!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Η κατάθεση της ανήλικης 17χρονης φίλης:

«Στις 31/12/2021 και περί ώρας 15:30 βρισκόμουν με τη φίλη μου τη Γεωργία στην καφετέρια Α……. στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για λίγο στην τουαλέτα. Όταν γύρισα, μου είπε η Γεωργία πως έχουμε μια πρόταση για το βράδυ για να πάμε σε ένα πάρτι που θα γινόταν στο ξενοδοχείο……. της Θεσσαλονίκης. Συζητώντας το με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο. ο οποίος απ' ό,τι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρωτήσει πότε θα γίνει το πάρτι».

«Αυτός είπε μετά την αλλαγή. Μετά χωρίσαμε με τη Γεωργία και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση και για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ περί ώρας 20:30 είμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας δύο τις 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (αναφέρει το όνομα)» συνεχίζει η 17χρονη στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, τηλεφώνησαν στο άνθρωπό που τους είχε προσκαλέσει, προκειμένου να τους δώσει οδηγίες: «Εκεί, ο Μάνος μας είπε από το τηλέφωνο να πούμε στη ρεσεψιόν ότι θέλαμε να πάμε στο δωμάτιο 601, αλλά στην πραγματικότητα θα ανεβαίναμε στο 401. Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο, συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε-έξι. Εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό, αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη».

Αν και η ίδια η ανήλικη δεν ήθελε να παραμείνει ούτε λεπτό στη σουίτα, η φίλη της επέμενε: «Η Γεωργία μου είπε ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε. Μετά από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας ονόματι ΜΙΑ. Συμφωνήσαμε πριν κατέβουμε από το δωμάτιο ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ, όπου βρίσκονταν η μητέρα μου με τον αδερφό μου. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της, για να γυρίσει σπίτι. Κι ότι δεν ήθελε να πάει στο ΑΧΕΠΑ, γιατί είχε κακές μνήμες από εκεί. Δεν κατάφερα να την μεταπείσω κι αφού με ρώτησε που έχει παρκάρει, δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε».

Έπειτα από λίγο, η 17χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει πώς είναι: «Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης, ότι δεν θα οδηγήσει, αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί. Όταν γύρισα σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου δεν έμαθα κάτι παραπάνω».

Η ανήλικη, η οποία με έκπληξή της είχε πληροφορηθεί ότι τελικά η φίλη της είχε παραμείνει στο ξενοδοχείο, είδε την επόμενη ημέρα που ξύπνησε κλήσεις από την 24χρονη στο τηλέφωνο της.

«Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από τη Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη μέχρι αργά το μεσημέρι. Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού. Εγώ θέλω να προσθέσω πως ο Μάνος πριν ένα-ενάμιση μήνα είχε φλερτάρει κι εμένα και κατ' ιδίαν και με μηνύματα χωρίς ανταπόκριση. Τέλος, θέλω να προσθέσω πως λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι, έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Αυτοί που ήταν στο πάρτι θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μία από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: "Τι φοβάστε, αφού είμαι εγώ εδώ!", αφήνοντας υπονοούμενα και σε μια φάση ο Μάνος της απάντησε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα».

«Η μουσική έπαιζε με ηχείο και Bluetooth και η ένταση της ήταν μέτρια ως χαμηλή. Όταν φύγαμε από το πάρτι δεν χαιρετήσαμε κανένα, ούτε ρώτησε κάποιος πού πάμε. Εγώ, πέραν του Μάνου που γνώριζα, δεν ήξερα κάποιον άλλον μέσα στο δωμάτιο. Δεν περνούσα καλά και δεν έδωσα σημασία στα πρόσωπα που ήταν στο πάρτι. Επίσης, δεν ήπια το παραμικρό» καταλήγει η 17χρονη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:49 Η κατάθεση της ανήλικης 17χρονης φίλης:

«Στις 31/12/2021 και περί ώρας 15:30 βρισκόμουν με τη φίλη μου τη Γεωργία στην καφετέρια Α……. στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για λίγο στην τουαλέτα. Όταν γύρισα, μου είπε η Γεωργία πως έχουμε μια πρόταση για το βράδυ για να πάμε σε ένα πάρτι που θα γινόταν στο ξενοδοχείο……. της Θεσσαλονίκης. Συζητώντας το με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο. ο οποίος απ' ό,τι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρωτήσει πότε θα γίνει το πάρτι».

«Αυτός είπε μετά την αλλαγή. Μετά χωρίσαμε με τη Γεωργία και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση και για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ περί ώρας 20:30 είμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας δύο τις 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (αναφέρει το όνομα)» συνεχίζει η 17χρονη στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, τηλεφώνησαν στο άνθρωπό που τους είχε προσκαλέσει, προκειμένου να τους δώσει οδηγίες: «Εκεί, ο Μάνος μας είπε από το τηλέφωνο να πούμε στη ρεσεψιόν ότι θέλαμε να πάμε στο δωμάτιο 601, αλλά στην πραγματικότητα θα ανεβαίναμε στο 401. Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο, συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε-έξι. Εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό, αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη».

Αν και η ίδια η ανήλικη δεν ήθελε να παραμείνει ούτε λεπτό στη σουίτα, η φίλη της επέμενε: «Η Γεωργία μου είπε ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε. Μετά από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας ονόματι ΜΙΑ. Συμφωνήσαμε πριν κατέβουμε από το δωμάτιο ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ, όπου βρίσκονταν η μητέρα μου με τον αδερφό μου. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της, για να γυρίσει σπίτι. Κι ότι δεν ήθελε να πάει στο ΑΧΕΠΑ, γιατί είχε κακές μνήμες από εκεί. Δεν κατάφερα να την μεταπείσω κι αφού με ρώτησε που έχει παρκάρει, δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε».

Έπειτα από λίγο, η 17χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει πώς είναι: «Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο. Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης, ότι δεν θα οδηγήσει, αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί. Όταν γύρισα σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου δεν έμαθα κάτι παραπάνω».

Η ανήλικη, η οποία με έκπληξή της είχε πληροφορηθεί ότι τελικά η φίλη της είχε παραμείνει στο ξενοδοχείο, είδε την επόμενη ημέρα που ξύπνησε κλήσεις από την 24χρονη στο τηλέφωνο της.

«Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από τη Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη μέχρι αργά το μεσημέρι. Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού. Εγώ θέλω να προσθέσω πως ο Μάνος πριν ένα-ενάμιση μήνα είχε φλερτάρει κι εμένα και κατ' ιδίαν και με μηνύματα χωρίς ανταπόκριση. Τέλος, θέλω να προσθέσω πως λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι, έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Αυτοί που ήταν στο πάρτι θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μία από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: "Τι φοβάστε, αφού είμαι εγώ εδώ!", αφήνοντας υπονοούμενα και σε μια φάση ο Μάνος της απάντησε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα».

«Η μουσική έπαιζε με ηχείο και Bluetooth και η ένταση της ήταν μέτρια ως χαμηλή. Όταν φύγαμε από το πάρτι δεν χαιρετήσαμε κανένα, ούτε ρώτησε κάποιος πού πάμε. Εγώ, πέραν του Μάνου που γνώριζα, δεν ήξερα κάποιον άλλον μέσα στο δωμάτιο. Δεν περνούσα καλά και δεν έδωσα σημασία στα πρόσωπα που ήταν στο πάρτι. Επίσης, δεν ήπια το παραμικρό» καταλήγει η 17χρονη.
Πιάσε κόκκινο, πιάσε κόκκινο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:35
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:33
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:31
Ξανά.
Αυτό το βλέπεις;
Οποιαδήποτε κριτική του θύματος απαγορεύεται συμφωνα με την κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
Ποιά κριτική; :smt005: Σου γράφει δε φταίει για το βιασμό.
Εάν δεν είσαι μαζί μας (σε αυτό το ζήτημα) είσαι εναντίον μας
Εάν δεν υποστηρίζεις το θύμα και δεν βρίζεις τους (κατηγορούμενους ως ) βιαστές με τον ίδιο φανατισμό και απόλυτο ύφος που έχουμε εμείς είσαι εναντίον μας και κατηγορεις το θύμα ενώ υποστηρίζεις τους βιαστές !!

Οποιαδήποτε αντικειμενική , πιο αποστασιοποίμενη στάση , θεωρείται υποστήριξη στους βιαστές και κατηγορία εναντίον του θύματος
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:33

Οποιαδήποτε κριτική του θύματος απαγορεύεται συμφωνα με την κυρίαρχη ιδεολογική ορθότητα
Εάν δεν υποστηρίζεις το θύμα και δεν βρίζεις τους (κατηγορούμενους ως ) βιαστές με τον ίδιο φανατισμό και απόλυτο ύφος που έχουμε εμείς είσαι εναντίον μας και κατηγορεις το θύμα ενώ υποστηρίζεις τους βιαστές !!

Οποιαδήποτε αντικειμενική , πιο αποστασιοποίμενη στάση , θεωρείται υποστήριξη στους βιαστές και κατηγορία εναντίον του θύματος
Ά μωρή παρδάλω, που θα μου πεις ότι υποστηρίζω βιαστές. Έχεις ανοίξει 10 νήματα με παπαριές για το πόσο μαλακισμένα συμπεριφέρεσαι και θα μου πουλήσεις υφάκι.
Ντουγανοκεφτέ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:57

Ά μωρή παρδάλω, που θα μου πεις ότι υποστηρίζω βιαστές. Έχεις ανοίξει 10 νήματα με παπαριές για το πόσο μαλακισμένα συμπεριφέρεσαι και θα μου πουλήσεις υφάκι.
Ντουγανοκεφτέ.
Πήρες φόρα, για να σε στηρίξει τα είπε ο ντουγανοκεφτές, ότι αυτά τα πιστεύουν The Powers That Be, όχι ο ίδιος. :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 20:48 σε λιγο θα μας πειτε πως θελετε νομο κ ταξη - ασφαλεια - προληψη - βαριες ποινες στους εγκληματιες κ βαρβατη αστυνομια
Το ζήτημα είναι ή πολιτική ιδεολογική εκμετάλευση του ζητήματος και όχι ή επίλυση του
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:01

Ντουγανοκεφτέ.
Πήρες φόρα, για να σε στηρίξει τα είπε ο ντουγανοκεφτές, ότι αυτά τα πιστεύουν The Powers That Be, όχι ο ίδιος. :lol:
Αν και δεν το πιστεύω, παίρνω πίσω το μωρή παρδάλω που είπα στον ντουγανοκεφτέ, γιατί πιστεύω ότι παρεκτράπηκα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ντουγανοκεφτέ.
Αν δεν είσαι απόλυτα πεπεισμένος για την αλήθεια των ισχυρισμών του θύματος και για την απόλυτη ενοχή (χωρίς καμία αμφιβολία) των κατηγορουμένων ως βιαστές.. έχεις πατριαρχική νοοτροπία και υποστηρίζεις βιασμούς
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Το ζήτημα είναι ότι μια κοπέλα που βιάσανε την δεσμεύσανε να μην κάνει μπάνιο τρείς μέρες για να βρούνε ιατροδικαστή να την εξετάσει.
Αντί να υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη μόλις πήγε στο τμήμα και άμεση εξέταση από ιατροδικαστή και να τις κάνουν όλες τις εξετάσεις την ίδια ώρα και να κάνει το μπάνιο της να φύγουν από πάνω της οι βρωμιές των βιαστών της να λειτουργήσει λυτρωτικά για αυτήν της είπανε άκουσον άκουσον να μήν κάνει μπάνιο και κάθε μέρα πήγαινε και τις έλεγαν έλα αύριο πάλι χωρίς να κάνεις μπάνιο και πάλι έλα αύριο .

Ρεμπεσκέδες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 19:48
Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2022, 19:39 ολοι κ ολες θα περασετε απο την βασανο της ανακρισεως κ θα απολογηθειτε

:003:
Για να πετάγονται μετά οι βαντόνηδες και τα υπόλοιπα τζουμπλέκια να λένε πώς γέμισαν 40 σελίδες. Μόνο για να συνεννοηθείς με τη Νάιδα θες 30 ποστ και άκρη δε βγάζεις.
Τί δγιάλεχτος είν' τούτο? Το γκούγκλαρα για να δω τι είναι. Τί μιαροί οθωμανισμοί είναι αυτά, για ιταλοκρατούμενους σας είχα στα νησιά. :003:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

"Τέλος, θέλω να προσθέσω πως λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι, έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Αυτοί που ήταν στο πάρτι θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μία από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: "Τι φοβάστε, αφού είμαι εγώ εδώ!", αφήνοντας υπονοούμενα και σε μια φάση ο Μάνος της απάντησε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα»."

Η Ελλάς επί Κούλη κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Απαγορεύεται σε εμάς τους απλούς .. θεατές των ΜΜΕ να ..έχουμε την οποιαδήποτε αρνητική κριτική για το αυτοπροσδιοριζομενο ως θύμα ή οποιαδήποτε αμφιβολία για την απόλυτη ενοχή του κατηγορουμένου ως βιαστή

Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός ο οποίος είναι έτοιμος να ασκήσει διώξεις σε οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο..
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2022, 21:05

Ντουγανοκεφτέ.
Αν δεν είσαι απόλυτα πεπεισμένος για την αλήθεια των ισχυρισμών του θύματος και για την απόλυτη ενοχή (χωρίς καμία αμφιβολία) των κατηγορουμένων ως βιαστές.. έχεις πατριαρχική νοοτροπία και υποστηρίζεις βιασμούς
Το ξέρω, το ξέρω. Σσσσσσσ. Όλα καλά θα πάνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

πολυ ωραια μας τα γραφει ο Αινειαν - με τον γνωστο του τροπο - κ για τους μεν κ για τους δεν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”