!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:42
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:38 https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=true
Ο Βασίλης Λεβέντης στην κατάθεσή του λέει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να τη βάλει ξανά στο δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι και τον αριθμό της του τον έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως υποστηρίζει.

"Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Τη ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου, ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση"
Όλα όσα προηγήθηκαν πριν την διείσδυση τα έκαναν με την σερβιέτα ή χωρίς;
Εντελώς διαφορετική ιστορία.
Οι περισσότερες κοπέλες δεν είναι άνετες όταν έχουν περίοδο. Πόσο μάλλον με γνωριμία της μιας βραδιάς.

Εκτός αυτού αυτός ισχυρίζεται πως δεν κατάλαβε ότι ήταν πιωμένη. Πρέπει να βρεθούν τα 6-7 άτομα που είχαν απομείνει στο πάρτι να δούμε αν όντως επέστρεψε η κοπέλα εκεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Κάποια στιγμή ο φίλος μου ΛΕΒΕΝΤΗΣ Βασίλειος μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μια γνωστή του κοπέλα βρίσκεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και πρόκειται να ανέβει στο πάρτι οπότε και βγήκαμε στο διάδρομο για να της υποδείξουμε που βρίσκεται.
Βγήκαν να της υποδείξουν πού γίνεται το πάρτυ από το οποίο λίγο πριν είχε αποχωρήσει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vatraxos έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:28
foscilis έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:27
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:24 Επιγραμματικά
Δεν υπάρχει πατριαρχία στην Ελλαδα από το 1980 και μετά
Πριν , υπήρχαν περιοχές στην Ελλαδα όπου λόγω υλικών συνθηκών (άνδρες ναυτικοί ή μετανάστες κλπ κλπ ) στο σπίτι έκανε κουμάντο ή γυναίκα (Μητριαρχία..)

Δεν έχει σχέση ή πατριαρχία με βιασμούς ή ακόμη και με παρενοχλήσεις..ίσα ίσα που αυτά είναι απαγορευμένα σε τέτοιες κοινωνίες και τιμωρούνται αυστηρά
Έχεις περάσει πολλαπλά μικροεγκεφαλικά ε;
Αδύνατον, δεν υπάρχει η ανάλογη υποδομή.
:smt005: :smt005:

καλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:53
Κάποια στιγμή ο φίλος μου ΛΕΒΕΝΤΗΣ Βασίλειος μίλησε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο ο οποίος τον ενημέρωσε ότι μια γνωστή του κοπέλα βρίσκεται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και πρόκειται να ανέβει στο πάρτι οπότε και βγήκαμε στο διάδρομο για να της υποδείξουμε που βρίσκεται.
Βγήκαν να της υποδείξουν πού γίνεται το πάρτυ από το οποίο λίγο πριν είχε αποχωρήσει.
Αρα ηταν λιαρδα και δεν μπορουσε να το βρει αν κ ο λεβενταρος δεν παρατηρησε οτι ηταν μεθυσμενη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:46
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:38 https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=true
Ο Βασίλης Λεβέντης στην κατάθεσή του λέει ότι την κάλεσε στο κινητό της για να τη βάλει ξανά στο δωμάτιο, όπου γινόταν το πάρτι και τον αριθμό της του τον έδωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως υποστηρίζει.

"Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Τη ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου, ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση"
Όλα όσα προηγήθηκαν πριν την διείσδυση τα έκαναν με την σερβιέτα ή χωρίς;
Εικόνα
Δεν διευκρινίζει αν υπήρξε στοματικό και απο πλευράς του, βεβαια. Αλλά οκ, αναφέρει και προκαταρκτικές πράξεις, οπότε και με την αφή τη σερβιέτα δεν παίζει να μη την κατάλαβε. Κατι δεν μας λέει καλά ο Λεβένταρος.
Και μετά, έπεσε η κοπέλα να κοιμηθεί γυμνή χωρίς εσώρουχο και χωρίς σερβιέτα;

