Μούφα μου μυρίζει. Τι θα πει "εκτός από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες"; Το ξενοδοχείο θα αποφασίσει τι θα δώσει στις αρχές;ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:11 Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση, τόσο στη Θεσσαλονίκή όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν οποιοδήποτε οπτικό υλικό θα τους είναι χρήσιμο. Έτσι, το ξενοδοχείο που συνέβησαν όλα έχει δώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μόνο όμως από τους εξωτερικούς χώρους και όχι από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-georgia/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Μπορεί να ήταν στα τελειώματα, μπορεί στην αρχή.
Δεν ξέρουμε τον κύκλο της κοπέλας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ξέρω. Σε περίπτωση βιασμού δεν θα έκανε σχετικές ερωτήσεις; Όταν την εξέτασε; Ίσως οι εξετάσεις ούρων την άλλη μέρα μπορεί να δείχνουν κάτι για τον κύκλο της (αρχή, λήξη;). Δε νομίζω ότι είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο. Έμεινε άλουστη 3 μέρες για να εξεταστεί. Μπορεί να είχε παραπονεθεί στο τμήμα σχετικά.
I know.
Ordem e Progresso.
Εδώ που τα λέμε, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται με τις καταθέσεις.ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:09 Αύριο καταθέτει η ίδια, η 17χρονη φίλη της, ο εργοδότης και ο φίλος του που πήγαν να την πάρουν από το ξενοδοχείο το πρωί.
Θεωρητικώς, οι καταθέσεις πρέπει να μην κυκλοφορούν στη δημοσιότητα, ειδικώς αν είναι και συμπληρωματικές, ώστε να γίνεται και αντιπαράθεση μεταξύ των λεγομένων και να προκύπτουν κάποια κενά ή διασταυρώσεις. Όπως και τα στοιχεία της κάθε δικογραφίας.
Γιατί αν εγώ πχ πω ότι πήγα την τάδε ώρα σε αυτό το μέρος και έκανα αυτό κι αυτό και διαβάσω μετά την κατάθεση του αντίδικου ή μάρτυρα που λέει κάτι που δεν συνάδει με τη δική μου κατάθεση, θα προσαρμόσω ανάλογα τη δική μου στην επόμενη συμπληρωματική και αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι και τρέχα γύρευε ποια κατάθεση είναι αυτή που ισχύει.
Είναι κωμικοτραγικό αυτό που γίνεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αστυνομία (ανακρίτρια κλπ) δεν δίνει πάντοτε όλα τα στοιχεία στη φόρα.
Περιμένει να διαπιστώσει αντιφάσεις κι έπειτα να φέρει τον ύποπτο σε δύσκολη θέση παρουσιάζοντάς του τα νέα ντοκουμέντα.
Το ίδιο συνέβη και με τον πιλότο στη σκηνοθετημένη δολοφονία με το μαξιλάρι.
Πχ.
Περιμένει να διαπιστώσει αντιφάσεις κι έπειτα να φέρει τον ύποπτο σε δύσκολη θέση παρουσιάζοντάς του τα νέα ντοκουμέντα.
Το ίδιο συνέβη και με τον πιλότο στη σκηνοθετημένη δολοφονία με το μαξιλάρι.
Πχ.
Εικάζω διατύπωση του δημοσιογράφου καθώς ξέρει ότι το κοινό θέλει να δει υλικό από το διάδρομο. Αν είχαν καταγραφικό οι αρχές θα πήραν full copy. Τι δηλαδή; Δεν θα ψάξουν τι έκαναν τα καλόπαιδα την προηγούμενη ή μετά την άλλη μέρα;vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:16Μούφα μου μυρίζει. Τι θα πει "εκτός από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες"; Το ξενοδοχείο θα αποφασίσει τι θα δώσει στις αρχές;ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:11 Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση, τόσο στη Θεσσαλονίκή όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν οποιοδήποτε οπτικό υλικό θα τους είναι χρήσιμο. Έτσι, το ξενοδοχείο που συνέβησαν όλα έχει δώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μόνο όμως από τους εξωτερικούς χώρους και όχι από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες.
με καλυψατεGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:17Μπορεί να ήταν στα τελειώματα, μπορεί στην αρχή.
Δεν ξέρουμε τον κύκλο της κοπέλας.
αναρωτηθηκα γιατι το θεωρειτε δεδομενο κ ελαβα αστειες απαντησεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπορεί απλώς να μην υπάρχουν κάμερες στους δαδρόμους.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:16Μούφα μου μυρίζει. Τι θα πει "εκτός από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες"; Το ξενοδοχείο θα αποφασίσει τι θα δώσει στις αρχές;ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:11 Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση, τόσο στη Θεσσαλονίκή όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν οποιοδήποτε οπτικό υλικό θα τους είναι χρήσιμο. Έτσι, το ξενοδοχείο που συνέβησαν όλα έχει δώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μόνο όμως από τους εξωτερικούς χώρους και όχι από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες.
Αν υπάρχουν, λογικά θα πρέπει να μπορούν να πάρουν τις καταγραφές με εισαγγελική εντολή, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γεια σου και σένα.
Σε πεθύμησα βρε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι πρώτες διαρροές μου φάνηκαν σαν προσπάθεια να πέσουν στα μαλακά τα πλουσιόπαιδα. Μεγάλη σελίδα έβγαινε άρθρο πάνω πάνω με τίτλο "μου είπε ότι θα γυρίσει στο πάρτι" από την συνέντευξη της φίλη της. Όλων το μυαλό πάει στο ποιος μπορεί να τις διέρρευσε αλλά άντε απόδειξέ το.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:18 Γιατί αν εγώ πχ πω ότι πήγα την τάδε ώρα σε αυτό το μέρος και έκανα αυτό κι αυτό και διαβάσω μετά την κατάθεση του αντίδικου ή μάρτυρα που λέει κάτι που δεν συνάδει με τη δική μου κατάθεση, θα προσαρμόσω ανάλογα τη δική μου στην επόμενη συμπληρωματική και αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι και τρέχα γύρευε ποια κατάθεση είναι αυτή που ισχύει.
Είναι κωμικοτραγικό αυτό που γίνεται.
φυσικα κ θα παρουν οτι θελουν απο ο τι υπαρχειST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:20Εικάζω διατύπωση του δημοσιογράφου καθώς ξέρει ότι το κοινό θέλει να δει υλικό από το διάδρομο. Αν είχαν καταγραφικό οι αρχές θα πήραν full copy. Τι δηλαδή; Δεν θα ψάξουν τι έκαναν τα καλόπαιδα την προηγούμενη ή μετά την άλλη μέρα;vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:16Μούφα μου μυρίζει. Τι θα πει "εκτός από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες"; Το ξενοδοχείο θα αποφασίσει τι θα δώσει στις αρχές;ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:11 Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση, τόσο στη Θεσσαλονίκή όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν οποιοδήποτε οπτικό υλικό θα τους είναι χρήσιμο. Έτσι, το ξενοδοχείο που συνέβησαν όλα έχει δώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μόνο όμως από τους εξωτερικούς χώρους και όχι από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες.
να ξαναθυμησω (παλι) πως στους διαδρομους - εισοδους δωματιων απαγορευονται οι καμερες
μην αρχισουμε αργοτερα πως απεκρυψαν υλικο - που δεν υπαρχει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα πάντα όλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:22Μπορεί απλώς να μην υπάρχουν κάμερες στους δαδρόμους.vatraxos έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:16Μούφα μου μυρίζει. Τι θα πει "εκτός από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες"; Το ξενοδοχείο θα αποφασίσει τι θα δώσει στις αρχές;ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:11 Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση, τόσο στη Θεσσαλονίκή όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν οποιοδήποτε οπτικό υλικό θα τους είναι χρήσιμο. Έτσι, το ξενοδοχείο που συνέβησαν όλα έχει δώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, μόνο όμως από τους εξωτερικούς χώρους και όχι από τους διαδρόμους, όπου βρίσκονται τα δωμάτια και οι σουίτες.
Αν υπάρχουν, λογικά θα πρέπει να μπορούν να πάρουν τις καταγραφές με εισαγγελική εντολή, έτσι δεν είναι;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Την τρίτη μέρα του κύκλου πάντως κοιτάς ορμόνες από εξέταση αίματος.ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:18Δεν ξέρω. Σε περίπτωση βιασμού δεν θα έκανε σχετικές ερωτήσεις; Όταν την εξέτασε; Ίσως οι εξετάσεις ούρων την άλλη μέρα μπορεί να δείχνουν κάτι για τον κύκλο της (αρχή, λήξη;). Δε νομίζω ότι είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο. Έμεινε άλουστη 3 μέρες για να εξεταστεί. Μπορεί να είχε παραπονεθεί στο τμήμα σχετικά.
Επίσης με υπέρηχο εσωτερικό μπορεί να δει ο γυναικολόγος αν έχεις ωοθυλάκια ή αν έγινε ωορρηξία.
Δεν έχω ακούσει να καθορίζει ο ιατροδικαστής σε ποια μέρα του κύκλου είσαι από κάποια εξέταση ή ένδειξη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις