!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Freelancer έγραψε: 18 Ιαν 2022, 15:22 Ο άλλος από ότι κατάλαβα, διαβάζει πρωτοσέλιδο ότι έχει συλληφθεί για βιασμό και κάνει πλάκα με insta story, για να δείξει στους φίλους του ότι θα του κλασουν τα αρχιδια πάνω κάτω.Όλη η χώρα το τσιφλίκι του κάθε πλούσιου με κυβέρνηση των συμφερόντων τους. Και συζητάμε μαλακιες.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2022, 15:18 Εντωμεταξύ αντί ο γιος των κοκακολεων αντί να βγει και να μιλήσει μετά το πρωτοσέλιδο, να δικαιολογηθεί, να πει είναι ψέμματα, κλπ, βγήκε φωτογραφία μετά από μια μέρα με το εξώφυλλο του μακελειό. Μαγκιά;
Εικόνα
https://www.zougla.gr/greece/article/sas-exo-gramenous

Ετσι γαμαει η αριστεια
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αυτος ο Μανος Παπαδοπουλος τι ειναι? Ειναι γνωστος?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Daje έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:08 Αυτος ο Μανος Παπαδοπουλος τι ειναι? Ειναι γνωστος?
Γνωστός μπορεί να είναι σε όσους παρακολουθούν διάφορα κουτσομπολίστικα σάιτ και περιοδικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ST48410 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 15:26
Freelancer έγραψε: 18 Ιαν 2022, 15:22 Ο άλλος από ότι κατάλαβα, διαβάζει πρωτοσέλιδο ότι έχει συλληφθεί για βιασμό και κάνει πλάκα με insta story, για να δείξει στους φίλους του ότι θα του κλασουν τα αρχιδια πάνω κάτω.Όλη η χώρα το τσιφλίκι του κάθε πλούσιου με κυβέρνηση των συμφερόντων τους. Και συζητάμε μαλακιες.
Συνήθως αυτές οι εξυπνάδες δεν έχουν καλό τέλος. Γιατί εξαναγκάζεις τα όργανα της πολιτείας σε αντίδραση για να μη δείχνουν διαπλεκόμενα.
Και αυτοί που έχουν πραγματική εξουσία δεν την επιδεικνύουν σε όλους. Απλά κάνουν τη δουλειά τους και μένουμε με τις απορίες.
Mα δεν την επιδεικνύει σε όλους. Το πράσινο αστεράκι πάνω δεξιά σημαίνει ότι δείχνει το στόρυ σε συγκεκριμένη λίστα φίλων και όχι σε όλους τους φόλοουερς του, απλά κάποιος "φίλος" τον έδωσε. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Daje έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:08 Αυτος ο Μανος Παπαδοπουλος τι ειναι? Ειναι γνωστος?
Ναι. Είναι ο πιο γνωστός κρεοπώλης της παραλιακής απ' ότι φαίνεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Gherschaagk έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:15
Ειναι η απάντηση στην αρχιδιά της Τσιμτσιλή ότι "δεν έχουν ανάγκη, τους κάθονται από μόνες τους". Αρκεί η φωτό του για να καταλάβεις τον αρχιδόκαμπο της "δημοσιογραφίας".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Στην αγαπημένη μου Ουγκάντα, έχουν μια πολύ σοφή παροιμία: "Όταν το δέντρο πέφτει, οι μαϊμούδες σκορπίζουν".

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

AlienWay έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:28 Στην αγαπημένη μου Ουγκάντα, έχουν μια πολύ σοφή παροιμία: "Όταν το δέντρο πέφτει, οι μαϊμούδες σκορπίζουν".

Στην Ουγκαντα το στοματικο σεξ, ειτε στρειτ, ειτε γκει, διωκεται ποινικα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:27
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:14
Lord Brum έγραψε: 18 Ιαν 2022, 15:46

Και ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας έτσι σας γαμούσε τις κορες
Η διαφορά είναι ότι τις κόρες τους οι ίδιοι τις πασάρανε στον πρέσβη
ελα με τα παραμυθια: η διαφορα ειναι πως η προσωπικη επιστολη Τσιπρα στον Μαδουρο ηταν που επεσπευσε την μακροχρονη γραφειοκρατικη διαδικασια αρσης ασυλιας, ανακλησης και εν τελει απομακρυνσης απο το ΔΣ της Βενεζουελας του πρεσβυ. Κι ολα αυτα ενω οι καταγγελιες ειχαν γινει δια της επισημης οδου απο το 12-13, επι Σαμαρα, και δεν κουνηθηκε φυλο.
#πολιτική ωριμότητα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:32
AlienWay έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:28 Στην αγαπημένη μου Ουγκάντα, έχουν μια πολύ σοφή παροιμία: "Όταν το δέντρο πέφτει, οι μαϊμούδες σκορπίζουν".

Γιατί έχουν κάποιους ξεφτίλες πάστορες που ασκούν υπεροχή και κάνουν κουμάντο σε όλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:32
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:27
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:14

Η διαφορά είναι ότι τις κόρες τους οι ίδιοι τις πασάρανε στον πρέσβη
ελα με τα παραμυθια: η διαφορα ειναι πως η προσωπικη επιστολη Τσιπρα στον Μαδουρο ηταν που επεσπευσε την μακροχρονη γραφειοκρατικη διαδικασια αρσης ασυλιας, ανακλησης και εν τελει απομακρυνσης απο το ΔΣ της Βενεζουελας του πρεσβυ. Κι ολα αυτα ενω οι καταγγελιες ειχαν γινει δια της επισημης οδου απο το 12-13, επι Σαμαρα, και δεν κουνηθηκε φυλο.
#πολιτική ωριμότητα
Ακομα κι ετσι ποταπα τακτικιστικο να ειναι, η δουλεια εγινε ΑΜΕΣΩΣ. Μηπως να μιλησουμε για τον Γεωργιαδη;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

AlienWay έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:33
John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:32

Γιατί έχουν κάποιους ξεφτίλες πάστορες που ασκούν υπεροχή και κάνουν κουμάντο σε όλα.
Και γιατι αυτοι οι νομοι ειναι κληρονομια της βρετανικης αποικιοκρατιας. Οι προαποικιοκρατικες τοπικες παραδοσεις ειχαν ενσωματωμενη και την ομοφυλοφιλια και την διεμφυλικοτητα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:24
Gherschaagk έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:15
Ειναι η απάντηση στην αρχιδιά της Τσιμτσιλή ότι "δεν έχουν ανάγκη, τους κάθονται από μόνες τους". Αρκεί η φωτό του για να καταλάβεις τον αρχιδόκαμπο της "δημοσιογραφίας".
Η τύπισσα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι όλες κάθονται σε καναλάρχες και μεγαλοδικηγόρους για να τις προωθήσουν...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:40
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:27
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:23
Ζήλια ξεκάθαρη, δηλαδή. Επειδή αυτές, αν τους δινονταν η ευκαιρια, θα πήγαιναν να τον αρπάξουν απο τους συγκεκριμένους και χωρίς υπνωτικό και χάπια και ιστοριες για αγρίους, σου λένε "ε όχι μωρη, πια είσαι εσύ που χρειαστηκε για να σε ναρκώσουν κιολας για να σε πάρουν, ενώ άλλες θα το καναμε και χωρις ναρκωτικα και δωρεάν?" :102:
Πολλές γυναίκες στην ελληνική κοινωνία ΔΕΝ θεωρουν ότι έχουν τον ίδιο κίνδυνο και ούτε έχουν ενότητα ή ομοψυχία στο να αποφύγουν αυτόν τον κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο

Ή γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση και συμπεριφορα της και το που μπλέκει αντιδρά σαν κι εμένα που έχω κάνει τα εμβόλια εάν ακούσω για τον θάνατο κάποιου που δεν έχει κάνει εμβόλια
Ή σαν εμένα που φορώ κράνος και ζώνη σαν κάποιον που σκοτωθεί επειδή δεν φορά κράνος η ζώνη
Ακριβώς. Προφανώς και ενδόμυχα προσπαθουν να ξορκίσουν το κακό, θέλοντας να πιστεύουν οτι αυτά που επαθε αυτη η τύπισσα συμβαινουν μόνο στις βίζιτες, βίζιτα ηταν κι αυτη, οπότε εμένα δεν θα μου συνέβαινε ποτέ γιατί δεν ειμαι τέτοια και προσέχω.
Δύο τινά υπάρχουν. Ή θα σταματήσουν οι άντρες να βιάζουν ή θα αρχίσουν οι γυναίκες να προσέχουν διπλά και τρίδιπλα. Ποιό βλέπεις ποιό εφικτό σενάριο; Εγώ το δεύτερο.

Σε ό,τι αφορά τη "βίζιτα", πέσατε όλοι από τα σύννεφα που υπάρχει το σενάριο βλήματος να την πάτησε, γιατί στον εγκέφαλό σας, μόνο επαγγελματίες την πατάνε και άλλοι/άλλες άντρες/γυναίκες δεν κάθονται σε αλήτες για τη δόξα, τη φήμη, τη δουλειά, τους ψήφους και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Στην περίπτωση του Στάθη βλήμα δεν την πάτησε πάλι πιστεύοντας ότι είναι διάσημος και δε θα το διαδώσει και καθόταν και τράβαγε βιντεάκια τις προσωπικές της στιγμές; Καταλαβαίνετε ότι με το να μην τις ταρακουνάτε, δεν τις προστατεύετε; Μαζέψτε τις, γιατί οι επικίνδυνοι σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, προστατεύονται από δέκα μεριές. Το συζητάτε χαλαρουίτα, μέχρι να συμβεί σε κάποια γνωστή σας, ενώ θα μπορούσατε να την προφυλάξετε. Ωραίες οι μυτούδες, αλλά αποκτούν ρόλο, όταν ήδη έχεις θύματα, η ουσία είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ και να αποφύγεις κάτι που αποφεύγεται. Ο βιασμός στο σπίτι από ληστή δεν αποφεύγεται, ο βιασμός μετά από μέθη, ο βιασμός σε σουίτες ξενοδοχείου κλπ. αποφεύγεται με ΠΡΟΛΗΨΗ και νιονιό ή εφόσον παίζουμε με πιθανότητες, μειώνουμε τις πιθανότητες. Του πούστη πια, μόνο σε μένα λέγανε οι δικοί μου "μην πίνεις κερασμένα ποτά, πίνε ό,τι ανοίγεται μπροστά σου, παίρνε πινακήδες από ταξί, μην κυκλοφορείς σε σκοτεινά σοκάκια, μην πηγαίνεις σε πάρτι αγνώστων και τα τοιαύτα";
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2022, 16:42
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:40
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:27

Πολλές γυναίκες στην ελληνική κοινωνία ΔΕΝ θεωρουν ότι έχουν τον ίδιο κίνδυνο και ούτε έχουν ενότητα ή ομοψυχία στο να αποφύγουν αυτόν τον κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο

Ή γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση και συμπεριφορα της και το που μπλέκει αντιδρά σαν κι εμένα που έχω κάνει τα εμβόλια εάν ακούσω για τον θάνατο κάποιου που δεν έχει κάνει εμβόλια
Ή σαν εμένα που φορώ κράνος και ζώνη σαν κάποιον που σκοτωθεί επειδή δεν φορά κράνος η ζώνη
Ακριβώς. Προφανώς και ενδόμυχα προσπαθουν να ξορκίσουν το κακό, θέλοντας να πιστεύουν οτι αυτά που επαθε αυτη η τύπισσα συμβαινουν μόνο στις βίζιτες, βίζιτα ηταν κι αυτη, οπότε εμένα δεν θα μου συνέβαινε ποτέ γιατί δεν ειμαι τέτοια και προσέχω.
Δύο τινά υπάρχουν. Ή θα σταματήσουν οι άντρες να βιάζουν ή θα αρχίσουν οι γυναίκες να προσέχουν διπλά και τρίδιπλα. Ποιό βλέπεις ποιό εφικτό σενάριο; Εγώ το δεύτερο.

Σε ό,τι αφορά τη "βίζιτα", πέσατε όλοι από τα σύννεφα που υπάρχει το σενάριο βλήματος να την πάτησε, γιατί στον εγκέφαλό σας, μόνο επαγγελματίες την πατάνε και άλλοι/άλλες άντρες/γυναίκες δεν κάθονται σε αλήτες για τη δόξα, τη φήμη, τη δουλειά, τους ψήφους και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Στην περίπτωση του Στάθη βλήμα δεν την πάτησε πάλι πιστεύοντας ότι είναι διάσημος και δε θα το διαδώσει και καθόταν και τράβαγε βιντεάκια τις προσωπικές της στιγμές; Καταλαβαίνετε ότι με το να μην τις ταρακουνάτε, δεν τις προστατεύετε; Μαζέψτε τις, γιατί οι επικίνδυνοι σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, προστατεύονται από δέκα μεριές. Το συζητάτε χαλαρουίτα, μέχρι να συμβεί σε κάποια γνωστή σας, ενώ θα μπορούσατε να την προφυλάξετε. Ωραίες οι μυτούδες, αλλά αποκτούν ρόλο, όταν ήδη έχεις θύματα, η ουσία είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ και να αποφύγεις κάτι που αποφεύγεται. Ο βιασμός στο σπίτι από ληστή δεν αποφεύγεται, ο βιασμός μετά από μέθη, ο βιασμός σε σουίτες ξενοδοχείου κλπ. αποφεύγεται με ΠΡΟΛΗΨΗ και νιονιό ή εφόσον παίζουμε με πιθανότητες, μειώνουμε τις πιθανότητες. Του πούστη πια, μόνο σε μένα λέγανε οι δικοί μου "μην πίνεις κερασμένα ποτά, πίνε ό,τι ανοίγεται μπροστά σου, παίρνε πινακήδες από ταξί, μην κυκλοφορείς σε σκοτεινά σοκάκια, μην πηγαίνεις σε πάρτι αγνώστων και τα τοιαύτα";
Έλα ρε Σέσι, αυτά είναι πατριαρχικές μαλακίες, μην εκτίθεσαι στους ευαισθητοποιημένους φεμινίστας του πχώρου.

Θα σε παρεξηγήσουν και άντε να αντέξεις αυτήν την ντροπή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”