Εδώ δεν κατάλαβε πως ήταν πιωμένη, μπορεί να μην κατάλαβε ούτε πως ήταν αδιάθετη.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:47
θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία "Αχίλλειον" στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης
Τελικά τι ρόλο βαράει ο Παπαδόπουλος στο Αχίλλειο;
Συνιδιοκτήτης, συμφωνα με οσα ειχα διαβάσει εγω αυτες τις μερες. Η κοπέλα αναφέρει στη συνεντευξη της οτι έχει ενα ποσοστό στο Αχίλλειον, αν θυμαμαι καλα. Το ένα ποσοστό μπορεί να σημαινει και 2-3%, ενώ το συνιδιοκτήτης ακούγεται για πολυ παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:53
Ήταν νηφάλια κατά τα άλλα.
Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στο διάδρομο του τέταρτου ορόφου όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, μας χαιρέτησε λέγοντας "χρόνια πολλά" και εν συνεχεία εισήλθε μαζί με το φίλο μου Βασίλη εντός του δωματίου όπου λαμβάνει χώρα το πάρτι και εγώ έφυγα αλλού.
Ήταν εμφανές λέμε.

Εν τω μεταξύ αφήνει να εννοηθεί πως δεν την είχε δει μέχρι την στιγμή εκείνη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:43

Θα γίνει σφαγή, γιατί σαφώς οι συνήγοροι των κατηγορούμενων μπορούν να ισχυρισθούν ότι

1. Δεν υπήρξε βία γιατί τη ρώτησαν αν θέλει να κοιμηθεί μαζί τους.
2. Η ίδια έχει αναφέρει στις καταθέσεις της ότι ήδη είχε πιει αρκετά.
3. Ότι δεν θυμάται να είπε όχι. Απλώς δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε μετά.
4. Ουδείς την εμπόδισε να φύγει, αυτή θέλησε να μείνει στο ξενοδοχείο.
5. Της προτάθηκε από τη φίλη της να την πάει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και δεν θέλησε. Ήθελε να μείνει.
6. Κανένας βιαστής δεν αφήνει τα προσωπικά του αντικείμενα, ρούχα, χάπια κλπ σε έναν χώρο όπου βίασε κάποια, αυτό είναι συμπεριφορά ανθρώπου που θα ξαναγυρίσει στο δωμάτιο.
7. Η κοπέλα δεν ήταν άπειρη σε παρόμοια πάρτυ και τις καταλήξεις τους, ασχέτως αν αυτό δεν έχει άμεση σχέση με το καταγγελόμενο γεγονός.
8. Ο πρώτος δικηγόρος της έλεγε παπαριές για άγνωστους άντρες και ότι από την τηλεφωνική κλήση ανακάλυψαν τον ένα δράστη.

Και πολλά άλλα.

Σαφώς και μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό, θυμό ή ακόμη και οργή το θράσος κάποιων πλουσιόπαιδων και η πεποίθηση τους ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, σαφώς αυτός ο θυμός μπορεί να πολλαπλασιασθεί από τη συντονισμένη σιγή και το ξαφνικό ξύπνημα μμε και πανελάδικων, από τα πράγματα που πάνε με ταχύτητα χελώνας στις υπηρεσίες σε ειδικές περιπτώσεις... αλλά ακόμη και αυτά δεν είναι ικανά για να στοιχειοθετήσουν βιασμό με δόλο και άσκηση βίας. Από άλλες αιτίες πηγάζει η οργή. Και αν είναι ο βιασμός το πρόσχημα για την βαριά τιμωρία, κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχουμε επίγνωση γι' αυτό, έτσι; :wink
σωστα. καπου πηρε το ματι μου και την καταθεση του δραστη. αυτος λεει (ειτε δασκαλεμενος απο δικηγορο, ειτε αληθεια) οτι η ολη φαση ξεκινησε με αυτην να του παιρνει πιπα. οποτε το θεωρησε συναινεση.
εφοσον αυτη λεει δε θυμαται πως εγινε, και μονη μαρτυρια για την πραξη ειναι του δραστη, δεν βλεπω με ποιον τροπο θα μπορεσει να βγει καταδικαστικη αποφαση.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

