!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:30
Γίνεται να ανιχνευθεί κάτι μετά από τόσες μέρες;
Γίνεται. Φυλάσσονται τα ουρά.
Αν δεν βρεθεί τίποτα, υπάρχει κ η λήψη τριχών κεφαλής (7 με 40 μέρες μετά, κατά προτίμηση μετά μήνα)

Διάβαζα γι αυτό το ghb, το χάπι βιασμου.
Μεταβολιζεται και αποβάλλεται τάχιστα.
Στο αίμα δεν φαίνεται συνήθως μετά το 6ωρο.
Στα ουρά θέλει 24ωρου. (Συνήθως)

Επίσης, ανιχνεύεται μικρή ποσοτητα , που παραγει ο οργανισμός μας (ενδογενως)
Άρα υπάρχουν όρια, για να αποδοθεί σε εξωγενης ληψη της ουσίας.
Οι τρίχες, αν δεν βγει άκρη, βοηθούν, αλλά δείγμα, μετά τον μήνα.

Τέλος, υπάρχει περιπτωση περιβαλλοντικης δηλητηρίασης/έκθεσης νηπιων στην ουσία, από παιχνιδι που φτιάχνουν στην Κινα... Κάποια παιδιά έπεσαν σε κώμα, αλλά συνήλθαν πολυ γρήγορα.
Οφειλόταν, σε διαλυτή, που μεταβολιζονταν στην ουσία στο Σώμα μας κ τα παιδια επειδή βάζουν παιχνιδια στο στόμα εκτέθηκαν.

contained 1,4-butanediol, which is metabolised to GHB in humans.
Αυστραλία:
https://www.mja.com.au/journal/2008/188 ... -toy-beads
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 19 Ιαν 2022, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:45
Lord Brum έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:37
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:36

δεν πειθομαι
για συγκαλυψη το στελνουν - σιγα μην τους επιασε ο πονος για αυτην ειδικα την περιπτωση
Και οι Ελβετοί στο κολπο
Προς το παρόν δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στην πρώτη της κατάθεση λέει ότι δεν θυμάται αν την έχουν βιάσει και ότι δεν φέρει κάποιον εμφανή τραυματισμό και παρόλα αυτά μέχρι το βράδυ της ίδια μέρας η αστυνομία βρήκε και της έδειξε φωτογραφίες από άτομα που μπορεί να ήταν στο πάρτι.
Παράλληλα αναζήτησαν τον ένα (τον βρήκαν από τα άτομα που είχαν κλείσει σουίτες στο ξενοδοχείο;) και τον ανέκριναν και παραδέχθηκε επαφή.

Κακώς άργησε η ιατροδικαστική εξέταση 3 μέρες αλλά πρέπει να μάθουμε το γιατί πριν βγάλουμε επιπόλαια συμπεράσματα.

Για την ώρα δεν βλέπω κουκούλωμα από πλευράς αστυνομίας. Ένα παιχνιδάκι στα ΜΜΕ μου χτυπάει κάπως άσχημα αλλά επιφυλάσσομαι.
αυτο που βλεπω - απο τη στιγμη που εμφανιστηκε ο τηλεμαχος αδιαφθορος ''υπερασπιστης'' δεν μ αρεσει καθολου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:43
Κι εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα θα δεχθεί αφόρητη πίεση από τους δικηγόρους της άλλης πλευράς. Κυρίως γιατί ο δικός της δικηγόρος είναι εντελώς ακατάλληλος και η ίδια στην κατάσταση που είναι κάνει και θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Αν όμως αυτές οι μαζώξεις ήταν κάτι που είχε ξαναγίνει (έτσι γράφεται), θα υπάρχουν κι άλλα τέτοια περιστατικά και πιθανολογώ ότι θα βγουν στη φόρα κι άλλες παρόμοιες καταγγελίες. Δεν μπορεί να είχαν μαζί τους ουσίες για πρώτη φορά με σκοπό να ναρκώσουν αυτή και μόνο. Αν πρόκειται για κακομαθημένα καλόπαιδα, θα το έχουν ξαναεπιχειρήσει.
Αν ταυτόχρονα ανιχνευθεί και ουσία που αποκλείεται να την έχει πάρει μόνη της, τότε το πράγμα δεν θα μαζεύεται με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Γαληνός έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:47
ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:30
Γίνεται να ανιχνευθεί κάτι μετά από τόσες μέρες;
Γίνεται. Φυλάσσονται τα ουρά.
Αν δεν βρεθεί τίποτα, υπάρχει κ η λήψη τριχών κεφαλής (7 με 40 μέρες μετά, κατά προτίμηση μετά μήνα)

Διάβαζα γι αυτό το ghb, το χάπι βιασμου.
Μεταβολιζεται και αποβάλλεται τάχιστα.
Στο αίμα δεν φαίνεται συνήθως μετά το 6ωρο.
Στα ουρά θέλει 24ωρου. (Συνήθως)

Επίσης, ανιχνεύεται μικρή ποσοτητα , που παραγει ο οργανισμός μας (ενδογενως)
Άρα υπάρχουν όρια, για να αποδοθεί σε εξωγενείς ληψη της ουσίας.
Οι τρίχες, αν δεν βγει άκρη, βοηθούν, αλλά δείγμα, μετά τον μήνα.

Τέλος, υπάρχει περιπτωση περιβαλλοντικης δηλητηρίασης/έκθεσης νηπιων στην ουσία, από παιχνιδι που φτιάχνουν στην Κινα... Κάποια παιδιά έπεσαν σε κώμα, αλλά συνήλθαν πολυ γρήγορα.
Οφειλόταν, σε διαλυτή, που μεταβολιζονταν στην ουσία στο Σώμα μας κ τα παιδια επειδή βάζουν παιχνιδια στο στόμα εκτέθηκαν.

contained 1,4-butanediol, which is metabolised to GHB in humans.
Αυστραλία:
https://www.mja.com.au/journal/2008/188 ... -toy-beads
Καλώς τα στέλνουν τότε σε εξειδικευμένα εργαστήρια έξω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:51
Κι εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα θα δεχθεί αφόρητη πίεση από τους δικηγόρους της άλλης πλευράς. Κυρίως γιατί ο δικός της δικηγόρος είναι εντελώς ακατάλληλος και η ίδια στην κατάσταση που είναι κάνει και θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Αν όμως αυτές οι μαζώξεις ήταν κάτι που είχε ξαναγίνει (έτσι γράφεται), θα υπάρχουν κι άλλα τέτοια περιστατικά και πιθανολογώ ότι θα βγουν στη φόρα κι άλλες παρόμοιες καταγγελίες. Δεν μπορεί να είχαν μαζί τους ουσίες για πρώτη φορά με σκοπό να ναρκώσουν αυτή και μόνο. Αν πρόκειται για κακομαθημένα καλόπαιδα, θα το έχουν ξαναεπιχειρήσει.
Αν ταυτόχρονα ανιχνευθεί και ουσία που αποκλείεται να την έχει πάρει μόνη της, τότε το πράγμα δεν θα μαζεύεται με τίποτα.
Κατά τη γνώμη μου όλο το ζουμί βρίσκεται στο κατά πόσον λειτούργησε η κοπέλα υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, εκδήλωσε μία παράλογη συμπεριφορά, ξεκινώντας από την επιλογή της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όταν κάλλιστα μπορούσε να φύγει με τις φίλες της ή να πάει σπίτι της με ένα ταξί. Η επιστροφή στο ξενοδοχείο, η επιλογή της να νοικιάσει δωμάτιο κλπ, δε στέκουν λογικά, ιδιαίτερα εφόσον, όπως καταθέτει, δεν της άρεσε το κλίμα στο πάρτυ με αυτά που έβλεπε και επέλεξε να περάσει την ώρα της σε μία γωνία μαζί με δύο φίλες της μέχρι να φύγει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:50 αυτο που βλεπω - απο τη στιγμη που εμφανιστηκε ο τηλεμαχος αδιαφθορος ''υπερασπιστης'' δεν μ αρεσει καθολου
Αν εννοείς τον Ταρζάν, συμφωνούμε απολύτως. Ένας καλός δικηγόρος δεν θα ενέπλεκε έναν τόσο αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο. Θα την έβαζε να δώσει συνέντευξη (αν πίστευε ότι θα την ωφελήσει κάτι τέτοιο) σε κάποιο πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής. Και μάλλον σε γυναίκα.

