!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ολο σε σουιτες τριγυρνα αυτη η 24χρονη

φατε με τωρα :102:

η νομιζετε οτι θα μας φατε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ακυρωση τωρα

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Menios_mikroulis έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:21
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:07 Άσχετο, αλλά τώρα κάνω παραγγελία σούπερ μάρκετ και ψήνομαι άγρια να πάρω όλα τα υπάρχοντα υποκατάστατα κόλα να τα δοκιμάσω για το γαμώτο. Προς το παρόν έχω βάλει τα σιγουράκια μου, πορτοκαλάδα και λεμονάδα λουξ.
δεν πίνεται τίποτα από τα υποκατάστατα
η μόνη λύση είναι ελαφριά μικρά γεύματα που με ένα εσπρεσσάκι μετά με λίγο ανθρακούχο νερό είσαι οκ
επίσης η περίοδος που είχα σπιτική τούρτα σοκολάτα σπίτι ήταν η τέλεια, είναι γλυκό που δεν σε ανακατεύει μετά το φαγητό μπαμ και αν πάρεις μια καλή δόση γλυκίσματος μετά η ΚΟΚΑΟΛΑ φαίνεται ανούσια, δεν κατεβαίνει καν

αν έχετε απορία τι γεύση έχει ο εμετός δράκου, δοκιμάστε κόλα του λιντλ :)
Μ'αρέσει η pepsi max και η pepsi λεμόνι. Πήρα ανθρακούχα επίσης και έχω λεμόνια σπίτι. :102: Το μπούστη, ποτά δεν πίνω, θα μου κόψει και την κόκα κόλα, σιχτίρι, μια ευχαρίστηση δε θα μας μείνει πια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:07
Γαληνός έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:06
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:03
Και τί θα κερδίσει το κοριτσάκι ρε, αν βρεθεί στο τέλος να τους πληρώνει κι από πάνω, επειδή την εκμεταλλεύτηκαν οι δημοσιοκάφροι; Μία μαλακία να πει, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ολόκληρη τη δίκη. Θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή η τηλεδίκη.
Καταρχήν,
Αποδεικνύει πως ΔΕΝ είναι κοριτσάκι.
Εντάξει, νομίζω καταλαβαίνεις πολύ καλά τί λέω. :102:

Άσχετο, αλλά τώρα κάνω παραγγελία σούπερ μάρκετ και ψήνομαι άγρια να πάρω όλα τα υπάρχοντα υποκατάστατα κόλα να τα δοκιμάσω για το γαμώτο. Προς το παρόν έχω βάλει τα σιγουράκια μου, πορτοκαλάδα και λεμονάδα λουξ.
Από κόλες με διαφορά, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη, η εψα είναι η καλλίτερη, έχει ωραία επίγευση βανίλιας. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από την ®️κόλα.
Για το Αχίλλειο δε το συζητώ, κανονικά δεν πρέπει να πατήσει ψυχή και το θεωρώ και ευκολάκι αυτό.
Για την κόα κόλα τώρα ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΤΗΣ προτείνω ένα μαζικό, συγυρισμένο μπόϋκοτ από όλους μας. Οι ανακοινώσεις ενάντια στην βία από όπου κι αν προέρχεται είναι τσάμπα, αν τους μπει το αυγό στον πάτο όμως κάτι μπορεί να γίνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:08 Πρέπει να υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα εκατομμυρίων από πίσω από πολλές περιπτώσεις.
Ακούγονται διάφορα για υπερπολυτελείς κλεισμένες σουίτες σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Ντουμπάι 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα.

Εδώ παίζεται χρήμα. Όχι αστεία.
Κάποιοι πιθανόν να χρυσοπληρώνουν για να βιάζουν νεαρά ναρκωμένα κορίτσια. Και πιθανόν τα κορίτσια να μην είναι τελείως λιπόθυμα. Δεν ξέρω τι είδους χάπια κυκλοφορούν.
νομιζεις οτι μενουν μονο σε αυτα? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:40
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:07
Γαληνός έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:06

Καταρχήν,
Αποδεικνύει πως ΔΕΝ είναι κοριτσάκι.
Εντάξει, νομίζω καταλαβαίνεις πολύ καλά τί λέω. :102:

Άσχετο, αλλά τώρα κάνω παραγγελία σούπερ μάρκετ και ψήνομαι άγρια να πάρω όλα τα υπάρχοντα υποκατάστατα κόλα να τα δοκιμάσω για το γαμώτο. Προς το παρόν έχω βάλει τα σιγουράκια μου, πορτοκαλάδα και λεμονάδα λουξ.
Από κόλες με διαφορά, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη, η εψα είναι η καλλίτερη, έχει ωραία επίγευση βανίλιας. Εμένα μου αρέσει περισσότερο από την ®️κόλα.
Για το Αχίλλειο δε το συζητώ, κανονικά δεν πρέπει να πατήσει ψυχή και το θεωρώ και ευκολάκι αυτό.
Για την κόα κόλα τώρα ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΤΗΣ προτείνω ένα μαζικό, συγυρισμένο μπόϋκοτ από όλους μας. Οι ανακοινώσεις ενάντια στην βία από όπου κι αν προέρχεται είναι τσάμπα, αν τους μπει το αυγό στον πάτο όμως κάτι μπορεί να γίνει.
Ρε γμτ δεν βγαίνει σε λάιτ έκδοση. Τη ζάχαρη θέλω να την τρώω όχι να την πίνω. :a040:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis »

Για το Αχίλλειο δε το συζητώ, κανονικά δεν πρέπει να πατήσει ψυχή

δεν είμαι από Φεινγκφλαγκονίκη, αλλά ακούγεται ότι έχουν όχι απλώς και άλλα, αλλά πάρα πολλά μαγαζιά :102:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Menios_mikroulis έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:45
Για το Αχίλλειο δε το συζητώ, κανονικά δεν πρέπει να πατήσει ψυχή

δεν είμαι από Φεινγκφλαγκονίκη, αλλά ακούγεται ότι έχουν όχι απλώς και άλλα, αλλά πάρα πολλά μαγαζιά :102:
Θα τα μάθουμε όλα μπαμ μπαμ μην ανησυχείς, αυτά είναι τα εύκολα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι άντε και μποϋκοτάρουμε τους μαλάκες, τί θα καταφέρουμε; Θα κάνει απολύσεις, πάλι ο κοσμάκης θα την πληρώσει. Εκτός και αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και εκμεταλλευτούν οι άλλες εταιρίες το μερίδιο αγοράς και αναπτυχθούν. Τεσπα. Να'χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:48 Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι άντε και μποϋκοτάρουμε τους μαλάκες,
ε μα την κοα κολα βρήκε να εχει και αυτός ο μ@λακας? :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Ιαν 2022, 15:05 Και η σπίλα της συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων συνεχίζεται.

https://twitter.com/Me_Queen_V/status/1 ... 8391050240

Αυτή είναι η σόυ μπιζ της χώρας. Δικαιώνονται πάντα αυτή που κάθε φορά που βλέπουν μία τέτοια ατάλαντη αναρωτιούνται ποιος την πηδάει και κάνει καριέρα...
το ζητημα ειναι οτι υπαρχει απευθειας συσχετιση και συνδεση με την κορυφη της πυραμιδας :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

argouen έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:55
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:48 Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι άντε και μποϋκοτάρουμε τους μαλάκες,
ε μα την κοα κολα βρήκε να εχει και αυτός ο μ@λακας? :lol:
Με νιώθεις ρε γαμώτο. :011:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:38
Menios_mikroulis έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:21
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 21:07 Άσχετο, αλλά τώρα κάνω παραγγελία σούπερ μάρκετ και ψήνομαι άγρια να πάρω όλα τα υπάρχοντα υποκατάστατα κόλα να τα δοκιμάσω για το γαμώτο. Προς το παρόν έχω βάλει τα σιγουράκια μου, πορτοκαλάδα και λεμονάδα λουξ.
δεν πίνεται τίποτα από τα υποκατάστατα
η μόνη λύση είναι ελαφριά μικρά γεύματα που με ένα εσπρεσσάκι μετά με λίγο ανθρακούχο νερό είσαι οκ
επίσης η περίοδος που είχα σπιτική τούρτα σοκολάτα σπίτι ήταν η τέλεια, είναι γλυκό που δεν σε ανακατεύει μετά το φαγητό μπαμ και αν πάρεις μια καλή δόση γλυκίσματος μετά η ΚΟΚΑΟΛΑ φαίνεται ανούσια, δεν κατεβαίνει καν

αν έχετε απορία τι γεύση έχει ο εμετός δράκου, δοκιμάστε κόλα του λιντλ :)
Μ'αρέσει η pepsi max και η pepsi λεμόνι. Πήρα ανθρακούχα επίσης και έχω λεμόνια σπίτι. :102: Το μπούστη, ποτά δεν πίνω, θα μου κόψει και την κόκα κόλα, σιχτίρι, μια ευχαρίστηση δε θα μας μείνει πια.
Εγώ προτιμώ την green cola λόγω γεύσης. Είναι και με στέβια. :smt023
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”