!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι πιθανότητες έχει να επικρατήσει ο κομμουνισμός στην Ελλάδα ;
- Καραμελίτσα
Re: Τι πιθανότητες έχει να επικρατήσει ο κομμουνισμός στην Ελλάδα ;
100% μέσα στην επόμενη χιλιετία.
Z
Έτσι όπως το πάτε οι υπόλοιποι, μιλάμε για σχεδόν βεβαιότητα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σχεδόν μηδενικές θα έλεγα.
Εξαρτάται τι ορίζεις ως κομμουνισμό. Αν εννοείς τον εφαρμωσμένο οκ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:18Μα δεν μπορεί.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:14Το θέμα δεν είναι τόσο το τι κάνει ο κομμουνισμός όταν εγκαθίσταται ως οικονομικό σύστημα σε μία χώρα.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:08
Η έννοια αυτής ταύτης της λιτότητος συνδέεται με τα σοσιαλιστικά μέτρα και με τους φόρους.
Ο Τζων Τζων με τον σερίφη του Νόττιγχαμ κι αυτοί τα ίδια έκαναν, άσχετα αν τα μάνεϋ πήγαιναν σε palace orgies και όχι σε αρδευτικά-εγγειοβελτιωτικά έργα.
Ο Λουϊ σεζ ο κακομοίρης χρηματοδότησε την Αμερικανική επανάσταση για να έχετε σήμερα freedom and democracy και μετά αναγκάστηκε να βάλει φόρους (αφού οι Αμερικάνοι δήλωσαν ότι δεν δίνουν τίποτα στους Γάλλους ούτε για ευχαριστώ).
Ο κομμουνισμός είχε πολλές πιθανότητες να επικρατήσει μέχρι που κατέστη ηλίου φαεινότατον ότι τα λεφτά θα τα πάρει από τα φτωχαδάκια-μπατιράκια και όχι από την Εκάλη-Καβούρι. Τώρα έχει μηδέν πιθανότητες παντού και κάποιες πιθανότητες ίσως στην Ελλάδα των ψεκ.
Το θέμα είναι το πώς καταλήγει να επικρατήσει. Αυτό είναι άλλωστε το ερώτημά σου.
Ε, η ρητορική του κομμουνισμού είναι τέτοια, ώστε να δελεάζει τους ευάλωτους, φτωχούς εργαζόμενους. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.
Μόνο όταν μια χώρα ευημερεί οικονομικά είναι πραγματικά θωρακισμένη έναντι του κομμουνισμού.
Τι θα τους πει ;
Αλβανικό μοντέλο θα τους πει ;
Είπαμε, μόνο οι Ελ-ψεκ ίσως, τα δε τα αγγλόνια που είναι οι άλλοι ψεκ ρέπουν προς τα αβγά.
Αν όμως υποπέσει στην αντίληψή σου μία κοινωνική έκρηξη γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο και αυτό το ορίσεις ως "κομμουνισμό", τότε ισχύουν όσα είπα παραπάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Έγινε και κοινωνική έκρηξη επειδή ο λαός δεν άντεχε άλλο.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 13:40Εξαρτάται τι ορίζεις ως κομμουνισμό. Αν εννοείς τον εφαρμωσμένο οκ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:18Μα δεν μπορεί.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:14
Το θέμα δεν είναι τόσο το τι κάνει ο κομμουνισμός όταν εγκαθίσταται ως οικονομικό σύστημα σε μία χώρα.
Το θέμα είναι το πώς καταλήγει να επικρατήσει. Αυτό είναι άλλωστε το ερώτημά σου.
Ε, η ρητορική του κομμουνισμού είναι τέτοια, ώστε να δελεάζει τους ευάλωτους, φτωχούς εργαζόμενους. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.
Μόνο όταν μια χώρα ευημερεί οικονομικά είναι πραγματικά θωρακισμένη έναντι του κομμουνισμού.
Τι θα τους πει ;
Είπαμε, μόνο οι Ελ-ψεκ ίσως, τα δε τα αγγλόνια που είναι οι άλλοι ψεκ ρέπουν προς τα αβγά.
Αν όμως υποπέσει στην αντίληψή σου μία κοινωνική έκρηξη γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο και αυτό το ορίσεις ως "κομμουνισμό", τότε ισχύουν όσα είπα παραπάνω.
Αλλά επειδή εγώ είμαι δίκαιος σας άνοιξα και ειδικό νήμα:
viewtopic.php?f=29&t=37212
στο οποίο δεν απαντάτε !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Καλά, οκ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:24Έγινε και κοινωνική έκρηξη επειδή ο λαός δεν άντεχε άλλο.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 13:40Εξαρτάται τι ορίζεις ως κομμουνισμό. Αν εννοείς τον εφαρμωσμένο οκ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 12:18
Μα δεν μπορεί.
Τι θα τους πει ;
στο οποίο δεν απαντάτε !
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Δεν είναι καλά.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:26Καλά, οκ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:24Έγινε και κοινωνική έκρηξη επειδή ο λαός δεν άντεχε άλλο.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 13:40
Εξαρτάται τι ορίζεις ως κομμουνισμό. Αν εννοείς τον εφαρμωσμένο οκ.
στο οποίο δεν απαντάτε !
Ξέρεις τι μου λες τώρα ;
Μου λες να έβγαινα να κάνω διαδήλωση το 1965 για τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού στο Βόλο ο οποίος ήρθη, όταν όμως εγώ είχα φέρει ισοπαλία 3-3 με τον Ολυμπιακό και δεν τον έφτανα πλέον τον μηδενισμένο ΠΑΟ για να γίνει μπαράζ.
Δεν μιλησα για διαδήλωση. Αν κάποια στιγμή δεις με τα μάτια σου για τί πράγμα μίλησα (που εύχομαι να μη το ζήσουμε), μη γυρίσεις να μου πεις ότι πρόκειται περί κομμουνιστικής απειλής. Αυτό μόνο σου ζητώ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:30Δεν είναι καλά.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:26Καλά, οκ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:24
Έγινε και κοινωνική έκρηξη επειδή ο λαός δεν άντεχε άλλο.
στο οποίο δεν απαντάτε !
Ξέρεις τι μου λες τώρα ;
Μου λες να έβγαινα να κάνω διαδήλωση το 1965 για τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού στο Βόλο ο οποίος ήρθη, όταν όμως εγώ είχα φέρει ισοπαλία 3-3 με τον Ολυμπιακό και δεν τον έφτανα πλέον τον μηδενισμένο ΠΑΟ για να γίνει μπαράζ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Ας μιλήσουμε για λαϊκή έκρηξη καλύτερα και όχι για επανάσταση, διότι επανάστασις ήτο και η 21η Απριλίου και η 21η Απριλίου δεν είχε (πρωταρχικό) σκοπό να διορθώσει τις κοινωνικές αδικίες. Τις διόρθωσε μετά αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγινε.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:33Δεν μιλησα για διαδήλωση. Αν κάποια στιγμή δεις με τα μάτια σου για τί πράγμα μίλησα (που εύχομαι να μη το ζήσουμε), μη γυρίσεις να μου πεις ότι πρόκειται περί κομμουνιστικής απειλής. Αυτό μόνο σου ζητώ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:30Δεν είναι καλά.
Ξέρεις τι μου λες τώρα ;
Η κάθε λοιπόν λαϊκή έκρηξη έχει και το αντίστοιχο λεφτά υπάρχουν, το οποίο το απαιτώ από εσένα.
Αλλοιώς δεν γίνεται.
Βρε, άμα ο άλλος πεινάει, δεν θα βλέπει τίποτα μπροστά του.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:40Ας μιλήσουμε για λαϊκή έκρηξη καλύτερα και όχι για επανάσταση, διότι επανάστασις ήτο και η 21η Απριλίου και η 21η Απριλίου δεν είχε (πρωταρχικό) σκοπό να διορθώσει τις κοινωνικές αδικίες. Τις διόρθωσε μετά αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγινε.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:33Δεν μιλησα για διαδήλωση. Αν κάποια στιγμή δεις με τα μάτια σου για τί πράγμα μίλησα (που εύχομαι να μη το ζήσουμε), μη γυρίσεις να μου πεις ότι πρόκειται περί κομμουνιστικής απειλής. Αυτό μόνο σου ζητώ.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:30
Δεν είναι καλά.
Ξέρεις τι μου λες τώρα ;
Η κάθε λοιπόν λαϊκή έκρηξη έχει και το αντίστοιχο λεφτά υπάρχουν, το οποίο το απαιτώ από εσένα.
Αλλοιώς δεν γίνεται.
Απλώς σε αυτή τη περίπτωση, όποιος μιλήσει για κομμουνιστική απειλή, το κάνει εκ του πονηρού.
Αν παρατηρήσεις, οι χώρες που έχουν τον πιο αντικομμουνιστή λαό, είναι αυτές που ευημερούν και συνήθως έχουν υψηλό ΑΕΠ. Αυτό, κάτι δείχνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Καλά, συμφωνώ τώρα.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:45Βρε, άμα ο άλλος πεινάει, δεν θα βλέπει τίποτα μπροστά του.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:40Ας μιλήσουμε για λαϊκή έκρηξη καλύτερα και όχι για επανάσταση, διότι επανάστασις ήτο και η 21η Απριλίου και η 21η Απριλίου δεν είχε (πρωταρχικό) σκοπό να διορθώσει τις κοινωνικές αδικίες. Τις διόρθωσε μετά αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγινε.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:33
Δεν μιλησα για διαδήλωση. Αν κάποια στιγμή δεις με τα μάτια σου για τί πράγμα μίλησα (που εύχομαι να μη το ζήσουμε), μη γυρίσεις να μου πεις ότι πρόκειται περί κομμουνιστικής απειλής. Αυτό μόνο σου ζητώ.
