Καλά θα κάνεις.
Και πληρωνε τους λογαριασμούς σου γιατί θα πάρουμε και άλλα τόσα.
Καλά θα κάνεις.
Δεν κάνω πια ράπιντ πσυχούλα μου, νόσησα από τη γριπούλα και έχω πιστοποιητικό. Εσύ πρόσεχε την μπολιασμένη κωλοτρυπίδα σου (αυτή στον κώλο, όχι αυτή που καλύπτεις με μάσκα) για τα επόμενα 40-50 χρόνια, μην τυχόν σου μπει από εκεί κανάς δολοφονικός κόβιντ και καταλήξεις κάτω από το χώμα.BOOMER έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:56Εύγε! Θα κάνεις τα rapid που σου επιβάλλονται και θα εκτελείς πιστά τις εντολές των ανωτέρων σου ,για το μισθουλάκο. Και μετά θα έρχεσε εδώ να λες τον πόνο σου και να γελάμε μαζί σου.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:50Still whiter από τον Κασιδιάρη ή τον Μιχαλολιάκο. Για αυτό εξάλλου δεν ψηφίζω ΧΑ και τα παρακλάδια της, δεν γίνεται ένας κατάλευκος άριος όπως εγώ να ψηφίζει κόμματα που πλειοψηφούν οι αράπηδες και οι εμφανώς εκφυλισμένοι.![]()
Και θα ξανανοσησεις. Ολοι οι ανεμβολιαστοι κανετε χαζομαραScouser έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:01Δεν κάνω πια ράπιντ πσυχούλα μου, νόσησα από τη γριπούλα και έχω πιστοποιητικό. Εσύ πρόσεχε την μπολιασμένη κωλοτρυπίδα σου (αυτή στον κώλο, όχι αυτή που καλύπτεις με μάσκα) για τα επόμενα 40-50 χρόνια, μην τυχόν σου μπει από εκεί κανάς δολοφονικός κόβιντ και καταλήξεις κάτω από το χώμα.BOOMER έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:56Εύγε! Θα κάνεις τα rapid που σου επιβάλλονται και θα εκτελείς πιστά τις εντολές των ανωτέρων σου ,για το μισθουλάκο. Και μετά θα έρχεσε εδώ να λες τον πόνο σου και να γελάμε μαζί σου.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:50
Still whiter από τον Κασιδιάρη ή τον Μιχαλολιάκο. Για αυτό εξάλλου δεν ψηφίζω ΧΑ και τα παρακλάδια της, δεν γίνεται ένας κατάλευκος άριος όπως εγώ να ψηφίζει κόμματα που πλειοψηφούν οι αράπηδες και οι εμφανώς εκφυλισμένοι.![]()
![]()
Σέρπικο έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:59Καλά θα κάνεις.
Και πληρωνε τους λογαριασμούς σου γιατί θα πάρουμε και άλλα τόσα.
Ναι, ενώ οι εμβολιασμένοι δεν νοσείτε.Aprilianos έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:11Και θα ξανανοσησεις. Ολοι οι ανεμβολιαστοι κανετε χαζομαραScouser έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:01Δεν κάνω πια ράπιντ πσυχούλα μου, νόσησα από τη γριπούλα και έχω πιστοποιητικό. Εσύ πρόσεχε την μπολιασμένη κωλοτρυπίδα σου (αυτή στον κώλο, όχι αυτή που καλύπτεις με μάσκα) για τα επόμενα 40-50 χρόνια, μην τυχόν σου μπει από εκεί κανάς δολοφονικός κόβιντ και καταλήξεις κάτω από το χώμα.BOOMER έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:56
Εύγε! Θα κάνεις τα rapid που σου επιβάλλονται και θα εκτελείς πιστά τις εντολές των ανωτέρων σου ,για το μισθουλάκο. Και μετά θα έρχεσε εδώ να λες τον πόνο σου και να γελάμε μαζί σου.![]()
![]()
Απάντηση σα Μπαϊρακτάρ δίνουν και τα ZU-23 Ανατολικής Γερμανίας, αλλά κάποιος θα πρέπει να πατήσει τη σκανδάλη για να τα ρίξει όταν κάνουν βόλτες πάνω από το Αιγαίο. Αλλά, μεταξύ μας, και πάλι θα σκούζεις.Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:18 Στο μεταξυ τα ραφάλ είναι πεταμένα λεφτά. Έχουμε αεροπλάνα τέτοιας γενεάς, τα αναβαθμισμένα F-16. Δε χρειαζόμασταν άλλα τέτοια. Δεν έχουν τεχνολογία στελθ. Ούτε δίνουν μια απάντηση στα μπαυρακτάρ.
Τεχνοκρατική, εις βάθος ανάλυση, όχι μαλακίες.Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:18 Στο μεταξυ τα ραφάλ είναι πεταμένα λεφτά. Έχουμε αεροπλάνα τέτοιας γενεάς, τα αναβαθμισμένα F-16. Δε χρειαζόμασταν άλλα τέτοια. Δεν έχουν τεχνολογία στελθ. Ούτε δίνουν μια απάντηση στα μπαυρακτάρ.
Κανένας δεν καταλαβαίνει από αυτά που γράφει ότι ο γραφικός εκτελεστής παραγγελμάτων έχει στο μυαλό του κωλοτρυπίδες,όπως κάθε συνεπής gay που δεν καταφέρνει να κάνει coming out. Αλλη μια από τα εκατομμύρια αποδείξεις για τις πραγματικές αιτίες που οδηγούν στην άρνηση εμβολίων.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:01Δεν κάνω πια ράπιντ πσυχούλα μου, νόσησα από τη γριπούλα και έχω πιστοποιητικό. Εσύ πρόσεχε την μπολιασμένη κωλοτρυπίδα σου (αυτή στον κώλο, όχι αυτή που καλύπτεις με μάσκα) για τα επόμενα 40-50 χρόνια, μην τυχόν σου μπει από εκεί κανάς δολοφονικός κόβιντ και καταλήξεις κάτω από το χώμα.BOOMER έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:56Εύγε! Θα κάνεις τα rapid που σου επιβάλλονται και θα εκτελείς πιστά τις εντολές των ανωτέρων σου ,για το μισθουλάκο. Και μετά θα έρχεσε εδώ να λες τον πόνο σου και να γελάμε μαζί σου.Scouser έγραψε: 19 Ιαν 2022, 10:50
Still whiter από τον Κασιδιάρη ή τον Μιχαλολιάκο. Για αυτό εξάλλου δεν ψηφίζω ΧΑ και τα παρακλάδια της, δεν γίνεται ένας κατάλευκος άριος όπως εγώ να ψηφίζει κόμματα που πλειοψηφούν οι αράπηδες και οι εμφανώς εκφυλισμένοι.![]()
![]()
Επίσης λέει πως στις εντατικές όλοι είναι ανεμβολίαστοιΜαδουραίος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:28 Θα πουλήσουν ένα Ραφαλ και θα κάνουν προσλήψεις.
https://twitter.com/ThePressProject/sta ... 65379?s=20
Και πως θα τα δεις; Ούτε ρανταρ τα πιάνουν ούτε τα βλέπεις με το μάτι στα 5 χλμ που πετάνε ούτε τίποτα. Μόνο τα παντσίρ έχουν καταρίψει ικανό αριθμό μπαυρακταρ. Σίγουρα δεν τα αντιμετωπίζεις με ραφαλ. Είναι μια αγορά απο το παρελθόν.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:26Απάντηση σα Μπαϊρακτάρ δίνουν και τα ZU-23 Ανατολικής Γερμανίας, αλλά κάποιος θα πρέπει να πατήσει τη σκανδάλη για να τα ρίξει όταν κάνουν βόλτες πάνω από το Αιγαίο. Αλλά, μεταξύ μας, και πάλι θα σκούζεις.Υδράργυρος έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:18 Στο μεταξυ τα ραφάλ είναι πεταμένα λεφτά. Έχουμε αεροπλάνα τέτοιας γενεάς, τα αναβαθμισμένα F-16. Δε χρειαζόμασταν άλλα τέτοια. Δεν έχουν τεχνολογία στελθ. Ούτε δίνουν μια απάντηση στα μπαυρακτάρ.![]()
Κλάψε, σκούξε, πήξε.BOOMER έγραψε: 19 Ιαν 2022, 11:28Τώρα που αμοίβεσαι μάλιστα με τα κατοστάρικα των 300.000 ηλιθιότερων ηλικιωμένων της χώρας ,η εικόνα γίνεται ξεκαρδιστική.
Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως ,106 περιμένουν να ταφούν από χθες ,επειδή τους μετέδοσαν covid θηλαστικά σαν του λόγου σου.