Άμα είσαι σε παραμεθόρια περιοχή και δεν κινδύνευεις από δυσμενή μετάθεση ...Gewponos90 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:47ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:44Εχω όλο το δικαίωμα να κάνω μυνηση στην μάνα ενός στρατεύσιμου εάν αυτή μου δημιουργούσε πρόβλημα στην υπηρεσία μουGewponos90 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:40
Και θα γελούσε ο κάθε πικραμενος. Ήθελα να δω την αντίδραση των ανωτέρων σου όταν θα έκανες την μήνυση![]()
Πέρα από τυχόν πειθαρχικές κυρώσεις στον στρατεύσιμο είχα και το δικαίωμα να κάνω και σε αυτόν μήνυση σε πολιτικό δικαστήριο
Βρε με τους ανώτερους σου ήθελα να ξέρω πως θα τα εβρισκες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο
Re: Στέρηση εξόδου σε όλους επειδή κατήγγειλαν άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδο
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλά. Έχουμε πάει και εμείς στρατό ξέρειςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:54Άμα είσαι σε παραμεθόρια περιοχή και δεν κινδύνευεις από δυσμενή μετάθεση ...Gewponos90 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:47ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:44
Εχω όλο το δικαίωμα να κάνω μυνηση στην μάνα ενός στρατεύσιμου εάν αυτή μου δημιουργούσε πρόβλημα στην υπηρεσία μου
Πέρα από τυχόν πειθαρχικές κυρώσεις στον στρατεύσιμο είχα και το δικαίωμα να κάνω και σε αυτόν μήνυση σε πολιτικό δικαστήριο
Βρε με τους ανώτερους σου ήθελα να ξέρω πως θα τα εβρισκες![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Και κάπως έτσι χαραμίζει τα πιο δημιουργικά του χρόνια ένας νέος άντρας στην Ελλάδα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:51Το πρόβλημα μου ως αξιωματικός δεν ήταν εάν εκδηλώσεις τις πολιτικές σου απόψεις αλλά το εάν μου δημιουργείς σε προσωπικό επίπεδο προβλήματα στην υπηρεσία μου και σε εμέναКрaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43 Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Κάνε τις αγγαρείες και τις σκοπιες που σου αναλογούν και μην μου δημιουργείς πρόβλημα με την συμπεριφορά σου και μετά ..έλα να διαβάσουμε Μπακουνιν και τις προκηρύξεις της 17 Νοεμβρη..μαζί !!!![]()
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
το είχαμε καταλάβει ότι είσαι μαλάκας δεν χρειαζόταν να μας το πειςКрaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43 Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:56το είχαμε καταλάβει ότι είσαι μαλάκας δεν χρειαζόταν να μας το πειςКрaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43 Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Εσύ υπηρέτησες; Η έφυγες σαν φοιτητής και δεν γύρισες ποτέ;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ξέρεις ...χ-στηκε ο κάθε στρατιωτικός καριέρας για τέτοιες κινήσεις την στιγμή που δεν τον αγγίζουν προσωπικά ή σε επίπεδο καριέρας !!Крaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:50 Επίσης στο ΚΕΝ επειδή είχα ζητήσει πολιτική ορκομωσία και δεν δέχτηκαν το αίτημα μου, κατά την τελετή ήμουν γυρισμένος ανάποδα και δεν μου είπαν κουβέντα.
Μοιάζεις σαν τους αναρχικους που θα θεωρούν ότι προκαλούν τοτς άνδρες των ΜΑΤ εάν κάψουν μπροστά τους την σημαία ενώ στην πραγματικότητα οι άνδρες των ΜΑΤ κοιτάζουν το ρολόι τους για το πότε θα τελειώσει η βάρδια τοτς για να πάνε στην οικογένεια τοτς ή στην γκομενα !!!
Κάτι τέτοια σε κάνουν να νοσταλγείς τον Σοβιετικό στρατό και τις δημοκρατικές διαδικασίες του!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:03 Αφήνουν φαντάρους με κορονοϊό στιβαγμένους σε αποθήκη χωρίς γιατρο ,χωρις καν νερό.
Ναι αλλα πηραμε Ραφαλ και Μπελλαρες.
https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/ ... 2431491076
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- έργο_μακέτο
Όλοι οι στρατόκαυλοι του διαδικτύου είναι boomers και άτομα άνω των 35-40 τα οποία δεν έχουν επαφή με τις νεαρές ηλικίες.
Αν κάνουμε ένα γκάλοπ σε νεαρούς ηλικίας 15-30 σχετικά με την υποχρεωτικότητα της στρατιωτικής θητείας θα πάθουν πολιτισμικό σοκ πάσης φύσεως άτομα που "έγιναν άντρες στο στρατό".
Αν κάνουμε ένα γκάλοπ σε νεαρούς ηλικίας 15-30 σχετικά με την υποχρεωτικότητα της στρατιωτικής θητείας θα πάθουν πολιτισμικό σοκ πάσης φύσεως άτομα που "έγιναν άντρες στο στρατό".
- Yes I have!
- Yes I have!
Σημασία για έναν στρατιωτικό είναι να κάνει την δουλειά του στην υπηρεσία με τρόπο που να είναι καλυμμένος διοικητικά (και να μην έχει προσωπικό πρόβλημα)έργο_μακέτο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:55Και κάπως έτσι χαραμίζει τα πιο δημιουργικά του χρόνια ένας νέος άντρας στην Ελλάδα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:51Το πρόβλημα μου ως αξιωματικός δεν ήταν εάν εκδηλώσεις τις πολιτικές σου απόψεις αλλά το εάν μου δημιουργείς σε προσωπικό επίπεδο προβλήματα στην υπηρεσία μου και σε εμέναКрaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43 Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Κάνε τις αγγαρείες και τις σκοπιες που σου αναλογούν και μην μου δημιουργείς πρόβλημα με την συμπεριφορά σου και μετά ..έλα να διαβάσουμε Μπακουνιν και τις προκηρύξεις της 17 Νοεμβρη..μαζί !!!![]()
Δεν είναι να .. καυγαδίζει με αναρχικούς και κομουνιστες..
(Απλά ..τους δουλεύεις ψηλό γαζι προκειμένου να κάνεις την δουλειά σου και να μην σου δημιουργούν προβλήματα)
Στην Λερο;Gewponos90 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:55Καλά. Έχουμε πάει και εμείς στρατό ξέρειςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:54Άμα είσαι σε παραμεθόρια περιοχή και δεν κινδύνευεις από δυσμενή μετάθεση ...![]()
![]()
Με δυσμενή μετάθεση από την Νέα Δημοκρατία; (εγώ ΠΑΣΟΚ)
- έργο_μακέτο
Η δουλειά του φαντάρου στην Ελλάδα είναι να κάνει τον χαμάλη κάθε υψηλόβαθμου με συμπλέγματα. Ούτε σύγχρονη εκπαίδευση δεν υπάρχει ούτε τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 19:01Σημασία για έναν στρατιωτικό είναι να κάνει την δουλειά του στην υπηρεσία με τρόπο που να είναι καλυμμένος διοικητικά (και να μην έχει προσωπικό πρόβλημα)έργο_μακέτο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:55Και κάπως έτσι χαραμίζει τα πιο δημιουργικά του χρόνια ένας νέος άντρας στην Ελλάδα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:51
Το πρόβλημα μου ως αξιωματικός δεν ήταν εάν εκδηλώσεις τις πολιτικές σου απόψεις αλλά το εάν μου δημιουργείς σε προσωπικό επίπεδο προβλήματα στην υπηρεσία μου και σε εμένα
(Απλά ..τους δουλεύεις ψηλό γαζι προκειμένου να κάνεις την δουλειά σου και να μην σου δημιουργούν προβλήματα)![]()
- Yes I have!
- Yes I have!
Αυτό δεν αφορά εμένα ως στρατιωτικό , δεν είμαι ο .. υπουργός εθνικής άμυνας..έργο_μακέτο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 19:05Η δουλειά του φαντάρου στην Ελλάδα είναι να κάνει τον χαμάλη κάθε υψηλόβαθμου με συμπλέγματα. Ούτε σύγχρονη εκπαίδευση δεν υπάρχει ούτε τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 19:01Σημασία για έναν στρατιωτικό είναι να κάνει την δουλειά του στην υπηρεσία με τρόπο που να είναι καλυμμένος διοικητικά (και να μην έχει προσωπικό πρόβλημα)έργο_μακέτο έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:55
Και κάπως έτσι χαραμίζει τα πιο δημιουργικά του χρόνια ένας νέος άντρας στην Ελλάδα.
(Απλά ..τους δουλεύεις ψηλό γαζι προκειμένου να κάνεις την δουλειά σου και να μην σου δημιουργούν προβλήματα)![]()
-
Δημοκράτης
George_V έγραψε: 21 Ιαν 2022, 17:08 Ξερεις τι θα γινε...
Θα ειπε κανας μπουλης στη μαμα του οτι το φαγητο ηταν κρυο σημερα και θα επαθε υστερια αυτη για τον τροπο που συμπεριφέρονται στον κανακαρη της και κατηγγειλε τις ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Και κλασικά ο κομμουνιστής άρχισε την προπαγάνδα
Ο κομμουνιστής που αν είχαμε το σύστημα του θα τρώγαμε όλοι 23 μέρες ξύλο αν δεν πένθους αρκετά που πέθανε ο Στάλιν πριν 70 χρόνια
- John Brown Gun Club
Αν και υποχρεωτικη, μονο ενα 11 με 20% των Ρωσσων αρρενων πολιτων κανει στρατιωτικη θητεια. Οι λιποταξιες ειναι καθημερινο φαινομενο.Aprilianos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:38Τα λεφτα και ο αριθμος του προσωπικου δεν βγαινουν. Στην εσσδ και τη ρωσια γιατι δεν ειναι πληρως επαγγελματικος ο στρατος;Крaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:35 Να γίνει πλήρως επαγγελματικός ο στρατός.
Δεν θα είναι οι κληρωτοί υπηρέτες των ΟΒΑ και των ΕΠΟΠ.
Ο Πουτιν υποσχεθηκε την καταργηση της θητειας.
https://www.spacedaily.com/2002/0212061 ... w2y54.html
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
υπηρέτησα το 2010. για την ακρίβεια γύρισα για να υπηρετήσω στις αρχές του 2010 και ξαναέφυγα το 2012.Gewponos90 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:57Lord Brum έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:56το είχαμε καταλάβει ότι είσαι μαλάκας δεν χρειαζόταν να μας το πειςКрaсная армия έγραψε: 21 Ιαν 2022, 18:43 Εγώ προσωπικά όταν έφτασα στο ΚΕΝ και μετά στον Έβρο πετούσα αναρχικές προκηρύξεις κατά της στράτευσης και χάραζα παντού το αστέρι της 17Ν.
Εσύ υπηρέτησες; Η έφυγες σαν φοιτητής και δεν γύρισες ποτέ;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος