!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:16 Εγω χωρις να διαβασω τη Χωρα του Τραγκα δεν επινα καφε το πρωι.
Και εγώ επειδή μεγάλωσα σε κατάστημα ψιλικών και εφημερίδων, μπορώ να σου πω ότι ανάθεμα και αν πουλούσε ένα φύλλο την ημέρα.

Έθνος και Τα Νέα με διαφορά οι εφημερίδες με την μεγαλύτερη κίνηση.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:16 Εγω χωρις να διαβασω τη Χωρα του Τραγκα δεν επινα καφε το πρωι.
Έδωσες πάσα για γκολ αλλά το θεωρώ αγένεια... :lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:19
Και εγώ επειδή μεγάλωσα σε κατάστημα ψιλικών και εφημερίδων, μπορώ να σου πω ότι ανάθεμα και αν πουλούσε ένα φύλλο την ημέρα.

Και καθημερινή και Βήμα της Κυριακής αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Το προβλημα σου ρε Σταθη ποιο ειναι;

Οτι στην Ελλαδα των 90'ς εφημεριδες και μιντια επρεπε να εχουν μονο ο Μπομπολας και ο Κοκκαλης που ξεκινησαν απο κομμουνιστες και εκαναν δουλειες με το ΠΑΣΟΚ;

Σε χαλασε δηλαδη που ενας αξιος δεξιος δημοσιογραφος καταφερε να κυκλοφορησει μια δεξια πατριωτικη εφημεριδα;

Και επειδη την επαιρνα καθημερινα μπορω να σου πω οτι η Χωρα ηταν ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ σε υλη και τροπο παρουσιασης των ειδησεων.

Η Μαλβινα εγραφε σε αυτην για τον ιδιο λογο, γιατι ηταν η ΜΟΝΗ εφημεριδα που πολεμουσε το βρωμερο Σημιτισταν.

Πιστευω να τη θυμασαι τη Μαλβινα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Ιαν 2022, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:11 Σκεψου τι θα ειχε γινει αν εβρισκαν στον Τραγκα τα θαλασσοδανεια που ειχε παρει ο Ψυχαρης με κρατικες εντολες για να διαφημιζει τα μνημονια.

.
Ο Ψυχάρης μπορεί να ήταν πιο χωμένος στα κόλπα ή να είχε πάρει πολύ περισσότερα χρήματα υπό το μορφή δανεικών κι αγύριστων. Αλλά μη μου λες σε παρακαλώ ότι ο Τράγκας έβγαλε λεφτά ως επιχειρηματικό μυαλό. Όλα έχουν ένα όριο.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:23
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:11 Σκεψου τι θα ειχε γινει αν εβρισκαν στον Τραγκα τα θαλασσοδανεια που ειχε παρει ο Ψυχαρης με κρατικες εντολες για να διαφημιζει τα μνημονια.

.
Ο Ψυχάρης μπορεί να ήταν πιο χωμένος στα κόλπα ή να είχε πάρει πολύ περισσότερα χρήματα υπό το μορφή δανεικών κι αγύριστων. Αλλά μη μου λες σε παρακαλώ ότι ο Τράγκας έβγαλε λεφτά ως επιχειρηματικό μυαλό. Όλα έχουν ένα όριο.

Δηλαδη ολοι οι επιχειρηματιες ειναι κλεφτες;

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:21
Λεγεών έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:19

Και καθημερινή και Βήμα της Κυριακής αν θυμάμαι καλά.
Τα ψέματα του Αρίστου καταρρίπτονται εύκολα. Η Καθημερινή κινούσε καλά, έχεις δίκιο. Τις Κυριακές όλες κινούνταν, ειδικά από ένα σημείο και μετά που πλήρωναν τον αναγνώστη με 10 CD και δύο βιβλία για πλάκα.

Τα ψέματα του Αρίστου καταρρίπτονται εύκολα. Υπάρχει το σάιτ της ΕΙΗΕΑ που έχει κίνηση εφημερίδων κάθε μήνα: https://www.eihea.gr/eihea.php?contenti ... 1555062195

Ενδεικτικά, Απρίλιο του 2007 η Χώρα έχει μέση ημερήσια κυκλοφορία 801 φύλλα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:23 Το προβλημα σου ρε Σταθη ποιο ειναι;

Οτι στην Ελλαδα των 90'ς εφημεριδες και μιντια επρεπε να εχουν μονο ο Μπομπολας και ο Κοκκαλης που ξεκινησαν απο κομμουνιστες και εκαναν δουλειες με το ΠΑΣΟΚ;

Σε χαλασε δηλαδη που ενας αξιος δεξιος δημοσιογραφος καταφερε να κυκλοφορησει μια δεξια πατριωτικη εφημεριδα;

Και επειδη την επαιρνα καθημερινα μπορω να σου πω οτι η Χωρα ηταν ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ σε υλη και τροπο παρουσιασης των ειδησεων.

Η Μαλβινα εγραφε σε αυτην για τον ιδιο λογο. Πιστευω να τη θυμασαι.
Δεν έχω πρόβλημα στο να έχει φωνή και έντυπο κάποιος που δεν προέρχεται από τζάκια ή δεν υπηρετεί την κεντρική πολιτική σκηνή. Έχω πρόβλημα με το χαρακτήρα του Τράγκα, την ρυπαρή δημοσιογραφία, τις ψευτιές, τις υπερβολές, το ξεσήκωμα αφελών και άλλα πολλά.

