!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:38
Πάνε παίξε αλλού.

Δεν μ' ενδιαφέρει τι λες πως είμαι.
Αλε.
Στα μούτρα σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Πώς ρε μάνα μου, αφού αλλού την πότισαν τα ντρόγκια.
Δεν κατάλαβα. Τι εννοείς;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ο θρύλος λέει οτι η πρώτη διπλη διαγραμμιση φτιαχτηκε στην Σπαρτη και ηταν κόκκινη.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:38
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:37
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Εμένα πάντως η μία γιαγιά τύλλιξε τον παππού με γράμματα και τέτοια και η άλλη στην αρχή του'ριξε χυλόπιτα και τον παντρεύτηκε, όταν γύρισε από τον πόλεμο. Αλλά στις Κυκλάδες έχουμε μητριαρχική κοινωνία.

Και εννοείται πήγα και βρήκαν τύπο από τη δεύτερη μητριαρχική κοινωνία της Ελλάδος. :003:
Τα τελευταία σαράντα χρόνια ΔΕΝ υπάρχει πατριαρχία στην Ελλαδα
Ποιά 40. Στις Κυκλάδες δεν υπήρξε ποτέ πατριαρχία.
Μην του μιλάς. Δεν συζητά.
Απλά την άποψή του καταθέτει.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:40
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:36
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:26 θυμαμαι τι γινοταν στην δικη μου θεωρουμενη σαν κορυφαια σκληροπυρηνικα πατριαρχικη περιοχη κ σβηνω
Στη Σπαρτη ας πουμε, πριν μολις μια δυο δεκαετιες, θυμαμαι ντοπιο βλαχο να εξιστορει με θαυμασμο αυτο που εκανε συγγενης του οταν επιασε την αρραβωνιστικια του στο κρεβατι με αλλον: με απειλη οπλου τους εδεσε και τους δυο με σκοινι πισω απο το αγροτικο και τους εσυρε οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα μεχρι την πλατεια του χωριου οπου τους εκανε σβουρες. Ο τυπος δεν ελεγε πως αυτος που το εκανε αυτο ηταν τρελος, αλλα πως ηταν ζορικος μαγκας και πως καλα τους ξηγηθηκε.
εβαλε κ τα ροτβαιλερ του να τους κατουρησουν - δημοσια
λεπτομερεια που σου διεφυγε
Αυτα να ειναι συζητησεις επαρχιωτων που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τον πρωτευουσανο που χει ερθει επισκεψη, εμενα δηλαδη, το δεχομαι. Δεν ημουν μπροστα σε αυτο που εξιστορηθηκε, οπως φαινεται απο το πως το εγραψα. Ομως το υποκειμενο της ιστοριας ηταν γνωστο και στους υπολοιπους της παρεας και δεν εδειξαν ουτε ν αμφισβητουν οτι συνεβη, αλλα ουτε και να επικρινουν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:43
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Πώς ρε μάνα μου, αφού αλλού την πότισαν τα ντρόγκια.
Εννοώ ότι εφόσον τη νάρκωσαν αλλού και αυτοί δεν είχαν ή δήθεν δεν είχαν ιδέα, θα αμολήσουν το σενάριο ότι τα'χαν πιει, τους φάνηκε οικειοθελής συνουσία και χαιρετίσματα. Γι'αυτό και είναι εγκληματική η αργοπορημένη ιατροδικαστική εξέταση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Εχουν σπουδάσει μεταμοντερνισμό, ζούνε στο εδώ και στο τώρα και θεωρούν ότι μπορούν να αναπλάσουν το παρελθόν κατά το δοκούν.
..όπως φαντάζονται οι ίδιοι το παρελθόν, σύμφωνα με τα δικά τους ιδεολογικά στερεότυπα και ..με εικόνες του παρελθόντος που το έχουν δει μόνο σε παλιές ελληνικές ταινίες
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:46
ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:43
Εννοώ ότι εφόσον τη νάρκωσαν αλλού και αυτοί δεν είχαν ή δήθεν δεν είχαν ιδέα, θα αμολήσουν το σενάριο ότι τα'χαν πιει, τους φάνηκε οικειοθελής συνουσία και χαιρετίσματα. Γι'αυτό και είναι εγκληματική η αργοπορημένη ιατροδικαστική εξέταση.
Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει αν υπάρχουν σημεία βίας.
Ο βιασμός, ποινικά, δεν έχει ως προϋπόθεση τη χρήση βίας. Απλά την έλλειψη συναίνεσης.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:41 τι γελάτε σαν χάχες μωρέ;

την "ατίμασε" ήταν ο όρος. αν ήταν κλασική περίπτωση βιασμού, του τύπου "σου τη στήνω στη βρύση, για εκδίκηση στον αδερφό σου που μπαίνει με τα κατσίκια του στο χωράφι μου" μπορεί να μην την πετροβολούσαν, αλλά το λιγότερο ήταν για λύπηση και κανείς δε θα ήθελε να την παντρευτεί.

αν ήταν τώρα ένα φλερτ και ο άλλος την βίασε γιατί "τον άναψε" παρότι αυτή δεν ήθελε σεξ, τότε προφανώς και ήταν εκτός από ατιμασμένη και καραπουτανάρα.
την ατιμασε σημαινε την πηδηξε γενικα οχι μονο οτι τη βιασε ...και ο στριβειν δια του αρραβωνος γυναικες ατιμαζε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:36
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:26 θυμαμαι τι γινοταν στην δικη μου θεωρουμενη σαν κορυφαια σκληροπυρηνικα πατριαρχικη περιοχη κ σβηνω
Στη Σπαρτη ας πουμε, πριν μολις μια δυο δεκαετιες, θυμαμαι ντοπιο βλαχο να εξιστορει με θαυμασμο αυτο που εκανε συγγενης του οταν επιασε την αρραβωνιστικια του στο κρεβατι με αλλον: με απειλη οπλου τους εδεσε και τους δυο με σκοινι πισω απο το αγροτικο και τους εσυρε οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα μεχρι την πλατεια του χωριου οπου τους εκανε σβουρες. Ο τυπος δεν ελεγε πως αυτος που το εκανε αυτο ηταν τρελος, αλλα πως ηταν ζορικος μαγκας και πως καλα τους ξηγηθηκε.
Αν είναι όντως αλήθεια, πατριαρχία και κουλτούρα βιασμού θα ίσχυε μόνον αν έσερνε μόνον την αρραβωνιαστικιά του πίσω από το αγροτικό, βρε κουτό. :lol:
η αληθεια ειναι πως α λυκειου δεν υπηρχε παρθενα στην περιοχη

