Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:59 γιατι εχει περασει προς τα εξω οτι και οι δυο ειναι παναθηναικοι?
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 15 Ιαν 2022, 18:21 Πάντως σε ένα τεύχος του Active από το 2007 που είχε βγει ως ένθετο μαζί με τη Sportday ενόψει της σεζόν 2007/08 (το έχω κάπου στη βιβλιοθήκη μου) υπήρχε κείμενο του Σπυρόπουλου για την εμπειρία του να παρακολουθήσει ως γαύρος το 6-1 από τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες μέσα από τις θύρες των παοκτζήδων. Περιέγραφε το ότι βρήκε με άλλους φαντάρους(:) εισιτήρια μέσα στους παοκτζήδες, την απογοήτευση για τη συντριβή, πως κάποιος πήγε να τους καταλάβει ότι ήταν γαύροι κλπ.
έχω ακούσει με τις αυτούμπες μου τον Γεωργίου προ 20-25ετίας, να διηγείται ότι ως ασκούμενος δημοσιογραφίσκος ο Αλεξάκης στον Φίλαθλο έβαζε τα κλάματα όταν ΔΕΝ τον έστελναν να καλύψει την καθημερινή προπόνηση στου Ρέντη - και από αλλού, ότι το κρυφό γαυριλίκι του ήταν ο λόγος που τον σούταρε ο Βέργης από τη Sportime, δεν αντεχόταν τόση υποκρισία
μην μας το παίζει τώρα υπεράνω ο μπαγλαμάς
ο Σωτηρακό, ναι, είναι Παναθηναϊκάρα, στην κηδεία του Λινοξυλάκη του έριξα σπόντα και απάντησε με το βλέμμα...