Όχι, δεν νομίζω ότι μιλάς επί προσωπικού, μάγκα μου. Στο γενικότερο πλαίσιο του δεύτερου πληθυντικού αναφέρομαι.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 19:00Ρε πάτε καλά 'δω μέσα? Άντε κουνηθειτε και συνελθετε τωρα μην τα πάρω! Πού νομίζετε ότι μιλάω επι προσωπικού και "πρόσβαλλα εσάς ή/και τα παιδιά σας" ή κατι τέτοιο εντελώς άκυρο, και μου την πέφτετε στο άκυρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:51Χαλάρωσε λίγο προχωκάγκουρα γιατί το τραβάς πολύ μακριά το σκοινί.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 18:44 Ναι, τραγική μαλακία οι αφέλειες/λάθη ορισμένων θυματων, αλλά ας ασχοληθούμε καποια στιγμή και με τους διεστραμμένους θύτες. Εκτός απο την κατήχηση περί προληψης στο παιδι σας για να μην υπάρξει ποτέ θύμα, παράλληλα ας του κανετε και μια ισαξια κατήχηση του να μην γινει ποτέ του διεστραμμένος σκατάνθρωπος.
Αν ήθελες να κάνεις μια κοινωνική πρόταση, θα χρησιμοποιούσες πρώτο πληθυντικό. Οπότε, άσε τις παπαριές για τα άκυρα γιατί μπορώ να στην πω πολύ χειρότερα, χρησιμοποιώντας κι εγώ δεύτερο πληθυντικό. Άντε μπράβο.