θυμηθηκα κ ιστορια με ξενομεριτη προικοθηρα που πιστευε τα ιδια με τα τσακαλια του πχορουμ
ειχε πηδηξει μερικες συμμαθητριες - εμφανιζοταν στους γονεις σαν γαμπρος κ επαιρνε .....τον πουλο
απορουσε κι ολας
''μα αφου ειχαμε σχεσεις (ευγενικα ) γιατι να μην την παντρευτω ; ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:42 Εχουν σπουδάσει μεταμοντερνισμό, ζούνε στο εδώ και στο τώρα και θεωρούν ότι μπορούν να αναπλάσουν το παρελθόν κατά το δοκούν.
στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:47
..όπως φαντάζονται οι ίδιοι το παρελθόν, σύμφωνα με τα δικά τους ιδεολογικά στερεότυπα και ..με εικόνες του παρελθόντος που το έχουν δει μόνο σε παλιές ελληνικές ταινίες
Ούτε καν εκεί! Το παρελθόν.... είναι ρευστό! Τα πάντα είναι στο μυαλό μας. Για να ξορκίσουμε τα δεινά του παρόντος και να δομήσουμε ένα υπέρλαμπρο gender neutral μελλον, αρκεί να δαιμονοποιήσουμε το παρελθόν, προσδίδοντάς του τις εικόνες και τα σενάρια που πλάθουμε στο μυαλό μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:45 Αυτα να ειναι συζητησεις επαρχιωτων που προσπαθουν να εντυπωσιασουν τον πρωτευουσανο που χει ερθει επισκεψη, εμενα δηλαδη, το δεχομαι. Δεν ημουν μπροστα σε αυτο που εξιστορηθηκε, οπως φαινεται απο το πως το εγραψα. Ομως το υποκειμενο της ιστοριας ηταν γνωστο και στους υπολοιπους της παρεας και δεν εδειξαν ουτε ν αμφισβητουν οτι συνεβη, αλλα ουτε και να επικρινουν.
Γενικώς υπερβάλλετε για να δείξετε μία προβληματική κατάσταση και την κάνετε γενικό κανόνα. Στο σόι σου ή στον ευρύτερο κύκλο των ηλικιωμένων ανθρώπων που γνωρίζεις βλέπεις κάποιους που μεταχειρίζονται τις γυναίκες τους σαν αντικείμενο;

1 μόνο μπάρμπα έχω ακουστά που μεθούσε και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του και όλοι στην οικογένεια την θαύμαζαν που κατάφερε και μεγάλωσε παιδιά κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες. Για όλους επίσης αυτός ήταν ρεμάλι και απόβλητος. Όλους τους υπόλοιπους που ξέρω ζούσαν κατά το δυνατό μονοιασμένοι και σχετικά αρμονικά. Ούτε ξύλο, ούτε (τουλάχιστον μπροστά μου) λεκτική υποτιμητική στάση για τις γυναίκες τους και γενικώς όσοι τις έχασαν πρώτες μαράζωσαν.

Δεν λέω ότι δεν υπήρχαν ή δεν υπάρχουν ακόμα προβληματικές συμπεριφορές. Αλλά είναι τόσες ώστε να τις θεωρήσουμε κανόνα;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:38
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:37
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:29 Εμένα πάντως η μία γιαγιά τύλλιξε τον παππού με γράμματα και τέτοια και η άλλη στην αρχή του'ριξε χυλόπιτα και τον παντρεύτηκε, όταν γύρισε από τον πόλεμο. Αλλά στις Κυκλάδες έχουμε μητριαρχική κοινωνία.

Και εννοείται πήγα και βρήκαν τύπο από τη δεύτερη μητριαρχική κοινωνία της Ελλάδος. :003:
Τα τελευταία σαράντα χρόνια ΔΕΝ υπάρχει πατριαρχία στην Ελλαδα
Ποιά 40. Στις Κυκλάδες δεν υπήρξε ποτέ πατριαρχία.
Και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλαδας, πατριαρχία ευσι όπως την φαντάζονται σαν στερεότυπα δεν υπήρξε :D
Υπήρχαν περιοχές που λόγω ειδικών συνθηκών (πχ οι άνδρες ήταν ναυτικοί και έλειπαν από το σπίτι ή πήγαιναν μετανάστες αφήνοντας πίσω την οικογένεια κλπ ) όπου κουμάντο στο σπίτι έκανε ή γυναίκα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:50
στο επιστρεφω: εσεις φαντασιωνεστε ενα ιδανικο πατριαρχικο παρελθον παραδοσιακων εμφυλων ρολων, οπου οι αντρες ηταν ρομαντικοι ιπποτες ξερω γω και οι γυναικες χαρουμενες νοικοκυρες με 7 παιδια η καθεμια.
Εσύ τι, θες τώρα, εγώ μόνος μου μιλάω. Μόνος μου και με τους ΑΙΝΕΙΑΝ. Ο,τι θέλω λέω μόνος μου. Ψιτ-ψιτ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”