Σου κανει εντυπωση;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
- Cecily Anne
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Πέραν της πλάκας αυτά τωρα είναι τριτοτεταρτα και στην τελική είναι προσωπική σου επιλογή, αν θα παρακολουθήσεις την ψευδή ξανθιά και την ινφλουενσερ. Εδώ θέλουν ξηλωμα αστυνομία, δικαστικοί, γιατροί και πόσοι άλλοι έχουν μπλεχτεί κανείς δεν ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:07Αυτά είναι όντως τα πιο σημαντικά σημεία. Ο κουμπάρος της Καινούργιου, ο γκόμενος της Τούνη και ο κολλητός του κάθε ινφλουένσερ Χατζηπαντελή, λειτουργούν απλώς ως οι συνήθεις πιασάρικοι αποπροσανατολισμοί.
Γιατί σ' αυτά σαφώς και δεν παίζουν θέματα πατριαρχικής ή φεμινιστικής κουλτούρας, παρά μόνον θέμα σαφέστατης συγκάλυψης, που βασίζεται στην άγνοια και πάντα είναι μια σταθερά σε αυτές τις υποθέσεις. Και ακριβώς γι' αυτό, είναι απαραίτητο να ξέρουν όλες οι γυναίκες από τη νεαρή ακόμη ηλικία τα ακριβή δικαιώματα τους σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην πηγαίνουν στα τυφλά, όταν απευθύνονται στις αρχές. Για την ακρίβεια, να διδάσκονται από το λύκειο, σ' αγόρια και κορίτσια. Η γνώση αυτών των δικαιωμάτων είναι πολύ πιο ουσιαστική από τις αερολογίες τύπου "έχω δικαίωμα να φοράω ό,τι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω και να εκφράζομαι όπως θέλω", απλώς γιατί αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα, στις περιπτώσεις βιασμών.
Οκ, είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τους πολιτικούς μας να κάνουν λάικ ή να δηλώνουν συμπαράσταση στο κίνημα μιτού, να οργανώνουν δράσεις για την έμφυλη βία, να ανεβάζουν σποτάκια για τη βία κατά των γυναικών και συνθήματα τύπου "μιλήστε" αλλά παραδόξως ποτέ δεν είδαμε κάποια καμπάνια με σαφείς οδηγίες για τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα, όταν θέλει να μιλήσει και το τι πρέπει να απαιτήσει όταν αυτοί στους οποίους μιλάει, πετάνε αητό.
ΥΓ. Μπράβο στον εργοδότη της κοπέλας. Ήταν ο πιο ουσιαστικός αν και αφανής συμπαραστάτης της. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, αν και δαιμόνιοι ρεπόρτερς δεν είδαν κάτι, δεν άκουσαν κάτι (αν και υπήρχαν αστυνομικά δελτία από την αρχή του γεγονότος) απλώς είδαν ψητό και άρχισαν τις δικές τους ιατροδικαστικές αναλύσεις δυο βδομάδες μετά.![]()
Ναι, μέρες τώρα. Μου κάνει σοβαρή εντύπωση.Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:15Σου κανει εντυπωση;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 19 Ιαν 2022, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:01Οι λογικοί άνθρωποι δεν κάνουν υποθέσεις χωρίς να προκύπτει η ανάγκη για υποθέσεις, οι μαλάκες κάνουν.Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 12:46ποτε δεν ξερουμε.sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2022, 12:32
Μήπως άρχισες να καταλαβαίνεις πλέον ότι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι καλλίτερα να μην μιλάμε και γενικά όταν δεν χρειάζεται να κάνουμε υποθέσεις, γουέλ, δεν κάνουμε υποθέσεις;
Ειδικά αν η υπόθεση είναι ότι μια κοπέλα είναι βίζιτα επειδή ΕΣΥ στην θέση της ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΒΙΖΙΤΑ.
ποτε.
ακομη και τωρα, μπορει να φυτρωσει αλλο στοιχειο που να τα ανατρεπει ολα.
ανα πασα στιγμη, σχολιαζουμε με οτι στοιχεια εχουμε εκεινη τη στιγμη. στην αρχη πραγματι, βιζιτα που στραβωσε εμοιαζε λογικη πιθανοτητα.
τωρα οχι. οι λογικοι ανθρωποι μπορουν να ανασκευασουν την αποψη τους, αναλογα τα στοιχεια.
αν επρεπε να ξερουμε για να μιλαμε, δεν θα υπηρχε πχορουμ, δε θα μιλουσε κανεις.![]()
μη-μαλακες δεν ειναι μελη στο πχορουμ. απαραιτητη προυποθεση με την εγγραφη μας, δε διαβασες τα ψιλα γραμματα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Να φύγουν, να πάνε που;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Θα είναι πιο προστατευμένοι αν είναι καταζητούμενοι από την ιντερπόλ;
Ή κάτι τέτοιο θα δώσει μεγαλύτερο κύρος στις οικογένειες και τις επιχειρήσεις των οικογενειών τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ισχυει.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:07 Και ακριβώς γι' αυτό, είναι απαραίτητο να ξέρουν όλες οι γυναίκες από τη νεαρή ακόμη ηλικία τα ακριβή δικαιώματα τους σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην πηγαίνουν στα τυφλά, όταν απευθύνονται στις αρχές. Για την ακρίβεια, να διδάσκονται από το λύκειο, σ' αγόρια και κορίτσια. Η γνώση αυτών των δικαιωμάτων είναι πολύ πιο ουσιαστική από τις αερολογίες τύπου "έχω δικαίωμα να φοράω ό,τι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω και να εκφράζομαι όπως θέλω", απλώς γιατί αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα, στις περιπτώσεις βιασμών.
σημαντικοτατο να μαθαινουν οι νεοι στα σχολεια βασικες αρχες δικαιου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Cecily Anne
Σοβαρά τώρα??? Έλα ρε συ Γαλή να φύγουν να πανε που.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:20Να φύγουν, να πάνε που;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Ή κάτι τέτοιο θα δώσει μεγαλύτερο κύρος στις οικογένειες και τις επιχειρήσεις των οικογενειών τους;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν οντως δεν τους εχει απαγορευτει θα εχουν φτασει στην ακρη της γης τωραCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
αλλα δεν νομιζω οτι θα πεσουν κεφαλια οπως θαπρεπε
οτι εχει καψει φλατζες ο χιος εδω και καιρο το ξερει ολος ο κοσμος
ο μιχαλολιακος τωρα μπορει να κανει τπτ μπιζνες με τον φιντιρικο και να τον παιρνει κι αυτον η μπαλα - αλλα δεν θα κατσω να αγορασω μακελειο για να μαθω περισσοτερα
απλα ο χιος οσες φλατζες και να εχει καψει ειναι ο μονος που εγραψε κατι για το θεμα πολυ πριν αρχισουν τα οργανα - οποτε υπαρχει 1 στις 100 κατι να εχει βρει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Από τα πιο σοκαριστικά σημεία της συνέντευξης:
Ξυπνάω χωρίς να θυμάμαι τίποτα και βλέπω κάτω το εσώρουχό μου (με τη σερβιέτα κιόλας) που δεν θυμάμαι να το έβγαλα
Και:
(απο διάλογο με τη φίλη της, που της έλεγε να φύγουν)
Ειναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για μένα (βράδυ Πρωτοχρονιάς) και δεν θέλω να ειμαι μόνη μου σπίτι. Εσυ έχεις τους γονείς σου, έχεις άτομα που σε αγαπούν και σε περιμένουν. Εγώ δεν έχω τίποτα πια.
Μπάσταρδα, καλή μπουζού και να σας κάνουν το κωλάντερο πριονοκορδέλα!
Ξυπνάω χωρίς να θυμάμαι τίποτα και βλέπω κάτω το εσώρουχό μου (με τη σερβιέτα κιόλας) που δεν θυμάμαι να το έβγαλα
Και:
(απο διάλογο με τη φίλη της, που της έλεγε να φύγουν)
Ειναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για μένα (βράδυ Πρωτοχρονιάς) και δεν θέλω να ειμαι μόνη μου σπίτι. Εσυ έχεις τους γονείς σου, έχεις άτομα που σε αγαπούν και σε περιμένουν. Εγώ δεν έχω τίποτα πια.
Μπάσταρδα, καλή μπουζού και να σας κάνουν το κωλάντερο πριονοκορδέλα!
Όλοι αυτοί που αναφέρεις, σίγουρα έχουν γραφειοκρατική κάλυψη, οπότε σαφώς και δεν μπορούν να ξηλωθούν. Οι περισσότεροι λειτουργούν στο πλαίσιο της έννομης παρατυπίας, που τους κάνει αλώβητους.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:17Πέραν της πλάκας αυτά τωρα είναι τριτοτεταρτα και στην τελική είναι προσωπική σου επιλογή, αν θα παρακολουθήσεις την ψευδή ξανθιά και την ινφλουενσερ. Εδώ θέλουν ξηλωμα αστυνομία, δικαστικοί, γιατροί και πόσοι άλλοι έχουν μπλεχτεί κανείς δεν ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:07Αυτά είναι όντως τα πιο σημαντικά σημεία. Ο κουμπάρος της Καινούργιου, ο γκόμενος της Τούνη και ο κολλητός του κάθε ινφλουένσερ Χατζηπαντελή, λειτουργούν απλώς ως οι συνήθεις πιασάρικοι αποπροσανατολισμοί.
Γιατί σ' αυτά σαφώς και δεν παίζουν θέματα πατριαρχικής ή φεμινιστικής κουλτούρας, παρά μόνον θέμα σαφέστατης συγκάλυψης, που βασίζεται στην άγνοια και πάντα είναι μια σταθερά σε αυτές τις υποθέσεις. Και ακριβώς γι' αυτό, είναι απαραίτητο να ξέρουν όλες οι γυναίκες από τη νεαρή ακόμη ηλικία τα ακριβή δικαιώματα τους σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην πηγαίνουν στα τυφλά, όταν απευθύνονται στις αρχές. Για την ακρίβεια, να διδάσκονται από το λύκειο, σ' αγόρια και κορίτσια. Η γνώση αυτών των δικαιωμάτων είναι πολύ πιο ουσιαστική από τις αερολογίες τύπου "έχω δικαίωμα να φοράω ό,τι θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω και να εκφράζομαι όπως θέλω", απλώς γιατί αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα, στις περιπτώσεις βιασμών.
Οκ, είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τους πολιτικούς μας να κάνουν λάικ ή να δηλώνουν συμπαράσταση στο κίνημα μιτού, να οργανώνουν δράσεις για την έμφυλη βία, να ανεβάζουν σποτάκια για τη βία κατά των γυναικών και συνθήματα τύπου "μιλήστε" αλλά παραδόξως ποτέ δεν είδαμε κάποια καμπάνια με σαφείς οδηγίες για τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνει μια γυναίκα, όταν θέλει να μιλήσει και το τι πρέπει να απαιτήσει όταν αυτοί στους οποίους μιλάει, πετάνε αητό.
ΥΓ. Μπράβο στον εργοδότη της κοπέλας. Ήταν ο πιο ουσιαστικός αν και αφανής συμπαραστάτης της. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, αν και δαιμόνιοι ρεπόρτερς δεν είδαν κάτι, δεν άκουσαν κάτι (αν και υπήρχαν αστυνομικά δελτία από την αρχή του γεγονότος) απλώς είδαν ψητό και άρχισαν τις δικές τους ιατροδικαστικές αναλύσεις δυο βδομάδες μετά.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Μιχαλολιάκος ήταν "θύμα τρομοκρατίας" σε "τρομοκρατικό" χτύπημα που ποτέ, κανείς, δεν ανέλαβε ευθύνη. Και ουδείς, όταν έγινε το χτύπημα, είχε την υποψία/εξήγηση του γιατί να έγινε για πολιτικούς λόγους ...alekhine έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:22αν οντως δεν τους εχει απαγορευτει θα εχουν φτασει στην ακρη της γης τωραCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
αλλα δεν νομιζω οτι θα πεσουν κεφαλια οπως θαπρεπε![]()
![]()
![]()
οτι εχει καψει φλατζες ο χιος εδω και καιρο το ξερει ολος ο κοσμος
ο μιχαλολιακος τωρα μπορει να κανει τπτ μπιζνες με τον φιντιρικο και να τον παιρνει κι αυτον η μπαλα - αλλα δεν θα κατσω να αγορασω μακελειο για να μαθω περισσοτερα![]()
![]()
![]()
απλα ο χιος οσες φλατζες και να εχει καψει ειναι ο μονος που εγραψε κατι για το θεμα πολυ πριν αρχισουν τα οργανα - οποτε υπαρχει 1 στις 100 κατι να εχει βρει![]()
![]()
![]()
Αυτός μπορεί να είναι όντως λοστρέ, εσύ τι είσαι μαν τώρα, σήμερα, που μετά από όλα αυτά βλέπεις Τετάρτη 19/01/22 την Μενδώνη (και όχι μόνο φυσικά) στο γραφειάκι της;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:29Ρε είσαι τρελός;Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:20 Τι δουλειά είχε ο Θεοδωρικάκος χτες στο αστυνομικό τμήμα που κάνει την προανάκριση; Ακόμα δεν έχει εξαναγκαστεί σε παράιτηση; Τα πάντα είναι ένα σκάνδαλο
Κάθε βδομάδα ζητάς και την παραίτηση κάποιου εδώ και 2 χρόνια.
Στους πόσους θα αρχίσεις να παίρνεις μπρος λες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βρε μάτια μου, ο οποιοσδήποτε έχει χρήματα μπορεί να πάει οπουδήποτε αν όντως θέλει να εξαφανιστεί. Μπορεί να μείνει ακόμη και στην Ελλάδα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:21Σοβαρά τώρα??? Έλα ρε συ Γαλή να φύγουν να πανε που.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:20Να φύγουν, να πάνε που;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Ή κάτι τέτοιο θα δώσει μεγαλύτερο κύρος στις οικογένειες και τις επιχειρήσεις των οικογενειών τους;![]()
Το ζητούμενο είναι οι κραδασμοί που θα προκύψουν σε γενικότερο πλαίσιο, αν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι εξαφανιστούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο ομως δεν ειναι θεμα αυτων που υποθετικα θα φυγοδικησουνΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:32 Το ζητούμενο είναι οι κραδασμοί που θα προκύψουν σε γενικότερο πλαίσιο, αν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι εξαφανιστούν.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Sid Vicious
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:07Αυτά είναι όντως τα πιο σημαντικά σημεία. Ο κουμπάρος της Καινούργιου, ο γκόμενος της Τούνη και ο κολλητός του κάθε ινφλουένσερ Χατζηπαντελή, λειτουργούν απλώς ως οι συνήθεις πιασάρικοι αποπροσανατολισμοί.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σαν εκεί που πήγε ο Χριστοφοράκος ή σαν εκεί που πήγε ΚυριακίδηςCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:21Σοβαρά τώρα??? Έλα ρε συ Γαλή να φύγουν να πανε που.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:20Να φύγουν, να πάνε που;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2022, 13:09 Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα δεν τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις