!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Να τα πιστεψουμε τα πετσωμενα σαϊτ;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Να τα πιστεψουμε τα πετσωμενα σαϊτ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Τελικα μας λενε αληθεια για τον υπερπολαπλασιασμο των ραντεβου εμβολιασμου;
Αναρωτιεμαι πραγματικα γιατι οι αντιεμβολιαστες που εχω στο αμεσο περιβαλλον μου
ειναι ολοι συνταξιουχοι και επιμενουν οτι ΔΕΝ θα εμβολιαστουν παρα το προστιμο των 100 ευρω.
Πως ομως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι λενε αληθεια η μας κοροϊδεουν; :102:

τετραπλασιαστηκαν τα ραντεβου για εμβολιασμο

Δεκαπλασιαστηκα τα ραντεβου για εμβολιασμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 17 Ιαν 2022, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ποιο πετσωμενο τσοντοσαϊτ να πιστεψουμε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δεν ξέρω για εμβολιασμό ενηλίκων πάντως προσπαθώντας να κλείσω ένα ραντεβού για το παιδί ενός φίλου εχθές δεν βρήκα τίποτα διαθέσιμο κάτω από μήνα. Και την ώρα που ήμασταν μέσα στην πλατφόρμα μέχρι να δοκιμάσουμε ένα άλλο κέντρο χάναμε τις θέσεις στο προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Να τα πιστεψουμε τα πετσωμενα σαϊτ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Υπάρχει μια ροή της τάξεως των 12.000 για την πρώτη δόση και άλλοι 12.000 για τη δεύτερη ανά μέρα, πλην αργιών όπου είναι πολύ λιγότεροι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:31 Υπάρχει μια ροή της τάξεως των 12.000 για την πρώτη δόση και άλλοι 12.000 για τη δεύτερη ανά μέρα, πλην αργιών όπου είναι πολύ λιγότεροι.
Με τα παιδιά μέσα;
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:28 Δεν ξέρω για εμβολιασμό ενηλίκων πάντως προσπαθώντας να κλείσω ένα ραντεβού για το παιδί ενός φίλου εχθές δεν βρήκα τίποτα διαθέσιμο κάτω από μήνα. Και την ώρα που ήμασταν μέσα στην πλατφόρμα μέχρι να δοκιμάσουμε ένα άλλο κέντρο χάναμε τις θέσεις στο προηγούμενο.
Ευτυχως εγω δεν ειχα προβλημα πιο πολυ ανοιξα το νημα για τον αν ο κομος θελει να εμβολιαστει μετα το προστιμο των 100 ευρω.
Οι συνταξιουχοι που εχω στο περιβαλλον μου επιμενουν οτι δεν θα εμβολιαστουν. :102:
Άβαταρ μέλους
ST48410

plouf έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:33
ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:28 Δεν ξέρω για εμβολιασμό ενηλίκων πάντως προσπαθώντας να κλείσω ένα ραντεβού για το παιδί ενός φίλου εχθές δεν βρήκα τίποτα διαθέσιμο κάτω από μήνα. Και την ώρα που ήμασταν μέσα στην πλατφόρμα μέχρι να δοκιμάσουμε ένα άλλο κέντρο χάναμε τις θέσεις στο προηγούμενο.
Ευτυχως εγω δεν ειχα προβλημα πιο πολυ ανοιξα το νημα για τον αν ο κομος θελει να εμβολιαστει μετα το προστιμο των 100 ευρω.
Οι συνταξιουχοι που εχω στο περιβαλλον μου επιμενουν οτι δεν θα εμβολιαστουν. :102:
Από γνωστούς κάποιοι το έκαναν ήδη. Κάποιοι ακόμα δεν το αποφάσισαν. Νομίζω υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν ότι δεν θα επιβληθούν τα πρόστιμα τελευταία στιγμή. Ίσως μεταπεισθούν μόλις λάβουν τη λυπητερή.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:32
AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:31 Υπάρχει μια ροή της τάξεως των 12.000 για την πρώτη δόση και άλλοι 12.000 για τη δεύτερη ανά μέρα, πλην αργιών όπου είναι πολύ λιγότεροι.
Με τα παιδιά μέσα;
Λογικά ναι.

Εδώ τα βλέπω. Σήμερα λόγω αργίας, δεν πήγαν πολλοί

https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Πάντως κάτι δεν γίνεται σωστά. Δεν μπορεί να θέλει να εμβολιάσει ο άλλος το παιδί του και να περιμένει 7 εβδομάδες μέχρι να γίνει και η δεύτερη δόση. Τώρα είναι η πανδημία σε έξαρση. Τώρα πρέπει να προστατευτούν.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:36
plouf έγραψε: 17 Ιαν 2022, 01:33
Από γνωστούς κάποιοι το έκαναν ήδη. Κάποιοι ακόμα δεν το αποφάσισαν. Νομίζω υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν ότι δεν θα επιβληθούν τα πρόστιμα τελευταία στιγμή. Ίσως μεταπεισθούν μόλις λάβουν τη λυπητερή.
Ο Βαρουφακης ειναι ο πατερουλης σας θα σεβεστε. :003:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Το είχε προβλέψει με ακρίβεια ο Βαρουφάκης στη Βουλή
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”