!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

foscilis έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:09
stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:55
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:50

Naida κοιμάσαι με την εξώπορτα ανοιχτή ή όχι ακόμη;
Μήπως εσύ βρε Γκερ παίρνεις την πόρτα σου μαζί σου όπου κι αν βρίσκεσαι;

Σου λέει η κοπέλα, πήγε με φίλο της, έμπιστο, στο πάρτι. Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους φίλους σου, με τι πηγαίνεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις: με ροντβάιλερ και ούζι;
Πιστεύω έχει γίνει φανερό με όλα αυτά που έχουν βγει τα τελευταία 24ωρα ότι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το θύμα δεν έκανε απολύτως τίποτα λάθος, αντιθέτως στοχοποιήθηκε πιθανόν από εβδομάδες ή και μήνες πριν και έπεσε θύμα επαγγελματιών. Βασικά δεν είχε ποτέ καμιά ελπίδα και αυτό είναι που προκαλεί έξτρα αηδία, τους φαντάζεται κανείς να τη διαλέγουν, να την προσεγγίζουν, να κάνουν το φίλο, να ψήνουν για εβδομάδες μέχρι που στο τέλος να κάνουν το χτύπημα.
Ακριβώς, Φος.
Συζητάμε για πράγματα στα οποία οι εγκληματίες είναι έτη φωτός μπροστά. Ξέρουν ποιον, πού, πότε και πώς χτυπάνε.
Είναι δυνατόν ποτέ να κατηγορούμε 20χρονα παιδιά επειδή κάποιοι με υπερδιπλάσια εμπειρία στη ζωή και ειδικά στο έγκλημα καταφέρνουν να τα στριμώξουν;
Πόσο μυαλό πιστεύει καθένας μας ότι είχε 20 και 25 χρονών επάνω σε τέτοια ζητήματα;

Η Γκερ ρωτά, με το δίκιο της, αν κλειδώνουμε τις πόρτες των σπιτιών μας.
Τη δική μου πόρτα, πάντως, κλειδωμένη την άνοιξαν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν την είχα ξεκλείδωτη, μάλλον θα γλίτωνα την αντικατάσταση κλειδαριάς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιαν 2022, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:30
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:23 Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων από το μακελειό έγινε και η χορηγία πλυντήριο για το μουσείο της Δήλου. Πάλι η Μενδώνη δεν ήξερε.
Κάποτε πρέπει να δούμε και το θέμα με τις δήθεν χορηγίες που τις πληρώνει ο φορολογούμενος, και ξεπλένουν την ελιτ
Δεν έγινε δεκτή η χορηγία.
Οχι ακριβως...

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:30 Ακυρωση τωρα

Εικόνα
Εργαζόμενοι Υπ. Πολιτισμού προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί η χορηγία των Λεβέντη στο Υπουργείο Πολιτισμού

Κατω απο την πιεση και του σκανδαλου αναγκαστηκε να την ακυρωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 19 Ιαν 2022, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:33
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:23 Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων από το μακελειό έγινε και η χορηγία πλυντήριο για το μουσείο της Δήλου. Πάλι η Μενδώνη δεν ήξερε.
Κάποτε πρέπει να δούμε και το θέμα με τις δήθεν χορηγίες που τις πληρώνει ο φορολογούμενος, και ξεπλένουν την ελιτ
Έγινε δεκτή μια μέρα μετά το δημοσίευμα, αλλά ακυρώθηκε μετά την κατακραυγή, αλλά και σχετική δημοσίευση των εργαζομένων στο ΥΠΠΟ. Ωραίο μου πλυντήριο
Συγνώμη, αναδιστυπώνω.

Η χορηγία επεστράφη στους χορηγούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:17
Menios_mikroulis έγραψε: 19 Ιαν 2022, 00:59
vantono έγραψε: 19 Ιαν 2022, 00:36 Βλέπω δίνετε μεγαλη μάχη εδω μεσα για να βρείτε καλά υποκατάστατα της κοκακόλας. Εγώ ειμαι τόσο στα παπαράκια μου με την κόλα, που εύκολα την κόβω και μαχαίρι. Μόνο ζερο ή λάιτ έπινα άλλωστε (η οριτζιναλ και ολες οι αλλες γενικα μου ειναι ανυπόφορα γλυκιές) κι αυτο μόνο οταν βρισκόμουν κάπου έξω. Σπίτι δεν πίνω ποτέ αναψυκτικά, όσα ψωνίζω το κάνω μονο και μονο για τιποτα καλεσμένους μου.
Πάλι καλά που εσκασε ο κοκακόλας σε αυτο το σκάνδαλο, και οχι κανενας Παυλίδης ή λάκτας. Να μποϋκοτάρω γλυκό δεν πρόκειται να το άντεχα στη ζωή μου, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω.
εν τω μεταξύ ενώ στηρίζω φουλ ΓΑΛΗ επί της ουσίας του θέματος και έχεις γράψει ένα σωρό πίπες ως συνήθως, δεν καταλαβαίνω γιατί στην έπεσε και το πήρε προσωπικά "το παιδιά σας" :-?

δεν θα την καταλάβω ποτέ αυτήν την περσόνα :a040:
Ούτε εγώ κατάλαβα, αλλά δεν παρεξηγώ. Λίγο η ένταση της στιγμής, λίγο κάτι άλλο, δεν έχει σημασία. Αν ειχα παιδια, κι εγώ μπορεί να ημουν σε φάση που να το έπαιρνα προσωπικά, να αρπαζόμουν και να μου έκανα επίθεση.

Κατά τα λοιπά, μη με φορτώνεις κι εσυ πύτε, φυσικά και Δεν γράφω πίπες εγώ, απλώς εκείνοι σκέφτονται και κρίνουν, πολύ σωστά μεν, ελλιπέστατα και μονόπλευρα δε. Κάτσε ρε φίλε τη μπανακώλα μου μεσα, μου λες "έτσι επικίνδυνη ειναι η κοινωνία και ο κόσμος, τι να κανουμε?", ενώ εσύ εισαι η κοινωνία/κόσμος. Λες και οι θύτες είναι εξωγήινοι, ζόμπι, βρυκόλακες, κατι άλλο εκτος απο άνθρωποι δηλαδή. Πώς και προεξοφλείς έτσι ότι τα δικά σου παιδιά πχ, κινδυνεύουν να καταλήξουν μόνο θύματα και όχι θύτες, και τα συμβουλεύεις (ορθώς) μόνο για να μην γίνουν το πρώτο? Λες και οι θύτες του εν λόγω περιστατικού (και γενικά οι θύτες) βγήκαν απο μουνί εξωγήινου. Λες και δεν συνέβαλλαν και για αυτους δυο άνθρωποι, ενας πατέρας και μια μάνα για να τους φέρουν στον κόσμο, κάνοντας εν συνεχεία κάτι πάρα πολύ λάθος με την ανατροφή που τους έδωσαν.

Αναρωτιέμαι αν σκέφτονται και για άλλα πράγματα της ζωής τόσο σωστά αλλά μονόπλευρα, οι φίλτατοι πχορουμιτες. Για τα τροχαία, πχ. Ειναι σαν να σου λένε πολύ σωστά φρόντισε να έχεις εσυ ένα καλό/ασφαλές αμάξι, να φοράς ζώνη, να οδηγάς σωστά, να το 'χεις περάσει ΚΤΕΟ, να του αλλάζεις τακτικά τα ελαστικά κτλ κτλ, γιατί οι οδηγοι εκει εξω ειναι επικίνδυνοι αλλά οκ, έτσι ειναι αυτοι. Και οταν σου συμβεί καποιο σοβαρό ατύχημα και εσύ χαροπαλεύεις στην εντατική, να τους έχεις να σου λένε δεν εχει σημασία που σου βγήκε απο στοπ, δεν εχει σημασια που περασε με κόκκινο, δεν εχει σημασία που πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο, εσύ φταις που δεν είχες τα αντανακλαστικά να τον αποφύγεις. Ε οκ, γάμησέ μας λίγο δηλαδή ρε πύτε, κάπου καταντάει και γελοίο το θεμα.

Επίσης, τη στιγμή που το ατύχημα ειναι φρέσκο και ο άλλος κείτεται στην άσφαλτο, ακόμα και ο ίδιος να φταίει, εκεινη τη στιγμή πας απο πανω του και κάνεις ό,τι μπορεις για να τον βοηθήσεις, δεν πας για να του πεις ιέπ, έμαθα οτι δεν φορούσες ζώνη ε? Ωπ, πήγαινες με 100 Σαββατόβραδο στη 1 το ξημέρωμα παραλιακή ε? Χμ, κάγκουρας κοντράκιας ( =>βίζιτα).
Ε, αυτό γινόταν τοσες μερες και εδώ μεσα και σε πολλά άλλα σόσιαλ, απέναντι στην κοπέλα.

Αυτό που εγώ ειπα εν ολίγοις, είναι να συμβουλεύεις μεν τα παιδιά σου ή όποιο άλλο παιδί, να αποφεύγουν τις κακοτοπιές, αλλά να τα συμβουλεύεις και να μην τις δημιουργούν. Και οταν γινεται ενα ατύχημα, δεν πρέπει να τα βάζουμε μονο με το θύμα (ακομα κι αν φταίει) αλλά να εστιάζουμε και στην οδηγική Παιδεία/συμπεριφορά των υπολοίπων, στη νομοθεσία που θα πρέπει να εφαρμόζει αυστηρότερα μέτρα/πρόστιμα, ακόμα και σε αναδιαμόρφωση/αυστηροποίηση του ΚΟΚ. Και να προσπαθούμε να ΜΗΝ κάνουμε τα παιδιά μας μαλάκες οδηγούς, όχι μόνο να τα μαθαινουμε να αποφεύγουν τους μαλάκες οδηγους. Δεν βλέπω τίποτα το παράλογο πουθενά.

Δεν καταλαβαίνω, ναι ο κόσμος ειναι επικίνδυνος, ναι οι οδηγοί ειναι επικίνδυνοι. Και έστω μια φορά στη ζωή σου σε αυτά τα 50 χρόνια οδήγησης, στατιστικά θα σου τύχει κατι αρκετά σοβαρό όσο προσεκτικός κι αν είσαι. Η προληψη και ατομική ευθύνη ειναι κατι πολύ σημαντικό αλλά όχι πανάκεια, όπως ξαναείπα. Το να μην ήταν οι άλλοι μαλάκες θα ήταν πανάκεια, και το να τηρούσαν όλοι προληπτικά μέτρα.

Η εν λόγω κοπέλα μπορει να μην ηταν σε παρτυ πιωμένη με 500 επικίνδυνα άτομα, μπορει να ήταν με μόνο ενα (1) επικίνδυνο άτομο (με το μανδύα του ακίνδυνου) σε ένα κυριλέ εστιατόριο και οταν πηγαινε τουαλέτα να της έσταζε αυτό το ghb στο κρασί της. Τί να γίνει, και πάλι θα έφταιγε εκείνη δηλαδή, που "δεν πρόσεξε"? Έπρεπε να κάτσει να κατουρηθεί πάνω της, να πάρει το κρασί της μαζί στο μπάνιο, να παρει και το φαγητό της μήπως, τί? Ε οκ, είπαμε πρόληψη και προσοχή, αλλά ποτέ δεν θα εισαι 100% ασφαλής απέναντι στους διεστραμμένους. 100% ασφαλής είσαι μόνο οταν εκεινοι δεν υπάρχουν.

Αυτά λέω εγώ, τα ξαναλέω, όποιος θέλει ας τα πάρει σοβαρά, όποιος θέλει ας τα χαρακτηρίσει πίπες.
Μόνο που δεν λέμε αυτά. Εξηγούμε γιατί τα σκεπτικά της Naida είναι αστεία. Σκεπτικά που εσύ σιγοντάρεις.

Η Naida πιστεύει ότι επειδή είναι δικαίωμα της να περπατάει όπου θέλει, φορώντας ο,τι θέλει και πως αν πει "όχι" αυτομάτως σταματάει ο κόσμος να γυρίζει, θεωρεί ότι μπορεί πχ να κόβει βόλτες το βράδυ στα στενά της Ομόνοιας. Και αν της συμβεί κάτι, θα φταίει η πατριαρχία, θα τραγουδήσει "ο βιαστής είσαι εσύ" προς κάθε έναν που έχει πουτσα και θα τοποθετηθεί η Άμπα.

Εμείς λέμε ότι πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου γιατί υπάρχουν επικίνδυνοι και επικίνδυνες εκεί έξω. Πάντα υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:35

Έγινε δεκτή μια μέρα μετά το δημοσίευμα, αλλά ακυρώθηκε μετά την κατακραυγή, αλλά και σχετική δημοσίευση των εργαζομένων στο ΥΠΠΟ. Ωραίο μου πλυντήριο
Συγνώμη, αναδιστυπώνω.

Πάλι δεν ήξερε η Μενδώνη
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:32
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:29
Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:20 Τι δουλειά είχε ο Θεοδωρικάκος χτες στο αστυνομικό τμήμα που κάνει την προανάκριση; Ακόμα δεν έχει εξαναγκαστεί σε παράιτηση; Τα πάντα είναι ένα σκάνδαλο
Ρε είσαι τρελός;
Κάθε βδομάδα ζητάς και την παραίτηση κάποιου εδώ και 2 χρόνια.
Είναι αδιανόητο να παρεμβάινει σε τέτοια υπόθεση. Πήγε να πιέσει τους αστυνομικούς που κάνουν την προανάκριση; Δεν υπάρχει ανοχή σε τέτοια
Που ξέρεις τι παρέμβαση έκανε, αν έκανε, αν πίεσε και γιατί.

Επειδή εσύ τα φαντάζεσαι, θα παραιτούνται υπουργοί κάθε βδομάδα ;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:36
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:35

Συγνώμη, αναδιστυπώνω.

Πάλι δεν ήξερε η Μενδώνη
Τώρα που έμαθε η Μενδώνη και μιας και είναι υπουργός μπορεί να κάνει πολλά αν θέλει. Υποψιάζομαι πως τελικά θα αρκεστεί στο να σιάξει την στέκα της.

Επίσης έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα ΠτΔ σ' αυτή τη χώρα. Λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει, φρονώ.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:37

Τι πήγε να κάνει στο ΑΤ Λευκού Πύργου ενώ υπάρχει αυτή η κατακραυγή; Και άλλος λόγος να υπήρχε δε θα έπρεπε να πάει. Με κάτι τέτοια ναι πρέπει να παραιτούνται οι υπουργοί. Ο Θεοδωρικάκος θα την εξαργυρώσει αυτήν την επίσκεψη
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:42
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:37

Τι πήγε να κάνει στο ΑΤ Λευκού Πύργου ενώ υπάρχει αυτή η κατακραυγή; Και άλλος λόγος να υπήρχε δε θα έπρεπε να πάει. Με κάτι τέτοια ναι πρέπει να παραιτούνται οι υπουργοί. Ο Θεοδωρικάκος θα την εξαργυρώσει αυτήν την επίσκεψη
Ξέρω, ξέρω. Όπως το αλλο που στην Ελλάδα η Pfizer, η Moderna κλπ εξαιρούνται από την ευθύνη για τα εμβόλια.

Ο,τι κατεβάζει η γκλάβα σου ανάλογα το νημα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Πάρτε κι αυτή.
Εικόνα

Δεν την έχω παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη καθόλου τι λέει στις εκπομπές της για το θέμα αλλά μιας και βρήκα την φώτο ας μπει κι αυτή.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:47 Πάρτε κι αυτή.
Εικόνα

Δεν την έχω παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη καθόλου τι λέει στις εκπομπές της για το θέμα αλλά μιας και βρήκα την φώτο ας μπει κι αυτή.
Αυτός που εμπλέκεται;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:48
Εικόνα

Αυτός που εμπλέκεται;
Αυτός είναι ο κρεοπώλης. Αυτός είναι ο φίλος που την έδωσε στους βιαστές. Πού έκανε το στορι που ζητούσε συγγνώμη και μετά έλεγε πως του έκλεψαν το κινητό.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εικόνα

https://twitter.com/kali_kali_noche/sta ... 6022568961

Δεν ξερω αν ισχύει, γιατί δεν ειδα και την εκπομπή, αλλα η τυπισσα γενικα ειναι μεγαλο μουνόπανο. Βγάζει εκεινο το δικηγόρο του Κατμετζογλου πωςλεγεται, την ιδια ώρα που εχει στο πανελ τον Αλεξανδρου (γκομενο της Τουνη). Ολα για τα νούμερα το νουμερο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:49
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:48
Εικόνα

Αυτός που εμπλέκεται;
Αυτός είναι ο κρεοπώλης. Αυτός είναι ο φίλος που την έδωσε στους βιαστές. Πού έκανε το στορι που ζητούσε συγγνώμη και μετά έλεγε πως του έκλεψαν το κινητό.
Κρεοπωλης; Και είχε κολλητιλικια με τέτοιους κύκλους;
Εκτός και αν πούλαγε μόνο το γιαπωνέζικο μπριζολικο :lol:

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Δεν με επεισαν αυτα που ειπε στον 30φυλλοπουλο

Οποτε βγαζω ετυμηγορια
Αθωοι λογω αμφιβολιων και προστιμο
Οπως και προστιμο στην κοπελα για να μην τρεχει οπου την καλει ο καθε παπαρας

Case closed
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”