Ίσως αναζητούν απεγνωσμένα κάποιο ισχυρό σύμμαχο, ίσως της έταξαν και κάποια χρήματα που θα χρειαστεί πλέον με όλα τα τρεχάματα στα δικαστήρια. Ποιος ξέρει.
Άβαταρ μέλους
ST48410

vatraxos έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:55

Κατά τη γνώμη μου όλο το ζουμί βρίσκεται στο κατά πόσον λειτούργησε η κοπέλα υπό την επήρεια ουσιών. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, εκδήλωσε μία παράλογη συμπεριφορά, ξεκινώντας από την επιλογή της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όταν κάλλιστα μπορούσε να φύγει με τις φίλες της ή να πάει σπίτι της με ένα ταξί. Η επιστροφή στο ξενοδοχείο, η επιλογή της να νοικιάσει δωμάτιο κλπ, δε στέκουν λογικά, ιδιαίτερα εφόσον, όπως καταθέτει, δεν της άρεσε το κλίμα στο πάρτυ με αυτά που έβλεπε και επέλεξε να περάσει την ώρα της σε μία γωνία μαζί με δύο φίλες της μέχρι να φύγει.
Υπάρχουν διάφορα που έχουν ειπωθεί. Κατ' αρχήν η ίδια ακόμα και τώρα στη συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο αποκαλεί τον διοργανωτή "φίλο". Αν τον αισθανόταν ως πρόσωπο εμπιστοσύνης, δεν είναι παράλογο να περίμενε βοήθεια από αυτόν όταν αισθάνθηκε ότι δεν είναι καλά.

Ο δικηγόρος της είχε προσπαθήσει να το δικαιολογήσει ως παρόμοιο έξοδο δεδομένου ότι κατοικεί έξω από την Θεσσαλονίκη και το ταξί θα κόστιζε όσο περίπου και το δωμάτιο.

Η ίδια λέει ότι δεν είχε δυνάμεις να ψάξει να βρει ταξί.

Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω είναι μάλλον δευτερεύοντα από τη στιγμή που ένας άνθρωπος δεν έχει καθόλου καθαρή κρίση από το πολύ ποτό ή/και κάποιες ουσίες. Οπότε γιατί να ψάχνουμε να βρούμε λογικές αιτίες στις αποφάσεις εκείνης της στιγμής;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:43 Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Έψαχνα το δωμάτιό μου. Μόλις βγήκα στον διάδρομο συνάντησα τα δύο άτομα που ανέφερα αρχικά. Αυτοί μου ζήτησαν αν ήθελα να κοιμηθώ μαζί τους. Εγώ τους είπα ότι έχω δικό μου δωμάτιο και τότε επέμεναν να κοιμηθώ σ’ αυτούς. Δεν με ανάγκασαν με τη βία να πάω σε κάποιο δωμάτιο. Δεν νιώθω τετελεσμένη βία ή πόνο στο σώμα μου. Δεν θυμάμαι τελικά αν πήγα με τη θέλησή μου στο δωμάτιο που ξύπνησα την επόμενη μέρα. Ούτε θυμάμαι με πόσους πήγα εκεί.
Κι εδώ.

«Δεν μου ασκήθηκε βια από μέρους του, αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα, αν ήμουν νηφάλια. Οι δύο άντρες εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία μου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Δεν γνωρίζω αν το ποτό μου περιείχε κάποια άλλη ουσία».

Και φυσικά εδώ.
Εδώ θέλω να προσθέσω ότι έχω ακούσει ότι ο Μάνος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και με άλλες κοπέλες. Μπορεί να το κάνει εσκεμμένα και να τις καλεί σε διάφορα πάρτι που γίνονται σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα σπίτια. Δεν ξέρω αν ισχύει. Πάντως εμένα με έχει ξαναστείλει σε παρόμοιο πάρτι τέσσερις φορές περίπου. Σήμερα ήθελα και πήγα στο πάρτι με τη φίλη μου για να περάσουμε ένα χαρούμενο ρεβεγιόν. Σε άλλο πάρτι, που έχω πάει και στο οποίο με κάλεσε ο Μάνος, έχω κοιμηθεί με κάποιο αγόρι το οποίο μου άρεσε, με τη θέλησή μου και χωρίς να συμβεί κάτι το σεξουαλικό μεταξύ μας.
Θα γίνει σφαγή, γιατί σαφώς οι συνήγοροι των κατηγορούμενων μπορούν να ισχυρισθούν ότι

1. Δεν υπήρξε βία γιατί τη ρώτησαν αν θέλει να κοιμηθεί μαζί τους.
2. Η ίδια έχει αναφέρει στις καταθέσεις της ότι ήδη είχε πιει αρκετά.
3. Ότι δεν θυμάται να είπε όχι. Απλώς δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε μετά.
4. Ουδείς την εμπόδισε να φύγει, αυτή θέλησε να μείνει στο ξενοδοχείο.
5. Της προτάθηκε από τη φίλη της να την πάει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και δεν θέλησε. Ήθελε να μείνει.
6. Κανένας βιαστής δεν αφήνει τα προσωπικά του αντικείμενα, ρούχα, χάπια κλπ σε έναν χώρο όπου βίασε κάποια, αυτό είναι συμπεριφορά ανθρώπου που θα ξαναγυρίσει στο δωμάτιο.
7. Η κοπέλα δεν ήταν άπειρη σε παρόμοια πάρτυ και τις καταλήξεις τους, ασχέτως αν αυτό δεν έχει άμεση σχέση με το καταγγελόμενο γεγονός.
8. Ο πρώτος δικηγόρος της έλεγε παπαριές για άγνωστους άντρες και ότι από την τηλεφωνική κλήση ανακάλυψαν τον ένα δράστη.

Και πολλά άλλα.

Σαφώς και μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό, θυμό ή ακόμη και οργή το θράσος κάποιων πλουσιόπαιδων και η πεποίθηση τους ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, σαφώς αυτός ο θυμός μπορεί να πολλαπλασιασθεί από τη συντονισμένη σιγή και το ξαφνικό ξύπνημα μμε και πανελάδικων, από τα πράγματα που πάνε με ταχύτητα χελώνας στις υπηρεσίες σε ειδικές περιπτώσεις... αλλά ακόμη και αυτά δεν είναι ικανά για να στοιχειοθετήσουν βιασμό με δόλο και άσκηση βίας. Από άλλες αιτίες πηγάζει η οργή. Και αν είναι ο βιασμός το πρόσχημα για την βαριά τιμωρία, κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχουμε επίγνωση γι' αυτό, έτσι; :wink
Την κατέστρεψε ο ζούγκλας. Δεδομένο ήταν. Γι'αυτό επέμενα να πάει με έτοιμες ερωτήσεις, που τις έχει τσεκάρει δικηγόρος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:01
vatraxos έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:55

Υπάρχουν διάφορα που έχουν ειπωθεί. Κατ' αρχήν η ίδια ακόμα και τώρα στη συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο αποκαλεί τον διοργανωτή "φίλο". Αν τον αισθανόταν ως πρόσωπο εμπιστοσύνης, δεν είναι παράλογο να περίμενε βοήθεια από αυτόν όταν αισθάνθηκε ότι δεν είναι καλά.

Ο δικηγόρος της είχε προσπαθήσει να το δικαιολογήσει ως παρόμοιο έξοδο δεδομένου ότι κατοικεί έξω από την Θεσσαλονίκη και το ταξί θα κόστιζε όσο περίπου και το δωμάτιο.

Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω είναι μάλλον δευτερεύοντα από τη στιγμή που ένας άνθρωπος δεν έχει καθόλου καθαρή κρίση από το πολύ ποτό ή/και κάποιες ουσίες. Οπότε γιατί να ψάχνουμε να βρούμε λογικές αιτίες στις αποφάσεις εκείνης της στιγμής;
Γιατί θα σου πουν οι άλλοι "εμείς να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι δεν ήθελε, εφόσον δεν έλεγε όχι", γι'αυτό δυστυχώς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:02 Την κατέστρεψε ο ζούγκλας. Δεδομένο ήταν. Γι'αυτό επέμενα να πάει με έτοιμες ερωτήσεις, που τις έχει τσεκάρει δικηγόρος.
Αυτά είναι από τις καταθέσεις της κυρίως. Ο δικηγόρος ευθύνεται για αυτά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:01

Εκεί εστιάζω. Αυτό όμως είναι θέμα απόδειξης. Εφόσον τεκμηριωθεί, πολύ δύσκολα θα υπάρχει αντίλογος.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:03
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:02 Την κατέστρεψε ο ζούγκλας. Δεδομένο ήταν. Γι'αυτό επέμενα να πάει με έτοιμες ερωτήσεις, που τις έχει τσεκάρει δικηγόρος.
Προσωπικά πιστεύω ότι και μόνο που την άφησε να πάει στον Τριανταφυλλόπουλο, δείχνει πόσο ασόβαρος είναι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:56
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 23:50 αυτο που βλεπω - απο τη στιγμη που εμφανιστηκε ο τηλεμαχος αδιαφθορος ''υπερασπιστης'' δεν μ αρεσει καθολου
Αν εννοείς τον Ταρζάν, συμφωνούμε απολύτως. Ένας καλός δικηγόρος δεν θα ενέπλεκε έναν τόσο αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο. Θα την έβαζε να δώσει συνέντευξη (αν πίστευε ότι θα την ωφελήσει κάτι τέτοιο) σε κάποιο πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής. Και μάλλον σε γυναίκα.

Ίσως αναζητούν απεγνωσμένα κάποιο ισχυρό σύμμαχο, ίσως της έταξαν και κάποια χρήματα που θα χρειαστεί πλέον με όλα τα τρεχάματα στα δικαστήρια. Ποιος ξέρει.
δεν εννοω τπτ κ δεν γνωριζω τπτ
δεν χω σχεσεις με κυκλωματα που ισως γνωριζουν σε τι ειναι ικανος κ τι ειδικοτητα εχει καποιος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:03
Από την άλλη, αυτή μπορεί να είναι και η αλήθεια. Δεν είπε όχι και λέει την πραγματικότητα. Το γιατί μπορεί εννοείται να οφείλεται στα ναρκωτικά και το ποτό και αυτό αποδεικνύεται από τις εξετάσεις. Όμως οι άλλοι, εφόσον δεν την πότισαν αυτοί, μπορούν με χαμηλωμένο καταλογισμό λόγω ποτού κλπ. να τη σκαπουλάρουν. Χαιρετίσματα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2022, 00:03
Γιατί θα σου πουν οι άλλοι "εμείς να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι δεν ήθελε, εφόσον δεν έλεγε όχι", γι'αυτό δυστυχώς.
Φυσικά και οφείλουν να μυρίσουν τα νύχια τους εφόσον ήταν σε τέτοια κατάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”