vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:40
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:27
vantono έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:23
Ζήλια ξεκάθαρη, δηλαδή. Επειδή αυτές, αν τους δινονταν η ευκαιρια, θα πήγαιναν να τον αρπάξουν απο τους συγκεκριμένους και χωρίς υπνωτικό και χάπια και ιστοριες για αγρίους, σου λένε "ε όχι μωρη, πια είσαι εσύ που χρειαστηκε για να σε ναρκώσουν κιολας για να σε πάρουν, ενώ άλλες θα το καναμε και χωρις ναρκωτικα και δωρεάν?"
Πολλές γυναίκες στην ελληνική κοινωνία
ΔΕΝ θεωρουν ότι έχουν τον ίδιο κίνδυνο και ούτε έχουν ενότητα ή ομοψυχία στο να αποφύγουν αυτόν τον κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο
Ή γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση και συμπεριφορα της και το που μπλέκει αντιδρά σαν κι εμένα που έχω κάνει τα εμβόλια εάν ακούσω για τον θάνατο κάποιου που δεν έχει κάνει εμβόλια
Ή σαν εμένα που φορώ κράνος και ζώνη σαν κάποιον που σκοτωθεί επειδή δεν φορά κράνος η ζώνη
Ακριβώς. Προφανώς και ενδόμυχα προσπαθουν να ξορκίσουν το κακό, θέλοντας να πιστεύουν οτι αυτά που επαθε αυτη η τύπισσα
συμβαινουν μόνο στις βίζιτες, βίζιτα ηταν κι αυτη, οπότε
εμένα δεν θα μου συνέβαινε ποτέ γιατί δεν ειμαι τέτοια και προσέχω.
Δύο τινά υπάρχουν. Ή θα σταματήσουν οι άντρες να βιάζουν ή θα αρχίσουν οι γυναίκες να προσέχουν διπλά και τρίδιπλα. Ποιό βλέπεις ποιό εφικτό σενάριο; Εγώ το δεύτερο.
Σε ό,τι αφορά τη "βίζιτα", πέσατε όλοι από τα σύννεφα που υπάρχει το σενάριο βλήματος να την πάτησε, γιατί στον εγκέφαλό σας, μόνο επαγγελματίες την πατάνε και άλλοι/άλλες άντρες/γυναίκες δεν κάθονται σε αλήτες για τη δόξα, τη φήμη, τη δουλειά, τους ψήφους και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Στην περίπτωση του Στάθη βλήμα δεν την πάτησε πάλι πιστεύοντας ότι είναι διάσημος και δε θα το διαδώσει και καθόταν και τράβαγε βιντεάκια τις προσωπικές της στιγμές; Καταλαβαίνετε ότι με το να μην τις ταρακουνάτε, δεν τις προστατεύετε; Μαζέψτε τις, γιατί οι επικίνδυνοι σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ, προστατεύονται από δέκα μεριές. Το συζητάτε χαλαρουίτα, μέχρι να συμβεί σε κάποια γνωστή σας, ενώ θα μπορούσατε να την προφυλάξετε. Ωραίες οι μυτούδες, αλλά αποκτούν ρόλο, όταν ήδη έχεις θύματα, η ουσία είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ και να αποφύγεις κάτι που αποφεύγεται. Ο βιασμός στο σπίτι από ληστή δεν αποφεύγεται, ο βιασμός μετά από μέθη, ο βιασμός σε σουίτες ξενοδοχείου κλπ. αποφεύγεται με ΠΡΟΛΗΨΗ και νιονιό ή εφόσον παίζουμε με πιθανότητες, μειώνουμε τις πιθανότητες. Του πούστη πια, μόνο σε μένα λέγανε οι δικοί μου "μην πίνεις κερασμένα ποτά, πίνε ό,τι ανοίγεται μπροστά σου, παίρνε πινακήδες από ταξί, μην κυκλοφορείς σε σκοτεινά σοκάκια, μην πηγαίνεις σε πάρτι αγνώστων και τα τοιαύτα";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”