Ούτε θυμάμαι, ρώταγα όταν πριν μερικά χρόνια έψαχνα για κλιματιστικά.
Γι αυτό δεν πήρα Mitsubishi και πήρα Hitachi.
Ούτε θυμάμαι, ρώταγα όταν πριν μερικά χρόνια έψαχνα για κλιματιστικά.
Σου εδωσα την ευκαιρια να αποδειξεις οτι γνωριζεις απο κλιματισμο με το οραδειγμα των ρυθμισεων της ηλεκτρονικης εκτονωτικης βαλβιδος'stergiosbik έγραψε: 10 Σεπ 2018, 23:57Οσοι δε βαριεστε ριξτε μια ματια εδω https://kenakteetdk.files.wordpress.com ... 4cebf1.pdfΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 23:28 Μιση μερα και ακομη να ρυθμισεις μια απλη ηλεκτρονικη εκτονωτικη βαλβιδα
Εισαι πιο αργος και απο την καθυστερηση
και πιο συγκεριμενα στις σελιδες 6 (για να δειτε τ.μ.) και στις σελιδες 26-27 και 46 να δειτε μια μελετουλα που εκαναν κατι ασχετοι μηχανικοι και μαλιστα στη Σαλονικη!
ΓΓ σε παιζω και εντος εδρας!Τι αλλο θελεις;
Δεν ειναι καθολου μεγαλο αυτο που πρεπει να διαβασετε.
Εχει μεγαλο ενδιαφερον γιατι λενε για αρκετα περισσοτερα BTU απο το γνωστο 9αρι του φωτεινου παντογνωστη Γιαννοπουλου και μαλιστα οχι για καλυψη στο 100% των αναγκων των διαμερισματων αλλα στο 50%!![]()
![]()
![]()
ΓΓ εχω ενα ξαδερφο στο χωριο που πουλαει τα προβατα.Να σε φερω σε επαφη;
Οχι δεν εχω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2018, 13:33 Τα πραγματα ειναι απλα
Εχεις γνωσεις κλιματισμου;
Συμπληρωσε τις παραμετρους
Δεν εχεις;
Ειναι σαν να συζηταει ο Μεσι με το τον Τσολεριδη
Τι να συζητησω μαζι σου για κλιματισμο οταν στερεισαι βασικων γνωσεων;
Και προσεξε
Γενιως δενε χω προβληαμ να συζητησω με οποιονδηποτε το οτιδηποτε
Αλλα εσυ ο προκλητικος,αναιδεστατος και ειρωνικος ξερολας για να μιλησεις μαζι μου πρεπει να εποδειξεις οτι γνωριζεις
Αλλιως πανε συζητα για κλιαματιστικα με κανεναν στο καφενειο
Οκ
Τωρα το 9αρι εγινε 12αρι Γιαννοπουλε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2018, 14:03 Και επειδη επανερχεσαι ξανα και ξανα
Εχω μιλησει συγκεκριμενα για 12.000BTU σε 80τμ με καλες μονωσεις σε διαμερισμα πολης χωρις να ειναι ρετιρε η πανω απο πυλωτη,για διαμερισμα οικοδομης που σημαινει αλλο σπιτι κολλητα δεξια και ριστερα και με λειτουργια 24ωρου και οχι ανοιγω και θελω σε 5 λεπτα να κρυωσω τοιχους πατωματα και να δροσιστω
Αλλα εσυ συνεχως διαστρεβλωνεις αυτα που εχω γραψει.
Και τωρα αφου παραδεχτηκες οτι δεν εχεις ιδεα απο κλιματισμο θα ηταν συνετο να σταματησεις να το παιζεις ξερολας σε μενα που γνωριζω καλα

Αυτό δεν το θυμάμαι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2018, 14:44 ειχα ανεβασει μεχρι και τις μετρησεις απο τις θερμοκρασιες των τοιχων του σπιτιου μου
Σε αυτό το πχόρουμ ή στο παλιό σε είχαν ξεβρακώσει με τα ψέματα και τις αντιφάσεις που έλεγες για τα επαγγελματικά σου;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2018, 13:33 Τα πραγματα ειναι απλα
Εχεις γνωσεις κλιματισμου;
Συμπληρωσε τις παραμετρους
Δεν εχεις;
Ειναι σαν να συζηταει ο Μεσι με το τον Τσολεριδη
Τι να συζητησω μαζι σου για κλιματισμο οταν στερεισαι βασικων γνωσεων;
Και προσεξε
Γενιως δενε χω προβληαμ να συζητησω με οποιονδηποτε το οτιδηποτε
Αλλα εσυ ο προκλητικος,αναιδεστατος και ειρωνικος ξερολας για να μιλησεις μαζι μου πρεπει να εποδειξεις οτι γνωριζεις
Αλλιως πανε συζητα για κλιματιστικα με κανεναν στο καφενειο
Μεχρι τοτε εσυ θα γραφεις οτι δεν ξερω οτι τα κλιματιστικα εχουν περσιδες,εγω θα σε ξεβρακωνω προκαλωντας σε να απαντησεις σε τεχνικα ζητηματα και απλα θα γελοιοποιεισαι ολο και περισσοτερο
Τότε στο παλιό έγινε το ξεβράκωμα, δεν υπάρχουν στοιχεία και τώρα μπορείς να μιλάς εκ του ασφαλούς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Σεπ 2018, 16:37 Καλα θα ειναι να παρεις κανα σκευασμα για την μνημη γιατι αρχισες να τα χανεις και φανταζεσαι πραγματα
Στο δια ταυτα
Εχεις να πεις κατι για το θεμα του κλιματιστικου η μπηκες να κανεις τον κατα φαντασια καμποσο;
Θελεις να αμφισβητισεις οτι γνωριζω απο κλιματιστικα;
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα
Η μηπως ητραν αλλη μια αερα πατερα παρεμβαση με μηδενικη αξια;