σοβαρη διαπιστωσηΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:05Δεν πάτε καθόλου καλά.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:01Την ιδια εποχη, οταν καποια οντως βιαζοταν, δεν ηταν και σπανιο να την σκοτωσει ο ιδιος ο πατερας της, επειδη ηταν πλεον ατιμασμενη. Ακομα κι εαν δεν γινοταν αυτο, ενα γερο χερι ξυλο θα το ετρωγε σιγουρα και θα ηταν πλεον ακαταλληλη για γαμο, αρα καταδικασμενη σε μια μιζερη ζωη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:40 Το σοβαρό ερώτημα είναι
Έχει σχέση ή πατριαρχία και ή π παραδοσιακή συντηρητική ηθική με .. βιασμούς;
Αν τολμούσα να ..κάνω απλώς καμάκι (δεν μιλάμε για βιασμό ή παρενόχληση) σε γυναίκα σο χωριό μου την δεκαετία του εβδομήντα θα.. με εκτελούσε με το δικανο ο ίδιος ο πατέρας μου ..![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
πολυ σωστη παρατηρηση ...Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:46 δωμεσα την εχουν δει τιμητες τρολλακια κ βαρεμενα μαζι με κατι ηλιθια κ αντι να σπατε πλακα μαζι τους σας παρασυρουν σε συζητησεις της μπουτζας
δεν φταινε αυτα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν κάνω συζητήσεις μαζί σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:01Την ιδια εποχη, οταν καποια οντως βιαζοταν, δεν ηταν και σπανιο να την σκοτωσει ο ιδιος ο πατερας της, επειδη ηταν πλεον ατιμασμενη. Ακομα κι εαν δεν γινοταν αυτο, ενα γερο χερι ξυλο θα το ετρωγε σιγουρα και θα ηταν πλεον ακαταλληλη για γαμο, αρα καταδικασμενη σε μια μιζερη ζωη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:40 Το σοβαρό ερώτημα είναι
Αν τολμούσα να ..κάνω απλώς καμάκι (δεν μιλάμε για βιασμό ή παρενόχληση) σε γυναίκα σο χωριό μου την δεκαετία του εβδομήντα θα.. με εκτελούσε με το δικανο ο ίδιος ο πατέρας μου ..![]()
Την δική μου προσωπική άποψη καταθετωΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:02Ποιος κρίνει τι έχει σημασία γενικώς ; εσύ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:56Σημασια έχει ότι ο βιασμός ή ή παρενόχληση γυναίκας τιμωρούνται πολύ αυστηράΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:53
σε παραδοσιακές πατριαρχικές κοινωνίες η γυναίκα είναι αντικείμενο/περουσιακό στοιχείο του άνδρα.
ο βιασμός της τιμωρείται γιατί θίγει κάποιον άλλον άνδρα - τον πατέρα, τον σύζυγο ή το αφεντικό της γυναίκας (όταν υπήρχε θεσμοθετημένη δουλεία)
στον κώδικα του Χαμουραμπί ο βιασμός της γυναίκας τιμωρείται ανάλογα με το που ανήκει αυτή και τι στάτους έχει.
αν μάλιστα σκοτώσεις την κόρη κάποιου ελεύθερου άνδρα, η ποινή είναι να σκοτώσουν και τη δική σου.
μιλάμε για αντικείμενα.
Ή έννοια του ιπποτισμού για το γυναικείο φύλο είναι πατριαρχική νοοτροπία
Σου λέω πως η γυναίκα ήταν αντικείμενο και το να χαλάσεις αυτό το αντικείμενο τιμωρούνταν γιατί έθιγε έναν άλλο άντρα. και συ μου λες οκ, δεν έχει σημασία αυτό.
(προφανώς και ξέρω πως μιλάω στον πιο αυτιστικό χρήστη του Ιδρύματος μετά τον γούντυ, οπότε δεν έχει νόημα. το κλείνω εδώ)
Έχεις όλο το δικαίωμα να μην κάνεις συζητήσεις μαζί μου
Στο ξαναείπα οτι είσαι αστεία. Don't worry δεν θα επιχειρήσω ξανά συζήτηση μαζί σουGherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:42Μην επιχειρήσεις ξανά συζήτηση μαζί μου.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:38Κοριτσαρα μου, μην επιχειρείς συζήτηση μαζί μου. Δνε έχει νόημα. Δεν βλέπεις αυτα που βλέπω, δεν βλέπω αυτά που βλέπεις. Καλύτερα συζήτησε με όσους μοιράζεστε κοινες απόψεις.
Δεν με νοιάζει τι βλέπεις ούτε τι καταλαβαίνεις.
Δεν θα μου κάνεις ανάκριση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά κανένας δεν θα συζητάει με κανέναν 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και ως τελικό συμπέρασμα
Ή .. πατριαρχία ΔΕΝ έχει σχέση με βιασμούς
Ή .. πατριαρχία ΔΕΝ έχει σχέση με βιασμούς
Το οποίο κυριολεκτικά σημαίνει "άξιζε λιγότερα λεφτά".John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:01Την ιδια εποχη, οταν καποια οντως βιαζοταν, δεν ηταν και σπανιο να την σκοτωσει ο ιδιος ο πατερας της, επειδη ηταν πλεον ατιμασμενη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:40 Το σοβαρό ερώτημα είναι
- John Brown Gun Club
Εσεις οι δυο δεν πατε καλα η μαλλον λογω ηλικιας εχετε ξεμωραθει και αναπολειτε ενα γαμαουα παρελθον που δεν υπηρξε ποτε. Αυτα συνεβαιναν συνεχεια τοτε, οταν η τιμη της κορης ηταν κατι που ανηκε στους αντρες της οικογενειας της. Ακομα πιο συχνα, επειδη κανεις δεν θα την επαιρνε νυφη, οταν μπορουσαν αναγκαζαν τον ιδιο τον βιαστη να την παντρευτει, καταδικαζοντας το θυμα σε μια ζωη κολαση διπλα στον βασανιστη της.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:06σοβαρη διαπιστωσηΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:05Δεν πάτε καθόλου καλά.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:01
Την ιδια εποχη, οταν καποια οντως βιαζοταν, δεν ηταν και σπανιο να την σκοτωσει ο ιδιος ο πατερας της, επειδη ηταν πλεον ατιμασμενη. Ακομα κι εαν δεν γινοταν αυτο, ενα γερο χερι ξυλο θα το ετρωγε σιγουρα και θα ηταν πλεον ακαταλληλη για γαμο, αρα καταδικασμενη σε μια μιζερη ζωη.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
το τι γινοταν πριν πολλες δεκαετιες επι αγριας πατριαρχιας - δλδ οποια απο μαθητρια εως 90 χρονη επελεγε οποιον γουσταρε για γαμια κ δεν ετρεχε τπτ - ακομα κ στις θεωρουμενες πιο σκληροπυρηνικες περιοχες το γνωριζουν καλα ολοι
να βιασεις δεν υπηρχε περιπτωση - την γαμησες ...
αλλα ολο αυτο χαλαει το αφηγημα
να βιασεις δεν υπηρχε περιπτωση - την γαμησες ...
αλλα ολο αυτο χαλαει το αφηγημα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:17Εσεις οι δυο δεν πατε καλα η μαλλον λογω ηλικιας εχετε ξεμωραθει και αναπολειτε ενα γαμαουα παρελθον που δεν υπηρξε ποτε. Αυτα συνεβαιναν συνεχεια τοτε, οταν η τιμη της κορης ηταν κατι που ανηκε στους αντρες της οικογενειας της. Ακομα πιο συχνα, επειδη κανεις δεν θα την επαιρνε νυφη, οταν μπορουσαν αναγκαζαν τον ιδιο τον βιαστη να την παντρευτει, καταδικαζοντας το θυμα σε μια ζωη κολαση διπλα στον βασανιστη της.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
για πριν 50 χρονια λες ... ε οταν σας γραφουμε οτι με τους λαθρο μας πατε 100 χρονια πισω δεν τρεχει τιποτεJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:01Την ιδια εποχη, οταν καποια οντως βιαζοταν, δεν ηταν και σπανιο να την σκοτωσει ο ιδιος ο πατερας της, επειδη ηταν πλεον ατιμασμενη. Ακομα κι εαν δεν γινοταν αυτο, ενα γερο χερι ξυλο θα το ετρωγε σιγουρα και θα ηταν πλεον ακαταλληλη για γαμο, αρα καταδικασμενη σε μια μιζερη ζωη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:40 Το σοβαρό ερώτημα είναι
Βρε άσχετε, ουδείς αναπολεί γαμάουα παρεθόν. Απλώς εσείς έχετε μπλέξει τις 10ετίες ή απλώς θεωρείτε ότι αυτό που συνέβαινε στα χωριά σας, συνέβαινε σε όλα τα χωριά, τις κωμοπόλεις και τις πόλεις.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:17Εσεις οι δυο δεν πατε καλα η μαλλον λογω ηλικιας εχετε ξεμωραθει και αναπολειτε ενα γαμαουα παρελθον που δεν υπηρξε ποτε. Αυτα συνεβαιναν συνεχεια τοτε, οταν η τιμη της κορης ηταν κατι που ανηκε στους αντρες της οικογενειας της. Ακομα πιο συχνα, επειδη κανεις δεν θα την επαιρνε νυφη, οταν μπορουσαν αναγκαζαν τον ιδιο τον βιαστη να την παντρευτει, καταδικαζοντας το θυμα σε μια ζωη κολαση διπλα στον βασανιστη της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το πιθανοτερο να σημαινε οτι οι γονεις επρεπε να δωσουνε μεγαλυτερη προικα ... μην μπερδευεσαι με τα γυφτικα εθιμαfoscilis έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:16Το οποίο κυριολεκτικά σημαίνει "άξιζε λιγότερα λεφτά".John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιαν 2022, 22:01Την ιδια εποχη, οταν καποια οντως βιαζοταν, δεν ηταν και σπανιο να την σκοτωσει ο ιδιος ο πατερας της, επειδη ηταν πλεον ατιμασμενη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:40 Το σοβαρό ερώτημα είναι
Και τελικά, για το εν λόγω συμβάν βιασμού με την 24χρονη
Έχει σχέση με ... πατριαρχία η με αρχές παραδοσιακής συντηρητικής οικογένειας ;
Έχει σχέση με ... πατριαρχία η με αρχές παραδοσιακής συντηρητικής οικογένειας ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-