Αλλοιώς δεν γίνεται.
Απλώς σε αυτή τη περίπτωση, όποιος μιλήσει για κομμουνιστική απειλή, το κάνει εκ του πονηρού.
Αν παρατηρήσεις, οι χώρες που έχουν τον πιο αντικομμουνιστή λαό, είναι αυτές που ευημερούν και συνήθως έχουν υψηλό ΑΕΠ. Αυτό, κάτι δείχνει.
Θα πουν στον λα(γ)ό λοιπόν ή θα εξυποννοήσουν ότι "η εποχή λεφτά υπάρχουν ήταν η εποχή Μητσοτάκη".
Όπως του είπαν ή εξυποννόησαν "η εποχή λεφτά υπάρχουν - στόχος του αντιμερκελικού κινήματος είναι η εποχή Σημίτη", άσχετα αν η εποχή Σημίτη δεν ήταν ούτε αυτή αρεστή στους ΚΚΕ-Σύριζα και άσχετα αν οι αγανακτισμένοι-λουκάνικος δεν ήταν βέβαια Σημιτικοί.
Μολονότι τραβηγμένο έχει μία βάση και θα το πει ένα ξέρω γω νεο-ανδρεοπαπανδρεϊκό κίνημα, όχι τα καμένα χαρτιά Σύριζα - ΚΚΕ.
Γι αυτό λοιπόν η αριστερά ετοιμάζεται να ρίξει ζάχαρη στα Ραφάλ, όπου τα βρει να έχουν προσγειωθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 21 Ιαν 2022, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θα προλάβουν να πουν στον λαό τίποτα.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:09Καλά.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:45Βρε, άμα ο άλλος πεινάει, δεν θα βλέπει τίποτα μπροστά του.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:40
Ας μιλήσουμε για λαϊκή έκρηξη καλύτερα και όχι για επανάσταση, διότι επανάστασις ήτο και η 21η Απριλίου και η 21η Απριλίου δεν είχε (πρωταρχικό) σκοπό να διορθώσει τις κοινωνικές αδικίες. Τις διόρθωσε μετά αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγινε.
Αλλοιώς δεν γίνεται.
Θα πουν στον λα(γ)ό
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Απλά δεν γίνεται αυτό.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:11Δεν θα προλάβουν να πουν στον λαό τίποτα.wooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:09Καλά.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 15:45
Βρε, άμα ο άλλος πεινάει, δεν θα βλέπει τίποτα μπροστά του.
Θα πουν στον λα(γ)ό
Διότι οι μεν θα λένε πάμε για Γουεστμίνστερ και οι δε θα λένε πάμε για Μπάκιγχαμ Πάλας.
Θα επικρατήσει σύγχυσις.
Αλλά συμφωνώ ότι σε μία χώρα ψεκ μπορεί να γίνει μετά και από τη ζάχαρη που θα ρίξουμε στις μηχανές των Ραφάλ - αρμάτων μάχης.
Αν δεν συντηρείται μεσαία τάξη και μακροπρόθεσμα εξαφανιστεί εντελώς, μην περιμένεις να κρατήσει το σύστημα για πολύ, έτσι όπως έχειwooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:16Απλά δεν γίνεται αυτό.
Διότι οι μεν θα λένε πάμε για Γουεστμίνστερ και οι δε θα λένε πάμε για Μπάκιγχαμ Πάλας.
Θα επικρατήσει σύγχυσις.
Αλλά συμφωνώ ότι σε μία χώρα ψεκ μπορεί να γίνει μετά και από τη ζάχαρη που θα ρίξουμε στις μηχανές των Ραφάλ - αρμάτων μάχης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Γι αυτό είπα ότι οι Έλληνες είναι ψεκ.AlienWay έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:22Αν δεν συντηρείται μεσαία τάξη και μακροπρόθεσμα εξαφανιστεί εντελώς, μην περιμένεις να κρατήσει το σύστημα για πολύ, έτσι όπως έχειwooded glade έγραψε: 21 Ιαν 2022, 16:16Απλά δεν γίνεται αυτό.
Θα επικρατήσει σύγχυσις.
Αλλά συμφωνώ ότι σε μία χώρα ψεκ μπορεί να γίνει μετά και από τη ζάχαρη που θα ρίξουμε στις μηχανές των Ραφάλ - αρμάτων μάχης..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-