνάψει 17 δεσμούς, όλοι τους ολοκληρωμένοι.
Οταν έγινε 28 χρονών, ξανασυνάντησε τον πρώτο της έρωτα που της φέρθηκε σκάρτα. Τον πήρε με το καλό και του ζήτησε να πάνε για καφέ ώστε "να θυμηθούνε τα παλιά". Το ίδιο βράδυ τον κάλεσε στο σπίτι του, τάζοντάς του ότι "θα του δώσει αυτό που του χρωστούσε" (με σαφή υπαινιγμό).
Αυτός ενέδωσε και πήγε στο σπίτι τους. Ήπιαν ένα ποτό, ήπιαν κι άλλο ποτό, το ένα έφερε τ' άλλο και κατέληξαν στο κρεβάτι. Κάνανε σεξ κανονικά. Τότε αυτή του είπε "θέλω να ξαπλώσεις μπρούμυτα και να κλείσεις τα μάτια, για να σου δείξω πόσο έμπειρη έγινα".
Εκείνος το έκανε με μεγάλη ευχαρίστιση. Ξαφνικά αυτή έμπηξε στον κώλο του έναν δονητή 70 εκατοστών. Αυτός άρχισε να τσιρίζει.
Του ξέσκησε την κ@λοτρυπίδα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ο ακτιβιστής τι λέει;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:06Πέρα από τον Αινειάν που είναι σταθερή αξία, προστέθηκε τελευταία στο κλαμπ και ο τζόνι.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:54Ποιοι κάποιοι;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:51
Όχι βρε, της μάνας σου. Αυτό ισχυρίζονται κάποιοι. Ότι την δεκαετία του '70 όποιος χάλαγε κάποια έπρεπε να την παντρευτεί.![]()
Προς το παρόν τα ίδια. Αναμένονται τα νέα στοιχεία που προσκόμισε η καταγγέλουσα, τα ευρήματα από τις έρευνες στα σπίτια των σειριακών βιαστών (καλά το είπα;), οι τοξικολογικές και περιμένουμε ενημέρωση από τον Χίο και τον Τριανταφυλλόπουλο, όσο ξεμαλλιάζονται οι μιτου και περίπου μιτού πανελίστριες και ως συνήθως βράζει από οργή και έκπληξη η κοινωνία.Με την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη τι γίνεται; Έχω χάσει επεισόδια.
Μαθαίνω ότι δήλωσε συμπαράσταση στη Γεωργία και ο Σνικ αλλά δεν είναι διασταυρωμένη η πληροφορία.
Τηρεί σιγήν ιχθύος;
- Cecily Anne
Την γλεντάει ο Κοκκινόπουλος με αληθινή ιστορία από Καβάλα, που σύζυγος νάρκωνε τον άντρα της και φώναζε τον γκέυ γείτονα να τον γ...ει.Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:08sounds legitAlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:03Δεν γνωρίζω για περίπτωση συζύγου, αλλά μία φίλη μου μου διηγήθηκε την εξής ιστορία. Οταν ήταν μικρή, τα είχε φτιάξει με έναν μεγάλο, ο οποίος κάποια στιγμή θα πήγαινε φαντάρος στα 19.
Λίγο πριν φύγει, την πίεζε πάρα πολύ, να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Αυτή ήταν μόλις 15 χρονών και αισθανόταν ανέτιμη. Αυτός την έκανε να νιώσει σκουπίδι και τελικά την χώρισε.
Μετά από 2 χρόνια και μέχρι να γίνει 28 χρονών, είχε συνάψει 17 δεσμούς, όλοι τους ολοκληρωμένοι.
Οταν έγινε 28 χρονών, ξανασυνάντησε τον πρώτο της έρωτα που της φέρθηκε σκάρτα. Τον πήρε με το καλό και του ζήτησε να πάνε για καφέ ώστε "να θυμηθούνε τα παλιά". Το ίδιο βράδυ τον κάλεσε στο σπίτι της, τάζοντάς του ότι "θα του δώσει αυτό που του χρωστούσε" (με σαφή υπαινιγμό).
Αυτός ενέδωσε και πήγε στο σπίτι της. Ήπιαν ένα ποτό, ήπιαν κι άλλο ποτό, το ένα έφερε τ' άλλο και κατέληξαν στο κρεβάτι. Κάνανε σεξ κανονικά. Τότε αυτή του είπε "θέλω να ξαπλώσεις μπρούμυτα και να κλείσεις τα μάτια, για να σου δείξω πόσο έμπειρη έγινα".
Εκείνος το έκανε με μεγάλη ευχαρίστιση. Ξαφνικά αυτή έμπηξε στον κώλο του έναν δονητή 70 εκατοστών. Αυτός άρχισε να τσιρίζει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:12Την γλεντάει ο Κοκκινόπουλος με αληθινή ιστορία από Καβάλα, που σύζυγος νάρκωνε τον άντρα της και φώναζε τον γκέυ γείτονα να τον γ...ει.Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:08sounds legitAlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:03
Δεν γνωρίζω για περίπτωση συζύγου, αλλά μία φίλη μου μου διηγήθηκε την εξής ιστορία. Οταν ήταν μικρή, τα είχε φτιάξει με έναν μεγάλο, ο οποίος κάποια στιγμή θα πήγαινε φαντάρος στα 19.
Οταν έγινε 28 χρονών, ξανασυνάντησε τον πρώτο της έρωτα που της φέρθηκε σκάρτα. Τον πήρε με το καλό και του ζήτησε να πάνε για καφέ ώστε "να θυμηθούνε τα παλιά". Το ίδιο βράδυ τον κάλεσε στο σπίτι της, τάζοντάς του ότι "θα του δώσει αυτό που του χρωστούσε" (με σαφή υπαινιγμό).
Αυτός ενέδωσε και πήγε στο σπίτι της. Ήπιαν ένα ποτό, ήπιαν κι άλλο ποτό, το ένα έφερε τ' άλλο και κατέληξαν στο κρεβάτι. Κάνανε σεξ κανονικά. Τότε αυτή του είπε "θέλω να ξαπλώσεις μπρούμυτα και να κλείσεις τα μάτια, για να σου δείξω πόσο έμπειρη έγινα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Περιμένει προτάσεις από αρχηγούς κομμάτων για τις εκλογές, από τον Ατζούν για το τρέχον ή επόμενο survivor και από την Pantene για συμμετοχή στη νέα διαφημιστική καμπάνια.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:12Ο ακτιβιστής τι λέει;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:06Πέρα από τον Αινειάν που είναι σταθερή αξία, προστέθηκε τελευταία στο κλαμπ και ο τζόνι.
Προς το παρόν τα ίδια. Αναμένονται τα νέα στοιχεία που προσκόμισε η καταγγέλουσα, τα ευρήματα από τις έρευνες στα σπίτια των σειριακών βιαστών (καλά το είπα;), οι τοξικολογικές και περιμένουμε ενημέρωση από τον Χίο και τον Τριανταφυλλόπουλο, όσο ξεμαλλιάζονται οι μιτου και περίπου μιτού πανελίστριες και ως συνήθως βράζει από οργή και έκπληξη η κοινωνία.Με την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη τι γίνεται; Έχω χάσει επεισόδια.
Μαθαίνω ότι δήλωσε συμπαράσταση στη Γεωργία και ο Σνικ αλλά δεν είναι διασταυρωμένη η πληροφορία.
Τηρεί σιγήν ιχθύος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο "κορίτσι με το τατουάζ" αυτός την είχε βιάσει. Εμένα όπως μου τα είπε αυτή, την είχε προσβάλλει και την χώρισε.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:08Τα έχω δει και τα 2.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κι εσύ την πίστεψες. Έτσι εξηγούνται όλα.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:16Στο "κορίτσι με το τατουάζ" αυτός την είχε βιάσει. Εμένα όπως μου τα είπε αυτή, την είχε προσβάλλει και την χώρισε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και τον βίασε χωνοντας του 70ποντο δονητή στον κωλο ξαφνικά. Να σου πω βρε αλιεν, αυτή στο είπε, εσυ την πίστεψες;AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:16Στο "κορίτσι με το τατουάζ" αυτός την είχε βιάσει. Εμένα όπως μου τα είπε αυτή, την είχε προσβάλλει και την χώρισε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρώτα την βίασε εκείνος και μετά τον βίασε αυτή με ένα μεταλλικό *τέλος πάντων, δεν ξέρω τι είναι*.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:16Στο "κορίτσι με το τατουάζ" αυτός την είχε βιάσει. Εμένα όπως μου τα είπε αυτή, την είχε προσβάλλει και την χώρισε.
Οχι, δεν την πίστεψα, αλλά είναι πολύ ωραία η ιστορία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Βρωμοκινεζοκυπριες σκατοφατσες, τι όμορφοι μωρη Τσιμτσιλου
τη θυμάμαι την ιστορία την είχα δει, νομίζω ο Γεράσιμος Γεννατάς έκανε τον βιασμένο σύζυγο. είχε ωραίο τέλος, ο τύπος τους άφησε να αλληλοσκοτωθούν, παρουσιάστηκε μετά ενώ η γυναίκα του ήταν ετοιμο θάνατη, ήπιε το υπνωτικό που του έβαλαν στο ποτό όπως κάθε βράδυ και πήγε για ύπνο αφήνοντάς την να ψοφήσειCecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:12Την γλεντάει ο Κοκκινόπουλος με αληθινή ιστορία από Καβάλα, που σύζυγος νάρκωνε τον άντρα της και φώναζε τον γκέυ γείτονα να τον γ...ει.Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:08sounds legitAlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:03
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σόρυ, αλλά τη βρίσκω πολύ χαζή ιστορία. Η φίλη σου είναι μυθομανής κι έχει ακόμη κάποια άλυτα θέματα με τον τύπο και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα συμφωνήσω με γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:23Σόρυ, αλλά τη βρίσκω πολύ χαζή ιστορία. Η φίλη σου είναι μυθομανής κι έχει ακόμη κάποια άλυτα θέματα με τον τύπο και όχι μόνον.
Αν δεν είναι ακινητοποιημένος ο άλλος δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει απλά μπρούμυτα και να του χώσεις 70 (θυμάμαι καλά;) εκατοστά από πίσω. Άσε που θα του φτάσει στο στομάχι. Ον σεκοντ θοτ στον λαιμό θα του φτάσει.
Τώρα είναι παντρεμένη με έναν εστιάτορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:23Σόρυ, αλλά τη βρίσκω πολύ χαζή ιστορία. Η φίλη σου είναι μυθομανής κι έχει ακόμη κάποια άλυτα θέματα με τον τύπο και όχι μόνον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-