Και είπαμε. Ο Τράγκας δεν έγινε γνωστός λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Ήταν ένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους που εξυπηρετούσε με την φωνή του τους εργοδότες του για πολλά πολλά χρόνια και με πολύ καλά λεφτά πριν κάνει δικό του μέσο.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:24

.

.
Όταν εκβιάζεις κρατική διαφήμιση και ζεις με απάτες δεν λέγεσαι επιχειρηματίας
Μην πηδήξουμε και κάθε έννοια πια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:27
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:23 Το προβλημα σου ρε Σταθη ποιο ειναι;

Η Μαλβινα εγραφε σε αυτην για τον ιδιο λογο. Πιστευω να τη θυμασαι.
Δεν έχω πρόβλημα στο να έχει φωνή και έντυπο κάποιος που δεν προέρχεται από τζάκια ή δεν υπηρετεί την κεντρική πολιτική σκηνή. Έχω πρόβλημα με το χαρακτήρα του Τράγκα, την ρυπαρή δημοσιογραφία, τις ψευτιές, τις υπερβολές, το ξεσήκωμα αφελών και άλλα πολλά.

Και είπαμε. Ο Τράγκας δεν έγινε γνωστός λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Ήταν ένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους που εξυπηρετούσε με την φωνή του τους εργοδότες του για πολλά πολλά χρόνια και με πολύ καλά λεφτά πριν κάνει δικό του μέσο.

Ποιος εργοδοτες του ρε φιλε;

Τα εβαλε και με τον Κωνσταντινο Μητσοτακη και με τον Σημιτη και με τον Γκαπ και με τους Σαμαροβενιζελους και με τον Τσιπρα και με τον Κουλη.

Γι' αυτο και τον εκτιμω, γιατι ηταν ο μονος που ασκουσε αντιπολιτευση σε ολους σε μια χωρα που απο την κυβερνηση Σημιτη η δημοσιογραφια ταυτιστηκε με το γλειψιμο στην εξουσια.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

.

.
Όχι. Αλλά θα πρέπει να αποδείξεις πως ακριβώς έβγαλε τα λεφτά του και να το συζητήσουμε. Πράγμα που δεν γίνεται. Μένουμε λοιπόν με την εντύπωση που αποκομίζαμε στα διάφορα θέματα με τα οποία καταπιανόταν.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τον θεωρείς καλύτερο από τους άλλους ιδιοκτήτες μέσων; Οι περισσότεροι ήταν πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο. Ειδικά στα 80-90 που απέκτησαν δύναμη και φωνή ένα σωρό περίεργα άτομα. Κουρήδες πχ και Καρατζαφέρηδες. Άνθρωποι απαίδευτοι, αγενείς με πολύ χαμηλό επίπεδο, με χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά των αντιπάλων τους που με διάφορες υπερβολές κρατούσαν τα κομματικά πρόβατα των δύο μεγάλων παρατάξεων στο μαντρί. Και τώρα πρέπει εμείς να τους θαυμάζουμε κιόλας!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Beria έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:29

.
Όταν εκβιάζεις κρατική διαφήμιση και ζεις με απάτες δεν λέγεσαι επιχειρηματίας
Μην πηδήξουμε και κάθε έννοια πια

Το να ζηταει κρατικη διαφημιση οταν πιχι επαιρνε ο Ψυχαρης και δεν επαιρνε αυτος δεν το θεωρω εκβιασμο.

Οσο για τις απατες για πες μια γιατι ειναι λιγο προστυχο να λασπολογεις φρεσκοπεθαμενο.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:31 Ποιος εργοδοτες του ρε φιλε;

.
Επί χρόνια εργάστηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ του Αλαφούζου στην πρωινή ζώνη. Εκεί κυρίως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Μπας και μιλάς για άλλον;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 18:32
Όχι. Αλλά θα πρέπει να αποδείξεις πως ακριβώς έβγαλε τα λεφτά του και να το συζητήσουμε. Πράγμα που δεν γίνεται. Μένουμε λοιπόν με την εντύπωση που αποκομίζαμε στα διάφορα θέματα με τα οποία καταπιανόταν.

Το αντιθετο ακριβως. ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ λεει οτι εσυ πρεπει να αποδειξεις τη λασπη απεναντι σε εναν που πεθανε μαλιστα προσφατα. Ακου να αποδειξω εγω οτι ηταν τιμιος.

Ακουστηκε ποτε σε κανενα μεγαλο σκανδαλο το ονομα του;

Πηγε στο δικαστηριο για θαλασσοδανεια οπως ο Ψυχαρης;

Οποτε που το στηριζεις οτι ηταν βρωμικος;

.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Κάποια στιγμή η εφημερίδα χώρα πουλούσε μόλις 700 φυλλα την ημέρα
Παρολαυτα έπαιρνε ένα τεράστιο νούμερο από κρατικές διαφημίσεις, κυρίως του οπαπ τοτε
Θυμάμαι που ρωτήθηκε ο τραγκας τότε για αυτό και είχε απαντήσει, πως θα πληρωνόταν όλοι οι εργαζόμενοι;
Αυτή ήταν είναι και θα είναι η επιχειρηματικότητα στο μπουρδελο που ζουμε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”