vantono έγραψε: 20 Ιαν 2022, 09:56
θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ –μπαρ με την επωνυμία "Αχίλλειον" στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης
Συνιδιοκτήτης, συμφωνα με οσα ειχα διαβάσει εγω αυτες τις μερες. Η κοπέλα αναφέρει στη συνεντευξη της οτι έχει ενα ποσοστό στο Αχίλλειον, αν θυμαμαι καλα. Το ένα ποσοστό μπορεί να σημαινει και 2-3%, ενώ το συνιδιοκτήτης ακούγεται για πολυ παραπάνω.
To λοιπόν για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό:

Εικόνα

https://www.businessregistry.gr/downloa ... Id=1649463

Δεν είναι συνιδιοκτήτης ο Παπαδόπουλος
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 10:04

Εικόνα

Πράγματι, απ'οτι βλέπω.
Η δήλωση του Αχίλλειον πριν λίγες μέρες πάντως, τον υποδεικνύει απλά ως υπάλληλο που μετά τα τελευταία γεγονότα, διέκοψε τη συνεργασία μαζί του.
https://www.instagram.com/p/CYwtUkxIUdu ... e=ig_embed
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:15
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:13
vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:08

Φυσικά και οφείλουν να μυρίσουν τα νύχια τους εφόσον ήταν σε τέτοια κατάσταση.
Ε γι'αυτό πιστεύω θα το ρίξουν στην τρελίτσα ότι ήταν φέσι κι αυτοί.
Ε, και; Αν δηλαδή οδηγούσαν μεθυσμένοι και σκότωναν κάποιον θα λέγαμε δεν πειράζει;
ελα τωρα, ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι καθολου το ιδιο.

οταν γαμιουνται 2 εξισου μεθυσμενοι, δεν μπορεις να κατηγορεις μονο τον ενα. ειναι σαν να τρακαρουν 2 μεθυσμενοι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:18
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:11 Επίσης, αυτό που με χαλάει είναι ότι πήγε μαζί με μια 17χρονη σε πάρτυ που είχε επίγνωση τί κουμάσια μαζεύει, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και άσχετη με το θέμα.
Η 17χρονη είχε απολύτως ενήλικη συμπεριφορά σ' αυτήν την ιστορία. Από την αρχή μέχρι το τέλος.
Φίλε κωλόφαρδη ήταν η μικρή, γιατί δεν της ρίξανε τίποτα στο ποτό. Δεν είναι μόνο ο βιασμός, θα μπορούσε να'χει μείνει στον τόπο με κάνα κοκτέιλ ναρκωτικών/ποτών.
αυτο προυποθετει οτι στην αλλη ριξανε. πραγμα που μενει να αποδειχτει.

να δουμε τι θα καταθεσουν και οι λοιπες που βρισκονταν εκει, "ριξανε" σε ολες; η μονο στη συγκεκριμμενη για καποιο λογο;

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vatraxos έγραψε: 20 Ιαν 2022, 10:04

Εικόνα

Στις μαφίες το ιδιοκτησιακό είναι αδιάφορο. Νοίκιαζαν στην τσατσά τμήμα του μπουρδέλου για να κάνει ψωνίσματα και τα κανονίσματα και τώρα κάνουν τις παρθένες...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=true

Όλοι, μα όλοι, ισχυρίζονται πως η κοπέλα επέστρεψε στο πάρτι.

Πρέπει να βρεθούν και οι υπόλοιποι που ήταν εκεί, να καταθέσουν να δούμε αν όντως συνέβη έτσι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”