!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απότομος χωρισμός

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
takewon
Phorum.gr user: Takewon

Απότομος χωρισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takewon »

Καλησπέρα στην ομάδα. Για να μην τα πολυλογω πριν 4μέρες η πρώην κοπέλα μου με χώρισε τελείως αιφνιδιαστικά μετά από ένα όμορφο απόγευμα που περάσαμε πηγαίνοντας εκδρομή. Ο λόγος χωρισμού κατάλαβα ότι είναι αρκετά σοβαρός γιαυτην και δεν θα ήθελα να μπω προς το παρόν σε λεπτομέρειες. Σεβόμενος λοιπόν την επιλογή της να με χωρισει μέσω μηνύματος μια ώρα μετά την επιστροφή μας κάθισα και έκανα την αυτοκριτική μου και ειλικρινά μετάνιωσα. Εδρασα αρκετά επιπόλαια, ανώριμα και χαζά το τελευταίο διάστημα της σχέσης μας.
Επειδή δεν άντεξα και βυθιζόμενος στην κατάθλιψη την πήρα τηλέφωνο χτες. Ενώ την μέρα που με χώρισε μου είπε να μην την παίρνω τηλέφωνο γτ τέλος χτες μιλήσαμε σχεδόν 1.5 ώρα μιλώντας ξεκάθαρα για το θέμα που μας οδήγησε εδώ. Της μίλησα με όση ειλικρίνεια έχω, τελείως αυθόρμητα και στο τέλος της ζήτησα να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Μου είπε ότι θα το σκεφτεί και θα μου στείλει αυτή.
Έχω να περιμένω κάτι θετικό ή απλά με απέφυγε διπλωματικά όπως πχ κάνουν σε συνεντεύξεις εταιριών (θα το σκεφτούμε και θα σας ειδοποιήσουμε).

"Να σημειώσω πως στα μηνύματα ήταν λίγο πιο ξεκάθαρη ως προς το να μην την ενοχλήσω ή ότι δε θέλει άλλο."
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Απότομος χωρισμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Ποιός ήταν ο λόγος του χωρισμού λοιπόν;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ενα ταξιδι στην Ταϊλάνδη θα σε φερει στα ισα σου. Δοκιμασμένα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Εφήρμοσε "no contact" που λένε και οι αγγλοσάξωνες απο δω και πέρα. Μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί της για κανένα λόγο, εκτός και αν επικοινωνήσει αυτή και αν το κάνει απο κει και πέρα εσύ θα επιλέξεις αν τη θες ή όχι.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μη κατηγορείς τον εαυτό σου. Αυτό είναι ένα πράγμα που γίνεται. Τα έχω πάθει κι εγώ και τζάμπα με είχαν φάει τα "γιατί".

Δεν υπάρχει λογική. Δεν υπάρχουν συναισθήματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αστην να δοκιμάσει μερικές ξένες πούτσες, και μετά, κάποια μέρα, μπορεί να ξαναγυρίσει μετανιωμένη και πιο ώριμη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:56 Αστην να δοκιμάσει μερικές ξένες πούτσες, και μετά, κάποια μέρα, μπορεί να ξαναγυρίσει μετανιωμένη και πιο ώριμη.
μέχρι τότε όμως το πουλάκι ίσως να 'χει φύγει :xena:

Takewon οπως και να χει μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί της, αυτή τα χάλασε αυτή πρέπει να στραφει σε σένα όχι εσύ σ'αυτή

ισως είναι δύσκολα για σένα αλλά αυτό πρέπει να κάνεις και θα σου περάσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 19 Ιαν 2022, 18:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Το έβαλα στο άλλο, αλλά ταιριάζει και εδώ

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

kingstonian
Phorum.gr user: kingstonian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kingstonian »

Αν βασιστείς στο "θα σε πάρω εγώ κάποια στιγμή"... Την έβαψες.

3 χρόνια and counting. Πλέον δεν θυμάμαι πότε έχει γενέθλια οπότε όλα καλά. 😜
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κάτι της έκανες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Γραψτην σταρχιδιασου
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Οι κακές συνήθειες καλό είναι να κόβονται απότομα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 18:25 Το έβαλα στο άλλο, αλλά ταιριάζει και εδώ

[img]https://i.postimg.cc/Kzs3dfML/FB-I ... .jpg[/img]
Exεις μήνυμα στο κινητό. :wave:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

takewon έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:26 Καλησπέρα στην ομάδα. Για να μην τα πολυλογω πριν 4μέρες η πρώην κοπέλα μου με χώρισε τελείως αιφνιδιαστικά μετά από ένα όμορφο απόγευμα που περάσαμε πηγαίνοντας εκδρομή. Ο λόγος χωρισμού κατάλαβα ότι είναι αρκετά σοβαρός γιαυτην και δεν θα ήθελα να μπω προς το παρόν σε λεπτομέρειες. Σεβόμενος λοιπόν την επιλογή της να με χωρισει μέσω μηνύματος μια ώρα μετά την επιστροφή μας κάθισα και έκανα την αυτοκριτική μου και ειλικρινά μετάνιωσα. Εδρασα αρκετά επιπόλαια, ανώριμα και χαζά το τελευταίο διάστημα της σχέσης μας.
Επειδή δεν άντεξα και βυθιζόμενος στην κατάθλιψη την πήρα τηλέφωνο χτες. Ενώ την μέρα που με χώρισε μου είπε να μην την παίρνω τηλέφωνο γτ τέλος χτες μιλήσαμε σχεδόν 1.5 ώρα μιλώντας ξεκάθαρα για το θέμα που μας οδήγησε εδώ. Της μίλησα με όση ειλικρίνεια έχω, τελείως αυθόρμητα και στο τέλος της ζήτησα να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Μου είπε ότι θα το σκεφτεί και θα μου στείλει αυτή.
Έχω να περιμένω κάτι θετικό ή απλά με απέφυγε διπλωματικά όπως πχ κάνουν σε συνεντεύξεις εταιριών (θα το σκεφτούμε και θα σας ειδοποιήσουμε).
Το δεύτερο.

Και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ασχοληθείς (ούτε και είναι ευγενικό).
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

klg έγραψε: 19 Ιαν 2022, 17:47 Ποιός ήταν ο λόγος του χωρισμού λοιπόν;
την πιιεζε να του δωσει κωλο

* βοηθαμε παντα ενα καλο τρολλονημα να εξελιχθει :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές